Vatos_locs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) παιδιά υπάρχει κανένας οδηγός πώς να ρυθμήσω σωστά το Carburetor από ένα Kazer ( το δικό του έχει νομίζω Keihin 18άρι ) ο λόγος γίνετε γιατί μετά την αλλαγή του φιλτοκουτιού και τις εξάτμισης με χοάνη και εξάτμιση άλλη δούλευε μια χαρά για κάμποσα χιλιόμετρα μετά άρχισε να κάνει πολύ έντονα στις ψηλές στροφές διακοπές το μοτέρ ένα πράγμα σαν να πνίγεται όταν άνοιγες το γκάζι απότομα ή όταν έτρεχες με με το γκάζι ανοιχτό ρώτησα ένα φιλαράκι και μου είπε να αλλάξω μπουζί ναι να ρυθμίσω το καρμπιρατέρ και όντως μόνο με το μπουζί μειώθηκε πολύ αυτό το πνίξιμο/κόμπιασμα ( αλλά το κάνει ελάχιστα ακόμα ) αλλά δεν ξέρω πως να ρυθμίσω το καρμπιρατέρ σωστά οπότε ρωτώ αν υπάρχει κανένα how to για ρύθμησμα ή αν έχετε κάποια ιδέα μήπως είναι κάποιο άλλο πρόβλημα το καρμπιρατέρ πάντως πρέπει να ρυθμιστεί σίγουρα καθώς έκανα κάνα 2 προσπάθειες λίγο με τον αέρα λίγο με το καύσιμο αλλά δεν κατάφερα πολλά Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2009 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Γιατί δεν βάζεις ενα κλικ μεγαλύτερο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) καλή ερώτηση αλλά παπί είναι έβαλα ένα φίλτρο μία εξάτμιση τσίμπησε 5-10km παραπάνω και λίγο άρπαγμα στις χαμηλές αλλά πάλι παπί είναι δεν "πάει" :/ ήδη έχω ξεκινήσει να μαζεύω φράγκα για πιο μεγάλο μηχανάκι θα αξίζει τέτοια φασαρία και τα λεφτά για πιο μεγάλο ? άσε που δεν ξέρω τι να βάλω και πόσο πάνε :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2009 από τον Vatos_locs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Aφου όπως είπες έχεις σκοπό να πάρεις μεγαλύτερη μηχανή τσάμπα θα κάθεσαι να το φτιάχνεις.Ασε που θα χάσει και την αξιοπιστία του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 ε ναι δεν το φτιάχνω να το ρυθμίσω να δουλεύει σωστά θέλω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Ωραια η βαζεις ενα λιγο μεγαλυτερο καρμπυρατερ για να ειναι πιο ανετο η συνεχιζεις να παιζεις με αερα-καυσιμο στο καρμπυρατερ που δεν νομιζω κατα την αποψη μου να σου βελτιωσει κατι το 18αρι... Αφου μπηκες στην διαδικασια να αλλαξεις εξατμιση και φιλτρο αερος τοτε θα πρεπει να κανεις αν σε παιρνει και ρυθμιση στο καρμπυρατερ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Keihin 19άρι Βασικά πρώτα πειραματείσου σε αυτό.Ρίχτου ενα καθάρισμα και ζιγκλέρωσέ το στην τελευταία σκάλα για μεγαλύτερη παροχή καυσίμου.Αμα και πάλι δεν κάνει βάλε 19άρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) st3li0s ok το έθεσες ωραία δεν μπορώ να πω κάτι :P ρύθμισή έγινε από τον μηχανικό που έβαλε την εξάτμηση και το φίλτρο αλλά μετά από μπόλικα km άρχισε να κάνει αυτά που έγραψα στην αρχή οπότε ή αυτός δεν το ρύθμησε σωστά ή απλά το καρμπιρατέρ πεθαίνει ( γίνετε αυτό ; ) θα του το βάλω αν είναι το 19αρι που λέει ο valas είναι οκ ? valas-GSX-R 19ari τιμές και κάποιο κατάστημα στην Αθήνα έχουμε ? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2009 από τον Vatos_locs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Θεσσαλονίκη μένω :P Ε δε θα χει κανα 50ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Ο μηχανικος σωστα εκανε και στο ρυθμισε αλλα μαλλον με αυτα που εβαλες εξατμιση-φιλτρο αερος το καρμπυρατερ δουλευε στο maximum...οποτε καποια στιγμη θα στην κανει την μ@#%λακια οπως και στην εκανε...δεν εχει να δωσει παραπανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) ... δούλευε μια χαρά για κάμποσα χιλιόμετρα ...μετά άρχισε να κάνει... Αφού το μηχανάκι δούλευε καλά με τις αλλαγές, είσαι o.k.. Κοίτα αλλού. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2009 από τον lamoun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) lamoun δεκτό αλλά γιατί όταν άρχισε να το κάνει έντονα έστρωσε κατα πολύ όταν του άλλαξα το μπουζί ? αλλού που να κοιτάξω σάμπως έχω και καμία ιδέα :P και ο μηχανικός μου λέει για δίσκος και οτι πατινάρει το παπί ( δεν το εχει οδηγήσει ) οπότε η εμπιστοσύνη μου σε αυτόν έχει χαθεί λιγάκι γιατί δεν είναι πατινάρισμα σίγουρα γιατί το μοτέρ κάνει σαν να κατεβάζει τελείως στροφές όχι να χάνει δύναμη ( ένα πράγμα σαν να τρέχεις και να ανοίγεις το τσόκ ) st3li0s υπάρχει περίπτωση να μην αντέχει το καρμπιρατέρ την αλλαγή της εξάτμισης και του παπά ? αν είναι έτσι όντως και με μεγαλύτερο θα δουλεύει σωστά να το αλλάξω αλλά τι να του βάλω :P ? όταν το πήγα για την εξάτμιση και το φίλτρο του είπα να το ρυθμίσει και μου είπε οκ, τότε ρυθμίστηκε κιόλας και δούλευε μια χαρά τώρα γιατί τα άρχισε αυτά ιδέα δεν έχω :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2009 από τον Vatos_locs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 lamoun δεκτό αλλά γιατί όταν άρχισε να το κάνει έντονα έστρωσε κατα πολύ όταν του άλλαξα το μπουζί ? αλλού που να κοιτάξω σάμπως έχω και καμία ιδέα :P και ο μηχανικός μου λέει για δίσκος και οτι πατινάρει το παπί ( δεν το εχει οδηγήσει ) οπότε η εμπιστοσύνη μου σε αυτόν έχει χαθεί λιγάκι γιατί δεν είναι πατινάρισμα σίγουρα γιατί το μοτέρ κάνει σαν να κατεβάζει τελείως στροφές όχι να χάνει δύναμη ( ένα πράγμα σαν να τρέχεις και να ανοίγεις το τσόκ ) st3li0s υπάρχει περίπτωση να μην αντέχει το καρμπιρατέρ την αλλαγή της εξάτμισης και του παπά ? αν είναι έτσι όντως και με μεγαλύτερο θα δουλεύει σωστά να το αλλάξω αλλά τι να του βάλω :P ? όταν το πήγα για την εξάτμιση και το φίλτρο του είπα να το ρυθμίσει και μου είπε οκ, τότε ρυθμίστηκε κιόλας και δούλευε μια χαρά τώρα γιατί τα άρχισε αυτά ιδέα δεν έχω :P Βρε παιδι μου να στο πω με απλα λογια...οι ''ανοχες'' του καρμπυρατερ ηταν για μαμα εξατμιση και μαμα φιλτρο οκ?Το καρμπυρατερ, οταν ηταν μαμα το μηχανακι δουλευε κανονικα!!! Οταν ομως εσυ εβαλες πιο ''ανοιχτη'' εξατμιση και πιο ''ανοιχτο'' φιλτρο για να παρει τα πανω του, το καρμπυρατερ αρχισε να μπερδευει που σημαινει με την καινουργια εξατμιση στελνει πιο πολυ καυσιμο και αερα οποτε σου λεει δεν μπορω να αντεξω τετοια μετατροπη εγω το 18αρι καρμπυρατερ βαλε ενα μεγαλυτερο οπως ειπε και o valas-GSX-R με ενα 19αρι!!! Οταν σου το ρυθμισε ο μηχανικος ηταν οκ οπως ειναι παντα αλλα το μετα εχει σημασια αν αρχιζει και μπερδευει σημαινει οτι θελει αλλαγμα!!! Γενικα παντα οταν αλλαζουμε εξατμιση-φιλτρο αερος βλεπουμε και ρυθμιζουμε το καρμπυρατερ και αν δεν δεχεται αλλες ρυθμισεις στις αναλογιες του και δεν πληρει αυτα που θελουμε οποτε παμε σε ενα μεγαλυτερο... Υ.Γ.: Παταω πανω στα δικα σου τα λογια και επικεντρωνομαι στο καρμπυρατερ,δεν ξερω αν υπαρχει αλλο προβλημα αλλα σχεδον παντα οταν αλλαζουν εξατμιση-φιλτρο αερος και προκυψει προβλημα ειναι το καρμπυρατερ...!!!Μην σε παρω και στο λαιμο μου και πας να αγορασεις τζαμπα καρμπυρατερ καινουργιο...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Αρχικά κάνε αυτό που σου είπα.Ζιγκλέρωσέ το Στο λέω γιατί όπως είπε και ο Στέλιος μπορεί να αγοράσεις τσάμπα το καρμπυρατέρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaly 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Επειδή και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με το chalaki μου χωρις να πειράξω κάτι αλλά απλά εμφανιστηκε, γιατί δεν βλέπεις μήπως το καρμπ έχει λασκάρει καμιά βίδα στον λαιμό και παίρνει αέρα απο κει.. Εμένα είχαν χαλαρώσει οι βίδες και στο τέρμα γκάζι μπούκωνε... Just try.. Μπορεί να λέω και βλακείες αλλα ποτε δεν ξέρεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Εγω θα κοιταζα το main jet/κυριο ζιγκλερ , με τη χωανη παραπερνει αερα οπωτε θελει κι αλλη βενζινη ! Το main jet/κυριο ζιγκλερ εχει ρολο μετα απο τις μεσαιες στροφες , στις ψηλες παιζει ρολο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Δυστυχός δεν έχω τέτοιες γνώσεις :P για την ακρίβεια το ζιγκλερ μου θυμίζει εξωγήινο ζελέ :P οπότε θα του βάλω ένα ποιο μεγάλο να ξεμπερδεύω ούτως η άλλος θέλει και αμορτησεράκια πίσω οπότε τι 50 τι 100 αφού θα τα δώσω κάποια στιγμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Δυστυχός δεν έχω τέτοιες γνώσεις :P για την ακρίβεια το ζιγκλερ μου θυμίζει εξωγήινο ζελέ :P οπότε θα του βάλω ένα ποιο μεγάλο να ξεμπερδεύω ούτως η άλλος θέλει και αμορτησεράκια πίσω οπότε τι 50 τι 100 αφού θα τα δώσω κάποια στιγμή Την εξατμισουλα και φιλτρο ομως ηξερες να βαλεις εε??? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 ε αυτά δεν ήταν τίποτα :P απλά δεν έχω τις μηχανικές γνώσεις για να αλλάζω ζιγκλέρ μέχρι να βρω τα σωστά οπότε θα του βάλω ένα 19-20mm όταν έχω λεφτά για πέταμα πάλι με την ελπίδα ότι θα διορθωθεί η κατάσταση κάποιο μαγαζί online να δω τιμές ξέρουμε ? κάποια μάρκα κατασκευαστή που να είναι συμβατό με το kazer ή κάνει όποιο νάνε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) ε αυτά δεν ήταν τίποτα :P απλά δεν έχω τις μηχανικές γνώσεις για να αλλάζω ζιγκλέρ μέχρι να βρω τα σωστά οπότε θα του βάλω ένα 19-20mm όταν έχω λεφτά για πέταμα πάλι με την ελπίδα ότι θα διορθωθεί η κατάσταση κάποιο μαγαζί online να δω τιμές ξέρουμε ? κάποια μάρκα κατασκευαστή που να είναι συμβατό με το kazer ή κάνει όποιο νάνε ? Αντί να πετάς τα λεφτά σου, δεν κερνάς τον Smia κάνα καφέ να στο εξηγήσει ακριβώς :) . Έχεις και ένα er να σε περιμένει :) . Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 χαλαρά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 τι να αλλαξει καρμπυρατερ και ζιγκλερ και βλακιες...παιδια ξεκιναμε απ τα πιο απλα...φιλε δοκιμασε να γυρισεις το καρμπυρατερ αναποδα...με την εισαγωγη προς τα πισω...βαλε και τη χοανη σου...ρυθμισε το μιγμα σου ομως νομιζεις..εισαι κομπλε νομιζω...αν οχι βαλε φιλτροκουτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Μετά από 3 χρόνια παίζει τώρα να έχει πάρει Hayabusa. :) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
craven95 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Μετά από 3 χρόνια παίζει τώρα να έχει πάρει Hayabusa. :) ενταξει εγω τη γνωμη μου ειπα οχι για να το φτιαξει τωρα απλα να ξερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 τι να αλλαξει καρμπυρατερ και ζιγκλερ και βλακιες...παιδια ξεκιναμε απ τα πιο απλα...φιλε δοκιμασε να γυρισεις το καρμπυρατερ αναποδα...με την εισαγωγη προς τα πισω...βαλε και τη χοανη σου...ρυθμισε το μιγμα σου ομως νομιζεις..εισαι κομπλε νομιζω...αν οχι βαλε φιλτροκουτι ... τι εννοεις αναποδα καρμπυρατερ?Επειδη εχω κ εγω ενα κζρ κ μου κανει ακριβως το ιδιο πραμα.κατι ασχετο το ειχα 2 χρονια παρατημένο,ακουνητο...ανοιξα το φιλτροκουτι τα καθαρησα ολα αλλα στις σαν να μπουκώνει.τι καρμπυρατερ φοραει απτην μανα του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες