Jump to content
Sign in to follow this  
FIXXXER

μαλάκια της εβδομάδας!!!

Recommended Posts

Λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχια!!! γι’ αυτό μέσα στο Αύγουστο θα καταθέσουμε (όσοι θέλουν) από 50 ευρώ (δεν ξέρω σε ποιον) ώστε να μαζέψουμε φράγκα να πάρουμε μια μηχανή και να την κληρώσουμε! ο νικητής την παίρνει και φεύγει!!!

Σχέδιο1: 50ευρω*100ατομα = 5.000 = ???

Μπορείτε άνετα τώρα να με χαστουκίσετε όχι όλοι μαζί!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά δεν είναι και τόσο άσχημη ιδέα... ίσως όχι από 50... αλλά από 20 θα μπορούσαμε να βάλουμε και να κληρώνουμε μια φορά το χρόνο μια μηχανή μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δν ειναι αναγκη και μηχανη να παρουμε , κατι ποιο φτηνο , κανα παπακι ας πουμε :0

αλλα τα λεφτα που θα δοσουμε? ΣΔΑΣΔαφγσγ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμενα δεν με χαλανε αυτες οι κληρωσεις.

Ενα 20 ευρω ο λαχνος (αναλογως ποσους θα παρεις ειναι και οι συμμετοχες σου, με ενα οριο των 3 λαχνων) και η κληρωση να γινει παρουσια τουλαχιστον 20 ατομων ειτε στην Αθηνα ειτε Θεσσαλονικη. Λεει, ειτε για μεταχειρισμενο, ειτε για καινουριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη ιδεα δεν λεω αλλα θελη οργανωση και κατι που πιθανως δεν σκεφτηκατε...

Υπαρχουν 8.000 μελη περιπου απο τους οποιους αλλοι ειναι ενεργοι αλλοι οχι..Και υπαρχουν ατομα που για καιρο χανονται και μετα επιστρεφουν..Ποιους θα λαβουμε υποψην μας για την κληρωση;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω το ζητούμενο είναι η μοτοσυκλετα να πάει σε κάποιον που δεν έχει. Διαφορετικά δεν έχει νόημα η κίνηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Νομίζω το ζητούμενο είναι η μοτοσυκλετα να πάει σε κάποιον που δεν έχει. Διαφορετικά δεν έχει νόημα η κίνηση.

Το ξέρω ότι κατά βάθος φροντίζεις για μένα... :lol:

Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή είχε ξανακούστει κάτι αντίστοιχο όσον αφορά τον εξοπλισμό του αναβάτη??? :think:

Για κράνος είχα διαβάσει από όσο θυμάμαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Oποιοι δωσουν λεφτα, αυτοι ειναι που θα συμμετασχουν κιολας.

Κρίμα δεν είναι να κερδίσει κάποιος που δεν θα δώσει? ... ;)

Πωπω τι ειπα ρε παιδια.....Ευχαριστω που δειξατε κατανοηση...Ακομα γελαω..Τι καθησα και σκεφτηκα ρε γαμωτο;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα αυτο θα γινει μεταξυ αυτων που βαζουν :)

γγενικα εμενα δε με χαλαει κατι τετοιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια τι τσακωνεστε?? θελετε να δωσετε λεφτα γιατι σας περισευουν?? ε τοτε ας κανουμε το εξης ας βαλουμε την τιμη του τι σερτ 5 εουρα επανω και οσα λεφτα μαζευτουνε ας παρουν οι ιδιοκτητες και συντονιστες του σαιτ 5}10 πραματακια σαν δωρα και ας τα κανουμε κληρωση οσοι εχουμε παρει τι σερτια και τατοχρονα ενα mybike day οπου θα μαζευτουμε ολοι για μπυριτσα και χαβαλε και κανουμε και την κληρωση νααουμ.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι τετοιο θα ηταν πιο εφικτο!!Αλλα αυτο με τα Τισερτς δεν το βρισκω τοσο καλο,γιατι τα λεφτα πανε (και) στο μαγαζι...Οποτε καλυτερα να καναμε μια κληρωση με λαχνους (οπου ο καθενας θα μπορουσε να αγορασει εναν λαχνο) και με διαφορα δωρα μοτοσικλετιστικα...Οχι μια ολοκληρη μοτοσικλετα!!!

Κανας Συντονιστης ακουει;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κατι τετοιο θα ηταν πιο εφικτο!!Αλλα αυτο με τα Τισερτς δεν το βρισκω τοσο καλο,γιατι τα λεφτα πανε (και) στο μαγαζι...Οποτε καλυτερα να καναμε μια κληρωση με λαχνους (οπου ο καθενας θα μπορουσε να αγορασει εναν λαχνο) και με διαφορα δωρα μοτοσικλετιστικα...Οχι μια ολοκληρη μοτοσικλετα!!!

Κανας Συντονιστης ακουει;;;;

ναι φιλε μου ομως σου μενει και κατι για να θυμασαι...και εκτος αυτου ο μαγαζατορας δεν εχει ψυχη???ενα καρο μπλουζακια θα τυπωσει.....και θα μας καμνει και προσφορα λογω bulk :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα εγω που αγορασα τι να το κανω δευτερο;;Ενταξει ο μαγαζατορας, εγω δεν εχω ψυχη;;; :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Eμενα δεν με χαλανε αυτες οι κληρωσεις.

Ενα 20 ευρω ο λαχνος (αναλογως ποσους θα παρεις ειναι και οι συμμετοχες σου, με ενα οριο των 3 λαχνων) και η κληρωση να γινει παρουσια τουλαχιστον 20 ατομων ειτε στην Αθηνα ειτε Θεσσαλονικη. Λεει, ειτε για μεταχειρισμενο, ειτε για καινουριο.

αυτο θα γινει μεταξυ αυτων που βαζουν :)

γγενικα εμενα δε με χαλαει κατι τετοιο

:music: Γουαϊ νοτ!!!

Βεβαια το βλεπω εως και εντελως ανεφικτο κατι τετοιο.................... :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλος λεει εδω να γινει δωρω μηχανακι, αλλος εξοπλισμος.

Αλλος παλι λεει το μηχανακι να δωθει σε καποιον που δεν εχει. Κατω απο αυτη την περιπτωση αντε να σιγουρευτης οτι ενας δεν εχει ηδη μηχανακι, και εν τελη γιατι να συμετασχω εγω που εχω μηχανακι, να πληρωσω αλλα να μην εχω καμια ελπιδα .

Καντε το ποιο απλο. Μια τραπεζα, οποιος θελει βαζει χρηματα (ταυτοχρονα μπενει στην κλειρωση ετσι).

Το ποσο θα ειναι στανταρ, πχ 5-10 ευρω.

Αφου γινει η κληρωση ο νικητης περνει το ποσο που εχει μαζευτει και το κανει οτι θελει. Και επειδη δεν θα μαζευτουνε με τιποτα τα ποσα που λετε τον 5000 ευρω, εστω και 100 ευρω να μαζευτουνε καπιος μπορει να παει να παρει κατι για την μηχανη του αν θελει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα