Jump to content
ALX™

GRAN PREMI CINZANO DE CATALUNYA

Recommended Posts

φοβερος ο αγωνας πολυ καιρο ειχαμε να δουμε τετοιο θεαμα.

μου θυμιζε κοντρες του γιατρου με μπιατζι και σετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επιτελους ειδαμε ΑΓΩΝΑ! Η βαθμολογια μου αρεσει παρα πολυ, περισσοτερο απο ολα :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπομονή, κάποια στιγμή θα αποσυρθεί! :D

Σου ειπε καποιος οτι δεν τον γουσταρω και δεν θελω να τον βλεπω??Ο ανθρωπος ειναι απιστευτος..απλα δεν ειμαι πορωμενος και μου τη σπαει οταν πεταει αλλους εξω απο τον αγωνα με λαθος τροπο..Σημερα ηταν φανταστικα ολα τα προσπερασματα.ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕ..

Αν οπως τον πεταγε εξω στην τελευται στροφη οπως τον Σετε,τοτε δεν θα ηταν δικαιο και δεν θα αξιζε τη νικη,αλλα τον Βαλε χαιρεσε να τον βλεπεις ,αυτη ειναι η αληθεια B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπομονή, κάποια στιγμή θα αποσυρθεί! :D

Έεεεετσι... σκέψου οι αντιροσσικοί για να σχολιάσουν την περίπτωση του αν ο Ροσσι δεν πέρναγε, τι θα έλεγαν αν δεν νικούσε ο γιατρός!!!! :D Πάλι μεγάλες πίκρες μοίρασε απ' ότι φαίνεται!!! :lol: Περαστικά σας λοιπόν :tooth:

ΥΓ: Ο άνθρωπος δίνει ρεσιτάλ οδηγικής ευφυίας σε τέτοιους αγώνες κι υπάρχουν κάποιοι που σχολιάζουν ακόμα αρνητικά τον καλύτερο αναβάτη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

Οποιοσδήποτε κι αν ήταν στην θέση του Rossi δεν θα έκανε αυτή την προσπέραση που έκανε αυτός... όχι γιατί δεν θα μπορούσε, αλλά γιατί δεν θα το σκεφτόταν να την κάνει, κι εκεί είναι η διαφορά που έχει ο Rossi με όλους τους άλλους αναβάτες. Περνάει όπου θέλει όπως θέλει κι όταν θέλει, ακόμα κι εκεί που οι υπόλοιποι νομίζουν ότι δεν γίνεται να τους περάσει! Οδηγική ευφυΐα Vale :closedeyes:

Επιτελους ειδαμε ΑΓΩΝΑ! Η βαθμολογια μου αρεσει παρα πολυ, περισσοτερο απο ολα :grin:

Τι μόνο αυτό? Εσύ που έβλεπες JLo και Stoner ? :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....και κάτι από τα 125cc :D

Η «βλακεία της χρονιάς»!

Απίστευτο και όμως αληθινό το περιστατικό, που συνέβη την Κυριακή (14/6) στο Moto GP των 125cc στην Καταλονία. Ο Ισπανός πιλότος, Τζούλιαν Σάιμον, οδηγούσε την κούρσα στον 21ο γύρο και, καθώς περνούσε την τελική γραμμή, άφησε το γκάζι, σήκωσε τα χέρια του και πανηγύριζε τη «νίκη» του. Αμέσως, άνθρωποι της ομάδας πετάχτηκαν και ενημέρωσαν τον οδηγό, πως υπάρχει ένας ακόμη γύρος…

Πέντε οδηγοί προσπέρασαν τον Σάιμον σε εκείνο το σημείο και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας προσπάθησε να επανέλθει, όμως πλέον ήταν αργά. Η υπερπροσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς. Η «ατυχία» του συνεχίστηκε, αφού τερμάτισε τέταρτος, μόλις ένα χιλιοστό πίσω από τον προπορευόμενό του, με αποτέλεσμα να χάσει το πόντιουμ. Τα μέλη της ομάδας του δεν πίστευαν αυτή την εξέλιξη. Ο ίδιος δήλωσε στο τέλος, πως:«'Εχασα, γιατί δεν κατάλαβα σωστά την πινακίδα»...

http://www.youtube.com/watch?v=oeVTm0aZEsc

:rolleyes: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλά ρε... τι έκανε ο άλλος στα 125?!?!?!?! :uglystupid2::plaf:

....και κάτι από τα 125cc :D

Η «βλακεία της χρονιάς»!

Απίστευτο και όμως αληθινό το περιστατικό, που συνέβη την Κυριακή (14/6) στο Moto GP των 125cc στην Καταλονία. Ο Ισπανός πιλότος, Τζούλιαν Σάιμον, οδηγούσε την κούρσα στον 21ο γύρο και, καθώς περνούσε την τελική γραμμή, άφησε το γκάζι, σήκωσε τα χέρια του και πανηγύριζε τη «νίκη» του. Αμέσως, άνθρωποι της ομάδας πετάχτηκαν και ενημέρωσαν τον οδηγό, πως υπάρχει ένας ακόμη γύρος…

To έβλεπα κι είπα, τι κάνει ρε ο μάπας? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι οντος ο ανθρωπος δεν την παλευει....κριμα παντος το παλικαρι δεν ειναι και λιγο αυτο που πηγε να κανει,ετσι και ειμουν εγω θα ετρεχα μεχρι να μεινει στεγνο το ντεποζιτο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέντε οδηγοί προσπέρασαν τον Σάιμον σε εκείνο το σημείο και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας προσπάθησε να επανέλθει, όμως πλέον ήταν αργά. Η υπερπροσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς. Η «ατυχία» του συνεχίστηκε, αφού τερμάτισε τέταρτος, μόλις ένα χιλιοστό πίσω από τον προπορευόμενό του, με αποτέλεσμα να χάσει το πόντιουμ. Τα μέλη της ομάδας του δεν πίστευαν αυτή την εξέλιξη. Ο ίδιος δήλωσε στο τέλος, πως:«'Εχασα, γιατί δεν κατάλαβα σωστά την πινακίδα»...

Αναμφίβολα, ο Τζούλιαν Σάιμον διεκδικεί τον τίτλο της «βλακείας της χρονιάς». Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο και ψηφίστε τον…

www.youtube.com/watch?v=oeVTm0aZEsc

Πηγή: sport-fm.gr

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το motogp είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο οποίο μπαίνουν μέσα 18 αναβάτες και στο τέλος κερδίζει ο Rossi! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απιστευτος ο τυπος... Μα καλα λεει και ο εκφωνιτης, αφου δεν ειδε καρο σημαια γιατι εκοψε; καλα ειναι και η 4η θεση... Αφου δεν σταματησε τελειως καλα ειναι... Υπαρχουν και χειροτερα ομως... http://www.youtube.com/watch?v=FT0BKbQpWzk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεός ο Vale...είναι απίστευτος ο τύπος...τρομερή μάχη, καιρό είχα να δω κάτι τέτοιο στο moto gp!!!

Λυπηθηκα και τον Stoner ρε γμτ...το παλικάρι πρέπει να την έπαθε άσχημα από την θερμοκρασία! Μπράβο του πάντως και σε αυτόν που κατάφερε και τερμάτισε 3ος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι μου θυμιζει αυτο που εγινε σημερα αναμεσα στο lore και valle...stoner,pedro,sete,max...πιστευω οτι εκοψε τον τσαμπουκα στον μικρο της yamaha.φανταστικος αγωνας και τρομερο το ξεσπασμα της ομαδας του valle μεσα στα pits μετα την τελευταια προσπεραση!!!ειναι απιστευτος οδηγος!!τους εχει ολους οταν βρισκεται σε αποσταση αναπνοης!ειναι winner!!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτσι ακριβώς! με κάτι τέτοιες κινήσεις δημιουργησε και στον σετε και στον μπιατζι ψυχολογικά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου ειπε καποιος οτι δεν τον γουσταρω και δεν θελω να τον βλεπω??Ο ανθρωπος ειναι απιστευτος..απλα δεν ειμαι πορωμενος και μου τη σπαει οταν πεταει αλλους εξω απο τον αγωνα με λαθος τροπο...

το σχόλιό μου ήταν για τα ροσάκια, τα οποία θα μαζευτουν μολις αποσυρθεί...

όσον αφορά στον λάθος τρόπο που πεταει αλλους απο τον αγωνα, οι κανονες και οι κριτες ειναι ολοι υπερ του Rossi?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Λορετζο δεν είναι το ίδιο.

Δε φαίνεται να μασάει απο ψυχολογικά τρικ.

Άλλωστε, απο τα μέχρι τώρα σημάδια που δείχνει, είναι ανώτερος οδηγός όλων των προαναφερομένων.

Και κάτι άλλο...

ρε alx...έλεος με τον rossi! Κι εμείς αυτόν υποστηρίζουμε αλλά εσύ δεν κάνεις κανένα άλλο σχόλιο πέραν αυτού! ''τι έκανε ο ροσσι στα practice, τι έκανε ο ροσσι στα QP, τι θα κάνει στον αγώνα (και τέλος) πως τους έσκισε όλους ο ροσσι''!

Είπαμε είμαστε οπαδοί αλλά το σημαντικότερο είναι το άθλημα και όχι ο αναβάτης ΟΣΑ κι αν έχει προσφέρει!

Τέλος, προσωπικά, αν ήμουν στη θέση του ροσσι και έριχνα τέτοια π@υτσα, μετά απο τέτοια μάχη, κυριολεκτικά θα αγκαλιαζόμουν με το ''αντίπαλο'' ΑΜΕΣΩΣ μόλις κατέβαινα απο το μηχανάκι! Ούτε κάν θα περίμενα να ανέβω στο βάθρο για να το κάνω! Τέτοιες φάσεις ανταγωνιστικότητας, κατά ένα παράδοξο τρόπο, δενουν τους αθλητές με υγιές σκεπτικό! Οχι σαν τον Δόντια που πέρσυ έλεγε we ll see και φυσικά όλοι τον είδαμε να γελοιοποιείτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε alx...έλεος με τον rossi! Κι εμείς αυτόν υποστηρίζουμε αλλά εσύ δεν κάνεις κανένα άλλο σχόλιο πέραν αυτού! ''τι έκανε ο ροσσι στα practice, τι έκανε ο ροσσι στα QP, τι θα κάνει στον αγώνα (και τέλος) πως τους έσκισε όλους ο ροσσι''!

Είπαμε είμαστε οπαδοί αλλά το σημαντικότερο είναι το άθλημα και όχι ο αναβάτης ΟΣΑ κι αν έχει προσφέρει!

O καθένας εκδηλώνεται όπως του αρέσει (νομίζω δηλαδή εκτός κι αν πρέπει να ρωτάω πρώτα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τέλος, προσωπικά, αν ήμουν στη θέση του ροσσι και έριχνα τέτοια π@υτσα, μετά απο τέτοια μάχη, κυριολεκτικά θα αγκαλιαζόμουν με το ''αντίπαλο'' ΑΜΕΣΩΣ μόλις κατέβαινα απο το μηχανάκι! Ούτε κάν θα περίμενα να ανέβω στο βάθρο για να το κάνω!

Kαι αυτο μου αρεσε πολυ σημερα..

Οταν εισαι σε καποιο επιπεδο υψηλοτερο των περισσοτερων,πρεπει να βρεθει καποιος πολυ καλος ωστε να σε κανει να ξεπερασεις τα ορια σου η και να τα φτασεις..Αυτον τον ανθρωπο πιστευω πως πρεπει να τον σεβεσε γιατι απλα σε βοηθαει να βελτιωθεις..Αυτο πιστευω πως εκτιμησε σημερα ο Ροσσι και αγκαλιασε τον μικρο,και μου αρεσε πολυ αυτη η κινηση γιατι δειχνει οτι αναγνωριζει πραγματικα τον διαδοχο του και τον σεβετε..

Αν και απο του χρονου εγω θα φοβομουν και τον Αντρεα που παει φανταστικα φετος πολυ γρηγορα και πολυ σταθερα κι'ας μην του δινουν τη σημασια που του αναλογει οι εκφωνητες του Σκαι :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Rossi απο οτι ειδα πηγε και του εδωσε το χερι με το που κατεβηκε απο την μηχανη του αλλα ο μικρος δεν του εδωσε και πολυ σημασια...σαν να το επαιζε καποιος...τον παω πολυ σαν αναβατη μιας και ειναι και μικρος και δειχνει απο τωρα οτι θα ειναι μελλοντικος πρωταθλητης αλλα το υφακι που εχει γενικα εμενα με κανει να τον αντιπαθω!

Οσο για τον Dovi σιγουρα θα τα παει πολυ καλα στο μελλον!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O Rossi πήγε να τον αγκαλιάσει σήμερα που κέρδισε , όταν είχε γίνει το αντίστροφο έκανε πως δεν τον έβλεπε

πρίν το βάθρο !

Τότε ο Λορέντζο είχε δηλώσει ¨" είναι δικαιολογημένος να είναι θυμωμένος γιατί έχασε"

Νομίζω ότι ο Rossi αν και ο καλύτερος οδηγός όλων , είναι πολύ κολοπαιδαράς σε τέτοια θέματα . Δεν ξέρει να χάνει

και ίσως είναι και αυτό ένα συστατικό της επιτυχίας του . Γι'αυτό ο Λορέντζο ίσως τον αντιμετόπισε έτσι στην αρχή.

Πάντως ο μικρός στις δηλώσεις του ήταν άψογος , πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και έχει την στόφα του

πρωταθλητή ! Είναι νομίζω απλά θέμα χρόνου !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα κανει ο Ροσσι,ειναι μεγαλος οδηγος και οταν διακυδευονται τιτλοι πρεπει να εισαι αλητρας για να ανταπεξελθεις και πιστευω πως ο Λορενθο επρεπε να παει να τον συγχαιρει για τη νικη του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φανταστικός αγώνας σήμερον για γερά νεύρα μου θύμισε εποχές Ντούχαν Ρέινι σβάνσ :vv: . Ο ντοτόρος μοίραζε πικρά φάρμακα σήμερα και το καλλίτερο στον JLO μιάς που το τσογλ.....κι ούτε που τον χαιρέτισε και όταν είδε τον γιατρό να χαιρετάει τους οπαδούς του πήγε και τους έκανε το νόημα στον επόμενο γύρο, Στο Ασεν, δηλαδή τσαμπουκά στον ομόσταυλο του :knife: , τελικά δεν τον πάω είναι χειρότερο μαλακ.....νο από τον δόντια, υπερόπτης και κακομαθημένος :kaaaala: σε αντίθεση με τον γιατρό που σέβεται και αγαπάει το άθλημα.

Άντε και στο επόμενο κλύσμα με ολλανδικό γάλα τώρα..... :bash::whip:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα ποιο κορυφαια ηταν εκει που τον περασε απο αριστερα τον λορεντζο που κοντευε να τον ακουμπσει και η τελευταια στροφη!!!!!

Απλως ο ροσσι λογω εμπειριας ρισκαρε και Κερδισε αν ηταν ατυχος δεν θα τον περωουσε αλλα μην ξεχναμε 8 φορες πρωταθλητης!!!!

Δεν τα κανουν ολοι αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα