Jump to content
themata

TDM 900

Recommended Posts

εσένα;;; :mB_kalo_e::lipssealed:

Βασικά στην Ε.Ο. δεν πάω με τόσα γιατί η διαφορά στην κατανάλωση αν πηγαίνω με σταθερά 140km/h ή με 200km/h είναι σχετικά μικρή.

Με 140km/h καίει κάπου στα 6lt/100km και με 200km/h γύρω στα 7.5 (αρκεί να μην ξεχνιέμαι και κάνω ανοίγματα. Οφείλω να είμαι συγκρατημένος)

Με σταθερά 140km/h πήγαινα μόνο στο πρώτο στάδιο του στρωσίματος που έπρεπε να κάνω 600km με το μοτέρ να μην ξεπερνά τις 4000rpm.

φιλε δε μπορεις να τα εχεις ολα....!

Συμφωνώ!!

Προτιμώ να μου καίει περισσότερο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όντως τόσο είναι, σκέψου οτι βγάζω πάνω απο 300 χλμ στην πόλη με ένα γέμισμα. Το καλύτερο που είδα ήταν 371χλμ ( ή 6, δεν θυμάμαι ακριβως) εντός πόλης, με 30 χλμ ρεζέρβα. Ξεκίνησα απ Γλυφάδα με λαμπάκι και γέμισα Μεταμόρφωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παίδες!

Τί λέτε για αυτό ? http://www.car.gr/cl...s/view/2954117/

μια χαρα φενεται...

τι θα πει κ ο μαστορας ομως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως σου τα λεει! Πηγαινε να την τσεκαρεις σε μηχανικο της γιαμαχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παλι καγκουρομηχανη κοιτας?

'Ημουν σίγουρος ότι θα με κράξεις :P

Αν δεν είναι εξουσιοδοτημένο της γιαμάχα δεν λέει ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το TDM από συνηθισμένες βλάβες ...ΔΕΝ βγάζει καμία!

γενικά να ξέρεις ότι όσο πιο "μαμά" είναι τόσο πιο "νορμαλ/ήρεμος" οδηγός το είχε...

οπότε απλά πήγαινε σε έναν έμπιστο μηχανικό (όχι μονο γιαμαχα) να το ελέγξει και καλοτάξιδο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχε στο νου σου:

το TDM από συνηθισμένες βλάβες ...ΔΕΝ βγάζει καμία!

- TPS, εαν ειναι του 2004/2005

- Καμπάνα, αν δεν το αφηναν να ζεσταθεί το λάδι και το έσκιζαν(και αυτό όχι πάντα, δεν είναι απόλυτο δηλαδή)

- ABS, κολλάει η βαλβίδα, συνήθως πας για αντικατάσταση, για καινούργιο θες τετραψήφιο αριθμό σε ευρώ...

- Πηνία,σπάνια αλλά συμβαίνει

- Καδένα/τεντωτήρα(εντατήρα), ακόμα πιο σπάνια, αλλά έχουν αανφερθεί σε παλαιότερα μοντέλα

Συμφωνώ με τον Themata οτι δεν παρουσιάζονται μεγάλες και κλασσικές βλάβες όπως άλλα μηχανάκια, απλά επισημαίνω μερικές γνωστές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'Ημουν σίγουρος ότι θα με κράξεις :P

Αν δεν είναι εξουσιοδοτημένο της γιαμάχα δεν λέει ε?

χαχα...θα πέσει γέλιο το βραδάκι! :P Τουλάχιστον έφυγες από το αρχι-καγκούρικο μονοκύλινδρο! χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ το θεμα ειναι οτι δεν βρισκεις στα λεφτα σου.και αν βρεις θα θελει πολλα μαζεματα.

παρε του Ηλια αν και αυτος εδωσε πινακιδες τωρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ το θεμα ειναι οτι δεν βρισκεις στα λεφτα σου.και αν βρεις θα θελει πολλα μαζεματα.

παρε του Ηλια αν και αυτος εδωσε πινακιδες τωρα!

Δεν νομιζω να θελει και τοσα πολλα μαζεματα γιατι εχω δει κατι καλουτσικα στα 3000...

Έχε στο νου σου:

- TPS, εαν ειναι του 2004/2005

- Καμπάνα, αν δεν το αφηναν να ζεσταθεί το λάδι και το έσκιζαν(και αυτό όχι πάντα, δεν είναι απόλυτο δηλαδή)

- ABS, κολλάει η βαλβίδα, συνήθως πας για αντικατάσταση, για καινούργιο θες τετραψήφιο αριθμό σε ευρώ...

- Πηνία,σπάνια αλλά συμβαίνει

- Καδένα/τεντωτήρα(εντατήρα), ακόμα πιο σπάνια, αλλά έχουν αανφερθεί σε παλαιότερα μοντέλα

Συμφωνώ με τον Themata οτι δεν παρουσιάζονται μεγάλες και κλασσικές βλάβες όπως άλλα μηχανάκια, απλά επισημαίνω μερικές γνωστές...

Τι θεμα εβγαζε το ΤΠΣ του 04-05?

Δηλαδη καλυτερα να κοιταξω για του 03?

Επειδη για του 06 και μετα δεν παιζει το μπατζετ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικα οτι εβγαζε και το φειζερ 600 της ιδιας χρονολογιας. Σβυσιματα στο ρελαντι και μεγαλη καταναλωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το TPS το αντικαθιστούσε ΔΩΡΕΑΝ η YAMAHA τότε (το είχα αλλαξει και εγω στο δικο μου του 2005)

οπότε λογικά όποιο και να βρεις θα το έχει αλλαγμένο ο ιδιοκτητης του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το TPS το αντικαθιστούσε ΔΩΡΕΑΝ η YAMAHA τότε (το είχα αλλαξει και εγω στο δικο μου του 2005)

Χμμμ πως μπορώ να το δω αυτό?

Με το μοντέλο του 02-03 ποιες οι διαφορές?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με αριθμο πλαισιου μιλας με μοτοδυναμικη η σε οποιοδηποτε επισημο συνεργειο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην κοιτας απο τις φωτογραφιες ρε τι μαζεματα θελεις.ξερεις πολυ καλα οτι εαν δεν το δεις απο κοντα δε θα καταλαβεις τιποτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μερικά παραμένουν με το παλιό, νομίζω και ο Ηλίας το άλλαξε. Το λέω διότι πολλοί ρωτάνε ακόμα και πρόσφατα στο TDM Club.

Τροποποιήθηκε από τον Manalishi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...για να εχουν το παλιό, τότε προφανώς ΔΕΝ έχουν πρόβλημα, οπότε πάλι δεν τίθεται θέμα TPS...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποτε δεν ξερεις ποτε θα τα τιναξει το tps,ουτε να το ελεγξεις και τοσο ευκολα μπορεις,αν και νομιζω καπου στις 30.000 χλμ περιπου τα εφτυνε.εμενα που φορουσε το ιδιο παθητικο με τα xt-tdm το γνωστο mikuni δηλαδη τα εφτυσε στις 27.000 χλμ αν θυμαμαι καλα.ενταξει δεν ειναι και τιποτα τραγικο ενα 100ρικο ζημια ειναι.ρωτα τον πωλητη αν το εχει αλλαξει απλα,και αν σου πει ναι πες του αν εχει κρατησει το παλιο για να το δεις,εγω το ειχα φυλαξει στην αποθηκη μου γι`αυτο το λογο μαζι και ολα τα ανταλλακτικα που αλλαξα.

να τσεκαρεις και τα ρουλεμαν στον λαιμο,δεν ξερω αν στα tdm ειχαν βγει καλα,αλλα δεν χανεις και τιποτα με ενα ελεγχο,σηκωσε την μπροστινη ροδα απο το εδαφος και γυρισε το τιμονι σιγα-σιγα δεξια-αριστερα για να δεις αν κλειδωνει πουθενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο γιατι αποφασισα να το δωσω.. :this:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3164084/

Εχουν αλλαχθει και τα πηνια φετος με καινουργια που τα φτυσαν (400 ευρω ζημια δηλαδη)

Παντως απο οδηγηση ειμαι στην κυριλε κατηγορια εως φλωρος θα λεγα,οχι πως μπορω να σε πεισω με καποιο μυνημα αλλα ετσι το αναφερω. :spam::baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο γιατι αποφασισα να το δωσω.. :this:

http://www.car.gr/cl...s/view/3164084/

Εχουν αλλαχθει και τα πηνια φετος με καινουργια που τα φτυσαν (400 ευρω ζημια δηλαδη)

Παντως απο οδηγηση ειμαι στην κυριλε κατηγορια εως φλωρος θα λεγα,οχι πως μπορω να σε πεισω με καποιο μυνημα αλλα ετσι το αναφερω. :spam::baby:

:offtopic: Πολυ ομορφο και γουσταρω που εχει χιλιομετρα. Εχω βαρεθει να βλεπω μηχανες παραπλησιας χρονολογιας

με το μαγικο 18-21.000χμ το πολυ( με οτι αυτο συνεπαγεται :lipssealed: ).

Ευχομαι να το πουλησεις οσο θες.

Τροποποιήθηκε από τον Zappa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστω μαν και για να ειμαι ειλικρινεις η τιμη ποιο πολυ την εβαλα σε περιπτωση ανταλαγης,ξερω ειναι τσιμπημενη λιγο αλλα σε περιπτωση που τον ενδιαφερει στα σοβαρα το παιδι παραπανω τοτε το βλεπουμε για την τιμη. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα