D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2006 Το ειπα και το ξαναλεω..μονο απο streetαδες μου εχει τυχει αυτο...ετσι το λεω... Να το λεω μηπως "τουμπανα" ??? τσιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2006 (τροποποιήθηκε) Κυρίες και κύριοι του mybike.gr, ελπίζω να πήρατε, όπως κι εγώ, το μάθημά σας από αυτό το περιστατικό, που τελικά, ταις πρεσβίαις του κ. v4.2xxrrr, κατέληξε σε μια σημαντική εκπαιδευτική εμπειρία για όλους εμάς. Και γι' αυτό χρωστάμε ευγνωμοσύνη και στον παραπάνω κύριο αλλά και στους κ.κ. Σουπερσποράδες που έδωσαν σε ένα φίλο μας μια, κατ' ουσίαν, προειδοποίηση για το τι μπορεί να πάθει αν δεν ακολουθεί τους άγραφους νόμους των im-promptu πιστών ανά την Ελλάδα. Το θράσος σας να διαμαρτυρηθείτε, από ό,τι βλέπω, θα συγχωρεθεί για αυτή ΚΑΙ ΜΟΝΟ τη φορά. Από δώ και στο εξής, στις βόλτες σας, να έχετε υπόψη σας πως οι γΛήγοροι θα είναι αμείλικτοι. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. <{POST_SNAPBACK}> Καλά απο όσα έγραψε ο V4.2R-καιδενξερωτιάλλο δεν κατάλαβες χριστό.Μα τίποτα????? Η μήπως ΔΕΝ θέλεις να καταλάβεις και δίνεις την δικιά σου ερμηνεία?Προσπαθώντας να δείξεις τι άραγε? Αλλά ακόμα και αν δεν κατάλαβες το νόημα,την ουσία των γραφόμενων του V4,που εμένα αυτό μου δίνεις να καταλάβω,δεν διάβασες του Π.Γ.Α το ποστ λίγο πιο πάνω που τα γράφει πιο απλά...ξέρω και γω ίσως και πιο κατανοητά τελικά??!!! Τραβάς την τελευταία φράση που έγραψε μεμονωμένα ενώ παραπάνω έχει γράψει ολόκληρο κατεβατο δικαιολογώντας πλήρως τι θέλει να πει.Γιατι?Και όχι μόνο αυτό αλλά παραποιείς και το νόημα της. Μάλλον το μάθημα απο αυτό το περιστατικο το έμαθες λάθος.Γύρνα ξανά στην μελέτη. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2006 από τον streetas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2006 αει καλα... πάω να ονειρευτω οτι ειμαι στη κ13... <{POST_SNAPBACK}> ...μπα? Η parabolica μας πεφτει.."αποτομη" ??? :P :lol: :lol: ..περα απ'αυτα...οταν οι..."κολομβοι"(ας μην αρχισουμε ονοματα..)την "επεσαν" Αμερικη μερια,οι ..ινδιανοι,(τυχαιος ορος?καθολου νομιζω!μαλλον εμπνευσμενος!)ασχολουνταν, με το ποιος θα βγαλει τα ματια του αλλου!(ινδιανου..)... ..Με τα γνωστα αποτελεσματα.. ... :( ....ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!! ( :/ :) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V4.2R.XX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 Εννοώ, αν δεν κατάλαβες, πως μας εξήγησε σε ποιόν ανήκουν οι ωραίες διαδρομές όταν ο καιρός είναι καλός, τι πρέπει να κάνουμε για να μην μας περάσουν από πάνω, και πως αν γίνει κάτι στραβό, εμείς φταίμε κι ας προσέχαμε. Ελπίζω να συμφωνείς πως, αν έχω εγώ μια φορά την υποχρέωση να ξέρω τι γίνεται πίσω μου, εσύ που με ακολουθείς έχεις 100 φορές την υποχρέωση να ξέρεις τι γίνεται μπροστά σου. Επίσης αν έρχεσαι από πίσω μου με +50χ/ω, είναι πολύ πιθανό να μην προλάβω να σε δώ πριν με φτάσεις, αφού είναι αδύνατο να κοιτάζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ καθρέφτες <{POST_SNAPBACK}> παλικάρι μου, τελικά διαπιστώνω οτι έχω ασχοληθεί τόσες πολλές φορές στο να προσπαθώ να σου εξηγήσω διάφορα πράγματα ... απο το αν υπάρχει ή όχι φυγόκεντρος δύναμη, που δεν υπάρχει φυσικά, στο το κατα πόσο πρέπει να κράζεις άλλους που σε περνάνε κιλο-μπάρ σε εμπειρία και κιλο-τόνους σε χρόνια, και που έχουν καβαλήσει και κιλονιουτόιμετρα παραπάνω μοτοσυκλέτες απο σένα και ζητάνε μια γνώμη, και βγαίνεις να κράξεις οτι τρέχουν ( βλέπε πρόσφατη φάση στο Βνετ ) και τελικά εδώ, όπου και πεισματικά αρνείσαι να καταλάβεις το νόημα. δεν θα ασχοληθώ μαζί σου άλλη φορά... μπορεί αν γέμιζε ο δρόμος απο ΤΖΙΝΤΕΒΕΛΕΚΙΟΥΣ να μειωνόντουσαν τα ατυχήματα, αλλα ρε φίλε, αν ήταν 300 τζιντεβελέκιοι μέσα στην βουλή, θα πελεκάγαμε πέτρες ακόμα.... λυπάμαι για την πάρτη σου, δεν θα ασχοληθώ πουθενά και ποτέ ξανά μαζί σου. Το ειπα και το ξαναλεω..μονο απο streetαδες μου εχει τυχει αυτο...ετσι το λεω... Να το λεω μηπως "τουμπανα" ??? τσιου <{POST_SNAPBACK}> για τράβα ένα ΡΩΣΟ μια κυριακή, να δείς τα μοτάρντ να σου φύγει η μαγκιά πώς πάνε.... αααα μια και το θυμήθηκα... παίζουν κάτι ΧΤ εκεί... πραγματικά δεν προλαβαίνεις να δείς το χρώμα τους... δεν κάνω πλάκα... αυτά τα παλικάρια, κάνουν "γρηγοράκηδες στριτάδες" να δακρύζουν... βλέπεις, παντα θα υπάρχει ένας πιό γρήγορος... τώρα αν σου έχουν τύχει ΜΟΝΟ στριτάδες, ή είσαι πολύ τυχερός ( και δεν σε έχει περάσει μοταρντάς χιλιοστά ντριφτάροντας ) ή δεν κυκλοφορείς αρκετά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 ...ηρεμα.... ..ο καθεις,με τις εμπειριες του κρινει....(...αλλα,και,κρινεται!!!! :D ) ...ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 Eγω δεν μπορω να καταλαβω το ΓΙΑΤΙ επιμενετε τοσο πολυ στις θεσεις σας! Το λαθος ειναι λαθος και πρεπει καμμια φορα να παιρνουμε πισω τα λογια μας. Αν εγω πηγαινω με 120 και ο αλλος με 200 σε δρομο με ανοιχτες στροφες (οπως της συγκεκριμενης φασης) αρα με μειωμενο ευρος θεασης απο τους καθρεφτες,θα επρεπε να τους κοιταζω καθε 5 δευτερα (κι ισως και πολλα λεω)........ειναι δυνατον? Δηλαδη δικαιολογουμε του "ινδιανους" επειδη ετσι πηγαινουν? Κι εγω συμφωνω μαζι σας οτι εκει "εξω" ειμαστε σε πολεμο και πρεπει να φυλαγομαστε ακομα κι αν δεν ειμαστε εμεις οι λαθος,αλλα να μην δικαιολογουμε και τους αδικαιολογητους. Τελος παντων.Αυτες οι συζητησεις ποτε δεν κατεληξαν σε συμφωνια γιατι ο καθενας πιστευει διαφορετικα πραγματα και υποστηριζει με σθενος τις αποψεις του. Το θεμα ειναι ο καθενας που τρεχει στο δρομο δεν εχει σαν πρωτο μελλημα την δικη του ασφαλεια.(θα εχει του αλλου?) Και δεν βγαζω εξω την ουρα μου,ουτε λεω πως εγω ειμαι ο σωστος (γιατι οπως γνωριζετε τουλαχιστον εσεις οι δυο Παναγιωτης και Νικος οτι δεν ειμαι και πολυ φρονιμος στον δρομο ) αλλα σε γενικες γραμμες προσεχω τι κανω,πως το κανω,και που το κανω. Αυτα :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 Καλά απο όσα έγραψε ο V4.2R-καιδενξερωτιάλλο δεν κατάλαβες χριστό.Μα τίποτα????? Η μήπως ΔΕΝ θέλεις να καταλάβεις και δίνεις την δικιά σου ερμηνεία?Προσπαθώντας να δείξεις τι άραγε? Γειά σου γλήγορε φίλε μου, και βέβαια διάβασα τι έγραψε ο φίλος από το γλήγορο φόρουμ, όπως τα περί "γρήγορης γραμμής" που ανήκει στους γλήγορους, όπως τα περί διαδρομών που οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι γίνονται πίστες όταν ο καιρός είναι καλός, ότι αποτελεί "θράσος" να μην κοιτάς καθρέφτες (και όπως έγραψε και ο ALX, για να προλαβαίνεις να δεις αυτόν που έρχεται μαλλιά-κουβάρια άλλο πράγμα δεν πρέπει να κάνεις από το να κοιτάς καθρέφτες) Πολλά όμορφα έγραψε, απλά εγώ έκανα quote μια χαρακτηριστική φράση, η οποία δείχνει ότι, κατ' αυτόν, μας έδωσε μάθημα σ' αυτή την κουβέντα. Τώρα, το ότι είναι αναγκαίο, γενικά, να ξέρουμε τι γίνεται πίσω μας, αυτό, ελπίζω να συμφωνήσεις, δεν περιμέναμε τον γλήγορο να έλθει να μας το πεί. Κάπου πρέπει να μπει και ένα στοπ σ' αυτή την αλαζονεία. Νικόλαε, χαίρομαι που δεν πρόκειται να ασχοληθείς ξανά μαζί μου, είσαι τόσο βαθιά ναρκωμένος με την πιπίλα του "δεν υπάρχει φυγόκεντρος" αλλά και έχεις καβαλήσει τόσο μεγάλο καλάμι με τα κυβικά που οδηγείς, που η σκέψη σου είναι τυφλή. Κράτα λοιπόν πιστά το αρχείο των "κιλο-μπάρ σε εμπειρία και κιλο-τόνους σε χρόνια, και κιλονιουτόιμετρα μοτοσυκλέτες" (ομολογώ πως δεν ήξερα πως η εμπειρία μετριέται σε μπαρ, τα χρόνια σε τόνους και οι μοτοσυκλέτες σε κιλονιουτόμετρα, άλλο ένα μάθημα που πήρα εδώ λοιπόν από σένα) και φρόντισε να "ασχολείσαι" μόνο με άτομα της συνομοταξίας σου, σίγουρα με τέτοιες παρωπίδες θα εξασφαλίσεις ότι κανείς δεν θα διαφωνήσει μαζί σου ποτέ. Και καλούς χρόνους εύχομαι στην πίστα Γαλαξειδίου, Επιδαύρου, Μπράλου, Ρώσσου, Πεντέλης κλπ. κλπ. !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 όσο για το σχόλιο ... περι ισώματος... κ. σωματοφύλακα Νο2, το περνάω στην απ'έξω, διότι δεν θεωρώ οτι μπορείς να καταλάβεις το πώς σκέφτεται ο κάφρος που πάει χωρίς αύριο, ( ναι γραμμές είπα...) αν είναι να πάω αργά, φροντίζω να μην πατάω στις υποτιθέμενες γραμμές του κάφρου... ( τώρα για το ποιές ειναι αυτές οι γραμμές.... δεν ειναι το θέμα κατάλληλο ) Θα το ρίξω στο τσάτιν τώρα, αλλά ... δείξτε έλεος .... Για όσους βαριούνται ας διαβάσουν μόνο την τελευταία φράση! Το "ίσωσε" πήγαινε στο ότι είσαι πολύ πλαγιασμένος από τις συνεχόμενες στροφές ενώ μπροστά έχεις ευθεία.... ή αλλιώς ρίξε λιγάκι νερό στο κρασί σου..... και εσύ και εμείς... Γιατί θεωρείς οτι δεν μπορώ να καταλάβω το πώς σκέφτεται ο κάφρος που πάει χωρίς αύριο? ΚΑΙ γιατί να με μειώνει αυτό....(το ξέρω ότι δεν κάνεις κάτι τέτοιο)... Όμως μου λέει ότι "όταν οδηγάω σκέφτομαι τους άλλους και προσέχω" ή ότι "δεν μπορώ να πάω τόσο γΛήγορα"? ( τώρα για το ποιές ειναι αυτές οι γραμμές.... δεν ειναι το θέμα κατάλληλο ) Αυτό ακριβώς είναι το θέμα.... Ποίες πρέπει να είναι οι γραμμές μας όταν οδηγούμε σε δημόσιο δρόμο.....όπου δυστηχώς οδηγούν, στον ίδιο (δρόμο) και άλλοι, αργότεροι από εμάς ,ομόσταυλοι (όσον αφορά τα άλογα-αν και λιγότερα ή μουλάρια εαν προτιμάς εσύ) Σίγουρα επιμένεις, ότι πρέπει να προσέχουμε....Και εγώ μαζί σου...Συμφωνώ ίσαμ' ένα δις σε αυτό που λες και για τη συγκεκριμένη διαδρομή ισχύει ακόμη περσότερο.....Όταν οι γραμμές σου είναι χαλαρές όντως πρέπει να έχεις μάτια στον κ....λο! Όμως μη μου πεις ότι αν σου το έκαναν και σε σένα αυτό δεν θα σήκωνες επανάσταση.... Για την ακρίβεια στην επόμενη στροφή θα του χωνόσουν εσύ έτσι..... (εκτός αν σε συγκρατούσε ο ΠΓΑ που θα πήγαινε μπροστά.... :D ) ή εκτός εαν κάνεις και εσύ το ίδιο ? Ή εκτός και εαν δεν μπορείς να πας γΛήγορα? Όσο για τις γραμμές πάλι μαζί σου είμαι.... Σύμφωνα όμως με αυτό, όλοι εμείς οι ΑΡΓΟΙ καλύτερα να πηγαίνουμε τέρμα δεξιά με 50 κλμ/ώρα και πίσω από τις νταλίκες για να μας περνάνε οι γΛήγοροι αυτοκινητάκιδες και οι άψογοι στρητάδες από τη γραμμή τους... Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση....Πρέπει να προσέχουμε και οι μεν και οι δε! Όσο μπορούμε τουλάχιστο! Και αν διαβάσουμε και το λινκ που μπήκε παραπάνω, ένας οκτάνιος (:::::) δε φέρνει την άνοιξη..... (όσον αφορά στο σχόλιό του ότι εαν έπαιρνε γραμμή ότι έγινε κάτι τέτοιο θα έβαζε τις φωνές) Βασικά όλοι το ίδιο λέμε με διαφορετικά ποσοστά πάθους ο καθένας... και από την πλευρά του......Οπότε ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥΜΕ.... Κρίμα και ξεκίνησε καλά αυτή η κοντρίτσα... Εάν όμως το σχόλιό σου πηγαίνει στις ΔΙΚΕΣ μου γραμμές ΚΑΙ για το συγκεκριμένο δρόμο.... δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να κάνουμε μαζί τη διαδρομή , για να διαπιστώσεις ότι και μερικά μαστόδοντα μπορούν και να στρίψουν.... και πολύ καλά μάλιστα... αλλά και ότι δεν χρειάζονται άπειρα άλογα για να μείνεις σκεφτικός για πάντα ....αλλά και ότι δεν είναι απαραίτητο να οδηγά κάποιος SS για να είναι ιδιαίτερα γρήγορος και να γνωρίζει τις γρήγορες γραμμές σε μια τόσο κλειστή διαδρομή..... Το ίδιο ισχύει και για τη διαδρομή στον Άγιο (πότε θα πάμε μαζί:::::) (όπως πολύ σωστά αναφέρεις παρακάτω για τα μοτάρντ.....) (Αυτό ήταν πέταγμα του γαντιού...) :vv: Φυσικά αστειεύομαι στο τελευταίο, μη το πάρεις τοις μετρητοίς......και έχουμε κλάματα... Ξεκολλάτε ρε σεις που το κάναμε και θέμα..... Κακοί μοτοσικλετιστές υπάρχουν ένθεν και ένθεν.... Καμιά βολτίτσα θα κανονίσουμε για την Κυριακή????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΑΣ. 1.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ STREETADES ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. 2. Ο ΠΙΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ( ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ) 3. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ MYBIKE). 4.ΔΕ ΜΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ 5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ 6. ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ 7.ΑΥΤΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V4.2R.XX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 Θα το ρίξω στο τσάτιν τώρα, αλλά ... δείξτε έλεος .... Για όσους βαριούνται ας διαβάσουν μόνο την τελευταία φράση! Το "ίσωσε" πήγαινε στο ότι είσαι πολύ πλαγιασμένος από τις συνεχόμενες στροφές ενώ μπροστά έχεις ευθεία.... ή αλλιώς ρίξε λιγάκι νερό στο κρασί σου..... και εσύ και εμείς... Γιατί θεωρείς οτι δεν μπορώ να καταλάβω το πώς σκέφτεται ο κάφρος που πάει χωρίς αύριο? ΚΑΙ γιατί να με μειώνει αυτό....(το ξέρω ότι δεν κάνεις κάτι τέτοιο)... Όμως μου λέει ότι "όταν οδηγάω σκέφτομαι τους άλλους και προσέχω" ή ότι "δεν μπορώ να πάω τόσο γΛήγορα"? ( τώρα για το ποιές ειναι αυτές οι γραμμές.... δεν ειναι το θέμα κατάλληλο ) Αυτό ακριβώς είναι το θέμα.... Ποίες πρέπει να είναι οι γραμμές μας όταν οδηγούμε σε δημόσιο δρόμο.....όπου δυστηχώς οδηγούν, στον ίδιο (δρόμο) και άλλοι, αργότεροι από εμάς ,ομόσταυλοι (όσον αφορά τα άλογα-αν και λιγότερα ή μουλάρια εαν προτιμάς εσύ) Σίγουρα επιμένεις, ότι πρέπει να προσέχουμε....Και εγώ μαζί σου...Συμφωνώ ίσαμ' ένα δις σε αυτό που λες και για τη συγκεκριμένη διαδρομή ισχύει ακόμη περσότερο.....Όταν οι γραμμές σου είναι χαλαρές όντως πρέπει να έχεις μάτια στον κ....λο! Όμως μη μου πεις ότι αν σου το έκαναν και σε σένα αυτό δεν θα σήκωνες επανάσταση.... Για την ακρίβεια στην επόμενη στροφή θα του χωνόσουν εσύ έτσι..... (εκτός αν σε συγκρατούσε ο ΠΓΑ που θα πήγαινε μπροστά.... :D ) ή εκτός εαν κάνεις και εσύ το ίδιο ? Ή εκτός και εαν δεν μπορείς να πας γΛήγορα? Όσο για τις γραμμές πάλι μαζί σου είμαι.... Σύμφωνα όμως με αυτό, όλοι εμείς οι ΑΡΓΟΙ καλύτερα να πηγαίνουμε τέρμα δεξιά με 50 κλμ/ώρα και πίσω από τις νταλίκες για να μας περνάνε οι γΛήγοροι αυτοκινητάκιδες και οι άψογοι στρητάδες από τη γραμμή τους... Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση....Πρέπει να προσέχουμε και οι μεν και οι δε! Όσο μπορούμε τουλάχιστο! Και αν διαβάσουμε και το λινκ που μπήκε παραπάνω, ένας οκτάνιος (:::::) δε φέρνει την άνοιξη..... (όσον αφορά στο σχόλιό του ότι εαν έπαιρνε γραμμή ότι έγινε κάτι τέτοιο θα έβαζε τις φωνές) Βασικά όλοι το ίδιο λέμε με διαφορετικά ποσοστά πάθους ο καθένας... και από την πλευρά του......Οπότε ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥΜΕ.... Κρίμα και ξεκίνησε καλά αυτή η κοντρίτσα... Εάν όμως το σχόλιό σου πηγαίνει στις ΔΙΚΕΣ μου γραμμές ΚΑΙ για το συγκεκριμένο δρόμο.... δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να κάνουμε μαζί τη διαδρομή , για να διαπιστώσεις ότι και μερικά μαστόδοντα μπορούν και να στρίψουν.... και πολύ καλά μάλιστα... αλλά και ότι δεν χρειάζονται άπειρα άλογα για να μείνεις σκεφτικός για πάντα ....αλλά και ότι δεν είναι απαραίτητο να οδηγά κάποιος SS για να είναι ιδιαίτερα γρήγορος και να γνωρίζει τις γρήγορες γραμμές σε μια τόσο κλειστή διαδρομή..... Το ίδιο ισχύει και για τη διαδρομή στον Άγιο (πότε θα πάμε μαζί:::::) (όπως πολύ σωστά αναφέρεις παρακάτω για τα μοτάρντ.....) (Αυτό ήταν πέταγμα του γαντιού...) :vv: Φυσικά αστειεύομαι στο τελευταίο, μη το πάρεις τοις μετρητοίς......και έχουμε κλάματα... Ξεκολλάτε ρε σεις που το κάναμε και θέμα..... Κακοί μοτοσικλετιστές υπάρχουν ένθεν και ένθεν.... Καμιά βολτίτσα θα κανονίσουμε για την Κυριακή????? <{POST_SNAPBACK}> χαχα σωστός. πλέον δεν τρέχω όπως έτρεχα παλιά, γιαυτό άλλωστε ο ΠΓΑ αρχίζει και ξεχνάει το νούμερο της πινακίδας μου χαχα πλέον, τρέχω στην πίστα. εκεί είμαστε κομπλέ. τα μαστόδοντα στρίβουν, και στρίβουν και πάρα πολύ μάλιστα. ειναι στα χέρια του οδηγού βασικά το πώς θα πάει μια μοτό, και όχι στα χέρια της... μοτό. μακάρι να πάμε βόλτα μαζί κάποια φορά. φαντάζομαι δεν θα αργήσει η ώρα! έτσι κι αλλιώς κυκλοφορώ πάρα μα πάρα πολύ. οπότε ειναι θέμα χρόνου.... τώρα για το σχόλιο, πως δεν περιμένω να ξέρεις πώς σκέφτεται ο κάφρος, πραγματικά δεν ξέρω αν έχεις ( και πόσο ) εμπειρία απο βόλτες με τέτοια άτομα! το σίγουρο ειναι οτι όσο δεν ξέρεις, για καλό σου είναι! θετικό ήταν το σχόλιο, και όχι αρνητικό. λυπάμαι αν δεν ήμουν σαφής αρκετά... και απο όσο ξέρω τον οκτάνιο-μαν, ειναι πολύ οκ άτομο. αυτά που γράφει, τα εννοεί. Κράτα λοιπόν πιστά το αρχείο των "κιλο-μπάρ σε εμπειρία και κιλο-τόνους σε χρόνια, και κιλονιουτόιμετρα μοτοσυκλέτες" (ομολογώ πως δεν ήξερα πως η εμπειρία μετριέται σε μπαρ, τα χρόνια σε τόνους και οι μοτοσυκλέτες σε κιλονιουτόμετρα, άλλο ένα μάθημα που πήρα εδώ λοιπόν από σένα) και φρόντισε να "ασχολείσαι" μόνο με άτομα της συνομοταξίας σου, σίγουρα με τέτοιες παρωπίδες θα εξασφαλίσεις ότι κανείς δεν θα διαφωνήσει μαζί σου ποτέ. τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να ανακάλυπτες και το πριόνι εκτός απο τον γκασμά αν πιεζόσουνα λιγάκι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 (τροποποιήθηκε) Τι να λέμε τώρα. Εκει έξω υπάρχουν αναβάτες και αναβάτες.Οπως αντίστοιχα υπάρχουν οδηγοί και οδηγοί. Το ότι κάποιες διαδρομές μετατρέπονται σε πίστα είναι γνωστό,ειναι γνωστές ποιες είναι και καλό είναι για την δικιά μας ασφάλεια πρώτα απο όλα όταν έχουμε χαμηλό ρυθμό να έχουμε αυξημένη προσοχή. Πιστεύω αυτή είναι όλοι η ουσία.Και σε μένα έχει τύχει να πέράσει κολλητά άλλος και μάλιστα πάνω στην γέφυρα του Ριου που όσοι έχουν περάσει ξέρουν πόσο φυσάει εκει και άνετα θα μπορούσε να κάτσει στραβή!!ΚΑι??Να κάνω τι?Να βγάλω το κράνος να του το πετάξω στο κεφάλι. Οποτε προσέχουμε οι ίδιοι για να έχουμε Τώρα τα περι μαθημάτων και αυτά.... υ.γ για το 2 τροχο.Σϊγουρα ο πίσω πρέπει να προσέχει τον μπροστά.Δεν πιστεύω να διαφωνεί σε αυτό κανείς.Αλλά ακριβώς επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ο πίσω σου και πως οδηγάει (εκτός αν είναι δικός σου) κάθε φορά πρέπει να ελέγχεις για την προστασία σου. Οπως στα φανάρια,γιατί κάθεσει πάντα στην άκρη του δρόμου αν 1δεν υπάρχει σταματημένα πίσω σου?(ή δεν κάθεσαι?) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 από τον streetas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 λοιπόν κατ'αρχην καλημέρα..... Κατα δεύτερο γουστάρω τρελλά........Διαβάζω τα ποστς ξανα και ξανα και έχω πεθάνει στα γέλια.....Φαντάζεστε να κάναμε αυτήν την κουβέντα εν μέσω οινοκατάνυξης.....Τρελό πανηγύρι...Αυτό ladies & gentlemen είναι μια γνήσια υγιής παρέα ελλήνων μοταίων...και πολύ γουστάρω.... Δεν είπε κανείς ότι ο ΝταρνταΓιάννης έχει άδικο. Κάθε άλλο, το παιδί έχει απόλυτο δίκιο. Όμως κι εγώ κι ο V4.2r.66 εμμένουμε στο τι πρέπει να κάνουμε εμείς κι όχι τι πρέπει να περιμένουμε από τους άλλους, που για τους περισσότερους και λογικά, αυτό είναι το αναμενόμενο.....Εννοείται πως έχουμε αποδεχτεί την λογική, μα έχουμε δει και κάποια ακραία πράγματα στους δρόμους και αυτά είναι που μας ωθούν να εφιστούμε τόσο πολύ την προσοχή τόσο τη δική μας όσο και των άλλων που νοιαζόμαστε να 'ναι όρθιοι.. Τώρα γιατί χόντρυνε το θέμα; Δεν θεωρώ πως χόντρυνε...αφού δεν πέσανε μπινελίκια ή φάπες όλα μέλι γάλα.... Πάντως gdvelek είσαι όπως και να το κάνουμε ολίγον αρπαγμένος ,για να το πώ κι ευγενικά. χώνεις από την αρχή...γιατί βρε αδερφέ....Επόμενο είναι να σου χώσουν κι εσένα...Και καλά να είμασταν Σέρρες θα τις λύνατε τις διαφορές σας με "αντρίκιο τρόπο"....χαχαχαχα...αλλά στο φόρουμ;.....όχι μωρε δε συμφωνώ....ΑΝ και ξέρεις από μίσος γεννιούνται οι έρωτες και ο Νίκος είναι και λίγο ερωτύλος οπότε δεν ανησυχώ..... Στο θέμα μας τώρα...Πότε θα πάμε Ιτέα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 Νικόλαε, ευτυχώς για την ανθρωπότητα που έχουμε και τους γλήγορους και υπάρχει πρόοδος. Ο DaVinci ξέρεις πως την πήγαινε την άμαξα; Μαμιώντας!!! Πάντως δεν ήσουν συνεπής, μου υποσχέθηκες πριν λίγες μόλις ώρες ότι δεν θα ξανασχοληθείς ποτέ πια μαζί μου. Είδες που τελικά δεν μπορείς μακριά μου; Π.Γ.Α (αν το αντιστρέψουμε σε Α.Γ.Π., φέρνει προς το Αγάπη, αγαπάτε αλλήλους λέει) χώνω όταν το θεωρώ απαραίτητο, και όταν βλέπω εξωφρενικές απόψεις, το θεωρώ απαραίτητο. Ήταν σφάλμα του τυπά με το πυραυλάκι να περάσει σύριζα. Απλά πράγματα. Και το έκανε για επίδειξη του μήκους του ανδρικού του μορίου, και τίποτε άλλο. Ο μπροστινός δεν πήγαινε σαν κότα, με 100-120 πήγαινε, σίγουρα πολύ πάνω από το όριο του ΚΟΚ. Στο πνεύμα του υγιούς μοτοσυκλετισμού τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Τα περί "γρήγορης γραμμής" και "ΕΣΥ να έβλεπες πίσω!" φανερώνουν θολωμένη σκέψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 ναι ..... πες μας τώρα πως παίρνουμε και ναρκωτικά................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 Μα και βέβαια παίρνετε... σε μορφή Shell V-power racing... ενδοφλεβίως... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfman13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 δεν ξερω αν θα πρεπει να γελασω η να στα χωσο και εγω ρε φιλε gdevelek.....επανερχωμαι λοιπον στην ταξη και λεω κανενας μας δεν ειπε οτι ο μιστερ δον κιχωτης!!! :P :P οτι δεν εχει δικιο.....ολοι μας λεμε οτι φταινε αυτοι που τον περασανε συριζα....αλλα σε καπια πραγματα δεν κοιτας τους αλλους αλλα την δικια σου καμπουρα και το πως θα γλυτωσεις ΕΣΥ ειναι σαν να βλεπεις λακουβα στο δρομο και επιδει ηταν στο δρομο σου εσυ επεσες μεσα ΕΛΕΟΣ!!!γιαυτο και ελενχεις και ξανα ελενχεις και ξανα ματα και ξανα και ξανα στο οριο του εφιχτου παντα ετσι... ωστε να γλυτωσουμε απο καθε ΚΑΥΛΩΜΕΝΟ στριτα ονοφα μοταρ και λοιπα καγκουροιδη στοιχεια...σε αυτες της περιπτωσεις κοιταμε την παρτυ μας και μονο αυτη....και οσο γινετε πιο μακρυα απο αυτους προλαβαμε και τους ειδαμε τους χαριζουμε το δρομο...τους ειδαμε τελευταια στιγμη κανουμε οτι μπορουμε για να γλυτωσουμε...αυτο προσπαθουμε να σου πουμε τοσες μερες και το λεγαμε και στο bikenet οτι πρεπει να εχεις λιγο πιο μεγαλη αντιλιψει και πιο ανιχτο μυαλο...πρεπει να δεχεσαι οπως και δεχομαστε καθε παρατηρηση. δεν δεχωμαι μονο προσβλητικα σχολια για τον οπιοδηποτε εστω και αν ειναι καγκουρας δικαιωματα του δεν θα πεσω σε αυτο το επιπεδο μονο ετσι προχωραμε σαν ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ... ακομα και εσυ πιστευω ακομα και νταρτανιαν οτι ολοι μας εχουμε κανει αυτη του ειδους την καγκουρια και μου πεις οχι....γιατι θα μου το κανεις σαν τους αλλους που λενε οτι δεν εχουν πεσει ποτε με μοτοσυκλετα ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!απλα πλεον η εμπειρια μας μας εχει κανει λιγο πιο πολυ χαλαρους και πλεον απολαυβανουμε πιο πολυ το ταξιδι μας την βολτα μας....αυτα ειχα να σου πω... ρε νικο μαλλον λογικα δεν εχουν παει ροσσο....αλλα ουτε εγω αλλα με εχει περασει μοταρ με πλαγιολισθιση και εχω κλασει μεντες........:P βεβαια εγω πλεον εχω γινει πιο γληγορος και θα στο αποδειξω και εσενα κυρια ΠΓΑ ποσα απιδια χωραει ο σακος....που γινατε ολοι με τα ΠΛΗΝΤΥΡΙΑ rossi!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 δεν ξερω αν θα πρεπει να γελασω η να στα χωσο και εγω ρε φιλε gdevelek.....επανερχωμαι λοιπον στην ταξη και λεω κανενας μας δεν ειπε οτι ο μιστερ δον κιχωτης!!! :P :P οτι δεν εχει δικιο.....ολοι μας λεμε οτι φταινε αυτοι που τον περασανε συριζα....αλλα σε καπια πραγματα δεν κοιτας τους αλλους αλλα την δικια σου καμπουρα και το πως θα γλυτωσεις ΕΣΥ αυτό είναι αυτονόητο και δεν χρειάζεται κανείς εδώ μέσα να του το υποδείξουν το θέμα είναι αν αυτό δίνει άφεση αμαρτιών στους κ@υλωμένους και βέβαια βλέπω πως όσοι υποστηρίζετε τον β4232ρχ κάνετε πως δεν βλέπετε τα όσα έγραψε περί "γρήγορης γραμμής" που πρέπει να αποφεύγουν οι "αργοί", και περι διαδρομών που ανήκουν στους γλήγορους όταν ο καιρός είναι καλός μαγκιά σας, φιλαράκι σας είναι εγώ από το δίκτυο τον ξέρω, δεν του χρωστάω τίποτε ούτε αυτός εμένα δε μου είπες όμως, τελικά γέλασες λιγουλάκι ή απλώς μου τα 'χωσες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfman13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 αυτό είναι αυτονόητο και δεν χρειάζεται κανείς εδώ μέσα να του το υποδείξουν το θέμα είναι αν αυτό δίνει άφεση αμαρτιών στους κ@υλωμένους και βέβαια βλέπω πως όσοι υποστηρίζετε τον β4232ρχ κάνετε πως δεν βλέπετε τα όσα έγραψε περί "γρήγορης γραμμής" που πρέπει να αποφεύγουν οι "αργοί", και περι διαδρομών που ανήκουν στους γλήγορους όταν ο καιρός είναι καλός μαγκιά σας, φιλαράκι σας είναι εγώ από το δίκτυο τον ξέρω, δεν του χρωστάω τίποτε ούτε αυτός εμένα δε μου είπες όμως, τελικά γέλασες λιγουλάκι ή απλώς μου τα 'χωσες; <{POST_SNAPBACK}> gdevelek μου φενετε η κανεις οτι δεν καταλαβενεις η καταλάβενεις και προσπαθεις να το παιξεις ανεξαρτητος και εγω εχω παντα γνωμη!!! το αν δινει αφεση αμαρτιων φιλε μου στου κ@υλομενους δεν ειναι δικο μου θεμα. φιλε ημουν στη θεση τους τωρα δεν ειναι ειμαι αλλα δεν ξερω και ποτε μπορει να με ξανα πιασει αν δω μια ωραια φιδισια διαδρομη μπορει και εγω να θελω και εσυ και ο καθενας μας που εχει λιγο το μυκροβιο να τα χωσεις και ναι εκει φιλε μιλαμε για γραμμες για αργες και γρηγορες και δεν θα θες/θελω/θελουμε κανενας να ειναι εκει για να μην τον τσακισεις και να μην τσακιστεις.... και δεν κανουμε οτι δεν βλεπουμε τη εγραψε ο νικολας τα βλεπουμε αλλα μπορουμε να κατανοησουμε τη σκεφταιτε ή το τη προσπαθει να μας πει αυτος ο μλκς ο νικος.... και οταν δεν πιανουμε ενα νοημα ζηταμε να μας το κανει πιο λιανα προς αποφυγει οπιονδηποτε παρεξηγησεων.. με πιανς ? και ναι γελασα για τον απλουστατο λογο οτι ειναι καλο να ακους και κανεναν αλλον μεσα στο κλουβιο κεφαλι μας........ποτε δεν ξερεις τη μπορει να μαθεις ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 Χμμμ... νά το πάλι το "κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις"... Μήπως είσαι εσύ αυτός; Γιατί πρέπει να είμαι εγώ; Η γρήγορη γραμμή ισχύει στην ΠΙΣΤΑ φίλε, με πιανς; Αν σε πιάσει το μικρόβιο, τα Μέγαρα είναι δυο βήματα. Στους επαρχιακούς δρόμους πάμε με γνώμονα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και όχι το χρονόμετρο. ΤΕΛΟΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 (τροποποιήθηκε) Ρε Gdev γιαυτο φτιαχτηκανε οι πιστες, αλλα στις πιστες υπαρχουν ανθρωποι σχετικοι και δεν υπαρχουν τα αγαθα θυματα τυπου Νταρταγιαν που απλα βγηκαν μια βολτα για να απολαυσουν με τη μοτοσυκλετα τους καταστασεις και εννοιες αγνωστες σε καποιους . Ουαι τις εμμηνου παυσεως λεμε..... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 από τον ducduc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 Ο δημόσιος δρόμος ανήκει σε όλους. Και υπάρχουν κάποιοι κανόνες για τη χρήση του. Αν τώρα δε θέλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες του κράτους γιατί δε τους γουστάρουμε, ας σεβαστούμε τουλάχιστον τους κανόνες που υπαγορεύει η απλή λογική και η φυσική. Και αυτή λέει ότι αν περάσω με μεγάλη σχετική ταχύτητα δίπλα από κάποιον άλλο σε μικρή σχετικά απόσταση θέτω σε κίνδυνο τη δική του ζωή αλλά και τη δική μου. Με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό πάσχει διανοητικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 ...τα ιδια λετ(μ)ε ολοι...ο Γιαννης εχει απολυτο δικιο, και ο αλλος ηταν μαλακας!.. ..Το "ζουμι" ομως-κατ'εμε,αλλα και αλλων ευτυχως!- ειναι: O KAΘΕΝΑΣ,ΑΣ ΟΔΗΓΑΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ "ΚΥΝΗΓΑΝΕ", ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ "ΦΑΝΕ"!...(o oρισμος της "αμυντικης" οδηγησης...) ...so simple.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 ...τα ιδια λετ(μ)ε ολοι...ο Γιαννης εχει απολυτο δικιο, και ο αλλος ηταν μαλακας!.. ..Το "ζουμι" ομως-κατ'εμε,αλλα και αλλων ευτυχως!- ειναι: O KAΘΕΝΑΣ,ΑΣ ΟΔΗΓΑΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ "ΚΥΝΗΓΑΝΕ", ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ "ΦΑΝΕ"!...(o oρισμος της "αμυντικης" οδηγησης...) ...so simple.. <{POST_SNAPBACK}> Αυτο Θαναση μερικες φορες δημιουργει-λειτουργει (κατα το δραση - αντιδραση) και αντιστροφους-ως . Δηλαδη οψιμα αντι κυνηγημενος ...κυνηγος . Εκει ειναι η διαφορα μας σε ολη αυτη την συζητηση ;) ουγκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 Αυτο Θαναση μερικες φορες δημιουργει-λειτουργει (κατα το δραση - αντιδραση) και αντιστροφους-ως . Δηλαδη οψιμα αντι κυνηγημενος ...κυνηγος . Εκει ειναι η διαφορα μας σε ολη αυτη την συζητηση ;) ουγκ! <{POST_SNAPBACK}> ...ετσι "λειτουργει"στους "γκαζομαλακες"!!... ..sorry,"ευχαριστω,δεν ειμαι φιλος".. ...καληνυχτες!! (....ολα καλα, ρε συ?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 Να χωσω κ εγω μια απαντηση?Το εχω ξαναπει οτι καλως η κακως ζουμε στην Ελλαδα οπου δεν υπαρχει παιδεια κτλπ.Αυτο το αποκτας απο μικρος.Εγω εχω παει πολλες εκδρομες και με εχουν προσπερασει απο Ι.Χ μεχρι KTM DUKE με σουζα δεν χρειαζεται να ειναι streetας ειναι στον ανθρωπο!αυτα τα ολιγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες