Dr.mousias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Τελικα την εκλεισα την κουκλα! :yahoo: Ειχα πει πως θα επαιρνα αλλο μοτορι αλλα μολις την ειδα :wub: . και δεν περνουν οι μερες σας λεω! CBF600st....αυτη.....με το φουλ φερινγκ. :mB_kalo_e: Ελπιζω το... Παρασκευη .. που μου ειπε ο παλικαρος στο μαγαζι να ειναι οντως Παρασκευη. Δεν την παλευω ουτε ενα ΣΚ ακομα χωρις μοτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_OS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 άντε μαν με το καλό να την πάρεις την μοτόρα! Για τί πήγαινες;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 οοοο πολυ ωραιο το μοτορι φιλαρακι μου.. Ευχομαι να το παρεις με το καλο συντομα και να το χαρεις οπως εσυ θελεις.. που ειμαι σιγουρος οτι θα το κανεις.. Καλη επιλογη το φερινγ για ανετα ταξιδακια κ μην νομιζεις οτι το cbf δεν ειναι κ στριφτερο.. ορμα φατα ολα!!!!! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr.mousias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Ειχα βαλει στο ματι την xj6 diversion αλλα η πρωτη μου αγαπη τελικα με κερδισε αφου φορεσε και τα καλα της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Καλορίζικο και καλοτάξιδο... Με το καλό να τη δεχτείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 πήρες πολύ ωραία γυναίκα. Μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 περιμένουμε και εμείς εντυπώσεις πιστεύω θα έχει απίστευτες τουριστικές ιδιότητές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Καλοριζικη ευχομαι και καλοταξιδη!!!Πολυ ομορφη μηχανη!!Σε τι χρωμα την επελεξες;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr.mousias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μαυρη την θελω. Μελανουρι... :D Υποσχομαι και φωτο μολις την παρω Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2009 από τον Dr.mousias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jountas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Καλορπιζικη και καλοτάξιδι......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Άντε με το καλό να την παραλάβεις!!!!!!!! :_thumbsup: Καλορίζικη και καλοτάξιδη να 'ναι!!!!!!!! :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Αντε με το καλο να την παραλαβεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Mε γεια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πάντα όρθιος! Να τη χαίρεσαι! (και εγώ τη σκεφτόμουνα αλλά μου έπεσε λιγάκι ακριβή... εναλλακτικά πάω για το bandit με 6.200 ή για hornet με 7.400 - μοντέλα 2008) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2009 από τον fonzareli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Με το καλό να την δεχτείς και καλές βόλτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Αντε.. τον έφαγες το γάιδαρο!!! Η καλύτερη προσμονή είναι αυτή! Εύχομαι να περάσουν ΠΟΛΥ γΛήγορα οι μέρες και να την πάρεις στην αγκαλιά σου!!! Αναμένουμε εντυπώσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr.mousias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Αντε.. τον έφαγες το γάιδαρο!!! Η καλύτερη προσμονή είναι αυτή! Εύχομαι να περάσουν ΠΟΛΥ γΛήγορα οι μέρες και να την πάρεις στην αγκαλιά σου!!! Αναμένουμε εντυπώσεις!!! Η ουρα ομως ειναι ατελειωτη καμια φορα! Ευχαριστω παντως για τις ευχες ολους. Παντα ορθιοι παιδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Σε νοιώθω (ζηλεύω). Έτσι κάπως ήμουν κι εγώ όταν πήρα το CBF. Δε θα σε προδώσει, είναι τίμιο μηχανάκι και θα σε πάει παντού ευχάριστα. Καλοτάξιδο και πάντα τέτοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Μπράβο φίλε μου, πολύ καλή επιλογή. Δώσε στο λαό λεπτομέρειες και πολλές φωτογραφίες. Σε τι τιμή σου βγήκε και τι άλλα χρώματα έχει διαθέσιμα; Καλές και πολλές και ασφαλής βόλτες....!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Πολύ ωραία μηχανή πήρες, καλά χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 αν εσύ έφαγες τον γάιδαρο, εγώ είμαι ακόμα στα καπούλια. σε καταλαβαίνω μιας και εγώ στην ίδια μοίρα είμαι αλλά εδώ και 3 εβδομάδες. ακόμα να ρθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr.mousias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Και ναι κυριες και κυριοι. Δεχομαι τα καλοριζικα!! Η κουκλα ειναι πια ΔΙΚΗ μου!! :yahoo: :yahoo: Σορρυ για την αναλυση αλλα τραβουσα με το κινητο. και αλλη μια.... σιγουρα ξερετε για ποια συναισθηματα δεν μπορω να αρθρωσω λεξη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Ωραιοςςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα ευχομαι..Να το χαρεις οπως γουσταρεις :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr.mousias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Να και μερικες με καλυτερη αναλυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 Μπράβο! Να τη χαρείς! Καλοτάξιδι κι αγρατζούνιστη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες