Jump to content
ALX™

Τελικά δεν έχουν άδικο κάποιοι που θεωρούν τους BMWδάκηδες ψώνια!

Recommended Posts

Δεν είναι φυσικά πρωτάκουστο αυτό που λέω. Όλοι αυτοί που έχουμε BMW έχουμε νιώσει μια κάποια αντιμετώπιση από αναβάτες άλλων μαρκών.

Μας λένε ψώνια κτλ έστω κι αν δεν ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Το θέμα είναι ότι σε κάποιες άλλες ισχύει και χτες μάλιστα το διαπίστωσα από πρώτο χέρι.

Είμαι που λέτε σε μια υπηρεσία το πρωί (σε ένα ασφαλιστικό ταμείο για την ακρίβεια) και εκεί που κάθομαι, έρχεται και κάθεται ένας τύπος δίπλα μου με κράνος της BMW ανάλογο μπουφάν, κι από κάτω τζιν και καλό παπούτσι.

Η ηλικία του γύρω στα 40-45 γκριζομάλλης. Με βλέπει με το κράνος και μου πιάνει κουβέντα.

Για να μην σας τα πολυλογώ, αφού με ρώτησε τι μοτοσυκλέτα έχω και του απάντησα μια 1150GS, μου λέει το αμίμητο!

"Α εσύ έχεις τη φθηνή σειρά, εγώ έχω μια Κ1200GT" :lipssealed:

Του λέω... τι έχω εγώ? Τη φτηνή σειρά? Γιατί υπάρχει και ακριβή σειρά? :yeahright:

Και μου απαντάει... πως δεν υπάρχει?!?! Υπάρχουν οι σειρές σαν την δικιά μου"

Ρε φίλος του λέω... μήπως έμπλεξες τις σειρές των αυτοκινήτων 320, 520 κτλ με τις μοτοσυκλέτες? Εγώ δηλαδή που ήθελα ον οφ cat_r1150gs.gifαλλά ταυτόχρονα ήθελα να αγοράσω και την "ακριβή σειρά", θα έπρεπε να επέλεγα το LT??? cat_k1200lt.gif

Όχι, δεν το λέω έτσι, δεν κατάλαβες μου λέει...

...μωρέ κατάλαβα και παρακατάλαβα του λέω διακόπτοντάς τον.

Δε μου λες... ταξίδια κάνεις καθόλου του λέω... πως πάει στον ανοιχτό δρόμο το GT?

Κάνω. Τις προάλλες που πήγα Αλεποχώρι :tease: ας πούμε μου λέει, πήγα εντελώς ξεκούραστα και γρήγορα! Μια άλλη φορά που πήγαμε με ένα φίλο στο Σούνιο, :tease: την καταευχαριστήθηκα. Άλλη κλάση μοτοσυκλέτα λέμε.

Πόσα χιλιόμετρα έχεις του λέω.

Δεν έχω πολλά... γύρω στα 15000χιλ μου λέει. Κι είναι μοντέλο? 2006 μου απαντάει :rotfl: (ταξιδιάρης ο τύπος λέμε)

Χρειάζεται να σας πω κι άλλα για να καταλάβετε πως ο τύπος είχε κατέβει από την 520 και πήρε την GT για να πουλάει μούρη?

Ρε ουστ...

Τροποποιήθηκε από τον ALX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ε ναι με κάτι τέτοιους βγαίνει το όνομα και στους υπόλοιπους, κάτι αντίστοιχο έχω πάθει με το πάτερα μου που έχει ένα RT ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια από τα ίδια και η κοπελιά μου με ένα f650cs...ΨΩΝΑΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ BMW-άκηδες... :tease::_w00t: :P

Δεν δέχεται τίποτα...και η BMW σημαίνει αξιοπιστία και είναι το ένα και είναι το άλλο....ΜΜΜΜΜΜμμμμ........Σιγά το δίτροχο....παλιο-κατεμάκια.... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε γειά περίπτωση δηλαδή....

Το φαινόμενο 3λιτρο Jeep μέσα στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με μεγάλα On-Off που πάνε το πολύ μέχρι το Σούνιο, όσο πάει και διογκώνεται...

Τι διάολο ρε πούστη μου! Τόση ανάγκη για μόστρα υπάρχει πλέον;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά, απο αυτούς που αγωράζουν BMW, πολοί το κάνουν γιατί είναι μόδα... Ποσα GS εχεις δει να έχουν πολά χιλιόμετρα και να φαίνονται χρησιμοποιημένα; 1 στα 20 ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D ...καλα και συ την "φτηνή" βρηκες να αγορασεις !...χχαχα!

...

...αφου δεν σου προτεινε να σου δωσει και λιγα ευρα ελεημοσύνη να μπορεσεις και συ να βγεις απ τη μιζερια και να σηκωσεις κεφαλι να οδηγας μια ακριβη μοτοσυκλετα σαν και αυτον παλι καλα! :fool:

.... τι να πεις ?...παρολα αυτα νομιζω ειναι στον ανθρωπο !...αν ειναι καποιος καφρος, καπως θα πρεπει να το δειξει!

...επρεπε να τον ελεγες ...... ʽκατούρα και λιγο ρε συ!!ʽ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά πήρα για 2ο μηχανάκι εδώ και μερικές μέρες ένα GS 650, μήπως πρέπει να αλλάξω

κι εγώ τώρα το στιλάκι και να το παίζω υπεράνω ?? :lol: :lol: :lol:

Δεν παίζει εε??

Εγώ έχω το LADA της BMW :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα να προσθέσω πως κατά τη γνώμη που, το ίδιο ισχύει και για τους κατόχους αυτοκινήτων της ίδιας μάρκας... 9 στους 10 BMWδάκιδες νομίζουν πως οι δρόμοι τους ανήκουν! Τι να πεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε επρεπε να ειχα την μοτοσυκλετα σου τα χιλιομετρα σου, και τον χαρακτηρα μου (χωρις να υπονοω κατι για σενα)

θα στον εκανα τον βλακα να το πουλησει το τσιλικο μηχανακι για το σουνιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα ψωνια εχουν γεμισει την ελλαδα,η μαλλον η ελλαδα εχει γεμισει απο ψωνια.θα σας πω ενα.μενω κοντα santa barbara και εχω πετυχει στο βενζιναδικο bmw 520 να βαζει βενζινη 3 ευρω... :huh: .εμεινα που να παει ο τυπος?αλλα το εργαλειο πλυμενο με αντολαστιχα και με στυλ καπετανιου B) ΕΛΕΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έπρεπε να του πεις: "Πάμε ένα ταξιδάκι στο βουνό, να δω ποιός θα πάει καλύτερα, η φθηνή ή η ακριβή σειρά"

Ότι να'ναι ο τύπος... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

elpizw na min perni i bala k emas me tis klasikes bebes.....(emis xirotera psonia xixix)!!!!!padws odos exi katadisi moda....de lew omorfes mixanes panakrives de!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:D ...καλα και συ την "φτηνή" βρηκες να αγορασεις !...χχαχα!

Άστα... άρχισα να νιώθω φτωχομπινές και παρακατιανός που δεν έχω την ακριβή σειρά :lol:

Ρε κάτι άνθρωπες που υπάρχουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το LT επιπλέει όταν περνάει ποτάμια; :_zeppelin:

Aναλόγως της έκδοσης. Αν πάρεις την ακριβή έκδοση της ακριβής σειράς που έχει και αυτό το έξτρα μπαλόνι χόβερ κραφτ, ναι. Αν πάρεις την οικονομική έκδοση όχι. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κάνουμε έρανο να πάρει ο ΑLX μηχανή της προκοπής!

Τόσο καιρό να κυκλοφορεί με φτηνιάρικο! Ντροπή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ισχύει για όλους...........κάπου κάπως κάποτε την βλέπουν ιστορία.

Προχτές πέτυχα έναν ΄κυριο (κοντά στα 35-40) με ένα FMX (αν έχεις το Θεό σου.......) στο Γαλάτσι στην Ομορφοκλεισίας με διπλές ακράπες να βροντάει και να σπέρνουν τον πανικό.....σκάω δίπλα στου στο φανάρι.....ανοίγει την ζελατίνα και σκάει ένα σκανάρισμα, κάνει το ίδιο και στο μοτορί μου και γαμιέται στο γέλιο...........

Τον κοιτάω και του λέω....Ρε αδερφέ βλέπεις κάτι αστείο;

Ρε φίλε μου λέει τι τα φοράς όλα αυτά με το 400άρι, πας γρήγορα......και χαχαχαχαχα.....

Απλά χαμογέλασα.............δεν είπα τίποτα.........ξεκινήσαμε αρχισε να το σπάει.......στα 300 μέτρα μετά με έψαχνε.......με το που τον πέρασα έκοψα και γέλαγα.......αυτός από τα νεύρα του λογικά άρχισε τις ταρζανίες........κτλ κτλ κτλ

Δεν παίζει ρόλο τι οδηγάς.....................το τι άνθρωπος είσαι μετράει μόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λες καλά που σου μίλησε κιόλας;

Αν δεν έβλεπε το καλό σου κράνος μπορεί να νόμιζε πως οδηγάς σκούτερ! :lol:

Ε ρε κόσμος που υπάρχει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτό ισχύει για όλους...........κάπου κάπως κάποτε την βλέπουν ιστορία.

Προχτές πέτυχα έναν ΄κυριο (κοντά στα 35-40) με ένα FMX (αν έχεις το Θεό σου.......) στο Γαλάτσι στην Ομορφοκλεισίας με διπλές ακράπες να βροντάει και να σπέρνουν τον πανικό.....σκάω δίπλα στου στο φανάρι.....ανοίγει την ζελατίνα και σκάει ένα σκανάρισμα, κάνει το ίδιο και στο μοτορί μου και γαμιέται στο γέλιο...........

Τον κοιτάω και του λέω....Ρε αδερφέ βλέπεις κάτι αστείο;

Ρε φίλε μου λέει τι τα φοράς όλα αυτά με το 400άρι, πας γρήγορα......και χαχαχαχαχα.....

Απλά χαμογέλασα.............δεν είπα τίποτα.........ξεκινήσαμε αρχισε να το σπάει.......στα 300 μέτρα μετά με έψαχνε.......με το που τον πέρασα έκοψα και γέλαγα.......αυτός από τα νεύρα του λογικά άρχισε τις ταρζανίες........κτλ κτλ κτλ

Δεν παίζει ρόλο τι οδηγάς.....................το τι άνθρωπος είσαι μετράει μόνο.

Έλεος.. Υπάρχει άτομο που καβαλάει fmx και νομίζει πως είναι γλήγολος?...

Ο Χριστός και η Παναγία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα τώρα με τους καβαλάρηδες του Σ-Κ, έχουν τα φράγκα, παίρνουν ότι πιο ακριβό βρουν μπροστά τους, υποχρεωτικά πιο ακριβό και "πιο καλό" από αυτό του φίλου ή γνωστού τους και μετά "τις βγάζουν έξω" (για καφέ) και τις μετράνε.

Άπλα αυτό το φαινόμενο συναντάται πιο συχνά σε κατόχους ακριβών οχημάτων γενικά, μια και αυτοί έχουν και το σχετικό σκάλωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέτοιοι μπαγλαμάδες γενικώς υπήρχαν, υπάρχουν και δυστυχώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Έχει πολύ χαβαλέ όμως να τους ακούς να λένε τα δικά τους και να τους δουλεύεις χωρίς να παίρνουν χαμπάρι.

Πρέπει να το βλέπεις θετικά και να το διασκεδάζεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα