angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Ανασκαφές Με τη σκαπάνη του αρχαιολόγου ! (PS: αν κάποιος έχει ανάλογο υλικό θα εκτιμόταν και η προσθήκη φωτό στο θέμα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Πέρα απ' το μπράβο για το άρθρο, οφείλω κι ένα εύγε στον ALX που................ ξεφύτρωσε μερικές γυναίκες απ' τα λαγούμια τους και ποστάρανε επιτέλους. (Δείγμα ότι παρακολουθούνε ήσυχα και πονηρά, ωσάν γατιά τη λεία τους). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Πέρα απ' το μπράβο για το άρθρο, οφείλω κι ένα εύγε στον ALX που................ ξεφύτρωσε μερικές γυναίκες απ' τα λαγούμια τους και ποστάρανε επιτέλους. (Δείγμα ότι παρακολουθούνε ήσυχα και πονηρά, ωσάν γατιά τη λεία τους). Πριν ενθουσιαστείς εντελώς, δες τις ημερομηνίες δημοσίευσης των πόστ πριν το "Ανασκαφές" του Άλεξ ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBRIDHS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Πριν ενθουσιαστείς εντελώς, δες τις ημερομηνίες δημοσίευσης των πόστ πριν το "Ανασκαφές" του Άλεξ ....... Εχεις δίκιο.....το θέμα είναι γιατί σταμάτησαν???? :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Πριν ενθουσιαστείς εντελώς, δες τις ημερομηνίες δημοσίευσης των πόστ πριν το "Ανασκαφές" του Άλεξ ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 .... Εχεις δίκιο.....το θέμα είναι γιατί σταμάτησαν???? Βασικά, μιλώντας για τις Άρτεμις, Κατερίνα και Ευδοκία ήταν πράγματι δραστήρια μέλη του φόρουμ την εποχή που αντιστοιχεί στα παραπάνω πόστ (και πιο μετά για ένα διάστημα). Μετέπειτα και ύστερα από διάφορα δρώμενα εντός και εκτός φόρουμ είτε άρχισαν να γράφουν άλλού είτε έχασαν γενικότερα το ενδιαφέρον για τη φάση. MyBike history blast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 MyBike history blast Επτασφράγιστο βιβλίο. Και αν ήταν στο χέρι κάποιων, καμένο και θαμμένο βιβλίο. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Επτασφράγιστο βιβλίο. Και αν ήταν στο χέρι κάποιων, καμένο και θαμμένο βιβλίο. :) Δυστυχως ή ευτυχως στο ιντερνετ μπορει κανεις να βρει πολλα πραγματα και παλιες ιστοριες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Δυστυχως ή ευτυχως στο ιντερνετ μπορει κανεις να βρει πολλα πραγματα και παλιες ιστοριες Έτσι είναι. Scripta manent, μέχρι να σβηστούν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) ε, βάλτε και κανα φιτιλάκι... ξέρετε... περούκα ξανθιά να ανεμίζει η κοτσίδα κ φουλ καφρίλες στις στροφές, όλο και κάποιος θα γράψει κάτι ^_^ :P λύσσα όμως με τις ξανθιές που την έχετε βρε αγοράκια... ΕΠΙΠΛΕΟΝ λόγω οικονομικής ύφεσης, πού καιρός τώρα να παίρνουμε γόβες... πάνε τα λουμποτιν και τα μανόλο... σσ. πάντως έχω την εντύπωση πως τα ασφάλτινα θυληκά... αυξάνονται! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2010 από τον dirty_girl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 ..... λύσσα όμως με τις ξανθιές που την έχετε βρε αγοράκια... .... σσ. πάντως έχω την εντύπωση πως τα ασφάλτινα θυληκά... αυξάνονται! Προσωπικά πάντως με τις ξανθιές ..... δεν ..... δεν ..... και ξανά δεν ...... (... έχω κόλλημα εννοώ, οχι ότι έχω και απέχθεια ) Για τον αριθμό των ασφάλτινων θηλυκών, σαν να έχεις δίκιο , (θα δείξει αν είναι απλά καλοκαιρινό φαινόμενο) εσύ βέβαια δεν μετριέσαι εκεί καθώς είσαι πρωτίστως χωμάτινο θηλυκό, ετς ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 της προάλλες είδα στην παραλιακή στο φάλιρο, 65η (γιαγιουλα :P ) με harley, να το έχει άνετα το εργαλείο. τι να λέμε τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 εσύ βέβαια δεν μετριέσαι εκεί καθώς είσαι πρωτίστως χωμάτινο θηλυκό, ετς ? Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι θα έλεγες βρώμικο θηλυκό, και τότε θα έπρεπε να υπερασπιστώ την συμπατριώτισσα μου. Ευτυχώς το έσωσες τελευταία στιγμή. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 ..... Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι θα έλεγες βρώμικο θηλυκό, και τότε θα έπρεπε να υπερασπιστώ την συμπατριώτισσα μου. Ευτυχώς το έσωσες τελευταία στιγμή. Είσαι ιππότης ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 πάνε τα λουμποτιν και τα μανόλο... σε τι γλώσσα μιλάς;; μας βρίζεις τώρα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ποτέ δεν κατάλαβα την έννοια της ισότητας των δύο φύλων. Τι σημαίνει άραγε? Ότι τα βερύκοκα είναι τα ίδια με τις μπανάνες ? Μα πως είναι δυνατόν αυτό ? Δεν γίνεται καμία σύγκριση εδώ. Εδώ θα σας απαντήσω κυρίες μου. Υπάρχει λόγος που υπάρχει άνδρας και γυναίκα. Δεν είναι το ίδιο και ουδέποτε ήταν το ίδιο. Ο ατελείωτος αχταρμάς που έχει επικρατήσει τα τελευταία 100 χρόνια (και μόνο) υπάρχει είς βάρος σας και είς βάρος μας. Πάνε οι κυβερνήσεις και τα ηλιόλουστα περιοδικάκια του κώλου να μας περάσουν την ιδέα οτι οι γυναίκες είναι ανώτερες απο εμάς βασιζόμενοι σε γελοία επιχειρήματα και αηδιαστικά σχόλια πρωινών εκπομπών του Star channel. Γελοίες προσωπικότητες έχουν αναλάβει ατελείωτους μονόλογους περί αηδίας και lifestyle και ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ !!. Εάν δεν υπήρχε ο άντρας να σηκώσει με τα χέρια του τον βράχο και το χώμα να σας δημιουργήσει σπίτια και καστράκια θα μένατε σε σπίτια απο λάσπη και άχυρο σαν τα 3 γουρουνάκια κυρίες μου. Και μην τολμήσετε να σκεφθείτε οτι τώρα που σας τα φτιάξαμε όλα δεν μας χρειάζεστε άλλο. Ποιός θα σας κάνει το ρεκτιφιέ σας και ποιός θα σας φτιάξει το χαλασμένο πλυντήριο σας όταν χαλάσει ? Εσείς οι ίδιες ? Τι έχετε προσφέρει στον κόσμο μας μέχρι τώρα εκτός απο το να σουλατσάρετε καθημερινά στους βρώμικους δρόμους με τη παντόφλα και το μαλλί των 500 ευρώ ? Συγγνώμη αλλά δεν θα σας παντρευτώ να περιμένω 20 χρόνια με 4 παιδιά για να καταλάβω οτι δεν έχετε καμία σταγόνα τιμής και σεβασμού προς το ανδρικό φύλο που σας τα έχει προσφέρει όλα και έχει και τη μαγκιά να σας πει και το σ'αγαπώ και εσείς να πηδάτε όποιον βρίσκετε μπροστά σας. Δεν είμαι μισογύνης. Σας αγαπάω όσο τίποτε άλλο στο κόσμο. Ούτε γκέι είμαι. Πήξαμε στους λούληδες και στους γκέι λέμε. Έχετε διαπρέψει στην εποχή του Καροττέν και της σαγιονάρας κυρίες μου. Οι γυναίκες είναι πολύ δυνατές και ούτε καν το ξέρουν. Έχουν λουστεί ολόκληρη την αηδία του φεμινισμού και τώρα τι κάνετε με την δήθεν ελευθερία σας ε? Σας πηδάνε τα αφεντικά, περιμένετε μέσα στα μποτιλιαρίσματα και περιμένετε τα λεωφορία 5 το πρωί για να σας συνεπάρουν όλα τα παραπάνω. Ρε τι σας πείραξε που είσασταν στο σπιτάκι σας ήρεμες και σοβαρές και περιμένατε πώς και πώς τον άντρα να γυρίσει απο τη δουλειά να σας κάνει γλυκό έρωτα ? Καθήστε τώρα μέσα στο καυσαέριο και το χάος των δρόμων λουσμένες με όλες τις καρκινογόνες αηδίες που αγοράζετε σαν μανιακές λες και το να γίνετε χειρότερες σημαίνει ισότητα των φύλων. Και τι έγινε που βρέθηκε μια γκόμενα με R1 ? Υπάρχουν γυναίκες πολυ καλύτερες απο εμάς. Και τις βλέπουμε αχτένιστες και μοναχικές μέσα στα κλάμπ. Και οι δήθεν ίσες με εμάς χορεύουν τσιφτετέλια στη πίστα με τη παντόφλα. Έχουμε πολεμήσει πόλεμους κυρίες μου, αγώνες και θυσίες διαχρονικές και θα το ξανακάνουμε. Το ντεκαπάζ σας δεν τα σβήνει όλα αυτά ο Άγιος Πέτρος να κατέβει και να σας πεί το αντίθετο οι προσπάθειές μας δεν σβήνονται ποτέ. Ισότητα των φύλων κυρίες μου σημαίνει να σέβεσαι τον άνδρα σου και να του προσφέρεις αυτά που ο ίδιος είναι ανίκανος να δημιουργήσει. Να του δίνεις δύναμη να συνεχίσει να σε αγαπά που σημαίνει δύναμη για εσάς. Να μαθαίνεις απο τον άνδρα διότι αυτός θα σου δώσει τον σπόρο του και θα κάνει την αγάπη σας αιώνια. Όχι η Τζούλια και όποια άλλη έχετε για είδωλο. Τα οποία σίγουρα θα πέσουν πανηγυρικά στο τέλος μαζί με τις όποιες μοντέρνες ελπίδες σας. Με αγάπη Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2010 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 σε τι γλώσσα μιλάς;; μας βρίζεις τώρα;;; www.christianlouboutin.com www.manoloblahnik.com Δες λίγο Sex and the City κι εσύ να ξεστραβωθείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desdichado 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 Ποτέ δεν κατάλαβα την έννοια της ισότητας των δύο φύλων. Τι σημαίνει άραγε? Ότι τα βερύκοκα είναι τα ίδια με τις μπανάνες ? Μα πως είναι δυνατόν αυτό ? Δεν γίνεται καμία σύγκριση εδώ. Εδώ θα σας απαντήσω κυρίες μου. Υπάρχει λόγος που υπάρχει άνδρας και γυναίκα. Δεν είναι το ίδιο και ουδέποτε ήταν το ίδιο. Ο ατελείωτος αχταρμάς που έχει επικρατήσει τα τελευταία 100 χρόνια (και μόνο) υπάρχει είς βάρος σας και είς βάρος μας. Πάνε οι κυβερνήσεις και τα ηλιόλουστα περιοδικάκια του κώλου να μας περάσουν την ιδέα οτι οι γυναίκες είναι ανώτερες απο εμάς βασιζόμενοι σε γελοία επιχειρήματα και αηδιαστικά σχόλια πρωινών εκπομπών του Star channel. Γελοίες προσωπικότητες έχουν αναλάβει ατελείωτους μονόλογους περί αηδίας και lifestyle και ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ !!. Εάν δεν υπήρχε ο άντρας να σηκώσει με τα χέρια του τον βράχο και το χώμα να σας δημιουργήσει σπίτια και καστράκια θα μένατε σε σπίτια απο λάσπη και άχυρο σαν τα 3 γουρουνάκια κυρίες μου. Και μην τολμήσετε να σκεφθείτε οτι τώρα που σας τα φτιάξαμε όλα δεν μας χρειάζεστε άλλο. Ποιός θα σας κάνει το ρεκτιφιέ σας και ποιός θα σας φτιάξει το χαλασμένο πλυντήριο σας όταν χαλάσει ? Εσείς οι ίδιες ? Τι έχετε προσφέρει στον κόσμο μας μέχρι τώρα εκτός απο το να σουλατσάρετε καθημερινά στους βρώμικους δρόμους με τη παντόφλα και το μαλλί των 500 ευρώ ? Συγγνώμη αλλά δεν θα σας παντρευτώ να περιμένω 20 χρόνια με 4 παιδιά για να καταλάβω οτι δεν έχετε καμία σταγόνα τιμής και σεβασμού προς το ανδρικό φύλο που σας τα έχει προσφέρει όλα και έχει και τη μαγκιά να σας πει και το σ'αγαπώ και εσείς να πηδάτε όποιον βρίσκετε μπροστά σας. Δεν είμαι μισογύνης. Σας αγαπάω όσο τίποτε άλλο στο κόσμο. Ούτε γκέι είμαι. Πήξαμε στους λούληδες και στους γκέι λέμε. Έχετε διαπρέψει στην εποχή του Καροττέν και της σαγιονάρας κυρίες μου. Οι γυναίκες είναι πολύ δυνατές και ούτε καν το ξέρουν. Έχουν λουστεί ολόκληρη την αηδία του φεμινισμού και τώρα τι κάνετε με την δήθεν ελευθερία σας ε? Σας πηδάνε τα αφεντικά, περιμένετε μέσα στα μποτιλιαρίσματα και περιμένετε τα λεωφορία 5 το πρωί για να σας συνεπάρουν όλα τα παραπάνω. Ρε τι σας πείραξε που είσασταν στο σπιτάκι σας ήρεμες και σοβαρές και περιμένατε πώς και πώς τον άντρα να γυρίσει απο τη δουλειά να σας κάνει γλυκό έρωτα ? Καθήστε τώρα μέσα στο καυσαέριο και το χάος των δρόμων λουσμένες με όλες τις καρκινογόνες αηδίες που αγοράζετε σαν μανιακές λες και το να γίνετε χειρότερες σημαίνει ισότητα των φύλων. Και τι έγινε που βρέθηκε μια γκόμενα με R1 ? Υπάρχουν γυναίκες πολυ καλύτερες απο εμάς. Και τις βλέπουμε αχτένιστες και μοναχικές μέσα στα κλάμπ. Και οι δήθεν ίσες με εμάς χορεύουν τσιφτετέλια στη πίστα με τη παντόφλα. Έχουμε πολεμήσει πόλεμους κυρίες μου, αγώνες και θυσίες διαχρονικές και θα το ξανακάνουμε. Το ντεκαπάζ σας δεν τα σβήνει όλα αυτά ο Άγιος Πέτρος να κατέβει και να σας πεί το αντίθετο οι προσπάθειές μας δεν σβήνονται ποτέ. Ισότητα των φύλων κυρίες μου σημαίνει να σέβεσαι τον άνδρα σου και να του προσφέρεις αυτά που ο ίδιος είναι ανίκανος να δημιουργήσει. Να του δίνεις δύναμη να συνεχίσει να σε αγαπά που σημαίνει δύναμη για εσάς. Να μαθαίνεις απο τον άνδρα διότι αυτός θα σου δώσει τον σπόρο του και θα κάνει την αγάπη σας αιώνια. Όχι η Τζούλια και όποια άλλη έχετε για είδωλο. Τα οποία σίγουρα θα πέσουν πανηγυρικά στο τέλος μαζί με τις όποιες μοντέρνες ελπίδες σας. Με αγάπη έτσι απλά... : Αφιερωμένο στα βασανάκια μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2010 έτσι απλά... : Αφιερωμένο στα βασανάκια μας σήμερα κυβερνάει το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 Ποτέ δεν κατάλαβα την έννοια της ισότητας των δύο φύλων. Τι σημαίνει άραγε? Ότι τα βερύκοκα είναι τα ίδια με τις μπανάνες ? Μα πως είναι δυνατόν αυτό ? Δεν γίνεται καμία σύγκριση εδώ. Εδώ θα σας απαντήσω κυρίες μου. [...] Ισότητα των φύλων κυρίες μου σημαίνει να σέβεσαι τον άνδρα σου και να του προσφέρεις αυτά που ο ίδιος είναι ανίκανος να δημιουργήσει. Να του δίνεις δύναμη να συνεχίσει να σε αγαπά που σημαίνει δύναμη για εσάς. Να μαθαίνεις απο τον άνδρα διότι αυτός θα σου δώσει τον σπόρο του και θα κάνει την αγάπη σας αιώνια. Όχι η Τζούλια και όποια άλλη έχετε για είδωλο. Τα οποία σίγουρα θα πέσουν πανηγυρικά στο τέλος μαζί με τις όποιες μοντέρνες ελπίδες σας. Με αγάπη Κοίτα, οτι κάποιο ζόρι το τράβηξες κάποια στιγμή, στο όνομα της "ισότητας", νομίζω είναι σαφές ^_^ Αλλά να με συγχωρείς πολύ που θα διαφωνίσω μαζί σου, το θέμα της ισότητας των 2 φύλλων έχει να κάνει με περισσότερα πράγματα από τις σχέσεις στα ζευγάρια. Το πώς θα φερθεί η γυναίκα και ο άντρας σε μια σχέση, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την παιδεία του, όχι με την ισότητα και την χειραφέτηση. Ισότητα είναι να έχεις το δικαίωμα να ψηφίζεις και να ψηφίζεσαι, και να έχεις ίσες ελπίδες, ευκαιρίες, δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις στην κοινωνία. Τώρα αν από αυτό το πακέτο κάποιοι ΚΑΙ κάποιες επιλέγουν τα 3 πρώτα και όχι ΚΑΙ το τελευταίο, δεν έχει να κάνει με τους αγώνες για την ισότητα των δύο φύλων. Όσο για τις νεαρές (και όχι μόνο) με τις παντόφλες που χωρεύουν τσιφτετέλια στα μπουζούκια, δεν καταλαβαίνω τι σε ξενίζει. Χαίρονται την ζωούλα τους εξ ίσου με τους λαϊκούς τύπους που κάθονται στο δίπλα τραπέζι, που γουστάρουν να πληρώνουν τα ουίσκια και τις σαμπάνιες και τα λουλούδια και τα πιάτα και τα γούστα των γυναικών. Αν σε χαλάει η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ παρακμή του είδους αυτού, τότε μην τα βάζεις με τις γυναίκες μόνο. Επίσης, η κάθε καλή νορμάλ κοπελίτσα που πιθανόν να ταιριάζει στα γούστα σου και τις απόψεις σου, δεν θα είναι κατ'ανάκγην αχτένιστη και παραμελημένη σε κάποιο μπαρ, μπορεί αντιθέτως να είναι με γαμώ τις παρέες στα νησιά και να κάνει διακοπές σε ιστιοπλοϊκό νοικιασμένο με το παρεάκι της, να κάνει το αρχιτεκτονικό τουρ της Ευρώπης ή να είναι κάπου μποτιλιαρισμένη στην κίνηση και να πήζει. Αντιλαμβάνομαι οτι αυτό που γίνεται τώρα είναι ο αντίλογος του παραλόγου, γιατί το δικό σου ποστ είναι ένα άκυρο ξέσπασμα εναντίον των γυναικών, όχι με ύφος γκαίη ή μισογύνη, αλλά με ύφος, έπηξα με τις ηλίθιες γύρω μου, που είναι μπάζα, το παίζουν βαρύ πεπόνι και στην ουσία είναι λιγότερο από μηδέν. Δεκτόν, ΑΛΛΑ 1. δεν έχει να κάνει με το θρεντ αυτό 2. δεν έχει να κάνει με την ισότητα των δύο φύλων 3. δεν έχει να κάνει με κάτι το γενικό, μάλλον με τα προσωπικά σου και όλα τα παραπάνω τα λέω χωρίς να σε γνωρίζω και χωρίς να με γνωρίζεις. Αλλά όπως εγώ δεν σε χρεώνω για γκαίη ή μισογύνη, σε παρακαλώ πολύ να μην με χρεώσεις και εσύ για φεμινίστρια. με εξ ίσου αγάπη :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rene 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Κοίτα, οτι κάποιο ζόρι το τράβηξες κάποια στιγμή, στο όνομα της "ισότητας", νομίζω είναι σαφές ^_^ Αλλά να με συγχωρείς πολύ που θα διαφωνίσω μαζί σου, το θέμα της ισότητας των 2 φύλλων έχει να κάνει με περισσότερα πράγματα από τις σχέσεις στα ζευγάρια. Το πώς θα φερθεί η γυναίκα και ο άντρας σε μια σχέση, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την παιδεία του, όχι με την ισότητα και την χειραφέτηση. Ισότητα είναι να έχεις το δικαίωμα να ψηφίζεις και να ψηφίζεσαι, και να έχεις ίσες ελπίδες, ευκαιρίες, δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις στην κοινωνία. Τώρα αν από αυτό το πακέτο κάποιοι ΚΑΙ κάποιες επιλέγουν τα 3 πρώτα και όχι ΚΑΙ το τελευταίο, δεν έχει να κάνει με τους αγώνες για την ισότητα των δύο φύλων. Όσο για τις νεαρές (και όχι μόνο) με τις παντόφλες που χωρεύουν τσιφτετέλια στα μπουζούκια, δεν καταλαβαίνω τι σε ξενίζει. Χαίρονται την ζωούλα τους εξ ίσου με τους λαϊκούς τύπους που κάθονται στο δίπλα τραπέζι, που γουστάρουν να πληρώνουν τα ουίσκια και τις σαμπάνιες και τα λουλούδια και τα πιάτα και τα γούστα των γυναικών. Αν σε χαλάει η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ παρακμή του είδους αυτού, τότε μην τα βάζεις με τις γυναίκες μόνο. Επίσης, η κάθε καλή νορμάλ κοπελίτσα που πιθανόν να ταιριάζει στα γούστα σου και τις απόψεις σου, δεν θα είναι κατ'ανάκγην αχτένιστη και παραμελημένη σε κάποιο μπαρ, μπορεί αντιθέτως να είναι με γαμώ τις παρέες στα νησιά και να κάνει διακοπές σε ιστιοπλοϊκό νοικιασμένο με το παρεάκι της, να κάνει το αρχιτεκτονικό τουρ της Ευρώπης ή να είναι κάπου μποτιλιαρισμένη στην κίνηση και να πήζει. Αντιλαμβάνομαι οτι αυτό που γίνεται τώρα είναι ο αντίλογος του παραλόγου, γιατί το δικό σου ποστ είναι ένα άκυρο ξέσπασμα εναντίον των γυναικών, όχι με ύφος γκαίη ή μισογύνη, αλλά με ύφος, έπηξα με τις ηλίθιες γύρω μου, που είναι μπάζα, το παίζουν βαρύ πεπόνι και στην ουσία είναι λιγότερο από μηδέν. Δεκτόν, ΑΛΛΑ 1. δεν έχει να κάνει με το θρεντ αυτό 2. δεν έχει να κάνει με την ισότητα των δύο φύλων 3. δεν έχει να κάνει με κάτι το γενικό, μάλλον με τα προσωπικά σου και όλα τα παραπάνω τα λέω χωρίς να σε γνωρίζω και χωρίς να με γνωρίζεις. Αλλά όπως εγώ δεν σε χρεώνω για γκαίη ή μισογύνη, σε παρακαλώ πολύ να μην με χρεώσεις και εσύ για φεμινίστρια. με εξ ίσου αγάπη :) Συμφωνω απολυτα με την dirty-girl! Κ θελω να προσθεσω οτι ισοτητα επίσης δεν είναι μερικές που προσπαθούν να το παίξουν άντρες με το να βρίζουν ασύστολα κ να "πουλανε" μαγκια! Τα φύλλα είναι δυο για να αλληλοσυμπληρώνονται, όχι για να παίρνει το ένα σαν πρότυπο το άλλο κ να προσπαθεί να του μοιάσει ή αντιθετα να μην θελει την αρμονικη τους συνυπαρξη! Το κάθε φύλλο έχει τη χάρη του, τις ιδιαιτερότητες του, το λόγο ύπαρξης του κ τις αδυναμίες του! Αυτη ειναι η γνωμη μου παντα,φιλικα! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2010 από τον rene Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bamboo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 Κοίτα, οτι κάποιο ζόρι το τράβηξες κάποια στιγμή, στο όνομα της "ισότητας", νομίζω είναι σαφές ^_^ Αλλά να με συγχωρείς πολύ που θα διαφωνίσω μαζί σου, το θέμα της ισότητας των 2 φύλλων έχει να κάνει με περισσότερα πράγματα από τις σχέσεις στα ζευγάρια. Το πώς θα φερθεί η γυναίκα και ο άντρας σε μια σχέση, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την παιδεία του, όχι με την ισότητα και την χειραφέτηση. Ισότητα είναι να έχεις το δικαίωμα να ψηφίζεις και να ψηφίζεσαι, και να έχεις ίσες ελπίδες, ευκαιρίες, δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις στην κοινωνία. Τώρα αν από αυτό το πακέτο κάποιοι ΚΑΙ κάποιες επιλέγουν τα 3 πρώτα και όχι ΚΑΙ το τελευταίο, δεν έχει να κάνει με τους αγώνες για την ισότητα των δύο φύλων. Όσο για τις νεαρές (και όχι μόνο) με τις παντόφλες που χωρεύουν τσιφτετέλια στα μπουζούκια, δεν καταλαβαίνω τι σε ξενίζει. Χαίρονται την ζωούλα τους εξ ίσου με τους λαϊκούς τύπους που κάθονται στο δίπλα τραπέζι, που γουστάρουν να πληρώνουν τα ουίσκια και τις σαμπάνιες και τα λουλούδια και τα πιάτα και τα γούστα των γυναικών. Αν σε χαλάει η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ παρακμή του είδους αυτού, τότε μην τα βάζεις με τις γυναίκες μόνο. Επίσης, η κάθε καλή νορμάλ κοπελίτσα που πιθανόν να ταιριάζει στα γούστα σου και τις απόψεις σου, δεν θα είναι κατ'ανάκγην αχτένιστη και παραμελημένη σε κάποιο μπαρ, μπορεί αντιθέτως να είναι με γαμώ τις παρέες στα νησιά και να κάνει διακοπές σε ιστιοπλοϊκό νοικιασμένο με το παρεάκι της, να κάνει το αρχιτεκτονικό τουρ της Ευρώπης ή να είναι κάπου μποτιλιαρισμένη στην κίνηση και να πήζει. Αντιλαμβάνομαι οτι αυτό που γίνεται τώρα είναι ο αντίλογος του παραλόγου, γιατί το δικό σου ποστ είναι ένα άκυρο ξέσπασμα εναντίον των γυναικών, όχι με ύφος γκαίη ή μισογύνη, αλλά με ύφος, έπηξα με τις ηλίθιες γύρω μου, που είναι μπάζα, το παίζουν βαρύ πεπόνι και στην ουσία είναι λιγότερο από μηδέν. Δεκτόν, ΑΛΛΑ 1. δεν έχει να κάνει με το θρεντ αυτό 2. δεν έχει να κάνει με την ισότητα των δύο φύλων 3. δεν έχει να κάνει με κάτι το γενικό, μάλλον με τα προσωπικά σου και όλα τα παραπάνω τα λέω χωρίς να σε γνωρίζω και χωρίς να με γνωρίζεις. Αλλά όπως εγώ δεν σε χρεώνω για γκαίη ή μισογύνη, σε παρακαλώ πολύ να μην με χρεώσεις και εσύ για φεμινίστρια. με εξ ίσου αγάπη :) +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) ..... Με αγάπη ρε, θα με τρελανετε??? +9???? πλακα με κανετε!!! τι ειμαστε?? φαλλοκρατες μηχανοβιοι? τι διαολο? τελος παντων, διαφωνω τελειως με τον φιλο κουτσουμπιτσου (και τους υπολοιπους 9, που πιθανον θα πληθαινουν) γιατι οι αποψεις του ειναι βαρβαρες και αξεστες. εχει παει απο το ενα ακρο στο αλλο (μαλλον κλασικο στοιχειο του φιλου μας). η ισοτητα (οπως ειπε και η dirty girl) αναφερεται αποκλειστικα και μονο σε δικαιωματα επαγγελματικα, πολιτικα και κοινωνικα. τωρα πως διασκεδαζει, ποιος θα πολεμησει στον πολεμο και ποσο τζελ βαζει στο μαλι του ο καθενας, δεν πιστευω οτι ειναι κρητηρια που αντικατροπτιζουν την θεση του στην κοινωνια. να εχω μεσα την γυναικα μου σε ενα σπιτι, να μην δουλευει και να ασχολειται με τα οικιακα για να το παιζω εγω αντρας? τι λετε? που ζειτε? την λεξη "εκσυχρονισμος" την ξερετε (με οτι συνεπαγεται αυτη)? τα νευρα μου... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2010 από τον xourafis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2010 ρε, θα με τρελανετε??? +9???? πλακα με κανετε!!! τι ειμαστε?? φαλλοκρατες μηχανοβιοι? τι διαολο? τελος παντων, διαφωνω τελειως με τον φιλο κουτσουμπιτσου (και τους υπολοιπους 9, που πιθανον θα πληθαινουν) γιατι οι αποψεις του ειναι βαρβαρες και αξεστες. εχει παει απο το ενα ακρο στο αλλο (μαλλον κλασικο στοιχειο του φιλου μας). η ισοτητα (οπως ειπε και η dirty girl) αναφερεται αποκλειστικα και μονο σε δικαιωματα επαγγελματικα, πολιτικα και κοινωνικα. τωρα πως διασκεδαζει, ποιος θα πολεμησει στον πολεμο και ποσο τζελ βαζει στο μαλι του ο καθενας, δεν πιστευω οτι ειναι κρητηρια που αντικατροπτιζουν την θεση του στην κοινωνια. να εχω μεσα την γυναικα μου σε ενα σπιτι, να μην δουλευει και να ασχολειται με τα οικιακα για να το παιζω εγω αντρας? τι λετε? που ζειτε? την λεξη "εκσυχρονισμος" την ξερετε (με οτι συνεπαγεται αυτη)? τα νευρα μου... Είπα να μην το πω πρώτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες