Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Καλημέρα, απλά για να μαθαίνουν όλοι απο τις εμπειρίες των άλλων.... Είχα έναν φορητό Η/Υ της Hewlet Packard, παλιό μοντέλο του 2004. Το χρησιμοποιούσα κυρίως ως δεύτερο, για την αδερφή μου για το MSN καθώς και για κανά παιχνίδι που ήθελε μόνο ΧΡ, βλέπε Diablo II(πώρωση!!!!!!) Για κάτι μέρες το είχε πάρει η ξαδέρφη μου και ασχολιόταν μονο με το ΜΣΝ, ώσπου μιά μέρα σταμάτησε να δουλεύει.... Ρε τι έχει, ρε τι έπαθε το καλό μου, ρε νά απο εδώ, ρε κοίτα και απο εκεί, ρε λύσε, ρε δέσε, τίποτα....Με τα πολλά το πάω στην ΗΡ στις 12/8. Εκεί μου λένε θα αργήσει "λίγο " να ελεγθεί, διότι καλοκαίρι, Δεκαπενταύγουστος, (πάνε και τα καλώδια και τα κολλητήρια διακοπές..) Για να μην σας κουράζω, πήρα ΕΓΩ τηλ σήμερα, που το θεωρώ απαράδεκτο, και με ενημέρωσαν......... - Καλημέρα, έχω φέρει έναν Η/Υ για επισκεύη, μπλα μπλα μπλα... - Καλημέρα, μπλα μπλα μπλα.. -... -... - Σας έχουν ενημερώσει για το κόστος? - Όχι, εγώ πήρα τηλ, κανείς δεν με ενημέρωσε - Ωραία, έχει χαλάσει το βύσμα που συνδέει την οθόνη με το mainboard (κλασσικό πρόβλημα στα ΗΡ, μην το διανοηθεί κανείς!!) - και τί σημαίνει αυτό??? - ...........δεν σας έχουν ενημέρωσει,εεε? - Όχι... - Το κόστος είναι....μισό λεπτό.....εεεε....ναι......λοιπόν.....ΑΑΑΑΑ νάτο!!! 685 ΕΥΡΏ ΣΥΝ ΦΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι με ακούτε? είστε εκεί??Κύριε Δημήτρη?? - ΠΟΣΟ!!!!!!!!??????????? για μηχάνημα του 2004? Αγοράζω δύο και μου κάνουν δώρο και ένα Ατάρι.... - ( Η συζήτηση παρεκτράπει απο το σημείο αυτό και δεν θα αναφέρω άλλα..) Πάντως για να ξέρετε, τα ΗΡ έχουν πρόβλημα εκεί, και άλλος συνάδελφος το έχει πάθει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900kol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 το ιδιο προβλημα με μηχανημα acer του2002...δεν χαλασε εντελως απλα τρεμοπαιζει η οθονη σε καποιες γωνιες..το πηγα τοτε μεσα στην εγγυηση μου το ξαναφερανε ακριβως οπως ηταν παλι ξανα κ ξανα...αναρωτιεμαι αν το ανοιξαν καν....ωσπου εληξε η εγγυηση δεν το ξαναπηγα και δουλευει ακομα και τωρα οταν ομως τοτε ειχαν παρει 1800 ζεστα κανανε τεμεναδες στη στουρναρη μην πω καταστημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Οπότε καλά κάνω εγώ που τον έχω κάνει σταθερό και δεν ανοιγοκλείνει ούτε κινήτε καθόλου...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Ισχύει για όλες τις εταιρίες.. Όσο πιο καινούργιο, τόσο πιο φτηνά τα ανταλλακτικά. Κρατάνε stock από το κάθε μοντέλο για να καλύπτουν τις εγγυήσεις με συμβόλαια και το κόστος είναι μεγάλο. Παράδειγμα, μπαταρία που κόστιζε 30e για μηχάνημα 5ετίας στην εγγύηση, με την λήξη της την αγοράσαμε 200ε προχθές. Επίσης, για να διορθωθεί το πρόβλημα που έχει το δικό σου συνήθως ξηλώνεται όλο σχεδόν, (μένουν οι μνήμες και ο σκληρός) μάλλον γι' αυτό σου είπαν τόσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Εγω εχω συνδιασει τους δυο καλυτερους κοσμους . Fujitsu + Siemens :) Εως τωρα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Καποτε βαρουσαν ασχημα στις τιμες, τωρα εχουν πεσει αρκετα. Οσο για το προβλημα, καμια επιδιωρθωση δεν θα επρεπε να ξεπερναει το κοστος του αντικειμενου. Λιγο τρελο μου φαινεται. Δεν κανεις αναβαθμιση αλλα αντικατασταση. Γιατι δεν περνεις σε κανενα κεντρικο να δεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) - Το κόστος είναι....μισό λεπτό.....εεεε....ναι......λοιπόν.....ΑΑΑΑΑ νάτο!!! 685 ΕΥΡΏ ΣΥΝ ΦΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 685 νά 'ναι οι ώρες τους!!! (+ΦΠΑ πάντα) :P = 815,15 :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2009 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 685 + ΦΠΑ;;;; ΦαΠΑ να φανε! Καλα, με τι λογικη;.... Θα συμφωνισω παντος με τον alarm! απο το 2004 ο σταθερος και εδω και εναν χρονο το λαπτοπ, μονο ο σταθερος εβγαλε δυο φορες το ιδιο προβλημα (με τροφοδοτικο), αλλα με λειτουργια 24/7, λογικο ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Εγω εχω συνδιασει τους δυο καλυτερους κοσμους . Fujitsu + Siemens :) Εως τωρα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Καποτε βαρουσαν ασχημα στις τιμες, τωρα εχουν πεσει αρκετα. Οσο για το προβλημα, καμια επιδιωρθωση δεν θα επρεπε να ξεπερναει το κοστος του αντικειμενου. Λιγο τρελο μου φαινεται. Δεν κανεις αναβαθμιση αλλα αντικατασταση. Γιατι δεν περνεις σε κανενα κεντρικο να δεις ? Το service HP Compaq υπολογιστών γίνεται αποκλειστικά απο την PC Systems, δεν το κάνει άλλος, πχ. το Πλαίσιο. Θα το πάρω πίσω και θα δοκιμάσω μήπως παίξει με εξωτερική οθόνη. Όσον αφορά το κόστος, είναι σαν τα αυτοκίνητα, είναι του '85 για παράδειγμα, αλλα για αν βρείς ημιαξόνιο καλύτερα να αγοράσεις άλλο ένα και να το έχεις για ανταλλακτικά, δες τί έχει τραβήξει ο Διονύσης με το KLE. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Σε ολες οι εταιρειες οι μητρικες κοστιζουν οσο ενα καινουριο λαπτοπ. Και 200 ευρω να εκανε η επισκευη, παλι δεν αξιζει. Βαζεις αλλα τοσα και παιρνεις καινουριο... Επισης οι μπαταριες δε χρειαζεται να ειναι γνησιες, μια απο το ebay με 40 ευρω την κανει μια χαρα τη δουλεια της... Αν δε βρισκεις πετα το και παρε καινουριο, γιατι και η μπαταρια των 200 ευρω που θα παρεις θα εχει κατσει 2-3 χρονια στο ραφι με ο,τι αυτο συνεπαγεται για τη διαρκεια της... Δεν εχεις καποιο λογο να επισκευασεις ενα λαπτοπ διετιας+... παρα μονο αν πληρωνει αλλος (π.χ. ειναι εταιρικο) και υπαρχει καποιο παναρχαιο προγραμμα ή καποια ειδικη καρτα που τρεχει μονο σε αυτο το hardware... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 H HP ειναι η sony των υπολογιστων Οτι βγαζουν ειναι ΜΑΠΑ Φυσικα οπως ολα τα πραγματα, ετσι στην Ελλαδα αυτη η εταιρια εχει παρει αξια, ενω στο εξωτερικο την εχουν χεσμενη, ειδικα στους εκτυπωτες(οι πιο ελεεινοι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Εγω εχω συνδιασει τους δυο καλυτερους κοσμους . Fujitsu + Siemens :) Εως τωρα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Καποτε βαρουσαν ασχημα στις τιμες, τωρα εχουν πεσει αρκετα. Κι εγω το ίδιο φίλε. Αψογο! Και όσο ζέστη και να κάνει, αθόρυβο εντελώς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τα καινουργια της HP pavilion μαμανε απο επιδοσεις και σε πολυ καλες τιμες(εχω ηδη ενα χρονο και του εχω βγαλει τον αδοξαστο και απο φορματ αστα να πανε ποσα λειτουργικα εχω δοκιμασει :P Καποτε δεν μου αρεσαν με τιποτα τα HP τωρα εχει κανει αλματα πιστευω σαν εταιρεια στα λαπ τοπ. Ολα τα λαπ τοπ εκει πονανε στο πορτακι λογω του ανοιξε κλεισε συνεχεια,οποτε βαλε απο το 2004 ποση ταλαιπωρια εχει φαει το ρημαδι.. Λαπ τοπ 5ετιας και παλι καλα να λες που λειτουργει ακομα :P Τωρα για το κοσμος οντως εξωφρενικο.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2009 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 κατα την ταπεινη μου προσωπικη αποψη τα καλυτερα laptop ειναι της toshiba. το προβλημα που λες το εχω ξανακουσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Όσο πιο παλιό είναι το λάπτοπ τόσο πιο ακριβά είναι τα ανταλλακτικά του και η επισκευή του γενικότερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagos125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Και εγώ νόμιζα ότι εννοούσες το ΗΡ2 της BMW :lol: Όντως δεν άξιζε να το φτιάξεις, μ αυτά τα λεφτά έπαιρνες ένα καλό λαπ τοπ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2009 από τον panagos125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Το service HP Compaq υπολογιστών γίνεται αποκλειστικά απο την PC Systems, δεν το κάνει άλλος, πχ. το Πλαίσιο. To επισημο service της ΗΡ το κανει η Login ΕΠΕ στη Μεσογειων κοντα στο σταυρο Αγ.Παρασκευης, εκει παω και τα plotters. Επισης οι μπαταριες δε χρειαζεται να ειναι γνησιες, μια απο το ebay με 40 ευρω την κανει μια χαρα τη δουλεια της... Αν δε βρισκεις πετα το και παρε καινουριο, γιατι και η μπαταρια των 200 ευρω που θα παρεις θα εχει κατσει 2-3 χρονια στο ραφι με ο,τι αυτο συνεπαγεται για τη διαρκεια της... Πηρα μια για ενα παλιο presario που εχω 33 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και δουλευει ρολοι! κατα την ταπεινη μου προσωπικη αποψη τα καλυτερα laptop ειναι της toshiba. Στατιστικα βγαζουν τις λιγοτερες βλαβες και εχουν και πολυ τιμιο service,π.χ. ειχα στειλει ενα επειδη δεν αναβε η οθονη και ενω θα μπορουσαν να την αλλαξουν ολοκληρη με πολυ υψηλο κοστος αλλαξαν τις επαφες που ενωνουν οθονη και βαση με κοστος 87 ευρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Toshiba κι από μένα. Πρόσφατα αγόρασα ένα με 615ευρώ. Παραπάνω για φορητό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Ακούω κάτι τιμές 1100-1300 ευρώ και πραγματικά απορώ πως δίνει τόσα λεφτά ο κόσμος για κάτι τόσο αναλώσιμο. SONY ότι ηλεκτρονικό βγάζει...και τσεκαρισμένο....ΜΑΚΡΙΑ....απαράδεκτη αξιοπιστία για τα τρελά λεφτά που ζητάνε και μηδέν σέρβις επί της ουσίας, επίσης τσεκαρισμένο...από τηλεοράσεις, από στερεοφωνικά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Όταν έχεις HP και πάθει κάτι... απλά το πετάς. ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ! Πριν πολλάαααα χρόνια όταν είχαν πρωτοβγεί τα CDrom είχα αγοράσει ένα της HP (ούτε καν θυμάμαι πόσο, αλλά θυμάμαι ήταν πανάκριβο τότε) Στον ενάμιση περίπου χρόνο, άρχισε να κάνει κάτι μηχανικούς ήχους και φυσικά να μην παίζει. Το πήγα στην HP να το δούν, μιας κι όπως είπα πριν ενάμιση χρόνο το είχα αγοράσει πανάκριβα και δεν έλεγε για πέταμα. Μου λένε πως ασχέτως αν θα το επισκευάσω ή όχι, έχει ένα κόστος ελέγχου και διάγνωσης της βλάβης. Τους λέω πόσο είναι αυτό? και μου απαντάνε περίπου το 1/4 της αξίας του. (γαμώτο δεν θυμάμαι καθόλου τιμές) Τους λέω αν αυτό προστίθεται στην επισκευή και μου λένε όχι. Αυτό το πληρώνεις μόνο αν πεις δεν το φτιάχνω. Λέω ΟΚ...προχωρήστε. Μετά καμιά βδομάδα, τους παίρνω τηλ και μου λένε πως το έλεγξαν και για να φτιαχτεί θέλει.... τόσα! (πόσα? Όσα είχα δώσει να το αγοράσω!!!! ) Τους λέω... "μα καλά,... τι έχει και κοστίζει η επισκευή του όσο το αγόρασα??? Με αυτή τη λογική δεν χρειάζεται να το επεισκευάσω... πάω κι αγοράζω απευθείας καινούριο!" Τόσο κοστίζει μου απαντάνε ξανά. Ναι ρε παιδιά τους λέω, τόσο... αλλά γιατί? Τι θα αλλάξετε εκεί μέσα που κοστίζει τόσο πολύ. Όλο το CDrom μου λένε. Η επισκευή του είναι η αντικατάστασή του? Δηλαδή μου λέτε ότι πρέπει να σας δώσω τόσα χρήματα για να μου δώσετε απλά ένα καινούριο? Ναι μου απαντάνε? Όχι βέβαια τους απαντάω... δεν θέλω να γίνει έτσι. Τότε χρωστάτε τα χρήματα του ελέγχου μου λένε που είναι τόσα! Δεν παίρνετε φράγκο τους λέω... άκου που θα σας πληρώσω για να μου πείτε να το πετάξω... το πέταγα και μόνος μου! Τότε δεν θα σας το επιστρέψουμε μου απαντά. Χέστηκα της λέω... κρατήστε το εκεί να το έχετε να με θυμάστε της απαντάω και της κλείνω το τηλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Με την ΗΡ κι εγώ έχω κακιές εμπειρίες και έχω πει "Ποτέ ξανά" και δεν το μετάνιωσα. Από τότε ο φορητός μου είναι Dell με επισκευή στην έδρα μου σε 24 ώρες και 3 χρόνια εγγύηση. Δοκιμασμένα πράγματα, όχι χαζομάρες. Μία φορά τους τηλεφώνησα (μεσημέρι, γύρω στις 14:30, παίζει ρόλο αυτό) γιατί ακουγόταν ένας θόρυβος σαν από ανεμιστήρα στο 2 ετών φορητό μου. Μου ζήτησαν τον σειριακό αριθμό του φορητού, βρήκαν ποιο μηχάνημα είναι και τι ακριβώς περιέχει (κάρτες, μνήμες, σκληρούς κλπ). Από το τηλέφωνο κατάλαβαν ότι ακούγεται ο ανεμιστήρας της κάρτας γραφικών. Με ρώτησαν αν θα είμαι στο γραφείο την επόμενη ημέρα στις 11:00. Στις 11:10 είχα νέα κάρτα γραφικών και ο θόρυβος χάθηκε, όλα αυτά χωρίς καμία κουβέντα και κανένα "μα & μου" και ενώ ο φορητός δεν είχε λειτουργικό πρόβλημα, απλά ακουγόταν παραπάνω ο ανεμιστήρας από ότι έπρεπε, όλα λειτουργούσαν κανονικά... Αυτό θεωρώ εγώ υποστήριξη, ειδικά αν το μηχάνημα χρησιμοποιείται για δουλειά. Επίσης στη Dell έχει drivers με άνεση (βάζεις τον σειριακό αριθμό στο site τους και σου βγάζει μόνο ότι αφορά το μηχάνημά σου) και service manual για όλους τους φορητούς Η/Υ της. Κάντε σύγκριση με την ΗΡ και τη δήθεν "υποστήριξή" της... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Με την ΗΡ κι εγώ έχω κακιές εμπειρίες και έχω πει "Ποτέ ξανά" και δεν το μετάνιωσα. Από τότε ο φορητός μου είναι Dell με επισκευή στην έδρα μου σε 24 ώρες και 3 χρόνια εγγύηση. Δοκιμασμένα πράγματα, όχι χαζομάρες. Μία φορά τους τηλεφώνησα (μεσημέρι, γύρω στις 14:30, παίζει ρόλο αυτό) γιατί ακουγόταν ένας θόρυβος σαν από ανεμιστήρα στο 2 ετών φορητό μου. Μου ζήτησαν τον σειριακό αριθμό του φορητού, βρήκαν ποιο μηχάνημα είναι και τι ακριβώς περιέχει (κάρτες, μνήμες, σκληρούς κλπ). Από το τηλέφωνο κατάλαβαν ότι ακούγεται ο ανεμιστήρας της κάρτας γραφικών. Με ρώτησαν αν θα είμαι στο γραφείο την επόμενη ημέρα στις 11:00. Στις 11:10 είχα νέα κάρτα γραφικών και ο θόρυβος χάθηκε, όλα αυτά χωρίς καμία κουβέντα και κανένα "μα & μου" και ενώ ο φορητός δεν είχε λειτουργικό πρόβλημα, απλά ακουγόταν παραπάνω ο ανεμιστήρας από ότι έπρεπε, όλα λειτουργούσαν κανονικά... Αυτό θεωρώ εγώ υποστήριξη, ειδικά αν το μηχάνημα χρησιμοποιείται για δουλειά. Επίσης στη Dell έχει drivers με άνεση (βάζεις τον σειριακό αριθμό στο site τους και σου βγάζει μόνο ότι αφορά το μηχάνημά σου) και service manual για όλους τους φορητούς Η/Υ της. Κάντε σύγκριση με την ΗΡ και τη δήθεν "υποστήριξή" της... Για την DELL έχω ακούσει τα καλύτερα!!! Οι τιμές βέβαια είναι κάπως αλμυρές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Κάτι παρόμοιο έγινε με ένα παλιό HP Omnibook που είχα (από το 2001) πριν μερικά χρόνια. Από το άνοιξε-κλείσε είχε φθαρεί το καλώδιο δεδομένων της οθόνης. Μπήκα στο site με τα parts της HP και ...τι έκπληξη! Δεν πουλάνε ως σκέτο ανταλλακτικό το καλώδιο αλλά μόνο πακέτο με την οθόνη. Βρήκα ένα άλλο site με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά laptop από τις ΗΠΑ και πήρα μόνο το καλώδιο με καμιά $50... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1981 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Πριν την αγορά οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής καλό είναι να γίνεται μια μικρή έρευνα αγοράς σε θέματα που αφορούν την εγγύηση,ποιοι έχουν αναλάβει τις επισκευές και αν λειτουργούν σαν fransise ή ιδιόκτητο,αν πληρώνονται ωράριο ή έχουν ποσοστά,αν ανήκουν στην εταιρεία ή αν είναι τεχνικό τμήμα δορυφορικό της εταιρείας,αν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα......... Ξέρω ότι ακούγονται υπερβολικά τα παραπάνω αλλά όταν οι καταναλωτικές οργανώσεις είναι διακοσμητικές η ευθύνη για προστασία από αγοραστικά λάθη βαραίνει τον καθένα μας ξεχωριστά. Και εξηγούμαι:Αν λοιπόν εγώ δουλεύω σαν τεχνικός με βασικό μισθό,ανεξάρτητα από τις επισκευές που θα κάνω,σου βγάζω υπέρογκο κόστος και προχωράω στην επόμενη βλάβη αφού πληρώνομαι με την ώρα και εσύ κόψε το λαιμό σου. Αν έχω ποσοστά σε πωλήσεις ή έχω συμφωνήσει να προωθώ συγκεκριμένη εταιρεία,σου βγάζω υπέρογκη βλάβη και σου προτείνω "αμερόληπτα" συγκεκριμένο προϊόν και αν είσαι άσχετος και το έχεις ανάγκη θα στο πουλήσω για πλάκα. Ακόμει μπορεί να έχω πάρει γραμμή από την εταιρεία να διορθώνω μόνο συγκεκριμένες βλάβες έτσι ώστε ο πελάτης εκτός εγγύησης να αναγκαστεί να αγοράσει νέο προϊόν. Εγώ σου προτείνω να πιστοποιήσεις τη βλάβη,να αναζητήσεις το ανταλλακτικό στο internet και να βρεις κάποιον τεχνικό να στο περάσει στον "ελεύθερό του χρόνο". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Εγώ σου προτείνω να πιστοποιήσεις τη βλάβη,να αναζητήσεις το ανταλλακτικό στο internet και να βρεις κάποιον τεχνικό να στο περάσει στον "ελεύθερό του χρόνο". Κάτι σαν τους δασκάλους και τους γιατρούς του δημοσίου δηλαδή... Δεν κάνουν την δουλειά τους όταν πρέπει για να τους ταΐζουμε στον "ελεύθερό τους χρόνο", στα φροντιστήρια και στα ιδιωτικά τους ιατρεία!.... Βρε δεν αρχίζουν να δουλεύουν και λίγο με βάση την επαγγελματική δεοντολογία και να πάνε να κάνουν τίποτε άλλο στον "ελεύθερό τους χρόνο"! Εδώ κοιτάμε να μειώσουμε τα μανιτάρια στη ζωή μας, θα τα αυξήσουμε; Υπάρχουν εταιρείες που σέβονται τον πελάτη και έχουν σοβαρή υποστήριξη χωρίς να πρέπει να γίνεις ντετέκτιβ, ούτε να ταΐζεις ανθρώπους στον "ελεύθερό τους χρόνο". Αυτών των εταιρειών πελάτης θα γίνω, κι ας είναι πιο αλμυρές που λέει κι ο Viper4. Για την DELL έχω ακούσει τα καλύτερα!!! Οι τιμές βέβαια είναι κάπως αλμυρές... Σωστά έχεις ακούσει τα καλύτερα και είναι πράγματι αλμυρές οι τιμές της αλλά προτιμώ να πληρώνω υποστήριξη και να την έχω, παρά να κλαίγομαι μετά (φυσικά όχι για κάθε Η/Υ, μόνο για το μηχάνημα που έχω για τη δουλειά μου και άρα μου δένονται τα χέρια αν μείνει πχ 2 εβδομάδες για επισκευή). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Τα παλιά HP ίσως ήταν πιο αξιόπιστα. Εγώ ας πούμε, έχω έναν παλιό εκτυπωτή HP 710C από το 1999 και ακόμα δουλεύει άψογα. Κι ας έχει δουλέψει σκληρά (αφού λόγω δουλειάς, τυπώνω πολλές σελίδες). Για τα νέα μοντέλα όμως, δε νομίζω να έχουν την αντοχή των παλιών. Και δυστυχώς νομίζω ότι αυτό ισχύει και για τις μοτοσυκλέτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Οι οθόνες των φορητών είναι και ήταν πάντα ακριβές. Εγώ είχα ένα φορητό mitac αξιόπιστο κτλ, μέχρι που κάποια στιγμή χάλασε το backlight. Αλλαγή οθόνης=600ευρώ για μηχάνημα 6ετίας τότε. Οπότε πήρα ένα acer ελαφρώς μεταχειρισμένο (2-3 μηνών) με 750ευρώ (τότε έκανε 1250 καινούργιο)και το έχω ακόμα και κάνω τη δουλειά μου (εδώ και 5 χρόνια). Απλά και γνωστά πράγματα. Τα φορητά ΔΕΝ αναβαθμίζονται σοβαρά, άμα πάθει σημαντική ζημιά πας για άλλο. Αυτό είναι και ένα απο τα 2-3 βασικά τους μειονεκτήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες