black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 με λίγα λόγια και σύμφωνα με την ψηφοφορία μας,αν ψήφιζε μόνο το mybike θα είχαμε προθυπουργό τον καρατζαφύρερ??????? θα τρελαθούμε τελείως????? Οχι βρε..Θα ειχαμε τον "αλλο" τον "ακυρο" και τον "λευκο"!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 ψήφο στο Κόμμα Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 να γράψω και κάτι ακόμη,περί εκλογών. πριν απο μερικούς μήνες στα γιάννενα,είχε έρθει ένας γνωστός πρώην υπουργός και διεκδικητής του θρόνου,ονόματα δεν λέμε,αλλά σκέτος τόφαλος είναι 500 κιλών.βρέθηκα και εγώ εκεί,για άλλους λόγους,ας πούμε τεχνικούς. βοήθησα έναν φίλο να μεταφέρει ηχητικό εξοπλισμό με το φορτηγάκι. όταν είχαμε τελειώσει με τα πολλά,είχε αρχίσει και ο κόσμος να μαζεύεται,κάναμε κάτι τελευταία μέσα-έξω στην αίθουσα που θα γίνονταν η ομιλία. θα έπρεπε να περιμένω να τελειώσει ο π@πάρας την ομιλία του,για να βοηθήσω τον κολητό να ξεκουβαλήσει. καθώς πλησίαζε η ώρα του τόφαλου, η αίθουσα,αλλά και ο χώρος έξω απο αυτήν ήταν τίνγκα απο κοματόσκυλα. τα πηγαδάκια (τι πηγαδάκια,στέρνες ολόκληρες!!) δίναν και πέρναν. δεν χρειαζόταν να κρυφακούς,τα λέγανε και φωναχτά!! απο όπου και αν περνούσα,άκουγα ή για προσλήψεις,ή για μεταθέσεις,για κάτι εφάπαξ,για ένα έργο,για κάτι με δρόμο, για τα ΠΕΠ, τα πουπ, τα κερατά τους τα τράγια! άκουγα επίσης κάτι...''γιατί δεν μου είπες πιο πρίν?'' ή ''θα το κανονίσω εγώ!'' ή ''μην στεναχωριέσαι,όλα θα γίνουν''' ή '' έλα την δευτέρα απο το γραφείο'' και πολλά άλλα... φυσικά,όταν έφτασε ο τόφαλος, όλα σταμάτησαν! όλοι άρχισαν τα χειροκροτήματα και αφου μπήκε στην αίθουσα για να μιλήσει,οι περισότεροι παρέμειναν έξω και συνεχίζαν την κουβέντα τους πιο ήσυχα όμως... μόλις τελείωσε η ομιλία,όλοι βάλθηκαν να μπουν στην αίθουσα και να πλησιάσουν τον τόφαλο για να του σφίξουν το χέρι και να του πούν ένα μπράβο!άσχετα άν δεν γνώριζαν τι έλεγε ο τύπος προηγουμένος μέσα στην αίθουσα. και τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο να ξεκινούσε,πάλι μπράβο θα του λέγανε! αυτοί οι κύριοι λοιπόν και οι οικογένειες τους είναι το 70% που δίνουν την δύναμη στα μεγάλα κόματα και όσο να βαράτε τον κ@λο σας κάτω,αυτοί θα μας κυβερνούν για πάντα... και όπως είχα ακούσει και μια φορά στην ελληνοφρένοια (γιατί τώρα μας την κόψανε και δεν αναμεταδίδεται ο σκαι στα γιάννενα) απο ένα χωρικό,και το έχουμε κάνει σλόγκαν,.... γειά σου πασόκ μεγάλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Εγω να μας αφιερώσω ένα τραγουδάκι των Goin' Through Καλημέρα Ελλάδα σου μιλάει ο Νίβο όλα σου τα λέω τίποτα δεν κρύβω πολύ με υποτίμησες εγώ μονάχα λίγο σκέφτηκα Ελλάδα να σ' αφήσω να φύγω Δεν το 'βαλα κάτω και προσπάθησα κι άλλο ν' ανεβάσω σαν κι εσένα πιο πολύ τον καβάλο να πετάξω καπέλα και το rap ντύσιμό μου και ν' αλλάξω τη ζωή και το φέρσιμό μου Καλημέρα Ελλάδα να μου ζήσεις για πάντα να τιμάς με παρελάσεις το έπος του Σαράντα να κρατάς το κεφάλι ψηλά στον αγώνα και να βγάζεις για κυβέρνηση το ίδιο κόμμα Να μου ζήσεις Ελλάδα κι όλοι οι βουλευτές σου με τ' αυθαίρετά τους ζώνη στις ακρογιαλιές σου με τους χριστιανούς σου που κάνουν νηστεία κι ό,τι περισσεύει στέλνουν στην Ελβετία Ελλάδα συγγνώμη αν θες ν' αλλάξω γνώμη πρέπει κι εσύ να μάθεις ν' αγαπάς πάψε να με παιδεύεις και να με κοροϊδεύεις και τα όνειρά μου Ελλάδα μη σκορπάς Καλημέρα Ελλάδα Νίβο στο μικρόφωνο στα λέω μέσα στους δίσκους στα λέω και στο ραδιόφωνο στα 'πα απ' την καλή στα λέω κι απ' την ανάποδη σου 'χω μαζέψει άπλυτα από δω μέχρι την Νάπολη Κύριοι υπουργοί κύριοι βουλευταί πριν πάτε στο γραφείο σας κάνω εγώ σεφτέ διαλέγω ένα τραγούδι αντί να στέλνω γράμματα δεν ψάχνω για μαλάκες δεν περιμένω θαύματα Παράτα και γραφείο και χαρτοφυλάκιο ελάτε μία βόλτα μέχρι τη Βαρβάκειο κατέβα στο λιμάνι μίλα στους εργάτες σου πάρε την ευθύνη μια φορά πάνω στις πλάτες σου Ποια δημοκρατία μου μιλάτε ποια προγράμματα ποια πανεπιστήμια ποια Ευρώπη και ποια γράμματα πού είναι η παιδεία που είναι η υγεία σας κύριε υπουργοί, γαμώ τα υπουργεία σας Ελλάδα συγγνώμη... Κύριε πρόεδρε παίρνω το θάρρος σήμερα αφού όλα τα προβλήματα είναι θέματα εφήμερα προκαταβολικά συγγνώμη μα έχω όνειρα σαν αυτά που κάποιοι ονομάζανε ανώνυμα Εγώ τους δίνω όνομα και δεν κάθομαι φρόνιμα γιατί εγώ κι εσύ διαφέρουμε στο φρόνημα ζητάω τα προβλεπόμενα δεν τα ζητιανεύω σ' αντίθεση με σας έχω μάθει να δουλεύω Ελλάδα σε βιάζουν κι εσύ φτιάχνεις τα νύχια σου όχι να με δεις όχι για να βρεις τα δίκια σου αυτοί σε ξεπουλάνε όση ώρα καλλωπίζεσαι είστε μια παρέα και μονάχη ξεφτιλίζεσαι Καληνύχτα Ελλάδα σ' αφήνω πάω για ύπνο όσο εσύ μ' αυτούς ετοιμάζεσαι για δείπνο εγώ θα κάνω στίχους κάθε σκέψη στο τετράδιο και θα στ' αφιερώσω απ' το ράδιο μάλλον αύριο Ελλάδα συγγνώμη... Ότι πιο κοντά στην πραγματικότητα. -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Γιατί αυτό το τραγουδάκι;;;; ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Νίκος - Αχ Ελλάδα σ'αγαπώ Χαρά στον Έλληνα που ελληνοξεχνά Και στο Σικάγο μέσα ζει στη λευτεριά Εκείνος που δεν ξέρει και δεν αγαπά -- σάμπως φταις και συ καημένη -- και στην Αθήνα μέσα ζει στη ξενιτιά Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ και βαθιά σ' ευχαριστώ γιατί μ' έμαθες και ξέρω Ν' ανασαίνω όπου βρεθώ να πεθαίνω όπου πατώ και να μη σε υποφέρω Αχ Ελλάδα θα στο πω πριν λαλήσεις πετεινό δεκατρείς φορές μ' αρνιέσαι . Μ' εκβιάζεις μου κολλάς σαν το νόθο με πετάς μα κι απάνω μου κρεμιέσαι Η πιο γλυκιά πατρίδα είναι η καρδιά -- Οδυσσέα γύρνα κοντά μου - που τ' άγια χώματά της πόνος και χαρά καθένας είναι ένας που σύνορο πονά και εγώ είμαι ένας κανένας που σας σεργιανά Καθένας είναι ένας που σύνορο πονά και εγώ είμαι ένας κανένας που σας σεργιανά Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ... :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 οπωσ ανεβενω τις σκαλες του σπιτιου μου η γλαστρα ειναι δεξια και οπωσ τισ κατεβενω αριστερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Εγώ πάντος μια απορία έχω: Πως γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ... Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό. Εκτός και αν η φήφος τους είναι προϊόν ανταλλαγής... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Εγώ πάντος μια απορία έχω: Πως γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ... Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό. Εκτός και αν η φήφος τους είναι προϊόν ανταλλαγής... γιατί καταλαβαίνεις τα άτομα που ψηφίζουν πράσινους; ή ΚΚΕ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 γιατί καταλαβαίνεις τα άτομα που ψηφίζουν πράσινους; ή ΚΚΕ; η ΛΑΟΣ? (μην ξεχνιομαστε ολοι για τα μπαζα ειναι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPiRiT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Να κανω μια ερωτηση? Μπηκα να διαβασω τι παιζεται στο θεμα χωρις να εχω ψηφισει (και δεν ειχα σκοπο να το κανω) και μου εμφανιζει οτι εχω ηδη ψηφισει Τι γινεται? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 από τον SPiRiT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Τα έλεγε ο λέβεντης αλλά δεν τον πίστευε κανείς... κάνανε πππ.... μην πω τι κάνανε στα γκάλοπ και βγάζανε μηδεν λεβέντης, μηδέν οι ώρες τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Πάλι οι βολεμένοι θα βγάλουν κυβέρνηση, όπως γίνεται πάντα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Να κανω μια ερωτηση? Μπηκα να διαβασω τι παιζεται στο θεμα χωρις να εχω ψηφισει (και δεν ειχα σκοπο να το κανω) και μου εμφανιζει οτι εχω ηδη ψηφισει Τι γινεται? Αν κοιταξεις τα αποτελεσματα πριν, χανεις το δικαιωμα ψηφου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Δεν ξερω ακομα τι απο ολα, μαλλον θα το παιξω αμπεμπαμπλομ μεσα στο "δωματιακι" αναμεσα στα ψηφοδελιτα... Βεργης, Ενωση κεντρωων, Ανταρσια, φιλελευθεροι... Τοσα μικρα κομματα υπαρχουν... Ουτος η αλλος, αναμεσα στα μεγαλα διαφορα δεν θα δω οτι και αν ψηφισω, και με το να μην ψηφισω αφηνω τους αλλους να αποφασιζουν για μενα.... Ας προσπαθισω λοιπον να τους αποδυναμωσω, και οτι γινει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Δεν ξερω ακομα τι απο ολα, μαλλον θα το παιξω αμπεμπαμπλομ μεσα στο "δωματιακι" αναμεσα στα ψηφοδελιτα... Βεργης, Ενωση κεντρωων, Ανταρσια, φιλελευθεροι... Τοσα μικρα κομματα υπαρχουν... Ουτος η αλλος, αναμεσα στα μεγαλα διαφορα δεν θα δω οτι και αν ψηφισω, και με το να μην ψηφισω αφηνω τους αλλους να αποφασιζουν για μενα.... Ας προσπαθισω λοιπον να τους αποδυναμωσω, και οτι γινει... και μονο που εχεις παρει την αποφαση και ΔΕΝ θα τους ψηφισεις (τους 2 "μεγαλους") τους εχεις ηδη αποδυναμωσει...... Ποια η διαφορα απο το να μην ψηφισεις ή να ριξεις ακυρο στη καλπη απο το να ψηφισεις ενα κομα που δεν ξερεις την φιλοσοφια του.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Πάλι οι βολεμένοι θα βγάλουν κυβέρνηση, όπως γίνεται πάντα..... +1 και μονο που εχεις παρει την αποφαση και ΔΕΝ θα τους ψηφισεις (τους 2 "μεγαλους") τους εχεις ηδη αποδυναμωσει...... Ποια η διαφορα απο το να μην ψηφισεις ή να ριξεις ακυρο στη καλπη απο το να ψηφισεις ενα κομα που δεν ξερεις την φιλοσοφια του.... Με τον να μη ψηφίσει καθόλου κάποιος δεν αποδυναμώνει κανέναν. Για τα δύο μεγάλα κόμματα το να μην πάνε να ψηφίσουν οι δυσαρεστημένοι (ή ακόμα και να ψηφίσουν λευκό και άκυρο) είναι βούτυρο στο ψωμί τους γιατί έτσι μπορεί να βγει πιο εύκολα αυτοδύναμη κυβέρνηση δεδομένου πως στην κατανομή των εδρών κλπ μετράνε μόνο τα έγκυρα ψηφοδέλτια. Για παράδειγμα αν συνολικά ψηφίσουν 100 και οι 50 ψηφίσουν λευκό ή άκυρο, και και οι 400 ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ τότε το ποσοστό του πασόκ θα είναι ίσο με 400/950*100%=42,1%. Αν όμως οι 50 ψηφίσουν κάτι έγκυρο τότε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ θα είναι 400/1000*100%=40%, δλδ 2 μονάδες διαφορά! Το παράδειγμα είναι τυχαίο αλλα ο συλλογισμός εν γέννει ισχύει. Γενικά πσιτευω πως το σωστό μαύρισμα θελει τη δική του τεχνικη! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RickDangerous 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 διαλιεχτε κοσμε απο καρκινο, εητζ, χολερα και εμπολα.... τελικά λέω για οικολόγους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 διαλιεχτε κοσμε απο καρκινο, εητζ, χολερα και εμπολα.... τελικά λέω για οικολόγους! Οικολόγους; Το λες έτσι σαν αντίδραση για τους μεγάλους ή έχεις ακούσει τις θέσεις τους και συμφωνείς;;; +1 Με τον να μη ψηφίσει καθόλου κάποιος δεν αποδυναμώνει κανέναν. Για τα δύο μεγάλα κόμματα το να μην πάνε να ψηφίσουν οι δυσαρεστημένοι (ή ακόμα και να ψηφίσουν λευκό και άκυρο) είναι βούτυρο στο ψωμί τους γιατί έτσι μπορεί να βγει πιο εύκολα αυτοδύναμη κυβέρνηση δεδομένου πως στην κατανομή των εδρών κλπ μετράνε μόνο τα έγκυρα ψηφοδέλτια. Για παράδειγμα αν συνολικά ψηφίσουν 100 και οι 50 ψηφίσουν λευκό ή άκυρο, και και οι 400 ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ τότε το ποσοστό του πασόκ θα είναι ίσο με 400/950*100%=42,1%. Αν όμως οι 50 ψηφίσουν κάτι έγκυρο τότε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ θα είναι 400/1000*100%=40%, δλδ 2 μονάδες διαφορά! Το παράδειγμα είναι τυχαίο αλλα ο συλλογισμός εν γέννει ισχύει. Γενικά πσιτευω πως το σωστό μαύρισμα θελει τη δική του τεχνικη! :D Άντε να το εξηγήσεις τώρα αυτό σε όλους τους "επαναστάστες" που λένε ότι "σιγά μην τους κάνω την χάρη να πάω να ψηφίσω"... δεν καταλαβαίνουν ότι με το να μην πάνε να ψηφίσουν τους κάνουν την χάρη... Αλλά είπαμε, αυτοί μιλάνε για πρόβατα και είναι οι ίδιοι που βελάζουν!!! Τεσπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Οικολόγους; Το λες έτσι σαν αντίδραση για τους μεγάλους ή έχεις ακούσει τις θέσεις τους και συμφωνείς;;; Άντε να το εξηγήσεις τώρα αυτό σε όλους τους "επαναστάστες" που λένε ότι "σιγά μην τους κάνω την χάρη να πάω να ψηφίσω"... δεν καταλαβαίνουν ότι με το να μην πάνε να ψηφίσουν τους κάνουν την χάρη... Αλλά είπαμε, αυτοί μιλάνε για πρόβατα και είναι οι ίδιοι που βελάζουν!!! Τεσπα... Προφανώς είναι πολύ μεγάλη συζήτηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THE RIGGER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ http://bak-book.blogspot.com/2009_06_01_archive.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 oblivia δαγκωτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 και μονο που εχεις παρει την αποφαση και ΔΕΝ θα τους ψηφισεις (τους 2 "μεγαλους") τους εχεις ηδη αποδυναμωσει...... Ποια η διαφορα απο το να μην ψηφισεις ή να ριξεις ακυρο στη καλπη απο το να ψηφισεις ενα κομα που δεν ξερεις την φιλοσοφια του.... Αν δεν τους ψηφισω, αλλα δεν ψηφισω και κανεναν αλλων, δεν τους αποδυναμωνω... Αφηνω απλα να πανε τα ποσοστα με βαση το πως θα ητανε αν δεν ψηφιζα... Σκεψου απλα στης ευροεκλογες, αν το 20-30% απο αυτο το 49% ειχε ψηφισει οπιοδηποτε κομα εκτος απο τα 2 μεγαλα, ποσο διαφορετικα θα ητανε τα ποσοστα... Σκεψου να γινει αυτο και στις βουλευτικες τωρα... Και 99% να παει το ποσοστο αποχης, και να ψηφιζουν μονο οι ιδιοι, δεν τους κανεις κατι... Οτι δεν θα μπορουν να μιλισουν για το συντριπτηκο ποσοστο του Ελληνα που τους ψηφισε λες να τους νοιαζει; Αφου την καρεκλα θα την εχουν...! Τα ποσοστα βγενουν με βαση τα ψηφοδελτια, οχι με βαση τον πληθυσμο της χωρας... Οποτε οσο λιγοτερα ψηφοδελτια, τοσο καλητερα ποσοστα για τους μεγαλους, οσο περισοτερα ψηφοδελτια, τοσο χοιροτερα για αυτους. Με την αποχη δεν κερδιζουμε τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Αν δεν τους ψηφισω, αλλα δεν ψηφισω και κανεναν αλλων, δεν τους αποδυναμωνω... Αφηνω απλα να πανε τα ποσοστα με βαση το πως θα ητανε αν δεν ψηφιζα... Σκεψου απλα στης ευροεκλογες, αν το 20-30% απο αυτο το 49% ειχε ψηφισει οπιοδηποτε κομα εκτος απο τα 2 μεγαλα, ποσο διαφορετικα θα ητανε τα ποσοστα... Σκεψου να γινει αυτο και στις βουλευτικες τωρα... Και 99% να παει το ποσοστο αποχης, και να ψηφιζουν μονο οι ιδιοι, δεν τους κανεις κατι... Οτι δεν θα μπορουν να μιλισουν για το συντριπτηκο ποσοστο του Ελληνα που τους ψηφισε λες να τους νοιαζει; Αφου την καρεκλα θα την εχουν...! Τα ποσοστα βγενουν με βαση τα ψηφοδελτια, οχι με βαση τον πληθυσμο της χωρας... Οποτε οσο λιγοτερα ψηφοδελτια, τοσο καλητερα ποσοστα για τους μεγαλους, οσο περισοτερα ψηφοδελτια, τοσο χοιροτερα για αυτους. Με την αποχη δεν κερδιζουμε τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Εγω που ειμαι το 92 ψηφιζω ? Ενα φιλαρακι μου στις προηγουμενες ψηφισε και δεν ηταν 18 (ουτε τωρα ειναι :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εγω που ειμαι το 92 ψηφιζω ? Ενα φιλαρακι μου στις προηγουμενες ψηφισε και δεν ηταν 18 (ουτε τωρα ειναι :P) Δεν νομιζω να ψηφιζεις. Εγω ειμαι του 91, τα 18 τα κλεινω 25 σεπτεμβριου (δλδ στις εκογες θα ειμαι 18) αλλα ψηφισα και στης ευροεκλογες. Πρεπει να κλεινεις το 18ετος, την χρονια που γινονται η εκλογες, αν δεν κανω λαθος, για να ψηφισεις Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 από τον Dark_kronos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες