Jump to content
Sign in to follow this  
Παναγιώτης Κ.

Μεσοπρόθεσμη Πρόγνωση Καιρού,

Recommended Posts

Το λέει και ο τίτλος.

Βλέποντας τον καιρό, ειδικά φέτος, να είναι "αλλού για αλλού", και έχοντας βγάλει τα εισητήρια για 3 - 15/8 για Βενετία και απο κεί Β. Ιταλία, Ελβετία, Αυστρία, που μπορώ να βρώ μια σχετικά αξιόπιστη πρόγνωση καιρού για εκεί; Να ξέρουμε ρε παιδί μου πάνω-κάτω τι να περιμένουμε......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

υπαρχουν πολλα που δινουν μεχρι και 6 ημερες προγνωσεις σωστες ομως/.

κατα την δικη μου γνωμη ενα απο τα καλα ειναι το αμερικανικο www.wunderground.com που πεφτει μεσα

πατας ονομα πολης και εισαι ετοιμος.

επισης το meteo.fr - meteo.uk

στα δυο τελευταια μπαινεις και απο το δικο μας meteo.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
κατα την δικη μου γνωμη ενα απο τα καλα ειναι το αμερικανικο www.wunderground.com που πεφτει μεσα

πατας ονομα πολης και εισαι ετοιμος.

+1000 Και 'γω αυτό θεωρώ το πιο έγκυρο. Το meteo (τουλάχιστον στην Ελλάδα) δε μου φαίνεται τελικά και τόσο αξιόπιστο. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις από το http://weather.yahoo.com/ αλλά το πρώτο μου φαίνεται καλύτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το λέει και ο τίτλος.

Βλέποντας τον καιρό, ειδικά φέτος, να είναι "αλλού για αλλού", και έχοντας βγάλει τα εισητήρια για 3 - 15/8 για Βενετία και απο κεί Β. Ιταλία, Ελβετία, Αυστρία, που μπορώ να βρώ μια σχετικά αξιόπιστη πρόγνωση καιρού για εκεί; Να ξέρουμε ρε παιδί μου πάνω-κάτω τι να περιμένουμε......

Τόσο μακροπρόθεσμα με την καμία!!! Μια εβδομάδα πριν περίπου μπορείς να έχεις μια ιδέα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για κοινούς αναγνώστες:

http://www.eurometeo.com/

για γνώστες χαρτών καιρού και προγνώσεις επιφανείας μέχρι 15 ημέρες:

http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsavneur.html

Τροποποιήθηκε από τον leandros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσο μακροπρόθεσμα με την καμία!!! Μια εβδομάδα πριν περίπου μπορείς να έχεις μια ιδέα...

Ρε Μιχάλη, δεν λέω να ξέρω απο σήμερα................... Αλλά μια-δυό μέρες πρίν φύγουμε, να έχουμε μια ιδέα........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Μιχάλη, δεν λέω να ξέρω απο σήμερα................... Αλλά μια-δυό μέρες πρίν φύγουμε, να έχουμε μια ιδέα........

Λοιπόν αν είναι έτσι μπες εδώ! http://www.poseidon.hcmr.gr/index_gr.php Πάνε εκεί που λέει πρόγνωση καιρού, διάλεξε την περιοχή για την οποία ενδιαφέρεσαι και θα σου ανοίξει ένας χάρτης. Πάνω πάνω στον χάρτη έχει δυο επιλογές, εσύ διάλεξε στην αριστερή το βροχόπτωση και στην δεξιά την ημερομηνία και την ώρα που σε ενδιαφέρει!

είναι στάνταρ πάρα πολύ ακριβές!!! Το έχω τσεκάρει και εγώ ο ίδιος αλλά μου το έχουν προτείνει και καθηγητές μέσα από το πανεπιστήμιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου δώσω το κινητό της Πετρούλας που τα ξέρει καλύτερα? :crazy:

Μην της πεις όμως από που το βρήκες και με θυμηθεί το κοριτσάκι και στενοχωρηθεί :fool:

Τροποποιήθηκε από τον Ghostakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το λέει και ο τίτλος.

Για το μονο που μπορω να σου δωσω υποσχεση οτι θα ειναι εγγυηση ειναι το Βαρομετρο!Ειλικρινα περα απο τη πλακα ειναι το μονο αξιοπιστο!Ειδικα εκει που θα πας χρειαζεσαι ενα!Κ αν δεν εχεις ελευθερο χορο στο DERO μπορω να σου δωσω το HORNET! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν και χρησιμοποιώ τα meteo.gr και freemeteo.com

τον πιο αξιοπιστο καιρό τον εχω βρει στο www.accuweather.com

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

................................

Κ αν δεν εχεις ελευθερο χορο στο DERO μπορω να σου δωσω το HORNET! :P

Αμάν ρε Γιάννη, πώς δεν το σκέφτηκα; :D

Θα έχω και φφφφφφφφφανταστική ανεμο-βροχοκάλυψη............ Στο Στέλβιο θα γυρίσουμε τα "Ανεμοδαρμένα ύψη"...... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1000 Και 'γω αυτό θεωρώ το πιο έγκυρο. Το meteo (τουλάχιστον στην Ελλάδα) δε μου φαίνεται τελικά και τόσο αξιόπιστο. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις από το http://weather.yahoo.com/ αλλά το πρώτο μου φαίνεται καλύτερο.

Ωπα φιλε, δεν ειναι και δικο μου αλλα σαν το meteo.gr για Ελλάδα δεν υπάρχει.... τρελλα μεσα πεφτει. Λιγο συντηριτικο προς τις μεγιστες ειναι βεβαια αλλα ισως μετραει με καποιο πιο ουδετερο τροπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Up, γιατί πλησιάζει η μέρα της αναχώρησης. :D

Aπλα, ΚΟΙΤΑ ΠΑΝΤΟΥ! (Ειδικα, τις τελευταιες μερες..)

αλλα σαν το meteo.gr για Ελλάδα δεν υπάρχει.... τρελλα μεσα πεφτει.

..Οπως ακριβως και εγω τρελλαινομαι, οταν τρωω ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ! ενω μου εδειχνε "ηλιοφανειες"!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα