Jump to content
Sign in to follow this  
andreas_238

daytona sprinter

Recommended Posts

kalispera emm 8elw na parw ena daytona sprinter alla exw akousi pws trizoun ta plastika tou einai ali8eia auto.....??

8a htan kalitera na parw ena daytona DV h to sprinter ?????

euxaristw :) :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλως ορισες Ανδρεα!

Γραψε λιγα παραπανω για σενα στο παρον thread και για τις ερωτησεις σου ανοιξε στην αναλογη κατηγορια! (εδω ειναι για καλωσορισμα μονο! :D)

Επισης, γραφε με ελληνικους χαρακτηρες διαφορετικα πολλοι δε θα απαντησουν. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τριζουν τα ατιμα, τριζουν :wacko:

ρε φιλαρακι ευχαριστω που απαντισες :)

οκ τριζουν αλλα τριζουν πολυ η' ψιλοτριζουν????

ρωταω γιατι μ'αρεσουν τα modenas αλλα διστιχος τα modenas δεν βγενουν σε 50cc

και ο πατερας μου δεν μ'αφινει να παρω μιχανακι με 125cc και ετσι γιατι το daytona sprinter ειναι ιδιο με το modenas

ειπα να παρω 1 sprinter αλλα εχω ακουσει πως τριζουν και δεν ξερω τι να κανω :s

σε παρακαλω ρε φιλαρακι πες μου την γνωμη σου και αμαν τριζουν πολυ ????

ευχαριστω περιμενω απαντισει

ρε παιδες κ εσοις αν γνωριζετε κατι πες τε μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαντηση δεν θα παρεις σιγουρη...

...μπορει να βγει καποιος και να σου πει οτι το Sprinterακι το εχει κανει MotoCross και τριζουν τα πλαστικα του,οι αναρτησει του κτλ κτλ, εσυ δεν θα το παρεις επειδη αυτουνου τριζει το μηχανακι???

...μπορει να βγει επισης αλλος και να πει οτι το προσεχει σαν τα ματια του και δεν τριζει τιποτα, εσυ θα το παρεις!!!

Κατα κανονα δεν τριζει τιποτα...ειναι η δικιη σου η χρηση που θα το κανει να τριζουν τα πλαστικα κτλ κτλ η αντιθετα δεν θα τριζουν...

Εγω θα σου πω το εξης...επειδη σαν μηχανακι το κοστος κατασκευης λογω χωρας δεν ειναι σαν τα αντιστοιχα θα σου πω οτι θα εχει ''προδιαθεση''...αυτο και μονο και μην παρεξηγηθω...

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Welcome!!!!!!! :D :D :D

Συμφωνώ με τον Στέλιο αλλά για τα λεφτά του είναι μια χαρά μηχανάκι και πολύ όμορφο (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον)

Οπότε αν το γουστάρεις τσίμπα το!!!!!!!! :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως τον....λοιπων daytona sprinter πανεμορφο για κινεζικο και φοβερο (το εχω οδηγησει)....εγω στο προτεινο πιο πολυ απο dv σιγα που τριζει δεν νομιζω να εχεις φοβερο προβλημα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:offtopic: Rivalbreaker χωρις καμια προθεση να σε μειωσω αλλα γιατι να παρει καποιος rs50;

Δεν παραειναι πολλα τα λεφτα για 50αρι?

Εισαι ο μονος μεχρι στιγμης που εχω δει στο φορουμ με rs 50 γι'αυτο το γραφω σε σενα :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδια κι απο μενα! Λοιπον σκεφτομαι να αγορασω το Sprinter 125 και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας. Βασικα με ενδιαφερει το ποσο αξιοπιστο ειναι γενικα μεσο-μακροπροθεσμα! Με αλλα λογια το ποσα λεφτα θα ξοδεψω στα συνεργεια μετα την αγορα του και μετα απο ποσο καιρο?

Δεν σκοπευω ουτε να το πειραξω ουτε να το ζορισω ιδιαιτερα... Το θελω απλα για την μετακινηση μου σε μια μικρη σχετικα πολη (Βολος). Αν μου κρατησει 4-5 χρονια χωρις μεγαλα προβληματα-εξοδα θα ειμαι ευχαριστημενος. Μετα βλεπουμε!

Απο τη μια ακουω οτι ειναι καλο γενικα, απτην αλλη ακουω οτι σκουριαζει ευκολα, ενας αλλος ειχε προβλημα στον συμπλεκτη στα 5.000 χλμ... Εσεις τι γνωμη εχετε?? Οποιος το εχει (εστω και το 50αρι), ή αν εχετε ακουσει κατι, ας μας πειτε τις εμπειριες σας! Αξιζει να το παρω? Ευχαριστω προκαταβολικα!

(Σορρυ που το εγραψα στο "Νεα Μελη", τωρα το ειδα, το βρηκα κατευθειαν απτο "Αναζητηση", γιαυτο δεν το προσεξα...)

Τροποποιήθηκε από τον john_lord

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι μόνο αν τρίζουν τα πλαστικά? Πιστεύω πως υπάρχουν ποιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις… Και εγώ όταν ήθελα να πάρω παπί ρώτησα γνώμες και για το Daytona Sprinter… Μού είπαν ότι είναι Κορεάτικο. Δεν είναι τόσο αξιόπιστη σαν εταιρεία, μπορεί να σου βγει καλό και να μην έχεις κανένα πρόβλημα (να είχε τυχερός) αλλά μπορεί και να σου δημιουργήσει προβλήματα, κυρίως μηχανικά… Τελικά αποφάσισα να το απορρίψω όπως και όλα τα κινέζικα – Κορεάτικα κτλ κτλ. Πήρα το Crypton x και ας μάτωσα λίγο οικονομικά. Το παπί είναι αστέρι, γρήγορο, αξιόπιστο… Πιστεύω ότι εταιρείες σαν τη Yamaha, Honda, Kawasaki είναι πολύ μπροστά σε σχέση με κάτι άλλες όπως Daytona, Lifan κτλ κτλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι μόνο αν τρίζουν τα πλαστικά? Πιστεύω πως υπάρχουν ποιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις… Και εγώ όταν ήθελα να πάρω παπί ρώτησα γνώμες και για το Daytona Sprinter… Μού είπαν ότι είναι Κορεάτικο. Δεν είναι τόσο αξιόπιστη σαν εταιρεία, μπορεί να σου βγει καλό και να μην έχεις κανένα πρόβλημα (να είχε τυχερός) αλλά μπορεί και να σου δημιουργήσει προβλήματα, κυρίως μηχανικά… Τελικά αποφάσισα να το απορρίψω όπως και όλα τα κινέζικα – Κορεάτικα κτλ κτλ. Πήρα το Crypton x και ας μάτωσα λίγο οικονομικά. Το παπί είναι αστέρι, γρήγορο, αξιόπιστο… Πιστεύω ότι εταιρείες σαν τη Yamaha, Honda, Kawasaki είναι πολύ μπροστά σε σχέση με κάτι άλλες όπως Daytona, Lifan κτλ κτλ

Σιγουρα ειναι πολυ μπροστα.

Το θεμα ειναι ομως με την τιμη του crypton-x μπορεις να αγορασεις 2 sprinter(το ενα για καβαντζα)...

2500ΕΥΡΩ για παπι ειναι ιεροσυλια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερα ενα και στο δρομο(και ας ειναι ακριβο) παρα 10 και στις χωματερες.

υπερβολες

και δεν το λεω επειδη εχω εγω ενα απο αυτα.

αναλογως την δουλεια που το θελεις ειναι το θεμα.

πχ εγω δεν θα το βελτιωσω με ανουσια εξαρτηματα οπως πχ τις ΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ εξατμισεις ουτε θα βαλω αλλο καρμπυρατερ επειδη θελω να εχω 3 χλμ παραπανω τελικη ουτε θα το χαμηλωσω ετσι ωστε να κοπαναει σαν κουτσουρο και να εχω δηθεν σπορτιφ εμφανιση κλπ.

δλδ δεν θα κανω αυτα που κανουν το 80% των ιδιοκτητων παπιων λιγο πολυ.

πρεπει να ξερεις γιατι το αγορασες και ποια ειναι τα ορια του.δεν φτιαχτηκε ουτε να σε παει 100χλμ καθε μερα ατσαλακοτο με τερμα γκαζι ουτε για κανεις την μοστρα σου στην καφετερια.ειναι γελοιο κατι τετοιο να το κανεις με παπι(οπως και με καθε αλλο μεταφορικο μεσο)

και για αυτο που το θελω εγω ακομη και τα 1250 πολλα μου φανηκαν...

Τροποποιήθηκε από τον agnostos_xxx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα λεμε αν μπορει να κανει μια καλυτερη επιλογη.

Τωρα τα παπια κατα γενικη ομολογια τα περνουν πιο πιτσιρικαδες. Αν το παρει κανενας παππους και το παει με 2χλμ απο το καφενειο στο σπιτι αλλαζει.

Απλα θελω να πω οτι τον παπι να το δεις και σαν αγορα αλλα και σαν αξιπιστια-αξια μεταπωλησης-ασφαλεια.Μη το παρεις και σε ενα χρονο δεν μπορεις να το πουλησεις ουτε 100Ε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω το θεωρω ιεροσυλια τη τιμη του crypton....

Καλυτερα ενα kawasaki suzuki κτλ σε αυτα τα χηνοπουλα

τα υπολοιπα καλυτερα εξοπλισμός!

Εχεις λιγο πιο αργο παπι ,αλλά εχεις και εξοπλισμο κτλ

Τροποποιήθηκε από τον Parhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα και απο εμενα,

Εαν θες να διαβασεις την πορεια μου με το δικο μου σπριντερ, μπορεις να το κανεις ΕΔΩ. Καλο μηχανακι, τετραχρονο ομως.... εγω θα σου προτεινα να δεις σε Typhoon εαν σε χωραει και εισαι τζι τζι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει το τι αρεσει στον καθενα ειναι απολυτως υποκειμενικο και φυσικα απολυτως δεκτον.

Τωρα βεβαια αν ειναι να παρει παπι και να αλλαζει το ενα μετα απο το αλλο στο τελος τελος πανε και παρε ενα πιο ολοκληρωμενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παιδι ομως, οπως ειπε, λογω της ηλικιας του δεν μπορει να παρει ενα παπι των 125 κυβικων, για αυτο και ψαχνει για 50αρι.

Αυτο που σου προτεινω να κανεις, ειναι να παρεις εκεινο που σου καθεται καλυτερα στο ματι και το αντεχεις οικονομικα. Σιγουρα για παραδειγμα το RS50 ειναι πολυ ωραιο εμφανισιακα για 50αρι, και γρηγορο, αλλα αξιζουν τοσα πολλα λεφτα?

Εγω προσωπικα δεν θα το αγοραζα μονο και μονο για την τιμη του, γιατι στα αλλα ειναι πολυ καλο (το εχω οδηγησει αλλωστε).

Απλως πιστευω οτι να δωσεις 2 χιλιαρικα και πανω για 50αρι, ειναι μεγαααααλοοο λαθος. Καλυτερα παρε κατι φθηνοτερο και με τα υπολοιπα παρε κρανος-μπουφαν ή στην τελικη, μαζεψε τα για να παρεις κατι καλυτερο οταν μπορεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kalispera emm 8elw na parw ena daytona sprinter alla exw akousi pws trizoun ta plastika tou einai ali8eia auto.....??

Για το sprinter δεν ξέρω αλλά έχω οδηγήσει το DV και τρίζουν πολύ.

Κυρίως λόγο εμφάνισης θα σου πρότεινα να πάρεις το sprinter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

file mou kai egw eimoun se afthn tin thesi akribos.... akoume pare apo magazi ena dv me nikel kapakia meta strostw kala... 1000 xiliometra kai agorase nikel patarakia me 30 euro meta ena mprosta diskofreno kai mia stopiera me 20 euro pounaxi epano ta flas kai einai tsiliko.... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για σας παιδια ειμαι καινουριος εδω.....σε λιγο καιρο εγω 8α βγαλω διπλωμα για 50cc και 8α παρω ενα honda c50...το εχω βρει εδω με ενα 500σαρι...τα αξιζει τα λεφτα του γιατι αυτο το μηχανακι ειναι σκυλι και δεν προκειτε να μου παρουσιασει προβλημα...θα σας προτεινα να κανετε και εσεις το ιδιο με κανα glx η κανα c50...και αφηστε τα αυτα τα κινεζικα,κορεατικα η οτι αλλο ειναι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν συμφωνω ολοι θελουν crypton x απλα παρνεις ενα απομιμιση crypton x και βαζεις κινιτιρα crypton x

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσοι ειστε αναμεσα σε daytona sprinder kai daytona dv parte sprinder 50cc kai balte lifan 110 ετσι θα εχετε διπλομα για 50cc και τα χαρτια τηα λενε 50cc ομοσ εσεις θα οδηγατε ενα 110 γαματο!!!!!!!!!!!!! :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα