FIXXXER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχια!!! γι’ αυτό μέσα στο Αύγουστο θα καταθέσουμε (όσοι θέλουν) από 50 ευρώ (δεν ξέρω σε ποιον) ώστε να μαζέψουμε φράγκα να πάρουμε μια μηχανή και να την κληρώσουμε! ο νικητής την παίρνει και φεύγει!!! Σχέδιο1: 50ευρω*100ατομα = 5.000 = ??? Μπορείτε άνετα τώρα να με χαστουκίσετε όχι όλοι μαζί!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 φιλαρακι την παλευεις;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 :lol: :lol: :lol: βάλτε το στα ανέκδοτα ρε......!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Παιδιά δεν είναι και τόσο άσχημη ιδέα... ίσως όχι από 50... αλλά από 20 θα μπορούσαμε να βάλουμε και να κληρώνουμε μια φορά το χρόνο μια μηχανή μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Να αναλέβει ο ALX!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 δν ειναι αναγκη και μηχανη να παρουμε , κατι ποιο φτηνο , κανα παπακι ας πουμε :0 αλλα τα λεφτα που θα δοσουμε? ΣΔΑΣΔαφγσγ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 αχαχχαχααχαχχαχααχαχαχαχαχαχχαχααχχααχαχαχχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Eμενα δεν με χαλανε αυτες οι κληρωσεις. Ενα 20 ευρω ο λαχνος (αναλογως ποσους θα παρεις ειναι και οι συμμετοχες σου, με ενα οριο των 3 λαχνων) και η κληρωση να γινει παρουσια τουλαχιστον 20 ατομων ειτε στην Αθηνα ειτε Θεσσαλονικη. Λεει, ειτε για μεταχειρισμενο, ειτε για καινουριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisxtx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 ενα κουτι antipalebou κ γρηγορα!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Καλη ιδεα δεν λεω αλλα θελη οργανωση και κατι που πιθανως δεν σκεφτηκατε... Υπαρχουν 8.000 μελη περιπου απο τους οποιους αλλοι ειναι ενεργοι αλλοι οχι..Και υπαρχουν ατομα που για καιρο χανονται και μετα επιστρεφουν..Ποιους θα λαβουμε υποψην μας για την κληρωση;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Oποιοι δωσουν λεφτα, αυτοι ειναι που θα συμμετασχουν κιολας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Κρίμα δεν είναι να κερδίσει κάποιος που δεν θα δώσει? ... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THE RIGGER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 μεσα!!! εχω βυσμα και θα πεσει σε μενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 OK...θα κανω εγω την κληρωση!!! :) Αμα τυχει σε εμενα μην με κυνηγατε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Νομίζω το ζητούμενο είναι η μοτοσυκλετα να πάει σε κάποιον που δεν έχει. Διαφορετικά δεν έχει νόημα η κίνηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Νομίζω το ζητούμενο είναι η μοτοσυκλετα να πάει σε κάποιον που δεν έχει. Διαφορετικά δεν έχει νόημα η κίνηση. Το ξέρω ότι κατά βάθος φροντίζεις για μένα... :lol: Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή είχε ξανακούστει κάτι αντίστοιχο όσον αφορά τον εξοπλισμό του αναβάτη??? Για κράνος είχα διαβάσει από όσο θυμάμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 :pray: Και ο αυγουστος ακομη καλα κρατει.... :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Oποιοι δωσουν λεφτα, αυτοι ειναι που θα συμμετασχουν κιολας. Κρίμα δεν είναι να κερδίσει κάποιος που δεν θα δώσει? ... ;) Πωπω τι ειπα ρε παιδια.....Ευχαριστω που δειξατε κατανοηση...Ακομα γελαω..Τι καθησα και σκεφτηκα ρε γαμωτο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 μα αυτο θα γινει μεταξυ αυτων που βαζουν :) γγενικα εμενα δε με χαλαει κατι τετοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 ρε παιδια τι τσακωνεστε?? θελετε να δωσετε λεφτα γιατι σας περισευουν?? ε τοτε ας κανουμε το εξης ας βαλουμε την τιμη του τι σερτ 5 εουρα επανω και οσα λεφτα μαζευτουνε ας παρουν οι ιδιοκτητες και συντονιστες του σαιτ 5}10 πραματακια σαν δωρα και ας τα κανουμε κληρωση οσοι εχουμε παρει τι σερτια και τατοχρονα ενα mybike day οπου θα μαζευτουμε ολοι για μπυριτσα και χαβαλε και κανουμε και την κληρωση νααουμ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Κατι τετοιο θα ηταν πιο εφικτο!!Αλλα αυτο με τα Τισερτς δεν το βρισκω τοσο καλο,γιατι τα λεφτα πανε (και) στο μαγαζι...Οποτε καλυτερα να καναμε μια κληρωση με λαχνους (οπου ο καθενας θα μπορουσε να αγορασει εναν λαχνο) και με διαφορα δωρα μοτοσικλετιστικα...Οχι μια ολοκληρη μοτοσικλετα!!! Κανας Συντονιστης ακουει;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Κατι τετοιο θα ηταν πιο εφικτο!!Αλλα αυτο με τα Τισερτς δεν το βρισκω τοσο καλο,γιατι τα λεφτα πανε (και) στο μαγαζι...Οποτε καλυτερα να καναμε μια κληρωση με λαχνους (οπου ο καθενας θα μπορουσε να αγορασει εναν λαχνο) και με διαφορα δωρα μοτοσικλετιστικα...Οχι μια ολοκληρη μοτοσικλετα!!! Κανας Συντονιστης ακουει;;;; ναι φιλε μου ομως σου μενει και κατι για να θυμασαι...και εκτος αυτου ο μαγαζατορας δεν εχει ψυχη???ενα καρο μπλουζακια θα τυπωσει.....και θα μας καμνει και προσφορα λογω bulk :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Ναι αλλα εγω που αγορασα τι να το κανω δευτερο;;Ενταξει ο μαγαζατορας, εγω δεν εχω ψυχη;;; :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Eμενα δεν με χαλανε αυτες οι κληρωσεις. Ενα 20 ευρω ο λαχνος (αναλογως ποσους θα παρεις ειναι και οι συμμετοχες σου, με ενα οριο των 3 λαχνων) και η κληρωση να γινει παρουσια τουλαχιστον 20 ατομων ειτε στην Αθηνα ειτε Θεσσαλονικη. Λεει, ειτε για μεταχειρισμενο, ειτε για καινουριο. αυτο θα γινει μεταξυ αυτων που βαζουν :) γγενικα εμενα δε με χαλαει κατι τετοιο Γουαϊ νοτ!!! Βεβαια το βλεπω εως και εντελως ανεφικτο κατι τετοιο.................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Αλλος λεει εδω να γινει δωρω μηχανακι, αλλος εξοπλισμος. Αλλος παλι λεει το μηχανακι να δωθει σε καποιον που δεν εχει. Κατω απο αυτη την περιπτωση αντε να σιγουρευτης οτι ενας δεν εχει ηδη μηχανακι, και εν τελη γιατι να συμετασχω εγω που εχω μηχανακι, να πληρωσω αλλα να μην εχω καμια ελπιδα . Καντε το ποιο απλο. Μια τραπεζα, οποιος θελει βαζει χρηματα (ταυτοχρονα μπενει στην κλειρωση ετσι). Το ποσο θα ειναι στανταρ, πχ 5-10 ευρω. Αφου γινει η κληρωση ο νικητης περνει το ποσο που εχει μαζευτει και το κανει οτι θελει. Και επειδη δεν θα μαζευτουνε με τιποτα τα ποσα που λετε τον 5000 ευρω, εστω και 100 ευρω να μαζευτουνε καπιος μπορει να παει να παρει κατι για την μηχανη του αν θελει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες