Jump to content
Sign in to follow this  
Edmark

Φρικιαστικο Ατυχημα στο Βιετναμ

Recommended Posts

σχετικά με την κριτική περί ανηλίκων/παιδιών θα ήθελα να αναφερω πως πλεον τα παιδιά

εχουν παψει να ζουν στο απομονωμένο περιβάλλον που μεγαλώσαμε εμείς.

στα κινητα/υπολογιστές τους έχουν και ανταλλάσουν αντίστοιχου περιέχομενου υλικό.

πλεον σχεδόν οποιαδήποτε πληροφορία είναι στην διάθεση οποιουδήποτε ανα πάσα στιγμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά καλημέρα σε όλους!

Δεν νομίζω, ότι το θέμα είναι αν τα παιδιά είναι εξοικειωμένα με την αηδία ή όχι, ούτε αν το βίντεο είναι αληθινό ή φέικ ή ...κέικ!

Το θέμα είναι, ότι έγινε ένα μικρό ή μεγάλο ατύχημα και τα βούρλα τα βιετκογκάκια (ή ό,τι στο καλό ήταν αυτά...) τραβούσαν βίντεο! ...κι έχουμε κι εδώ τους δικους μας, οι οποίοι τα αναπαράγουν κι από πάνω.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον black hawk! Ο άνθρωπός δεν ζεί πάνω από 30''-60'' (και πολλά βάζω!). Στο ατύχημα που έζησα εγώ, το αστικό πέρασε πάνω από την νεαρή μητέρα (έζησε για 2' περίπου) αλλά μόνο την συνέθλιψε!

Το myBike όμως δεν είναι γι' αυτές τις δουλειές! Αν θέλετε να βάζετε τέτοια βιντεάκια (όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος), να πάτε στο Φόρουμ "κανω-φάρσες-στους-φίλους-μου" ή στο "βρές αν αηδιάζεις"!

...κι αν κάποιος από εσάς θεωρεί τον εαυτό του μάγκα, ας πάει να βάλει το βιντεάκι στην παραδιπλανή συζήτηση στο φόρουμ μας, όπου τα παιδιά αποχαιρετούν κολήτούς τους που χάσανε σε τροχαίο και συναντιούνται για το μνημόσυνο!

...Εκεί θέλω να δώ το πόσο μεγάλα είναι τα ...κότσια σας!

Μάγκες... δεν ήταν σωστή κίνηση αυτή! Παραδεχτείτε το!

R.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Royalist σοκαρίστηκες από ότι καταλαβαίνω χοντρά ε;

Είσαι ανήλικος;

Την παραπάνω "αλήθεια" αν κυκλοφορείς έξω από το σπίτι σου την ζεις αν όχι καθημερινά, κάποια στιγμή της ζωής σου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά το ότι ο άνθρωπος δεν γουστάρει να βλέπει κάτι τέτοιες αισχρότητες και να κράζει το βρίσκω φυσιολογικότατο.

Και ειδικότερα που λέει για τους ανηλίκους.....θα αφήνατε τα παιδιά σας να το δουν;

Αν είναι δείξτε τους και πως πεθαίνει ένα πρεζάκι....πως βιάζεται μια κοπέλα....κτλ κτλ κτλ.... μπορεί να τα βρουν μπροστά τους....να μην ξέρουν;;;;;;;

Δείξτε και κανένα φόνο εν ψυχρώ......άτομα να σβήνουν σε νοσοκομεία από πχ καρκίνο......και αυτό στο πρόγραμμα είναι!

Εκτός από το να γαμάει την ψυχολογία και να ανακατεύει έναν ενήλικο.....τι άλλο προσφέρει αυτό το βίντεο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φιλαράκο, δεν θέλω να το παίξω η "φωνή της λογικής", ..."της ηθικής" και του "δεν συμμαζεύεται",...

...αλλά το βιντεάκι το είδα, ...ήταν αυτό που περίμενα, ...ήταν -και είναι- φρικιαστικό, ...σε κανένα μας να μην του λάχει να' χει τέτοιο τέλος και να σκέφτεται στα τελευταία του "ποιόν να πάρω τηλέφωνο, να πώ αντίο...",

(στο χωρο του φορουμ που υποτηθετε ειμαστε εδω να περναμε καλα, και ειναι λαιτ η ατμοσφαιρα σαν πολυ μελο δεν μου ξεκινας??)

...αλλά θά 'θελα να σε ρωτήσω κάτι, που ίσως και να το θεωρήσεις προσωπικό, (εννοιητε οτι θα το παρω προσωπικα αφου το ποσταρεις εδω και δεν μου στελνεις πμ με τις αντιδρασεις σου) ίσως και να προσβληθείς (δεν ξέρω πόσο περήφανος μάγκας είσαι!!)...

Μαγκας δεν ειμαι και δεν το παιζω, το βιντεακι μου το εστειλε ενας γνωστος 50αρις (δεν θα πω ονομα) και εγω απο το σοκ ειπα να σας το δειξω, αρα δεν παιζει θεμα μαγκιας, ειμαι 37 χρονων με οικογενεια και παιδι και σοβαροτατος

... Τι -στο διάολο- σκέφτηκες και ανέβασες τέτοιο βιντεάκι στο φόρουμ? Ήθελες να τσεκάρεις πόσοι περίεργοι θα το δούν? Τι ανταποκριση θα βρείς στην μ..κία που έκανες? Δίνεις ηθική συμπαράσταση σε κανέναν από μας? Του διδάσκεις κάτι καινούριο? Χαίρεσαι με το να βάζεις τα παιδιά να ανακαλύπτουν το κατα πόσο αντέχει το στομάχι τους?

(το βρηκα καθαρα απιστευτο το οτι κυκλοφορουν τετοια βιντεο στο διαδυκτιο πρωτον, δευτερον το οτι εγω ειμαι στο φορουμ εδω και 5μιση χρονια και δεν ειχα ποτε σκοπο να τσεκαρω ποσοι θα διαβασουν τα λεγομενα μου κτλ., καμια σχεση ουτε εχω δωσει και ποτε δικαιωμα σε κανεναν, γι'αυτο και προειδοποιησα οτι το βιντεο ειναι ατυχημα, εαν ειναι αληθινο η οχι δεν μπορω να το κρινω εγω δεν ειμαι ουτε γιατρος ουτε ειδικος γι'αυτο και εβαλα ενα λινκ και οχι το ιδιο το βιντεο χυμα.

Ρε μ..κα άντρα...! Το φόρουμ το διαβάζουν και γιατροί και χειρουργοί και τραυματιοφορείς και αναίσθητοι, αλλά το διαβάζουν και πισιρίκια 15χρονα, που μπαίνουν εδώ να βρούν καμιά συμβουλή για το πρώτο τους μηχανάκι...

(οι συμβουλες του τυπου δες το λινκ στο you-tube την hayabusa με σπαζμενα τα κοντερ στα 340χλμ/ω στην αττικη οδο και σουζα το εργαλειο....θαυμαστε με??? αυτη ειναι η παιδεια που θελεις μεθαυριο ο γιος σου και του καθενα παιδι απο εδω μεσα να βλεπει και να μαθαινει???)

Γιατί τους γ..άς την ψυχή? (Δεν το ποσταρα να χαλασω κανενος την ημερα ουτε την διαθεση, εξαλλου προιδοποιησα.....)[/color]

Εαν το τοπικ ηταν προβλημα μπορουσαν καλιστα οι αντμιν να το εσβηναν και δεν θα ειχα κανενα προβλημα Είσαι περήφανος τώρα με αυτό που κάνεις (που έκανες)?Μπράβο σου! Να σε χαιρόμαστε.

Άκου με λίγο... και βάλε μυαλό!

Δεν σε ξέρω, δεν ξέρω το ποιόν σου, δεν ξέρω τι άνθρωπος είσαι, δεν ξέρω αν είσαι καλό παιδί ή σούπερ μαλ...κας!

Οι βρισιές που σού πέταξα, είναι στο φιλικό στυλ απλά και μόνο για να σου ταρακουνήσω το κεφάλι (και το δικό σου και των μερικών άλλων ηλιθίων, που θα το δουν και θα γκ...λώσουν!)!!!

Ούτε σε μαλώνω, ούτε σε κατσαδιάζω, ούτε σε μειώνω! Ούτε μεγάλος το παίζω!

Παραδέξου το όμως, ότι έκανες μεγάλη μαλακία!!

Ο άνθρωπος αυτός σκοτώθηκε ενώ έκανε την δουλειά του. Τον βλέπεις να μην καταλαβαίνει στην αρχή τι του συμβαίνει (σίγουρα δεν θα ήθελες να είσαι στην θέση του), τον βλέπεις να προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο κάπου (στην γυναίκα του, στην μάνα του στα παιδιά του), τον βλέπεις να συνειδητοποιεί σε τι κατάσταση βρίσκεται και να προσπαθεί να πει κάτι στους περαστικούς (ένας θεός ξέρει τί!!), τον βλέπεις να σβήνει!!!

Κι εσύ τι κάνεις? Βάζεις το βιντεάκι στο φόρουμ, το δείχνεις στην παρέα σου (γιατί μια παρέα ειμαστε, υποθέτω...) και παραξενεύεσαι, που ο καημένος έζησε άλλα 5 ολόκληρα λεπτά πριν σβήσει!!

Μπράβο σου!!

(εδω τωρα τι να σου απαντησω? θα δοκιμασω με το δικο σου στυλακι.... που μου κατεβαζεις θεους και δαιμονες και το υπογραφεις με ενα "είναι στο φιλικό στυλ απλά και μόνο για να σου ταρακουνήσω το κεφάλι " τι εισαι εσυ ρε χαιβανι να μου ταρακουνησεις εμενα το μυαλο?? πατερας μου εισαι η νταβατζης μου αιντε "μ@κακα" ααα και που'σε..... παντα στο "φιλικο" ετσι.........

Αυτός ο μπάτσος δεν είναι αντικείμενο... είναι άνθρωπος! Προσπάθησε να έρθεις στην θέση του και σεβάσου τον! Αν ήσουνα εκεί τι θα έκανες? Θα τραβούσες βίντεο όπως τα δεκάδες βλαμένα βιετκογκάκια? Εγώ θα πήγαινα δίπλα του να του κρατούσα το χέρι (το χέρι το ματωμένο ρε ηλίθιε!), δεν θα τον άφηνα να δεί τα χάλια του..., θα τον άφηνα να φύγει ήρεμος... κι ας μην καταλάβαινα τί μαλακίες θα μου τσαμπουνούσε στα βιετναμέζικα!)..., να μην σβήσει μόνος και στον πανικό!! Μετά??? Μετα΄θα πήγαινα σε μιά γωνιά και θα ξερνούσα κι εγώ τα σωθηκά μου!!

Το είδες που σκέπασε το πρόσωπό του στο τέλος? Για χαρούμενο τον πέρασες? Ποιές, λες, να ήταν οι τελευταίες του σκέψεις?

Αν το βιντεάκι που βρήκες, το θεώρησες άξιο λόγου, άνοιξε μια συζήτηση εδω πέρα και πές μας το πως ένιωσες..., τι είδες, ...βάλε τον εαυτό σου στην θέση του, μίλα!!!! Μην δείχνεις!

Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου...

Εξήγησέ το μου...! Ίσως σου δώσω δίκιο, ίσως και σε βρίσω αληθινά! Ίσως να ανταμώσουμε σε συνάντηση του φόρουμ και να γίνουμε φιλαράκια, ίσως και να σε σιχαθώ που θα σε δω μπροστά μου!

Αυτά που σου λέω, θα τα έλεγα στον οποιονδήποτε κολλητό μου! (Εκείνους, μάλιστα, θα τους την έλεγα χοντρότερα..., εσένα δεν σε ξέρω και καθόλου!)

Αν με κατάλαβες... με κατάλαβες!

Αν όχι..., διαολοστείλε με κι αγνόησέ με!!!

Εγώ για καλό σού τα λέω!

Να προσέχεις στον δρόμο! (αυτό τολέω και το εννοώ!) (...ισχύει και για τους υπολοίπους!!)

Royalist

Δεν ξέρω μάγκες αν το βιντεάκι είναι αλήθινο ή όχι!

Δεν είναι αυτή η ουσία!

Για τους περίεργους: δεν ξέρω αν ο οργανισμός αντάχει 5λεπτά ή 15 ώρες, αλλά έχω ζήσει παρόμοιο περιστατικό! Ο οργανισμός (δεν ξέρω για πόσο..., αλλά) αντέχει!!

Λοιπον ειληκρινα στα υπολοιπα παιδια του φορουμ θα ηθελα να πω οτι ισως βιαστικα να το ανεβασω το λινκ αλλα δεν το εκανα ουτε απο κακια ουτε απο μαγκια, σιγουρα κανενας μας δεν θα ηθελα να χρειαστει να αντικριση τετοιο θεαμα ποτε στην ζωη του, ειναι ανατριχιαστικο, ειναι ασχημο και καταλαβαινω την πικρια του

Royalist διοτι μπορει να εχει ζησει καποια ασχημη στιγμη στην ασφαλτο , οκ δεκτον ,αλλα μην βριζεις ρε φιλαρακι, σε ενα δημοσιο μερος που ολοι μπαινουμε να ενημερωθουμε σε διαφορα θεματα, και ισως εγω, λιγο απερισκευτος αυτο προσπαθησα να κανω, να ενημερωσω, δεν ξερω, και το ξανα λεω, εαν το βιντεο ειναι αληθινο η οχι ,μακαρι οχι αλλα πιστευω οτι ο Royalist εχει δικαιο στο θεμα το οτι θα μπορουσα να το συζητησω πρωτα σαν θεμα, και το λινκ να το εστελνα μεσω πμ , οκ εκει να συμφωνησω, τωρα στο θεμα των ανηλικων δεν συμφωνω οτι ειναι "too much too handle" αλλα αυτο ειναι δικη μου αποψη, εξαλλου ο ανηλικος των 15-16 (τι δουλεια εχει στο φορουμ αφου δεν εχει διπλωμα οδηγησης πρωτον, και δευτερον αυτο το βιντεο δεν ειναι τιποτα μπροστα στα εργα θριλλερ που βλεπουν) Εξαλλου το ξαναλεω κραυγαλεα.........προιηδοποιησα, τη αλλο να πω ρε παιδια??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μουφα τεραστια στο 2.10 το κινητο του τυπου αριστερα στην οθονη, ειναι 3G με καμερα και στο μπροστινο μερος για βιντεοκληση οπου αυτη υποστηριζεται.( 1995 τα τηλεφωνα ηταν σαν πεινιρλι με κουμπια.)

+ των γιατρων του φορουμ τα της αορτης κτλ.

+ του royalist το μπινελικι

+ το οτι το αιμα ''πουλαει'' ( απο αρχαιοτατων χρονων)

εχω σπασει 17 οστα σε ενα κλασμα του δευτερολεπτου και οι γυρω μου κατεθεσαν οτι δεν θα ξεχασουν ποτε τις φωνες μου.

ο σεναριογραφος του ''εργου"" που ειδαμε πρεπει να ειναι κωφαλαλος ( απο γεννα )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η ιστορία του Πενγκ Σουλίν συνέβη στην Κίνα το 1995 και είναι πραγματική. Τον έκοψε στα δυο ένα φορτηγό, αλλά ο άνθρωπος τελικά έζησε και (ας πούμε) περπατάει κιόλας με δυο τεχνητά εμφυτεύματα (αν βάλετε το όνομα Peng Shulin στο γκουγκλ, θα βρείτε πολλές αναφορές). Και μάλιστα στη φωτογραφία δείχνει και ευτυχής που μπορεί να περπατήσει! Τώρα δεν ξέρω αν έγινε κάτι παρόμοιο και στο Βιετνάμ ή πρόκειται για την η ίδια ιστορία... Από ιατρική δεν ξέρω, αλλά η περίπτωση να είναι απάτη η ιστορία του Πενγκ Σουλίν, μου φαίνεται απίθανη με βάση όσα διάβασα και είδα στο γκουγκλ...

Α δηλαδη οτι βλεπουμε στην τηλεοραση ειναι ψεματα ενω οτι μαλακια κυκλοφορει στο ιντερνετο ειναι ΟΛΑ αληθεια ε?

Οσο για το αν αφηνα το παιδι μου να δει ενα τετοιο βιντεο, ακριβως επειδη εγω τουλαχιστον εχω διε πολλα, με κανουν να το ξανασκεφτω για δευτερη φορα και να κοβω γκαζι

Κανουμε σαν κατι κατωχικοπληκτες υστερικες μητερες που δεν αφηναν το παιδι τους να δει κανα βυζι στην τηλεοραση, και ποιο το αποτελεσμα τωρα?

Εχουν γινει ολοι αδερφαρες!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χέσε το αληθινό ή ψέμματα......το βρίσκεις σωστό να βλέπουν τα ΠΑΙΔΙΑ έναν άντρα να πεθαίνει;Και κατά αυτό τον τρόπο;

Νομίζεις ένα παιδί 15 ετών έχει την ωριμότητα και την γνώση να διακρίνει αν είναι αλήθεια η ψέματα; Νομίζεις ότι όλα τα παιδιά έχουν το στομάχι για κάτι τέτοιο;

Λέμε fake fake....αλλά κόβω το λαιμό μου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αναρωτιέται αν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα και στην πραγματηκότητα.......

Χειρότερα είναι...αλλά τέλοσπάντων......και σορρυ αν κατακρίνω το θέαμα τέτοιων εικόνων......όπως είπα και παραπάνω....

ας δείξουμε και κάνα φόνο, κάνα βιασμό, άτομα να πεθαίνουν από ασθένειες, από πείνα.......για να μην γίνουν τα παιδιά μας αδερφές....να γίνουν ΑΝΤΡΕΣ.....με ψυχολογικά προβλήματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νταξει...αληθινό η όχι είναι αηδία...

Δηλαδή που θα ωφελήσει φίλε μου στο να δει κάποιος αυτό το βίντεο;

πρωινιατικα... :puke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ είμαι της άποψης ότι το θέμα δεν έπρεπε να ανέβει.

Άλλοι το άντεξαν, άλλοι όχι, άλλοι είπαν αληθινό, άλλοι το λένε ψέμα, δεν έχει σημασία.

Είναι σαν να κάθεσαι σε μια παρέα χαλαρά και να σου διηγείται ο άλλος έναν ακρωτηριασμό που έκανε, επειδή είναι γιατρός χειρούργος κλπ κλπ.

Εντάξει, δεν πεθάναμε, αλλά δεν τα λέμε και όλα. Δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε θέματα τόσο σκληρά άνευ λόγου (καμία σχέση με τον μοτοσυκλετισμό, η τις βελτιώσεις η τις εκδρομές....)

Τέλος πάντων ο Edmark παραδέχτηκε πως δεν το έκανε και με πολύ σκέψη και απολογήθηκε.

Απο την άλλη μεριά Edmark ο Royalist έτσι όπως στα έχωσε, εγώ κατάλαβα (απο την επιλογή των λέξεων και το ανεβοκατέβασμα της διάθεσής του), ότι δεν σε έβρισε όπως θα έκανε σε κάποιο άγνωστο φορτωμένος μίσος. Απλά τα πήρε, ορθά αντέδρασε, ε είπε λίγο κάτι παραπάνω, αλλά πιστεύω απόλυτα πως το ίδιο θα έκανε ακόμα και αν σε ήξερε 20 χρόνια και τα λέγατε κάπου παρέα. Είναι απλά μια αντίδραση εσωτερική, που του λέει, τι διάολο είχα εγώ δουλειά να δώ τέτοιο θέαμα.

Ελπίζω πως λήγει εδώ το θέμα.

........................................................Λέμε fake fake....αλλά κόβω το λαιμό μου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αναρωτιέται αν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα και στην πραγματηκότητα.....................

Σάμπως και κάποια βλαμμένα που αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν μιμούμενα σκηνές που είδαν στην τηλεόραση.??? Και οι σκηνές της TV fake δεν ήταν.???? Τα παιδιά στην Αμερική που πυροβολούν στα σχολεία, απο fake TV serials δεν έχουν επηρεαστεί.???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρα θεμα ηταν αλλα πατζαρι ο τυπος θα ειχε πεθανει χαλαρουιτα

ο καθενας βαζει οτι θελει νομιζω κια ο καθενας διαβαζει οτι θελει επισης και βαζεις και μια ιδοποιηση αν ειναι σοκινγκ

ααααααα το σπιτι των νεκρων το 4 ειναι πιο αηδια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και εγώ είμαι της άποψης ότι το θέμα δεν έπρεπε να ανέβει.

Για να το ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα, επειδή το διάβασα σε αρκετές απαντήσεις πιο πάνω.

Από τη στιγμή που το video είναι διαθέσιμο σε τόσους (γνωστούς και πολυσύχναστους) σέρβερ σε όλο το διαδίκτυο, το θεωρώ το λιγότερο υποκριτικό να κουβεντιάζουμε για τον σύνδεσμο σε αυτό το φόρουμ. Το παλικάρι έχει προειδοποιήσει ότι το θέαμα είναι σοκαριστικό και δεν έχει βάλει καν preview.

Όποιος θέλει το ανοίγει - εγώ προσωπικά προτιμώ να μην το δω. Πάντως δεν νομίζω πως παραβιάζει κάποιον από τους κανονισμούς μας. Από την άλλη απαντήσεις με προσωπικό και υβριστικό περιεχόμενο είναι κάθετα αντίθετες με τους όρους χρήσης του φόρουμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν αντεξα πανω απο μερικα δευτερα..... Ειλικρινα σου γκρεμιζει καθε δεδομενο που εχεις οτι ολα κυλανε ομαλα. Σοκ και δέος.

Παιδια μην ανεβαζετε κατι τετοια, δεν εχουν τελικα καμια σημασία. Μονο πόνο προκαλούν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bρε καλά έκανε το παΐδι και το ανέβασε και έβαλε και ταμπελίτσα Χ, δεν τον πήρε κανείς από το λαιμό και ούτε φυλακή θα τον κλείσουμε, έλεος! (ούτε και ο Royalist που ήταν λιγάκι πιο επικριτικός αλλά καλοπροαιρετος)

Το θέμα εδώ είναι ότι έχει γεμίσει τέτοιες μαλακίες το νετ και τα βλέπουν μικρά παιδιά ρε γαμώτο.....μετά λέμε γιατί μεγαλώνουν χωρίς καμία ηθική ανοχή και γιατί αυτός ο κόσμος πάει κατά διαόλου.

Όταν εμείς βλέπαμε μικρό μου πόνυ και τα αρκουδάκια της αγάπης πιτσιρίκια.....αυτά βλέπουν τον Μουσαχεντίν που αποκεφαλίζει στην ψύχρα τον άτυχο στρατιωτάκο που τσίμπησε......και το χειρότερο είναι ότι τους αρέσει κιόλας, δεν νιώθουν....το βρίσκουν φυσιολογικό και διασκεδαστικό....ενώ ο μέσος λογικός άνθρωπος εκτός από την ντροπή, λύπη, πόνο, αίσχος που θα ένιωθε θα έβγαζε και τα άντερα του 5-6 φορές!!!!!

Ε αυτά τα παιδιά το πιο πιθανό είναι να την κάνουν την μαλακία πάνω στην τρέλα τους, τον φόβο τους ή ξέρω γω τι (δείτε πχ το ποδόσφαιρο.... παλιά να έπεφτε καμία φάπα....τώρα μαχαιρώνονται τα 15χρονα ανα μεταξύ τους για πλάκα).....η βία προκαλεί βία.....και περιμένουμε από τα "ψυχανώμαλα" (με την καλύτερη και μη υβριστική έννοια) παιδιά να καλυτερέψουν αυτό που εμείς και οι προηγούμενοί έχουμε καταστρέψει και καταστρέφουμε.

Με τις μπούρδες και τα σκατά που έχει ο καθένας στο κεφάλι του και είτε φτιάχνει είτε βιντεοσκοπεί αυτά τα πράγματα και τα μοιράζει στον κόσμο λες και είναι το ΔΩΡΟ, εμφυτεύει στα μουλωχτά την βία και την σκληρότητά στο υποσυνείδητο των νέων.

Εγώ και εσύ και ο κάθε λογικός άνθρωπος ας κάτσει να τα δει αν θέλει για τον Α ή Β λόγο. Τα παιδιά όχι όμως.....εκεί είναι η όλη διαμάχη μας. Καλύτερα να έχει αγνό και ανέμελο μυαλό από το να εκπαιδεύεται στο πόσο χοντρόπετσο μπορεί να γίνει.......το παιδί σημαίνει αγνότητα και άγνοια.

Υ.Γ.....που να είχα και παιδιά ρε.....με το δίκαννο θα σας έπαιρνα φαλάγγι! :P

Τροποποιήθηκε από τον lavazutra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

googl-αρε Peng Shulin

μερικές φορές η φύση εκπλήσει ευχάριστα...

ο άνθρωπος έζησε παίδες

Εζησε ? Πλακα κανεις τωρα ετσι ?

Εγω ημουν ετοιμος να γραψω εδω γιατι δεν του κοβει κανενας το κεφαλι να τον βγαλει τον ανθρωπο απο τον πονο του και να τελειωσει την τιρανια του μια ωρα αρχητερα.

Οκ εζηζε, δηλαδη ολα τα ζωτηκα οργανα ηταν ενταξη ? Και Η φυσικες αναγκες? Με καθετηρες ? :huh:

Η αληθεια ειναι πως ΔΕΝ φαινεται για φτιαχτο αλλα για αληθινο βιντεο. Τωρα το οτι εζησε δεν θα το περιμενα με τιποτα ομολογω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα αυτο ειναι αχρηστο και δεν κολαει στο forum αυτο ισως σε κανενα troktiko αλλα οχι στο Mybike....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εκπλήσσει ευχάριστα μου αρέσει................πες ότι είναι αληθινό....πες ότι είναι καλά........πες ότι έζησε...........

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΕΤΣΙ;;;;;;;;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;;;

Προσωπικά καλύτερα να με σκότωναν την ίδια ώρα. μπαμ μία στο κεφάλι και γεια σας.

Πείτε με αχάριστο πείτε με όπως θέλετε....αλλά άνθρωπος που δεν είναι υγιής δεν πρέπει να βασανίζεται και να βασανίζει άλλους έτσι. Καλύτερα να φεύγει. (μιλάω μόνο για ακραίες καταστάσεις έτσι , όπως την προκειμένη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το εκπλήσσει ευχάριστα μου αρέσει................πες ότι είναι αληθινό....πες ότι είναι καλά........πες ότι έζησε...........

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΕΤΣΙ;;;;;;;;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;;;

Προσωπικά καλύτερα να με σκότωναν την ίδια ώρα. μπαμ μία στο κεφάλι και γεια σας.

Πείτε με αχάριστο πείτε με όπως θέλετε....αλλά άνθρωπος που δεν είναι υγιής δεν πρέπει να βασανίζεται και να βασανίζει άλλους έτσι. Καλύτερα να φεύγει. (μιλάω μόνο για ακραίες καταστάσεις έτσι , όπως την προκειμένη)

Εν μερη θα συμφωνησω. Και εγω θα ηθελα να με σκωτωναν εκεινη την στιγμη.

Σκεψου ομως οτι εχει ατομα που δεν μπορουν να κουνησουν ουτε το κεφαλι τους και ειναι μονιμος σε ενα καροτσακι. . Αυτος τουλαχιστον κανει μια προσπαθεια

Τωρα αν πρεπει να ζει η οχι , ειναι αλλο θεμα.

Ειμαι εντυπωσιασμενος οτι εζεισε παντως

Το βλεπω για κλεισιμο το τοπικ συντομα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εδω ειναι θεμα απλουστατης φυσικης!!

Το ΟΛΙΚΟ! αιμα ειναι περιπου 6 λιτρα, και η καρδια (μεσω της αορτης) στελνει περιπου 5 λιτρα σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ!

Με βαση την αριθμητικη του δημοτικου, το αιμα θα ειχε αδειασει σε 1 λεπτο!!(αλλο που καποιος παθαινει υπαιμικο shock, πολυ πριν..)

:nono:

Πίδακα θα βλέπαμε μόνο τα πρώτα 10-20 δευτερόλεπτα, για το πρώτο λίτρο αίματος (το οποίο υπάρχει εκεί γύρω).

σταδιακά μειώνεται η ροή επειδή μειώνεται και η πίεση του αίματος.

Κάπως έτσι είναι.

Με βάση τη Φυσική είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ η ροή του αίματος να είναι ίδια από το πρώτο έως το τελευταίο λίτρο.

+1 στον Royalist.

Σκέφτεται κανείς τα παιδιά του ανθρώπου αυτού;

Να έχει πεθάνει και τα παιδιά του να βλέπουν το βίντεο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα