Murdok 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Χαιρετω τα μελοι του forum και μπαινω κατευθειαν στο ερωτημα. Ειμαι ενα κλικ στο να παρω ενα SM αλλα δεν ξερω πιο να διαλεξω, μου αρεσουν ολα. Εχω βεβαια καποια στο μυαλο μου οπως Duke 690, KTM 640 SM LC4 06'-07' ομως, Hypermotard. Σημαντικοτερος παραγοντας για μενα ειναι η εμφανιση, οποτε ακουω γνωμες για το πιο ωραιο οχι μονο σε αυτα τα μοντελα που προανεφερα αλλα και σ'αλλα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Dorsoduro..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 καταρχην μπλεκεις μονοκυλινδρα και δικυλινδρα μαζι...εγω αμα κοιτουσα για ktm θα επαιρνα η το duke 690 η κατα προτιμηση το lc4 690 smc απο δικυλινδρα δεν ξερω μπερδευομαι ,hypermotard η 950 sm με μπερδευουν πολυ ,αν και με τετοια γκαζια δεν θα επαιρνα motard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 καταρχην μπλεκεις μονοκυλινδρα και δικυλινδρα μαζι...εγω αμα κοιτουσα για ktm θα επαιρνα η το duke 690 η κατα προτιμηση το lc4 690 smc απο δικυλινδρα δεν ξερω μπερδευομαι ,hypermotard η 950 sm με μπερδευουν πολυ ,αν και με τετοια γκαζια δεν θα επαιρνα motard Έχεις ένα point....για τα γκάζια.....τώρα για τα Ktmia γούστα είναι αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Murdok 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 καταρχην μπλεκεις μονοκυλινδρα και δικυλινδρα μαζι...εγω αμα κοιτουσα για ktm θα επαιρνα η το duke 690 η κατα προτιμηση το lc4 690 smc απο δικυλινδρα δεν ξερω μπερδευομαι ,hypermotard η 950 sm με μπερδευουν πολυ ,αν και με τετοια γκαζια δεν θα επαιρνα motard Δεν μ'αρεσει τοσο πολυ το lc4 το καινουργιο, ουτε πισω με αυτες τις εξατμισεις, ουτε το μπροστα φτερο. Δεν ξερω κατι δεν μ 'αρεσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 γι'αυτο και εγω σου ειπα το smc ,ουτε εμενα μου αρεσει το απλο καθολου ,σαν παπια με εξατμισεις ειναι γραψε στο google 690 smc και θα δεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 To DreamBike μου δαγκωτό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Murdok 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 To DreamBike μου δαγκωτό!!! Και 'γω γι' αυτο μαλλον παω. Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμης . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Και με Akrapovic? Άσε.... Πραγματικά νομίζεις πως ακούς πυροβόλο!! :shoot: Όσο για ομορφιά? Δεν το συζητάμε καν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Murdok 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Και με Akrapovic? Άσε.... Πραγματικά νομίζεις πως ακούς πυροβόλο!! :shoot: Όσο για ομορφιά? Δεν το συζητάμε καν! Ασε, ειδα τις προαλλες ενα με Αkrapovic, λευκο... ολα τα λεφτα :vv: το μηχανακι ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Ducati HyperMotard εννοείται πως είναι το πιο όμορφο... Ποιός Duke III και 3 πουλάκια κάθονταν..!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 αμα σε περνει Hypermotard δαγκωτο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Άσε μωρέ.. Με το Ducati... 177 κιλά... Είμαστε σοβαροί? Το Duke 148.5 κιλάκια και δεν καίει τα κέρατα του.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Murdok 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ducati HyperMotard εννοείται πως είναι το πιο όμορφο... Ποιός Duke III και 3 πουλάκια κάθονταν..!!! :P Το Ducati πιστευω ειναι πιο γρηγορο απ'τι χρειαζετε.Εξαλου μηχανη μεγαλου κυβισμου εχω ;) :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2009 από τον Murdok Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 20 κιλά και 40 άλογα διαφορά.......... μου συγκρίνεις το DRZ με το duke 690 τώρα.....135 κιλα και δεν καίω τίποτα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 aprilia dorsoduro.κουκλι,750 κ.εκ,95 ίππους,δηλ σκοτωνει!και φτηνό.τι άλλο θες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Murdok 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 aprilia dorsoduro.κουκλι,750 κ.εκ,95 ίππους,δηλ σκοτωνει!και φτηνό.τι άλλο θες? Καλυτερη αποκριση στο γκαζι... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Η απόκριση στο γκάζι ρυθμίζεται με τα τρία προγράμματα που διαθέτει. H Dorsoduro είναι εξαιρετική μοτοσυκλέτα με επαίνους από παντού. Δεν έχει κάποιο μειονέκτημα που να μπορεί να σε αποτρέψει. Παρόλα αυτά, αν διαλέγεις βάσει της εξωτερικής εμφάνισης όπως λες στο πρώτο σου μήνυμα, μοναχά εσύ γνωρίζεις τι να πάρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delaaa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 duke χωρις δευτερη σκεψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
van 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 duke χωρις καν πρωτη σκεψη!! :D αλλα και το aprilia dorsoduro ειναι θεικο!! αλλα δεν ξερω να σου πω απο αξιοπιστια τι κανει.. ελπιζω να βοηθησα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 BMW G650Xmoto θα σου πρότεινα. Ρίξτου μια ματιά. Και το δίνει και σε καλή τιμή, με δώρο το ABS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Η απόκριση στο γκάζι ρυθμίζεται με τα τρία προγράμματα που διαθέτει. H Dorsoduro είναι εξαιρετική μοτοσυκλέτα με επαίνους από παντού. Δεν έχει κάποιο μειονέκτημα που να μπορεί να σε αποτρέψει. Παρόλα αυτά, αν διαλέγεις βάσει της εξωτερικής εμφάνισης όπως λες στο πρώτο σου μήνυμα, μοναχά εσύ γνωρίζεις τι να πάρεις. με κάλυψες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Murdok 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Η απόκριση στο γκάζι ρυθμίζεται με τα τρία προγράμματα που διαθέτει. H Dorsoduro είναι εξαιρετική μοτοσυκλέτα με επαίνους από παντού. Δεν έχει κάποιο μειονέκτημα που να μπορεί να σε αποτρέψει. Παρόλα αυτά, αν διαλέγεις βάσει της εξωτερικής εμφάνισης όπως λες στο πρώτο σου μήνυμα, μοναχά εσύ γνωρίζεις τι να πάρεις. Σ'ενα test που διαβασα ελεγε οτι ειδικα χαμηλα καπου κομπιαζε, καπου μπερδευε, τελος παντων δεν ειχε την απαιτουμενη αποκριση το γκαζι . Τι να πω και γω? Δεν το εχω οδηγηση και δεν ξερω... :( Anyway για πειτε και αλλα μηχανακια!! :vv: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2009 από τον Murdok Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Engineer 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Σε λίγους μήνες παίρνω dorsoduro...!! :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Το Hypermotard άστο! Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν είναι τζάμι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες