themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 ντεμί.....ημιφιμέ...δεν βλέπω να την βάζω μόνιμα....μόνο σε ταξίδι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 (τροποποιήθηκε) έγινε η αγορά και η τοποθέτηση στα κάγκελα GIVI (90euro) ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑΝΑΙ! <{POST_SNAPBACK}> πόσο περίπου ζυγίζουν? edit:α!...καλοτάξιδο!!!( :D ) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2006 από τον Xlitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2006 βάρος? γύρω στο 1 κιλό νομίζω? και ευχαριστώ για ευχές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2006 Είδες ?????????????? Ωραιος μααααααααααααααν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2006 Και 2 Acrapovic τελικα και θα ειναι και γαμ@ τα μηχανακια. Με γεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2006 Και 2 Acrapovic τελικα και θα ειναι και γαμ@ τα μηχανακια. Με γεια <{POST_SNAPBACK}> .....συμφωνώ και επαυξάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2006 αααχ πάνε οι εποχές που υπήρχε σεβασμός...... τότε που εξατμισόνια φτιάχνανε για σοβαρά μηχανάκια μόνο ....τώρα όλα στο βωμό του κέρδους. :( :( ...... πέρα από την πλάκα όμως ο κινητήρας σου ενδείκνυται για εξατμίσεις αφτερ μάρκετ.......κι έχω και μια καλή άκρη αν το αποφασίσεις........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2006 ...κι έχω και μια καλή άκρη αν το αποφασίσεις........ <{POST_SNAPBACK}> για μας τίποτις....? (Και μη μου πεις "έχω κάτι άκρες για σένα αλλά για ολόκληρη μηχανή") Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2006 ωωωωωωωωωωωωω!!!!! όλο σε πειρασμούς με βάζετε!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2006 τις ακραπες που τις έχω ακουσει κιολας ειναι...... αλλο φρουτο. Καταπληκτικός ήχος. Κάτι που έχω ακουσει και δεν εχω διασταυρωσει. Βαλίτσες με άλλες εξατσμισεις πλην των termi μπαίνουν? για κανε ενα τσεκ μη παθεις καμια πλακα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2006 σήμερα μπήκε και η ζελατίνα τηs GIVI (14cm ψηλότερη)... ενω με την "μαμα" ζελατίνα, οι ταχύτητα ταξιδίου ήταν στα 120-130 χλμ/ωρα, τώρα με 150-160 είμαι άνετα χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις από τον αέρα... και σίγουρα με ένα καλύτερο κράνος θα "ανεβεί" λίγα χλμ ακόμα... ...άσε που τελικά δεν είναι και τόσο άσχημη.... <{POST_SNAPBACK}> Παναγιώτη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ η ζελατινα...Πολυ καλη επιλογη... Το μόνο που σκεφτομαι τώρα...με τις ταχυτητες που λες(και πας και πας... )ποιος θα ξαναπαει μαζι σου εκδρομουλα...συντομη...Ξερεις ε...τωρα που ο καιρος ανοιγει θα πηγαινουμε βολτες και εκδρομες για να...χαζευουμε τα τοπία και χαλαρά να κοιτάμε τις διαδρομές....εχμ....εχμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2006 τις ακραπες που τις έχω ακουσει κιολας ειναι...... αλλο φρουτο. Καταπληκτικός ήχος. Κάτι που έχω ακουσει και δεν εχω διασταυρωσει. Βαλίτσες με άλλες εξατσμισεις πλην των termi μπαίνουν? για κανε ενα τσεκ μη παθεις καμια πλακα. :) <{POST_SNAPBACK}> το εχω κατά νου φίλε deusXT, έχω ήδη σαμάρια και θέλω να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.... για άμεση αλλαγή πάντως δεν το βλέπω (βλέπε απένταρος!!!!!!) Παναγιώτη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ η ζελατινα...Πολυ καλη επιλογη... Το μόνο που σκεφτομαι τώρα...με τις ταχυτητες που λες(και πας και πας... )ποιος θα ξαναπαει μαζι σου εκδρομουλα...συντομη...Ξερεις ε...τωρα που ο καιρος ανοιγει θα πηγαινουμε βολτες και εκδρομες για να...χαζευουμε τα τοπία και χαλαρά να κοιτάμε τις διαδρομές....εχμ....εχμ... <{POST_SNAPBACK}> ή σε αναζήτηση έκτασης για πικ-νικ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Καλοταξιδη Παναγιωτ'! Ειδες που ειναι ομορφουλα και δεν θα χρειαζεται να τις τραμπαρεις! (Αυτο που ειπε και ο Σαμης παντως να εχεις υποψιν σου :/ και μενα μου φαινεται πως σαμαρια κτλ ειναι απαγορευτικα με αυτες τις εξατμισεις με την ελαφρυα κλιση προς τα πανω... νταξ δειχνει πιο αλητικη η μοτο, αλλα θα ειναι και κριμα να μη μπορεις να πας και ενα ταξιδακι ανετο με τετοια μοτο ... :/ ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Δεν το συζητάω...αν δεν μπαίνουν τα σαμάρια, θα μείνει όπως είναι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 ...Eμ βεβαια.Οι βαλιτσες θα βρισκουν κατω...συνεχως ε;... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 και για όσους δεν το αγόρασαν ακόμα: (Από mototriti.gr) Χαμηλότερη τιμή TDM 900 ABS ʽ05 ΤΙΜΕΣ: 23/5/2006 Το δημοφιλές αυτό μοντέλο της Yamaha κατεβάζει τη τιμή του μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων. Είναι μια καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα TDM χωρίς να είναι, αναγκαστικά, μοντέλο του 2006. Από τις 15 Μαΐου το TDM 900 με ABS, μοντέλο 2005, κοστίζει πλέον 9.200 ευρώ και διατίθεται σε νέους χρωματισμούς. Ελάτε σε επαφή με την Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και μάθετε περισσότερα στο τηλέφωνο: 2106293400-1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 το μοντελο 2007 με μερικες αισθητικες αλλαγες... χρωματα ταμπλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 Το λευκο και βυσιννι τα εχω δει και live στον δρομο. ΚΟΥΚΛΕΣ! Πολυ ωραια λεπτομερια στο βυσιννι που εχει το χρωμα της μοτο και η μασκα. Παναγιωτη στο μαυρο εχει αλλαξει τιποτα; (και στο δικο σου μαυρος δεν ειναι ο κινητηρας; ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 όχι Νικόλα σε μένα είναι γκρι.... τελικά οι χρωματικές επιλογες ενω στην αρχή μου ξίνισαν, τωρα δεν μου φαινονται και τοσο κακες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 Το λευκο ΙΣΩΣ και και να ειναι η μοναδικη μοτοσυκλετα που μου αρεσει σε αυτο το χρωμα...Ειναι πολυ ωραιο (μαλιστα σε συνδιασμο και με τον πινακα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2007 ωραιο το βυσσινη και το μαυρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2007 Παναγιώτη πως πάει το TDM; Όταν με το καλό πάρω την μηχανή μου πιστεύω να τα πούμε κι απο κοντά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2007 Τα ίδια ακριβώς λαστιχάκια έβαλα στο δικό μου, ακόμη στρώνουν ελπίζω να βγουν καλά Πάντως οπτικά και απο άποψη προδιαγραφών σε πείθουν, στην πράξη θα δείξει βέβαια πως θα κάτσουν στους Ελληνικούς κατσικόδρομους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2007 Aπλη παρατηρηση: Οταν στο cbf περασα απο τα bridgestone που ειχε στα pirelli diablo που εβαλα τα οποια εχουν γρηγοροτερη κορωνα που αναφερεις, ενω οντως στριβει χωρις δευτερη κουβεντα οταν με τα bridgestone ηθελε προσπαθεια, παρατηρησα μια μικρη ασταθεια να το πω, στα πολλα χιλιομετρα. Δλδ στα 150-160χαω πορεια δεν αισθανομαι τοσο βεντουζα την μηχανη στο δρομο οσο με τα προηγουμενα. Θα εφτανα σε σημειο να αναφερω διστακτικα και αισθηση μικροκραδασμων στο τιμονι. Με την αλλαγη σου αυτη δεν παρατηρησες κατι αντιστοιχο λογω διαφορας στην κορωνα; btw τα Pilot Road 2 εχω στο ματι για την επομενη φορα και γι αυτο κοπτομαι και για την απαντηση σου ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2007 Νικολα, δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο που αναφερεις, ακομα και στα 200. Το TDM βεβαια δεν εχει στησιμο ss αλλα δεν μπορω να πω ότι "κουναει". Οι μικροκραδασμοι μπορει να οφειλονται σε καποια μικρη ζυγοσταθμιση που μπορει να χρειαζεται...ή τοχεις τσεκαρει αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες