Jump to content
ALX™

Γοβα στιλετο και καυτα μαρσπιε

Recommended Posts

Πανε?

Οι κυριες της διπλανης πορτας που φορανε τα δερματινα αξεσουαρ και καβαλανε τα θηρια.Το περισσοτερο που μπορεις να δεις ειναι ενα ξανθο μαλλι να εξεχει μεταξυ του κρανους και του γιακα του δερματινου μπουφαν.

Τις πλευριζεις καπου και γυριζεις να κοιταξεις το προσωπο τους,αλλα το μονο που βλεπεις ειναι δυο ομορφα ενιοτε ματια τα οποια σε κοιτουν για κανα δυο δευτερολεπτα και μετα γυριζουν και κοιταζουν μπροστα.

Εσυ σκεφτεσαι "πως να μ εκοψε τωρα?".."της εκανα καθολου εντυπωση με το σουπερ ντουπερ πανακριβο εργαλειο μου ή μ εγραψε στις παλιες της γοβες?"

Ξεκινατε και συ τα δινεις για να αποδειξεις πως εισαι το αρσενικο και ο Δεμασαωτιποτα ή το παιζεις ιπποτης και ξεκινας χαλαρα αφηνοντας την να φυγει μπροστα σου να θαυμασεις το "τοπιο" οσο ποιο SS το μηχανακι της,τοσο καλυτερη η "θεα"

Βεβαια μετα απο λιγο τα δινεις και φευγεις γιατι αισθανεσαι και ολιγον τι λαλακας και πιστευεις πως τωρα αυτη σκεφτεται ακριβως αυτο που κανεις........οτι χαζευεις την "θεα"

Συναντιεσαι μαζι της σε καποιο βενζινομπαρ στην Ε.Ο και παρκαρεις διπλα της.Βγαζεις με στυλ το κρανος και περιμενεις να δεις στα ματια της την εκφραση...."θα τρομαξει ή θα με κοιταξει ολο ενδιαφερον?"

Προσπαθεις να της πιασεις κουβεντα εξυψωνοντας την λεγοντας της πως σου αρεσει να βλεπεις γυναικες αναβατες,που ταξιδευουν ακομα και μονες.

Αν δεις πως "τσιμπαει" χωνεσαι περισσοτερο....ενω αν δεις πως σε ψιλοκλανει...μαζευεσαι και το παιζεις υπερανω.

Μπορει να τυχει να σταματησεις καπου για τσιγαρο και κει να δεις το 1000 που σε περασε στις στροφες αλλα δεν παρκαρεις διπλα....παρκαρεις παραπερα.Κι οταν βγαλει το κρανος και δεις ενα κοριτσι,σβηνεις βιαστικα το ολοκληρο ακομα τσιγαρο,καβαλας και εξαφανιζεσαι.

Η ιδια κοπελα ειναι αυτη που αυριο θα φορεσει τις καυτες της γοβες και το σουπερ μινι και θα παει να χορεψει σε καποιο in μαγαζι.

Που να ξερεις λοιπον ποσες εκπληξεις κρυβει αυτη η ζωη?

Ζητω οι γυναικες μοτοσυκλετιστριες που καμμια σχεση δεν εχουν με τις γυναικες αυτοκινητηστριες στις ικανοτητες οδηγησης.

Οι πρωτες ειναι περιζητητες ενω οι δευτερες επικυρηγμενες εγγληματιες :rolleyes: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραίο το άρθρο σου ΑLX!

Αυτό που κρατάω όμως είναι το: ''Οι πρωτες ειναι περιζητητες ενω οι δευτερες επικυρηγμενες εγγληματιες''

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ζητω οι γυναικες μοτοσυκλετιστριες που καμμια σχεση δεν εχουν  με τις γυναικες αυτοκινητηστριες στις ικανοτητες οδηγησης.

Οι πρωτες ειναι περιζητητες ενω οι δευτερες επικυρηγμενες εγγληματιες :rolleyes:  :P

<{POST_SNAPBACK}>

Μπράβο βρε Άλεξ!!! :clapping::clapping:

Καιρός ήταν να τα πει κάποιος!! Ουφ!

Εκ μέρους όλων των μοτοσυκλετιστριών (πραγματικών) ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑ!!!!

(ουουουουοου!!!! Ψωνάρες!!!! :lol: )

Υ.Γ.::Στο καφέ :cheers::cheers::cheers:

Τροποποιήθηκε από τον Άρτεμις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψωνάρες.... :_thumbsup:

Είναι μεγάλη αλήθεια πάντως αυτό που είπε ο ALX και χαίρομαι πραγματικά πολύ που αν και λίγες το mybike φιλοξενεί τέτοιες γυναίκες! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τις πλευριζεις καπου και γυριζεις να κοιταξεις το προσωπο τους,αλλα το μονο που βλεπεις ειναι δυο ομορφα ενιοτε ματια τα οποια σε κοιτουν για κανα δυο δευτερολεπτα και μετα γυριζουν και κοιταζουν μπροστα.

Αυτό που λένε, σε μαγνητίζει με το βλέμμα της..... :wacko:

Ξεκινατε και συ τα δινεις για να αποδειξεις πως εισαι το αρσενικο και ο Δεμασαωτιποτα ή το παιζεις ιπποτης και ξεκινας χαλαρα αφηνοντας την να φυγει μπροστα σου να θαυμασεις το "τοπιο" οσο ποιο SS το μηχανακι της,τοσο καλυτερη η "θεα"

Κλασικός Άντρας :lol: :whistling:

Η ιδια κοπελα ειναι αυτη που αυριο θα φορεσει τις καυτες της γοβες και το σουπερ μινι και θα παει να χορεψει σε καποιο in μαγαζι.

:ok::thumbsup: :D :yahoo:

Για να μην λένε, μερικοί-μερικοί ότι χάνει την θηλυκότητά της.....

ΜΠΡΑΒΟ ALX :clapping: NICE TOPIC!!!!

Είναι μεγάλη αλήθεια πάντως αυτό που είπε ο ALX και χαίρομαι πραγματικά πολύ που αν και λίγες το mybike φιλοξενεί τέτοιες γυναίκες!

Mην ανησυχείς, όοοολο και πληθαίνουμε :P :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχχαχαχχχααχαχχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Απίστευτος :cheers:

Πολύ καλό το κείμενο ! ! ! ! ! !

Μπράβο . . .

Προσοχή στις γόβες μας,να μην ξεχαστούμε και πάμε και καβαλήσουμε την μότο με γοβάκι και μας μείνει κανένα τακούνι στο χέρι :P :P :P

ALX-aki :clapping::clapping::clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μπορει να τυχει να σταματησεις καπου για τσιγαρο και κει να δεις το 1000 που σε περασε στις στροφες αλλα δεν παρκαρεις διπλα....παρκαρεις παραπερα.Κι οταν βγαλει το κρανος και δεις ενα κοριτσι...

κάθομαι και την χαζεύω σαν λαλακας...

Μου έχει τύχει αυτή η περίπτωση με αιθέρια ύπαρξη που οδηγούσε R1...

Αλλά εδώ είναι το περίεργο της υπόθεσης.. Βλέπουμε μια γυναίκα με μοτοσυκλέτα(θεωρητικά αντρικό εργαλείο) και γουστάρουμε.

Αμα δούμε κανένα αντρα με γυναικεια εργαλέια(καμιά ηλεκτρική σκούπα ας πούμε...)ξενερώνουμε (εγώ τουλάχιστον.. κι ας "βάζω" σκούπα...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάθομαι και την χαζεύω σαν λαλακας...

Μου έχει τύχει αυτή η περίπτωση με αιθέρια ύπαρξη που οδηγούσε R1...

Αλλά εδώ είναι το περίεργο της υπόθεσης.. Βλέπουμε μια γυναίκα με μοτοσυκλέτα(θεωρητικά αντρικό εργαλείο) και γουστάρουμε.

Αμα δούμε κανένα αντρα με γυναικεια εργαλέια(καμιά ηλεκτρική σκούπα ας πούμε...)ξενερώνουμε (εγώ τουλάχιστον.. κι ας "βάζω" σκούπα...)

<{POST_SNAPBACK}>

Αυτή με το R1 την είδα και εγώ...μήπως έμοιαζε κάπως έτσι;;;

post-612-1138780801_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμ.. η ξανθιά πιθανότατα δεν έχει πλησιάσει ποτέ μηχανή περισσότερο από ό,τι χρειάστηκε για αυτη τη φωτό...

...άσε που έχει και μπόλικο λίπος συγκεντρωμένο πάνω από το γόνατο...

:thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χμμ.. η ξανθιά πιθανότατα δεν έχει πλησιάσει ποτέ μηχανή περισσότερο από ό,τι χρειάστηκε για αυτη τη φωτό...

...άσε που έχει και μπόλικο λίπος συγκεντρωμένο πάνω από το γόνατο...

:thumbsdown:

<{POST_SNAPBACK}>

μαλλον δε βλέπουμε την ιδια φωτο.... ποιο λίπος? ποιο R1... πως με λενε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον δε βλέπουμε την ιδια φωτο.... ποιο λίπος? ποιο R1... πως με λενε...

<{POST_SNAPBACK}>

Γράψε λάθος για το R1, αλλά τέτοια ώρα τάτοια λόγια...

post-612-1138784596_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Koίτα το ζηλόφθονο βλέμμα της θείτσας, αριστερά!

Να την φάει την κοπέλα θέλει..

Τσ τσ τσ, γυναίκες.... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάτρα, πριν κανένα χρόνο..... γυναικάκι τρελό (ομορφούλα - ξανθούλα - μπιρμπιλομάτα- γαντικό τρελό - μπουφανιά - παντελονιά - το κράνος κρεμασμένο πίσω :blink: ) πάνω σε ,,,,,,,, (δεν θυμάμαι τη μηχανή γμτ,γμτ) σταματημένο σε φανάρι.... εγώ την πέφτω από δίπλα....τη χαζεύω και τη θαυμάζω συγχρόνως πίσω από την ασφάλεια που μου παρέχει το κράνος, σκεπτόμενος οτι μόλις ανάψει πράσινο θα εμπεδώσει ποιός έχει τον πρώτο λόγο στην εκκίνηση... και τί ωραία που θα ήταν αν φορούσε και το κράνος.... και πως να την λέν άραγε.... πότε το πήρε το δίπλωμα.... οδηγά χρόνια και πόσα από αυτά με αυτή τη μηχανή.........τί να κάνει το βράδυ.....πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει...................................

Ανάβει πράσινο και ξεκινάμε..... η γόμενα με σούζα :_w00t: και αλλάζει ταχύτητες λαμπάδα το μηχάνημα.... εγώ κάνω τουμπεκί :pray: και στο πρώτο στενό χαλαρά, στρίβω δεξιά και την κάνω με αλαφρά πηδηματάκια......

Πάρα αγριέψανε τα πράγματα.....! :_rock-on::_rock-on::_rock-on:

Παρακαλείτε η ανωτέρω κυρία-δεσπινίδα εαν είναι μέλος του mybike.gr όπως αποστείλει ΠΜ με τα στοιχεία της.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσοι κάνουν σού-ζες, έχουν φάει πολλές σού-πες μέχρι να μάθουν να τις κάνουν.

Δεν με ψαρώνουν καθόλου, αντίθετα έχουν τη συμπάθειά μου.

Και για να μπεί μια γυναίκα σ' αυτό το χορό, για μένα έχει σοβαρά κόμπλεξ. Η επιδειξιομανία πάνω σε μια μηχανή δεν συνάδει με το γυναικείο ψυχισμό αλλά με τον ανδρικό.

Τροποποιήθηκε από τον gdevelek

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Koίτα το ζηλόφθονο βλέμμα της θείτσας, αριστερά!

Να την φάει την κοπέλα θέλει..

Τσ τσ τσ, γυναίκες....  :grin:

Γειά σου ωρέ Alex_Under-άκο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πέθανα στο γελιο σε καλό να μου βγεί!!!!

Εγώ πάλι μόλις το είπατε το παρατήρησα :P

Τι να σκεφτότανε άραγε? :unsure:

Χμμμμμμμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτή με το R1 την είδα και εγώ...μήπως έμοιαζε κάπως έτσι;;;

Ρε συ!! :_w00t:

Δε το πιστεύω!!!

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ...

μετά βέβαια γνωριστήκαμε :cheers: , βρήκαμε κοινά σημεία (τις μηχανές τι άλλο!) την περίμενα να σχολάσει και βγήκαμε για ποτάκι.. :drunk:

Καταλήξαμε σπίτι της να κυλιόμαστε στο πάτωμα (είχε χάσει τον ένα φακό επαφής...) :_innocent:

Και μετά ξύπνησα... (χε χε σας πρόλαβα πριν μου το πείτε εσείς!!) :oops:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω κι εγω για μια γνωστη ξανθια φυσιογνωμια με ενα GS 11?

Aν την δειτε ποτε μεσα στην Αθηνα μην προσπαθησετε να την περασετε........παει αερα λεμε το θηριο (κι ειναι και μια σταλια) :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα