ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 Υστερα απο μια κριση ταυτοτητας,προσπαθοντας να ξεκαθαρησω αν τελικα ειμαι πραγματικα μοτοσυκλετιστης η ειναι απλα ιδεα μου και αγοραζοντας ανοιχτο αυτοκινητο (mx-5) γιατι με τπτ δεν μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου κατω απο μεταλικη οροφη και δυο θεσεις να περισσευουν.. Το αποφασισα! Θα το πουλησω, θα παρω ενα κουβαδακι για περιπτωση αναγκης και δεν θα κοιταξω ποτε ξανα πισω... Το ξερω οτι ειμαι αναμεσα σε δυο αρκετα διαφορετικες μοτοσυκλετες αλλα αντιπροσωπευουν και δυο πραγματα που θα ηθελα να ειχα. Οπτικα και μονο με εξιταρουν πολυ οι κλασικες μοτοσυκλετες και αν μπορω να θυμηθω τις πιο χαλαρες και ξεγνοιαστες βολτες μου ηταν με GSX και CB. Χρειαζομαι ομως ενα οχημα που θα με βγαλει ασπροπροσωπο και σε μια στριφτερη διαδρομη χωρις να με κουρασει το βαρος και ο ογκος του αλλα και να εχει και θεση οδηγησης, καλυψη απο τον αερα και καλη δυνατοτητα φορτωσης ωστε να υποστηριξει μια δικαβαλη εκδρομη χωρις να με νοιαζουν τα χιλιομετρα που υπαρχουν μπροστα. Αυτα γιατι θα ειναι το κυριο μεσο μεταφορας μου και θα πρεπει να συνδοιαζει οσο καλυτερα γινεται αυτα τα χαρακτηριστικα. Το οδηγικο μου στυλ δλδη. Ειμαι αναμεσα στο CB1300s (με το fairing)... και το SV1000s Γιατι οπτικα και τα δυο μου αρεσουν παρα πολυ με διαφορετικο τροπο το καθενα αλλα ειναι και συγκεκριμενα αλλα χαρακτηριστικα που με τραβανε οπως η μελωδια το V2 και οι πιο σπορτιφ αναλογιες του αλλα και η θηριωδης ροπη απο το 1300αρι και οι στυλιστικες πινελιες σαν να ερχονται απο το μελλον σε ενα οχημα που περιγραφει με τον πιο εντονο τροπο τη λεξη μοτοσυκλετα.... Θα κατεληγα ανετα σε ενα απο τα δυο αν ηξερα οτι θα με καλυπτε περισσοτερο σε αυτο π ζηταω. Δεν εχω κανει χιλιομετρα με κανενα απο τα δυο,τα εχω οδηγισει απο φιλους πολυ λιγο (το CB σε γυμνο) και θα με βοηθουσε πολυ να δω γνωμες απο κατοχους και γνωστες Ευχαριστω προκαταβολικα! (Μηπως να παρω το VFR800 να τελειωνουμε?) :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 Το sv το εχω "συνοδηγησει" αρκετα..... ωωωωραιο μηχανακι.... πολυ ροπη... τελειος ηχος... καλο στησιμο.... αρκετη τελικη.... περιεργο σχεδιο (η το γουσταρεις η ξερνας).... στην ελλαδα δεν πηγε πολυ! Τωρα περι αξιοπιστιας μην με ρωτησεις γιατι του φιλου του εκατσε στραβη, εσπασε αλυσιδα, κ τα μαμησε ολα κ ειχε τρεχαματα μεχρι που το πουλησε κ πηρε busa!! Τωρα διαβασα καλυτερα το post σου..... καπου λες "υποστηριξει μια δικαβαλη εκδρομη χωρις να με νοιαζουν τα χιλιομετρα που υπαρχουν"????...... ΑΣΤΟ ξεχνα το παρε το honda!!! η θεση συνοδηγησης του ειναι επαξια ενος ss οτι συνεπαγεται αυτο... εμενα παντως πιανοταν ο κωλος μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 Είχα το SV 650S για κανά χρόνο(2004) Έχω το SV 1000S εδώ και κανά χρόνο. Αυτό που δεν έχω... είναι χρόνος για να σου γράψω σεντόνι περί εντυπώσεων. Σε ότι αφορά το suzuki, και σύμφωνα με τα κριτήρια που θέτεις.... καλύτερα πάρε το Honda. Η ''μελωδία'' και ο σπορτίφ χαρακτήρας, δεν είναι λόγοι αγοράς. Είναι αφορμές. Είναι πολλά τα υπέρ και ελάχιστα τα κατά, αλλά όλα είναι υποκειμενικά. Μόλις θα έχω χρόνο, θα γράψω κανά σεντόνι. Μέχρι τότε, για ότι αφορά το suzuki είμαστε καλό παρεάκι, με πρόσφατη όμως...απώλεια και υπάρχει πληθώρα πληροφοριών ΕΔΩ ενώ για το Honda ΕΔΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) Είχα το SV 650S για κανά χρόνο(2004) Έχω το SV 1000S εδώ και κανά χρόνο. Αυτό που δεν έχω... είναι χρόνος για να σου γράψω σεντόνι περί εντυπώσεων. Σε ότι αφορά το suzuki, και σύμφωνα με τα κριτήρια που θέτεις.... καλύτερα πάρε το Honda. Η ''μελωδία'' και ο σπορτίφ χαρακτήρας, δεν είναι λόγοι αγοράς. Είναι αφορμές. Είναι πολλά τα υπέρ και ελάχιστα τα κατά, αλλά όλα είναι υποκειμενικά. Μόλις θα έχω χρόνο, θα γράψω κανά σεντόνι. Μέχρι τότε, για ότι αφορά το suzuki είμαστε καλό παρεάκι, με πρόσφατη όμως...απώλεια και υπάρχει πληθώρα πληροφοριών ΕΔΩ ενώ για το Honda ΕΔΩ Θα βοηθουσες αρκετα για αρχη περιγραφοντας τα κατα μιας και αρκετα απο τα υπερ μπορω να τα καταλαβω πιστευω αν και οταν βρεις χρονο θα ηθελα να μ γραψεις εντυπωσεις αλλωστε εχουμε μεχρι το τελος καλοκαιριου... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2009 από τον ilio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 χωρις να εχω εμπειριες απο αυτες τις μοτοσυκλετες ,εχω σχηματισει την αποψη οτι ειναι αξιολογες. για το honda εχω ακουσει πολλα πολυ καλα λογια γενικα για την μηχανη αυτη αλλα και για το μοτερ της. παντως διαβαζοντας το ποστ σου ειπα να ριξω μια προταση για ενα αλλο μηχανακι ,αλλα μετα λεω αστο μην αρχισει ο καθενας να του προτεινει οτι του κατεβει και στο τελος ειδα οτι το σκεφτηκες κ εσυ...αυτο το μηχανακι το εχω καψουρα οποτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JoeNtalton 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 Για το SV1000s δεν έχω γνώμη. Το SV650 το έχει φίλος, το έχω οδηγήσει μερικές φορές αλλά τι να σου λέω… δεν… λίγο… από θορυβάκη; Πρώτο! … έχει 50.000 χλμ χωρίς προβλήματα ακόμα. Για το CB1300s (έχω το γυμνό)… εύκολο στην οδήγηση, το βάρος του δεν φαίνετε, ίσως λίγο στις μανούβρες… για την φόρτωση και το διπλό άτομο… τη να σου πω… φαντασία να έχεις… μέχρι και τρέιλερ μπορείς να τραβήξεις… ροπή; δεν χωρεί συζήτηση εδώ… σε συνθήκες πόλης με μια Τετάρτη, για να μην πω πέμπτη, δεν αλλάζεις ταχύτητες… στριφτερό, δεν μπορώ να πω ότι είναι και SS, αλλά δεν πάει και άσχημα, συνήθεια είναι… Αξιοπιστία = Honda (βλέπε ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ) Τώρα αν έχεις διάθεση για πολλά χιλιόμετρα τουρισμού διπλός και με φορτίο δεν είναι καθόλου άσχημο και το VFR800… δεν θα έχεις όμως την εμφάνιση / δεν θα σε φτιάχνει όπως το CB. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αυτό το CB1300 και το Gsx1400 μου κάνουν ρε παιδί μου μηχανές για έναν άντρα με μεγάλα αρχγκουχδια!!! Πέρα από την πλάκα... από αυτά τα δυο από θέμα εμφάνισης και μόνο διάλεγα το CB! Βέβαια μου αρέσει πολύ γυμνό αλλά εσένα δεν θα σε βόλευε! ...αν και γενικά μου αρέσουν τα sutzukakia αυτο με φτιάχνει πολύ άγρια!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2009 από τον Ghostakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 Μόνο cb. Μην συζητάς τίποτα άλλο. Μην κοιτάς εμένα που αλαξοπίστησα και ακούω την κουταμάρα του καθ'ενος για την r1150rs. Τι άκουσα σήμερα δεν περιγράφεται. Μέχρι οτι πάλι καλα που υπαρχει αυτή η οδική βοήθεια της bmw, αλλιώς θα'μεναν όλες στο δρόμο χαλασμένες. CB1300 SUPER BOL'DOR ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ......................... alex,ioannis panagiotidis,lord dimos και όποιος άλλος έχει αυτή τη r1150 ας βοηθήσει Με έχουν τρελάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 Ανάμεσα στα 2 θα πήγαινα καρφωτός στο CB πάντα με βάση το σκεπτικό σου. Βέβαια αν το αποφασίσεις για VFR σκάσε ενα πμ.Σου έχω 2 σε τέλεια κατάσταση ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 CB γιατι το καραγουσταρω του κερατα...Νταξει SS δεν ειναι αλλα δεν ξερω και τι απαιτησεις εχεις στις στροφες..Φυσικα θα μπορεσεις να το χαρεις και να πιεσεις καπως αλλα το βαρος του χρειαζεται συνηθεια...Εγω θα το χτυπουσα χωρις να μειωνω το SV το οποιο μου αρεσει και αυτο αλλα αναμεσα σε αυτα το CB ειναι ο ορισμος της απλοτητας στο σχεδιασμο...αυτο μου αρεσει πολυ..back to basics B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 δαγκωτο το cb!! ειναι για αντρες και οχι για πεδακια που τριγυρνανε στις καφετεριες.. παρτο και θα με θυμηθεις..το εχω οδηγησει και εχω παθει την πλακα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 αν και τα 2 τα βρισκω εξαιρετικες μοτοσυκλετες και πανεμορφες,η καθεμια με το δικο της τροπο πιστευω το cb θα σε καλυπτε καλυτερα λογω και της πιο ξεκουραστης θεσης οδηγησης εναντι των κλιπον του sv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 CB δαγκωτό, τρελή ροπή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας. Τελικα τα πραγματα πρεπει να ειναι οπως τα εχω στο μυαλο μου, ξερω οτι εχω διαλεξει εδω και καποιο καιρο το CB ουτως η αλλως.Ελπιζω μονο να ειμαι τυχερος με την αγορα γιατι παω για μεταχειρισμενο και σκεφτομαι να ανεβω γερμανια που εχω βρει αρκετες και να κατεβω οδικως. Φυσικα θα γραψω στο mybike οταν θα ειμαι ετοιμος γιατι θα χρειαστω αρκετες συμβουλες για το εγχειριμα πιστευω. Ευχαριστω πολυ και παλι :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 cb μου αρεσει πιο πολυ :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δυσκολο διλλειμα... Μαλλον στο suzuki θα πηγαινα, αλλα και παλι... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 SV για την ομορφιά και την κοφτερότητα, CB για την μπουρζίλα και το κύρος που το διακατέχει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Εγω SV θα επαιρνα. Πιο "χρησιμο" μηχανακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
araifun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Κανενα απο τα 2. Αν θελεις τη mercedes των μηχανων παιρνεις Varadero 1000. Φορτωνεις φουλαρεις φευγεις!! Με τα αλλα 2 πατας γλιστρας και χανεσαι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Κανενα απο τα 2. Αν θελεις τη mercedes των μηχανων παιρνεις Varadero 1000. Φορτωνεις φουλαρεις φευγεις!! Με τα αλλα 2 πατας γλιστρας και χανεσαι!! Δεν θέλει τη mercedes των μηχανών! Θέλει ένα απο αυτά τα 2! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κανενα απο τα 2. Αν θελεις τη mercedes των μηχανων παιρνεις Varadero 1000. Φορτωνεις φουλαρεις φευγεις!! Με τα αλλα 2 πατας γλιστρας και χανεσαι!! Δεν θέλει τη mercedes των μηχανών! Θέλει ένα απο αυτά τα 2! κακο αγορι :P θελεο ΜΠΕΜΠΕ το παιδι :lol: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2009 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
araifun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Δεν θέλει τη mercedes των μηχανών! Θέλει ένα απο αυτά τα 2! Δηλαδη η να κοβει σα σουγιας η να εχει υφος 10 καρδιναλιων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 Δηλαδη η να κοβει σα σουγιας η να εχει υφος 10 καρδιναλιων! Μάλλον!!! :lol: Περί ορέξεως είναι αυτά!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 γιατι οποιος εχεις λεφτα πρεπει να παιρνει mercedes??? και σιγα τα αυτοκινητα στο κατω κατω.... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
araifun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2009 γιατι οποιος εχεις λεφτα πρεπει να παιρνει mercedes??? και σιγα τα αυτοκινητα στο κατω κατω.... -_- Μαζι σου και εγω, αλλα υπαρχουν τα αυτοκινητα υπαρχουν και οι Mercedes. Ειναι σκληρη η ατιμη η ζωη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες