steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Πηγα σημερα σε γνωστο μαγαζι της κεντροανατολικης θεσσαλονικης, που πουλαει ειδη ρουχισμου και ανταλλακτικα-αξεσουαρ, να ρωτησω τιμές για τακακια μπρος-πισω για το ER μου. Εχω στο μυαλο μου ακριβως τι θέλω οποτε με το που μπαινω μεσα βρισκω τον ιδιοκτητη και τον λεω "Θελω τακακια Ferodo απλη παστα για Kawasaki ER-6n του 2006". μου λεει τ'αφεντικο "Γιατι θες Ferodo? Εισαι σιγουρος οτι θες αυτα?" Εγω: "Ναι εχω ακουσει οτι κανουν καλη δουλεια στο μηχανακι μου" Αφεντικο: "Δεν φερνω Ferodo γιατι αυτα που δουλευω εγω θεωρώ πως ειναι ανωτερα απο τα Ferodo" ΠΡΩΤΟ ΣΟΚ!!!!!! Ε: "Οκ μαστορα, εσυ πια δουλευεις? Τι προτεινεις???" Α: "Εγω δουλευω Braking, AP, EBC Αν θες μπορω να σε πω γι'αυτα". Οκ τον λεω, "πες μου μια τιμη να ξερω." Κοιταζει το βιβλιο, ψαχνει, Braking δεν βρισκει αλλα βρισκει σε AP. Με ρωταει "Να κοιταξω για μεταλλικα τακακια?" τον απανταω "Οχι θελω αυτα με την απλη παστα". Α: "Τα τακακια με την απλη παστα φθειρονται γρηγορα να ξερεις." Ε: "Το ξερω, ετσι πρεπει". Α: "Δεν ειναι ετσι, κανονικα τα τακακια πρεπει να φθειρουν τον δισκο, ο δισκος ειναι αναλωσιμος ξερεις, μολις φθειρεται τον αλλαζουμε. Πρεπει να τρωγεται κι'αυτος". ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΚ!!!!!!!!!!!! Ε: "Εγω ξερω οτι τα τακακια είναι τα αναλωσιμα στα φρενα της μηχανης, φθειρονται, τ'αλλαζουμε, ξαναφθειρονται, τα ξαν'αλλαζουμε. Αν ειναι να φθειρονται οι δισκοι ετσι ευκολα τοτε για ν'αλλαξω δισκους στο ER που ειναι και τρεις θα πρεπει ν'ακουμπισω ενα μισθο. Δεν ειναι λυση αυτη... " Εδω χαζογελαει για 1-2 δευτερολεπτα και μ'απανταει Α: "Ναι αλλα με τα μεταλλικα τακακια εχεις παντα φρενα. Αν πας μια βολτα μεχρι τη Σαρτη και γυρισεις και μετα μπεις στη πολη, θα δεις οτι τα φρενα σου χανουν σε αποδοση, ειναι σαν μην τα εχεις, ενω με τα μεταλλικα τακακια εχεις παντα φρενα" Εδω εχει ενα δίκιο δεν μπορω να πω.... Ε: "Ναι αλλα με την απλη παστα εχεις πολυ καλη αισθηση του φρενου σου. Το προβλημα που λες λυνεται βαζοντας σωληνακια υψηλης που διατηρουν την πιεση στα φρενα στο σωστο επιπεδο" Μετα απο αυτο που τον ξαναεφερα τουμπα, με ειπε τιμη για τα ΑΡ η οποια ηταν στα επιπεδα των ferodo (αρα απορριπτονται) αλλα εφυγα πολυ προβληματισμενος. Αυτο με το δισκο μου ακουστηκε καπως, εχοντας ακουσει για μηχανακια απο εδω μεσα με πανω απο 100.000 χλμ που δεν εχουν αλλαξει ποτε δισκοπλακες... Αυτη η λογικη οχι μονο λογικη δεν μου φανηκε, αλλα σαν να ηθελε να με κανει ν'αλλαξω γρηγορα τις δισκοπλακες μου ωστε να κερδισει εξτρα χρηματα απο εμενα.... Δεν ξερω, με προβληματισε πολυ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 σιγουρα καποια στιγμη θα χρειαστει να αλλαξεις και δισκους (οχι εσυ-γενικα στις μηχανες) απο κει και περα αναλογως ποσα χιλιομετρα κανεις ,τι χρηση κανεις και το κοστος για τους δισκους επιλεγεις και αναλογα. εγω πχ προτιμουσα σκληρα τακακια και στο xr και τωρα στο ttr μιας και δεν ειναι και πολυ τεραστιο το κοστος των δισκων και ειδα οτι με ικανοποιουν περισσοτερο. αλλα η λογικη "οι δισκοι ειναι αυτοι που αλλαζουν" δεν στεκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 'ντάξει, κατά μία έννοια είναι και οι δίσκοι αναλώσιμοι όχι όμως όσο τα τακάκια, κάποια στιγμή μετά από πάρα πολλά χιλιόμετρα θα αλλαχτούν και βέβαια το κόστος δεν συγκρίνεται.... Μάλλον να σε "ξεπουπουλιάσει" ήθελε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Τα σωληνάκια υψηλής πάντως δεν αντισταθμίζουν την διαφορά ανάμεσα σε μεταλλικά και οργανικά τακάκια, άλλο φρενάρισμα κάνεις με μεταλλικά και άλλο με οργανικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ναι το ξερω οτι ειναι αναλωσιμη η δισκοπλακα. Προσωπικα αν μου κρατησει minimum 80.000-90.000 χλμ θα ειμαι ικανοποιημενος Αλλα για να φτασει σ'αυτο το σημειο θα εχω αλλαξει λογικα 4-5 ζευγαρια μαλακα τακακια. Αν παλι χρησιμοποιω μονο μεταλλικα τακακια, προφανως θα κατεβασω την ζωη της δισκοπλακας κατα 10.000-20.000 χλμ, θα εχω γλιτωσει βεβαια 1-2 ζευγαρια τακακια αλλα θα φεσωθω νωριτερα την αλλαγη του δισκου (που δεν ειναι μονο ενας) ενω ειναι στο χερι μου να τον κανω να βγαλει περισσοτερα χιλιομετρα. Δεν ξερω καπως ετσι τα εχω στο μυαλο μου, μπορει να λεω και αρλουμπες, γι'αυτο και ανοιξα το θεμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 λογικα καθε 6/7 αλλαγη απο τακακια αλλαζεις και δικους ΟΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!μη τρελλαθουμε κι ολας.......απο αυτον φιλε μην παρεις ουτε μπουζι ξανα γιατι θα σου λεει οτι αλλαζουνε κεφαλη πιο συχνα απο μπουζι χαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τι λέει ο τρόμπας ρε! Δώστον στεγνά ΤΩΡΑ! Ποιός είναι?! Ρε τι παπ@ριές λέει ο κόσμος για να πουλήσει ρε! Αν είναι δυνατόν! Βάλε ρε φίλε αυτά που ξέρεις και έχεις ψάξει εσύ κι άστον να λέει! edit ενδεικτικά σου λέω οτι το μηχανάκι σου είναι αρκετά ελαφρύ και δε χρειάζεται μεταλλικά. Ούτε στα όρια το πάς και μια χαρά οδήγηση κάνει οπότε άστον να λέει Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2009 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Τα τακάκια όμως πως θα ξέρουμε πότε θέλουν άλλαγμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Παιδια δεν θα το δωσω στεγνα γιατι εχω ψωνισει απ'αυτο το μαγαζι και θα ξαναψωνισω, εχει καλα πραγματα και σε πολυ καλες τιμες. Απλα θα πηγαινω και θα του λεω "Θελω αυτο, αν το εχεις το παιρνω, αν οχι το αγοραζω απ'αλλου". Δυστυχως μετα απ'αυτο δεν νομιζω να ξαναμπω στο τρυπακι "προτεινε μου εσυ τι νομιζεις, τι πιστευεις κτλ κτλ" @Viper μια μερα με πολυ ηλιο δες προσεκτικα την δαγκανα σου απο τη μεσα πλευρα, εκει που ερχεται σ'επαφη με το δισκο και θα παρατηρησεις ποση παστα σου εχει μεινει ακομη. Αν εχεις 20.000 χλμ και το τακακι εχει ακομη καμποσα να σου δωσει, εισαι οκ, αλλιως πας για αλλαγη. Βεβαια σ'αυτη τη περιπτωση καλυτερα να τ'αλλαξεις γιατι αν δεν τρογωνται αυτα γρηγορα τρωγεται κατι αλλο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_xjr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 παντός και εγω τα ferodo τα θεωρώ απο τα χειρότερα... και νομίζω οτι για ολα τα σπορ μηχανάκια ειναι καλύτερα τα μεταλλικό. τα άλλα που σου είπε είναι @@. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Έχουνε ένα δείκτη τα τακάκια που λέει πότε θέλουν αλλαγή. Όπως όλα τα άλλα έτσι φθείρεται και η δισκόπλακα. Πάντως δεν είναι τυφλοσούρτης πχ στα τόσα χλμ αλλάζουμε δισκόπλακες. Αυτά είναι μπαρμπούτσαλα. Άλλος οδηγεί πολύ με φρένα και τα φθείρει άλλος όχι και του κρατάνε παραπάνω. Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2009 από τον nickapos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Καλωσωρισες στην αγορα της Θεσσαλονικης!!!! Μπα τε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνεται! Που να πας και αγνωστος μεταξυ αγνωστων στο πρωτο συνεργειο, να δεις τι πλακα θα κανεις!!! Τέλος παντων, αν δεν θελεις να τα χαλασεις με το μαγαζατορα, παρε απο τις μαρκες τακακια που εχει -την απλη παστα- και δοκιμασε την. Οσο για τις παπαριες που ακους, απλα πρεπει να το συνηθίσεις ... Υπομονη... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Έχω 130000χιλ με μεταλλικά τακάκια. Οι μπροστινοί δίσκοι μου θα κρατήσουν ακόμα λίγο (στα 150000 βλέπω να τους αλλάζω) Ο πίσω είναι για αλλαγή καθώς έχει πέσει στα 3,5χιλ πάχος. Τα AP είναι πολύ καλύτερα από τα Ferodo. Τα τελευταία είναι από τα χειρότερα τακάκια που έχω βάλει ποτέ!!! Καλές μάρκες είναι τα brembo Premier AP EBC SBS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Καλωσωρισες στην αγορα της Θεσσαλονικης!!!! Μπα τε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνεται! Που να πας και αγνωστος μεταξυ αγνωστων στο πρωτο συνεργειο, να δεις τι πλακα θα κανεις!!! Τέλος παντων, αν δεν θελεις να τα χαλασεις με το μαγαζατορα, παρε απο τις μαρκες τακακια που εχει -την απλη παστα- και δοκιμασε την. Οσο για τις παπαριες που ακους, απλα πρεπει να το συνηθίσεις ... Υπομονη... B) Λεω να βαλω Ferodo απλα θα τα παρω απο αλλου, δεν ειμαστε και τιποτα φιλοι για να παρεξηγηθει.... Έχω 130000χιλ με μεταλλικά τακάκια. Οι μπροστινοί δίσκοι μου θα κρατήσουν ακόμα λίγο (στα 150000 βλέπω να τους αλλάζω) Ο πίσω είναι για αλλαγή καθώς έχει πέσει στα 3,5χιλ πάχος. Τα AP είναι πολύ καλύτερα από τα Ferodo. Τα τελευταία είναι από τα χειρότερα τακάκια που έχω βάλει ποτέ!!! Καλές μάρκες είναι τα brembo Premier AP EBC SBS Ευχαριστω για τις πληροφοριες... Δηλαδη τα ΑΡ θεωρουναι καλυτερα απο τα Ferodo? Η διαφορα τους ειναι 2-3? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Έχω 130000χιλ με μεταλλικά τακάκια. Οι μπροστινοί δίσκοι μου θα κρατήσουν ακόμα λίγο (στα 150000 βλέπω να τους αλλάζω) Ο πίσω είναι για αλλαγή καθώς έχει πέσει στα 3,5χιλ πάχος. Τα AP είναι πολύ καλύτερα από τα Ferodo. Τα τελευταία είναι από τα χειρότερα τακάκια που έχω βάλει ποτέ!!! Καλές μάρκες είναι τα brembo Premier AP EBC SBS Αλεξανδρε εχει να κανει και με το βαρος της μοτοσυκλετας και με τις ταχυτητες που πιανει. Κι εγω οταν ειχα το CBR "φορουσα" την "μεταλλική" παστα της braking, αλλα το μηχανακι ηταν πιστα, καγκουρια, πιστα, τελικες, πιστα! Το δικο σου ειναι λογικο να τα κραταει γιατι ειναι βαρια. Οι δισκοι εχουν αλλο παχος και αλλο κραμα για να αντεχουν μεγαλυτερες θερμοκρασιες. Δεν ειναι δυνατον να μπουν μεταλλικα στο ER για χρηση πολης απο ενα αρχαριο, δεν θα εχει φρενα πουθενα! Γενικα πολλες εταιριες εχουν καλες παστες. Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2009 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Θα προτιμούσα να αλλάζω τακάκια παρά δίσκο. Η διαφορά κόστους μεγάλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Αλεξανδρε εχει να κανει και με το βαρος της μοτοσυκλετας και με τις ταχυτητες που πιανει. Κι εγω οταν ειχα το CBR "φορουσα" την "μεταλλική" παστα της braking, αλλα το μηχανακι ηταν πιστα, καγκουρια, πιστα, τελικες, πιστα! Το δικο σου ειναι λογικο να τα κραταει γιατι ειναι βαρια. Οι δισκοι εχουν αλλο παχος και αλλο κραμα για να αντεχουν μεγαλυτερες θερμοκρασιες. Δεν ειναι δυνατον να μπουν μεταλλικα στο ER για χρηση πολης απο ενα αρχαριο, δεν θα εχει φρενα πουθενα! Γενικα πολλες εταιριες εχουν καλες παστες. Εχμ... ναι παίζει κι αυτό. Γενικώς αν ο άλλος δεν είναι συνέχεια γκάζια και δυνατά φρένα, μπορεί να παίξει και με μαλακή οργανική πάστα. Θα προτιμούσα να αλλάζω τακάκια παρά δίσκο. Η διαφορά κόστους μεγάλη. Εξαρτάται όμως και πόσο σύντομα θα αλλάζεις τακάκια...γιατί αν τα αλλάζεις κάθε 10χιλ χιλιόμετρα σε τέσσερις αλλαγές θα έχεις πιάσει την αξία των δισκοπλακών και θα έχεις μόνο 40-50χιλ χιλιόμετρα στο κοντέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Ομολογώ ότι δεν ξέρω την τύφλα μου γύρω από τα τακάκια. Σε ένα μοτό όπως το er-6n πια θεωρούνται καλά? Πέρνοντας υπόψη τα λεγόμενα του ALX και του vittorio έχω μπερδευτεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Από τα μαμά δεν έμεινες ευχαριστημένος? Εγώ δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία να βάλω οποιοδήποτε ανταλλακτικό εκτός από τα μαμά σε κανένα όχημα είτε αυτοκίνητο είτε μοτοσυκλέτα ! Ίσως χάνω κάπου αλλά πάω στα σίγουρα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Από τα μαμά δεν έμεινες ευχαριστημένος? Εγώ δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία να βάλω οποιοδήποτε ανταλλακτικό εκτός από τα μαμά σε κανένα όχημα είτε αυτοκίνητο είτε μοτοσυκλέτα ! Ίσως χάνω κάπου αλλά πάω στα σίγουρα !!! Τα μαμα τακακια εχουν πανω 19500 χλμ και εχουν ακομη παστα ενω μου εχουν ηδη χαραξει το δισκο. Βαζοντας τη λογικη μου, σκεφτομαι πως αν συνεχισω και τα χρησιμοποιω θα μειωσω την διαρκεια ζωης των δισκων και ειναι ασυμφορο να τους αλλαξω γιατι ειναι και τυπου μαργαριτα και οι 3. Καλυτερα να βαλω οργανικα για να βελτιωσω και την αισθηση στο φρεναρισμα ενω ηδη μου εχουν μπει σκεψεις για σωληνακια υψηλης μπρος-πισω... Στο YBR που ειχα αλλαξει τα μαμα τακακια με Premier αποδειχτηκε πως ηταν καλη λυση ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Με οργανικά τακάκια μειώνεις την απόδοση στο φρενάρισμα, ζεσταίνομαι πιο εύκολα και αποδίδουν λιγότερο 19,500 με μαμά τακάκια? Εγώ στα 12 και έχω ήδη αλλάξει μια φορά μπροστινά και πισινά... και φοράω και μεταλλικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Με οργανικά τακάκια μειώνεις την απόδοση στο φρενάρισμα, ζεσταίνομαι πιο εύκολα και αποδίδουν λιγότερο 19,500 με μαμά τακάκια? Εγώ στα 12 και έχω ήδη αλλάξει μια φορά μπροστινά και πισινά... και φοράω και μεταλλικά Δεν ξερω επ'ακριβως να σου απαντησω γιατι το μηχανακι το αγορασα μεταχειρησμενο πριν 3 εβδομαδες. Θα ξαναδω καλυτερα το manual και το book service και θα σου πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Καλυτερα να βαλω οργανικα για να βελτιωσω και την αισθηση στο φρεναρισμα ενω ηδη μου εχουν μπει σκεψεις για σωληνακια υψηλης μπρος-πισω... Στο YBR που ειχα αλλαξει τα μαμα τακακια με Premier αποδειχτηκε πως ηταν καλη λυση ;) Ούτε για πλάκα μ βάλεις σωληνάκι υψηλής στο πίσω φρένο. Στο μπροστά, όσο μπορείς καθυστέρησέτο μέχρι να συνηθήσεις λίγο το υπάρχων, και άν δε σου φτάνει, βάλε υψηλής αλλά μόνο μπροστά. Πίσω θα χάσει πάσα αίσθηση και προοδευτικότητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Ούτε για πλάκα μ βάλεις σωληνάκι υψηλής στο πίσω φρένο. Στο μπροστά, όσο μπορείς καθυστέρησέτο μέχρι να συνηθήσεις λίγο το υπάρχων, και άν δε σου φτάνει, βάλε υψηλής αλλά μόνο μπροστά. Πίσω θα χάσει πάσα αίσθηση και προοδευτικότητα Εκπλησομαι!!! Βασικα το ER εχει παρει πολυ καλες κριτικες για το πισω φρενο του. Αν ειναι να το χαλασω τοτε δεν το βαζω. Τα σωληνακια υψηλης σκοπευω ουτως η αλλως να τα καθυστερησω γιατι πρωτα πρεπει να παρω καινουριο κρανος. ;) Οσο αφορα τα τακακια, στο book service δεν εχουν γραφτει οι εργασιες που γίνονταν καθε φορα και στο manual λεει ελεγχο και αντικατασταση (αν χρειαζεται) καθε 6.000χλμ οπότε θολο το τοπίο. Εγώ θα τ'αλλαξω παντως γιατι έρχεται καλοκαιρι και θα παιξει πολυ χαλκιδική και θελω να νιωθω σιγουριά (πολλες μ@@@ες γινονται σ'αυτο το δρόμο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Εγώ στο Fazer έχω τώρα περίπου 23.500 κμ και έχω ακόμα τα μαμά και την προηγούμενη βδομάδα που ρώτησα μου είπε ο μάστορας ότι τα μπροστινά τακάκια έχουν πολλά κμ ακόμα !!! Για τα πίσω δεν ρωτάω γιατί σπάνια τα χρησιμοποιώ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες