Jump to content
Murdok

SM αλλα ποιο?

Recommended Posts

Χαιρετω τα μελοι του forum και μπαινω κατευθειαν στο ερωτημα.

Ειμαι ενα κλικ στο να παρω ενα SM αλλα δεν ξερω πιο να διαλεξω, μου αρεσουν ολα. :wub:

Εχω βεβαια καποια στο μυαλο μου οπως Duke 690, KTM 640 SM LC4 06'-07' ομως, Hypermotard.

Σημαντικοτερος παραγοντας για μενα ειναι η εμφανιση, οποτε ακουω γνωμες για το πιο ωραιο οχι μονο σε αυτα τα μοντελα που προανεφερα αλλα και σ'αλλα B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καταρχην μπλεκεις μονοκυλινδρα και δικυλινδρα μαζι...εγω αμα κοιτουσα για ktm θα επαιρνα η το duke 690 η κατα προτιμηση το lc4 690 smc

απο δικυλινδρα δεν ξερω μπερδευομαι ,hypermotard η 950 sm με μπερδευουν πολυ ,αν και με τετοια γκαζια δεν θα επαιρνα motard

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καταρχην μπλεκεις μονοκυλινδρα και δικυλινδρα μαζι...εγω αμα κοιτουσα για ktm θα επαιρνα η το duke 690 η κατα προτιμηση το lc4 690 smc

απο δικυλινδρα δεν ξερω μπερδευομαι ,hypermotard η 950 sm με μπερδευουν πολυ ,αν και με τετοια γκαζια δεν θα επαιρνα motard

Έχεις ένα point....για τα γκάζια.....τώρα για τα Ktmia γούστα είναι αυτά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μ'αρεσει τοσο πολυ το lc4 το καινουργιο, ουτε πισω με αυτες τις εξατμισεις, ουτε το μπροστα φτερο. Δεν ξερω κατι δεν μ 'αρεσει :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γι'αυτο και εγω σου ειπα το smc ,ουτε εμενα μου αρεσει το απλο καθολου ,σαν παπια με εξατμισεις ειναι

γραψε στο google 690 smc και θα δεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
To DreamBike μου δαγκωτό!!!

Και 'γω γι' αυτο μαλλον παω. Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμης :wub: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και με Akrapovic? Άσε.... Πραγματικά νομίζεις πως ακούς πυροβόλο!! :shoot: :shoot:

Όσο για ομορφιά? Δεν το συζητάμε καν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και με Akrapovic? Άσε.... Πραγματικά νομίζεις πως ακούς πυροβόλο!! :shoot: :shoot:

Όσο για ομορφιά? Δεν το συζητάμε καν!

Ασε, ειδα τις προαλλες ενα με Αkrapovic, λευκο... ολα τα λεφτα :worthy: :vv: :kill:

το μηχανακι ειναι :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε μωρέ.. Με το Ducati... 177 κιλά... Είμαστε σοβαροί? Το Duke 148.5 κιλάκια και δεν καίει τα κέρατα του..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ducati HyperMotard εννοείται πως είναι το πιο όμορφο... Ποιός Duke III και 3 πουλάκια κάθονταν..!!! :P

Το Ducati πιστευω ειναι πιο γρηγορο απ'τι χρειαζετε.Εξαλου μηχανη μεγαλου κυβισμου εχω ;) :P

Τροποποιήθηκε από τον Murdok

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20 κιλά και 40 άλογα διαφορά..........

μου συγκρίνεις το DRZ με το duke 690 τώρα.....135 κιλα και δεν καίω τίποτα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
aprilia dorsoduro.κουκλι,750 κ.εκ,95 ίππους,δηλ σκοτωνει!και φτηνό.τι άλλο θες?

Καλυτερη αποκριση στο γκαζι... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η απόκριση στο γκάζι ρυθμίζεται με τα τρία προγράμματα που διαθέτει. H Dorsoduro είναι εξαιρετική μοτοσυκλέτα με επαίνους από παντού. Δεν έχει κάποιο μειονέκτημα που να μπορεί να σε αποτρέψει. Παρόλα αυτά, αν διαλέγεις βάσει της εξωτερικής εμφάνισης όπως λες στο πρώτο σου μήνυμα, μοναχά εσύ γνωρίζεις τι να πάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

duke χωρις καν πρωτη σκεψη!! :D αλλα και το aprilia dorsoduro ειναι θεικο!! αλλα δεν ξερω να σου πω απο αξιοπιστια τι κανει.. ελπιζω να βοηθησα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

BMW G650Xmoto θα σου πρότεινα. Ρίξτου μια ματιά. Και το δίνει και σε καλή τιμή, με δώρο το ABS.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η απόκριση στο γκάζι ρυθμίζεται με τα τρία προγράμματα που διαθέτει. H Dorsoduro είναι εξαιρετική μοτοσυκλέτα με επαίνους από παντού. Δεν έχει κάποιο μειονέκτημα που να μπορεί να σε αποτρέψει. Παρόλα αυτά, αν διαλέγεις βάσει της εξωτερικής εμφάνισης όπως λες στο πρώτο σου μήνυμα, μοναχά εσύ γνωρίζεις τι να πάρεις.

με κάλυψες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ'ενα test που διαβασα ελεγε οτι ειδικα χαμηλα καπου κομπιαζε, καπου μπερδευε, τελος παντων δεν ειχε την απαιτουμενη αποκριση το γκαζι :wacko: . Τι να πω και γω?

:_unsure: Δεν το εχω οδηγηση και δεν ξερω... :( Anyway για πειτε και αλλα μηχανακια!! :vv:

Τροποποιήθηκε από τον Murdok

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα