Jump to content
themata

TDM 900

Recommended Posts

έγινε η αγορά και η τοποθέτηση στα κάγκελα GIVI (90euro) ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑΝΑΙ!

<{POST_SNAPBACK}>

πόσο περίπου ζυγίζουν?

edit:α!...καλοτάξιδο!!!( :D )

Τροποποιήθηκε από τον Xlitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Και 2 Acrapovic τελικα και θα ειναι και γαμ@ τα μηχανακια.

Με γεια  :thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

.....συμφωνώ και επαυξάνω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αααχ πάνε οι εποχές που υπήρχε σεβασμός......

τότε που εξατμισόνια φτιάχνανε για σοβαρά μηχανάκια μόνο ....τώρα όλα στο βωμό του κέρδους. :( :sorry: :( ......

πέρα από την πλάκα όμως ο κινητήρας σου ενδείκνυται για εξατμίσεις αφτερ μάρκετ.......κι έχω και μια καλή άκρη αν το αποφασίσεις........ :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...κι έχω και μια καλή άκρη αν το αποφασίσεις........ :cheers:

<{POST_SNAPBACK}>

για μας τίποτις....?

(Και μη μου πεις "έχω κάτι άκρες για σένα αλλά για ολόκληρη μηχανή")

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τις ακραπες που τις έχω ακουσει κιολας ειναι...... αλλο φρουτο. Καταπληκτικός ήχος.

Κάτι που έχω ακουσει και δεν εχω διασταυρωσει. Βαλίτσες με άλλες εξατσμισεις πλην των termi μπαίνουν? για κανε ενα τσεκ μη παθεις καμια πλακα. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σήμερα μπήκε και η ζελατίνα τηs GIVI (14cm ψηλότερη)...

post-77-1144233689_thumb.jpg

ενω με την "μαμα" ζελατίνα, οι ταχύτητα ταξιδίου ήταν στα 120-130 χλμ/ωρα,

τώρα με 150-160 είμαι άνετα χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις από τον αέρα...

και σίγουρα με ένα καλύτερο κράνος θα "ανεβεί" λίγα χλμ ακόμα...

...άσε που τελικά δεν είναι και τόσο άσχημη....

<{POST_SNAPBACK}>

Παναγιώτη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ η ζελατινα...Πολυ καλη επιλογη... :ok::ok::ok:

Το μόνο που σκεφτομαι τώρα...με τις ταχυτητες που λες(και πας και πας... :ok: )ποιος θα ξαναπαει μαζι σου εκδρομουλα...συντομη...Ξερεις ε...τωρα που ο καιρος ανοιγει θα πηγαινουμε βολτες και εκδρομες για να...χαζευουμε τα τοπία και χαλαρά να κοιτάμε τις διαδρομές....εχμ....εχμ... :blush::blush::blush::smoke::thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τις ακραπες που τις έχω ακουσει κιολας ειναι...... αλλο φρουτο. Καταπληκτικός ήχος.

Κάτι που έχω ακουσει και δεν εχω διασταυρωσει. Βαλίτσες με άλλες εξατσμισεις πλην των termi μπαίνουν? για κανε ενα τσεκ μη παθεις καμια πλακα. :)

<{POST_SNAPBACK}>

το εχω κατά νου φίλε deusXT, έχω ήδη σαμάρια και θέλω να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα....

για άμεση αλλαγή πάντως δεν το βλέπω (βλέπε απένταρος!!!!!!)

Παναγιώτη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ η ζελατινα...Πολυ καλη επιλογη... :ok:  :ok:  :ok:

Το μόνο που σκεφτομαι τώρα...με τις ταχυτητες που λες(και πας και πας... :ok: )ποιος θα ξαναπαει μαζι σου εκδρομουλα...συντομη...Ξερεις ε...τωρα που ο καιρος ανοιγει θα πηγαινουμε βολτες και εκδρομες για να...χαζευουμε τα τοπία και χαλαρά να κοιτάμε τις διαδρομές....εχμ....εχμ... :blush:  :blush:  :blush:  :smoke:  :thumbsup1:

<{POST_SNAPBACK}>

ή σε αναζήτηση έκτασης για πικ-νικ!!!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδη Παναγιωτ'!

Ειδες που ειναι ομορφουλα και δεν θα χρειαζεται να τις τραμπαρεις! :winking::_thumbsup:

(Αυτο που ειπε και ο Σαμης παντως να εχεις υποψιν σου :/ και μενα μου φαινεται πως σαμαρια κτλ ειναι απαγορευτικα με αυτες τις εξατμισεις με την ελαφρυα κλιση προς τα πανω... νταξ δειχνει πιο αλητικη η μοτο, αλλα θα ειναι και κριμα να μη μπορεις να πας και ενα ταξιδακι ανετο με τετοια μοτο ... :/ )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και για όσους δεν το αγόρασαν ακόμα: (Από mototriti.gr)

Χαμηλότερη τιμή TDM 900 ABS ʽ05

ΤΙΜΕΣ: 23/5/2006

Το δημοφιλές αυτό μοντέλο της Yamaha κατεβάζει τη τιμή του μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.

Είναι μια καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα TDM χωρίς να είναι, αναγκαστικά, μοντέλο του 2006.

Από τις 15 Μαΐου το TDM 900 με ABS, μοντέλο 2005, κοστίζει πλέον 9.200 ευρώ και διατίθεται σε νέους χρωματισμούς.

Ελάτε σε επαφή με την Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και μάθετε περισσότερα στο τηλέφωνο: 2106293400-1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λευκο και βυσιννι τα εχω δει και live στον δρομο. ΚΟΥΚΛΕΣ!

Πολυ ωραια λεπτομερια στο βυσιννι που εχει το χρωμα της μοτο και η μασκα.

Παναγιωτη στο μαυρο εχει αλλαξει τιποτα; (και στο δικο σου μαυρος δεν ειναι ο κινητηρας; )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι Νικόλα σε μένα είναι γκρι....

τελικά οι χρωματικές επιλογες ενω στην αρχή μου ξίνισαν, τωρα δεν μου φαινονται και τοσο κακες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λευκο ΙΣΩΣ και και να ειναι η μοναδικη μοτοσυκλετα που μου αρεσει σε αυτο το χρωμα...Ειναι πολυ ωραιο (μαλιστα σε συνδιασμο και με τον πινακα...) :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιώτη πως πάει το TDM; Όταν με το καλό πάρω την μηχανή μου πιστεύω να τα πούμε κι απο κοντά. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ίδια ακριβώς λαστιχάκια έβαλα στο δικό μου, ακόμη στρώνουν ελπίζω να βγουν καλά

Πάντως οπτικά και απο άποψη προδιαγραφών σε πείθουν, στην πράξη θα δείξει βέβαια πως θα κάτσουν στους Ελληνικούς κατσικόδρομους..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπλη παρατηρηση: Οταν στο cbf περασα απο τα bridgestone που ειχε στα pirelli diablo που εβαλα τα οποια εχουν γρηγοροτερη κορωνα που αναφερεις, ενω οντως στριβει χωρις δευτερη κουβεντα οταν με τα bridgestone ηθελε προσπαθεια, παρατηρησα μια μικρη ασταθεια να το πω, στα πολλα χιλιομετρα.

Δλδ στα 150-160χαω πορεια δεν αισθανομαι τοσο βεντουζα την μηχανη στο δρομο οσο με τα προηγουμενα. Θα εφτανα σε σημειο να αναφερω διστακτικα και αισθηση μικροκραδασμων στο τιμονι.

Με την αλλαγη σου αυτη δεν παρατηρησες κατι αντιστοιχο λογω διαφορας στην κορωνα;

btw τα Pilot Road 2 εχω στο ματι για την επομενη φορα και γι αυτο κοπτομαι και για την απαντηση σου ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικολα, δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο που αναφερεις, ακομα και στα 200.

Το TDM βεβαια δεν εχει στησιμο ss αλλα δεν μπορω να πω ότι "κουναει".

Οι μικροκραδασμοι μπορει να οφειλονται σε καποια μικρη ζυγοσταθμιση που μπορει να χρειαζεται...ή τοχεις τσεκαρει αυτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα