Jump to content
Røw

Απιστευτο

Recommended Posts

Καλημερα και χερεται

Σημερα καθος γυρνουσα σπιτι μου μου κανει σινιαλο ενας αστυνομικος να σταματισω

Σταματαω.. μου ζηταει αδεια διπλομα και λοιπα, του τα δινο με μεγαλη ευχαριστιση μιας κ το διπλομα το πηρα πριν λιγες μερες και σταματισα να φοβαμε τα μπλοκα και γενικοτερα τους αστυνομους.

Αφου λοιπον κανουν κ τον ελενχο και βλεπουν οτι εχω 2-3 μηνυσεις για διπλωμα λεει ο ενας στον αλλο, με χαμηλη φωνη. ¨ Δεω τον παμε μεσα? Ουτε φλας εχει ουτε καθρεφτες και κανει πολυ φασαρια¨

ρωταω και εγω "γιατι να με πατε μεσα?" και μου απανταει "γιατι ετρεχες"

τελος παντον πηγενα σε δρομο με οριο τα 50 χιλιομετρα με 38. Μετα απο 1 λεπτο μου λεει αντε φυγε.

Τελος καλο ολα καλα αλλα το καλυτερο δεν το ακουσατε ηθελε να με γραψει για τα σανδαλια που φοραγα.. αν ειναι δυνατον

Απιστευτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μάλλον να σε ψαρώσει λίγο και να σε τρομάξει ήθελε.

Πιθανότατα να ψιλοβαριόταν και είπε να παίξει με κανέναν άλλο εκτός από τη χούφτα του...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά το είχα μυριστεί οτι είσαι χίπης με σανδάλια!!!!!!! Για τη χλαμύδα δεν σου είπανε τίποτα?????

.......Αααααα ρε κατακα'υ'μένοι μπάτσοι......βαριέστε που ζήτε και πειράζετε τον κόσμο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλά το είχα μυριστεί οτι είσαι χίπης με σανδάλια!!!!!!! Για τη χλαμύδα δεν σου είπανε τίποτα?????

.......Αααααα ρε κατακα'υ'μένοι μπάτσοι......βαριέστε που ζήτε και πειράζετε τον κόσμο....

Καραφλοδαίμων... το κατακαημένοι γράφεται όπως το έγραψα, αλλά παρόλα αυτά αν θες να μάθεις να βάζεις διαλυτικά πατάς shift και το πλήκτρο με τα σύμβολα : ; και μετά το γράμμα που θες :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τα εχουμε πει, σε ΟΛΑ τα επαγγελματα υπαρχουν και οι μ.....

Σε μερικά είναι προϋπόθεση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δε θα τον πω μαλάκα. Ήθελε να σε ψαρώσει μάλλον. Άκου όμως τις συμβουλές του. Καθρέπτες,φλάς κτλ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.Για την ενεργητική σου ασφάλεια. Πιο κυριλέ είναι να γυρίζεις ένα διακόπτη παρά να βγάζεις χέρια πόδια κτλ. Και όντως,φίλε Row, τα σανδάλια είναι επίκινδυνα στο μηχανάκι.Απ'το να μπλέξει στο φρένο/λεβιέ ταχυτήτων μέχρι να πέσεις και γίνει το πόδι σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω να εφυγες μαρσαροντας τουλαχιστον, να ενιωθε την ευωδια του διχρονου

Περα απ'την πλακα ομως να βαλεις και καθρεπτες και φλας (δεν εχω τιποτα απο τα 2 ) :P

Αλλα να φορας ΠΑΝΤΑ κλειστο παπουτσι και τζιν και βαλε προτεραιοτητα να παρεις ενα μπουφανακι καλοκαιρινο αν εχεις

Μην δινεις αξια σε κομπλεξομπατσους αλλα κυριως για την ασφαλεια σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουλάχιστον αυτα που σου ειπε,έστω και με ΛΑΘΟΣ τροπο ήταν αφορμή μεσα απο εδω να γινει και μία συζήτηση για την ασφάλεια σου..οποτε σε καλο σου βγήκε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα σανδαλια να γινουν αμεσα παπουτσι,μποτα κτλπ γιατι ειναι πολυ επικυνδινα..

Εγω οταν ειχα πεσει αν δεν φορουσα παπουτσια το ποδι μου θα ειχε γινει κιμας...:(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε μερικά είναι προϋπόθεση

:rotfl:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γιατί δεν έχεις καθρέφτες και φλας;

Ολοι περάσαμε απο αυτή τη φάση μέχρι να καταλάβουμε πιο είναι το σωστό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα πεσεις με σανδαλι πας κατευθειαν για κρεπα μπανανα φραουλα απεναντι απο το κρατικο νικαιας :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου δεν σου εκαναν κατασχεση το μηχανακι δεν σε βιασαν δεν σε πλακωσαν καλα εισαι ...φαντασου να φοραγες και μπλουζα με κουκουλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αφου δεν σου εκαναν κατασχεση το μηχανακι δεν σε βιασαν δεν σε πλακωσαν καλα εισαι ...φαντασου να φοραγες και μπλουζα με κουκουλα...

:lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ειχα 2ο ζευγαρι παπουτσια για την θαλασσα αλλα με εχει φαει η αγραγια με αυτο το μηχανακι (7 λιτρα τα 100 χιλιομετρα)

Τελος παντον, αλλα δεν γινετε να ειμαι τοσο γκαντεμης πχ οταν ειχα πρωτοπαρει το μηχανακι με μηνυσανε ακριβος εξω απο το σπιτι μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαρακι βαλε αμεσα καθρεπτες και φλας.

χαζομαρα να μην εχεις....απο εκει και περα σε αναλογες καταστασεις επειδη μου εχει τυχει με το αμαξι

μεχρι τωρα......γινεσαι αμεσα και εσυ θρασυς αρχιζεις τα ...γραφεις το σημα του να του κανεις καταγγελια και αμεσα

μαλιστα με δικηγορο,η τηλεφωνο στο 100 για να να ερθει περιπολικο να καταθεσεις μυνηση να δεις πως ψαρωνουν.

Το εχω κανει στην δραμα οταν τροχαιοι για παπαρια με σταματησαν λογω πινακιδων καβαλας να μου την πουνε και απο πισω ο αλλος με δραμινες πινακιδες περασε με κοκκινο.....στην ερωτηση μου γιατι δεν τον σταματησανε ....μου ειπανε οτι τωρα παει αυτος εφυγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκει να δεις γελιο...εγινε της μπατσαριας το καγκελο....

Οποτε οταν εχεις δικιο μονο το θρασος τους κανει να καταλαβαινουν δυστυχως.

Ουφ τα ειπα και ξαλαφρωσα...αντε για τσιγαρο τωρα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα ειχα 2ο ζευγαρι παπουτσια για την θαλασσα αλλα με εχει φαει η αγραγια με αυτο το μηχανακι (7 λιτρα τα 100 χιλιομετρα)

Τελος παντον, αλλα δεν γινετε να ειμαι τοσο γκαντεμης πχ οταν ειχα πρωτοπαρει το μηχανακι με μηνυσανε ακριβος εξω απο το σπιτι μου...

Το εχεις στρωσει το μηχανακι και σου καιει 7 λιτρα τα 100??

Για 50αρακι πολλα μου ακουγονται....τοτε να μην παραπονιεμαι εγω γιατι και εμενα 7 μου καιει αλλα ειναι 200 κυβικα!!! :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στρωμενο 80αρι με 20αρι καρβυρατερ και 2 χρονο.. τα χειροτερρα απο οικονομια στην βενζινη

ασε που εχουμε και διαφορα δυναμης... μια μεγαλη με αποτομη κλιση ανιφορα πες γεια στο 1/4 απο το ντεποζιτο μου

Τροποποιήθηκε από τον Røw

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα