NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Εχω 2 KBC.Ενα δικο μου και ενα της κοπελας μου ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimtaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ένα HJC CL-XS και δεν έχω μείνει ικανοποιημένος και ένα Caberg V2R Zonda που πιστεύω τα άξιζε τα λεφτουδάκια του!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 pilot fr-11 αποδειχτηκε μεγαλη και τωρα θελω να παρω καινουργιο αλλο no money Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Airoh εχω αλλα εδω να εκφρασω και ενα παραπονο οτι στις επιλογες mygear στις ρυθμισεις καθε χρηστη δεν υπαρχει κανενα αυτης της μαρκας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Shark RSI Eden B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 SHOEI hornet DS και UVEX carbon Uvex και δεν μπορώ να πω ότι ήμουν και πολύ ευχαριστημένος... ..Ομοιως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 shoei XR 1000 πολυ καλο κρανος το εχω ενα χρονο , ελαφρυ και με λιγο θορυβο στα πολλα χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Bell M5X Daytona.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 εχω ενα arai astro r για μενα (4 χρονων) και το θεωρω αψογο και ενα shark s500 για την κοπελια. (επισης 4 χρονων) και ειναι ετσι κι ετσι. εχει ηδη παραγγελθει suomy vandal flowers για την κοπελια και εγω μαλλον θα αλλαξω μαρκα και θα παω προς suomy για spec 1r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PitS3 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Μεχρι τωρα φορουσα ενα LASER DAYTON το οποιο δεν μου εκατσε και πολυ, κακη αεροδυναμικη χαμηλη ποιοτητα εμπαζε αερα απο τη ζελατινα γιατι σε ενα χρονο τα σφουκαρακια που εφαρμοζει ειχαν γινει .......Anyway μετα απο αρκετο ψαξιμο παρηγγειλα και περιμενω το καινουριο μου κρανακι απο γερμανια *(το οποιο αργει και τα εχω παρει λιγο στο κρανιο αλλλα.....κανω υπομονη) το Shoei XR1000 Camino TC-6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 απο γερμανια *(το οποιο αργει και τα εχω παρει λιγο στο κρανιο αλλλα.....κανω υπομονη) fc-moto?????? sorry για το offtopic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Τωρα φοραω το agv k-4 αλλα θα ηθελα να φοραω το shoei x-spirit!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 shoei rf-1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PitS3 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) fc-moto?????? sorry για το offtopic ναι απο fc-moto, η παραγγελία έγινε στις 19-5 και απ οσο διαβασα συνηθως τα στελνουν σε 5 μερες αυτο εχει 2 μερες που ειναι "ΣΕ ΔΙΑΚΊΝΗΣΗ" στην αθηνα οπως λεει η UPS...ελπιζω αυριο να ερθει γιατι ειμαι χωρις κρανος Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2009 από τον PitS3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Shoei Hornet DS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Shoei Hornet DS ΩΠΑ! :D Για πες εντυπωσεις!!! (Στα "πολλα"..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Nolan n103 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Φοραω ενα Nova αλλα ερχεται το Shark RSI Skylon Blue!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 ναι απο fc-moto, η παραγγελία έγινε στις 19-5 και απ οσο διαβασα συνηθως τα στελνουν σε 5 μερες αυτο εχει 2 μερες που ειναι "ΣΕ ΔΙΑΚΊΝΗΣΗ" στην αθηνα οπως λεει η UPS...ελπιζω αυριο να ερθει γιατι ειμαι χωρις κρανος Ποοοο αυτη η UPS ειναι οτι να'ναι!!!Εγω εκανα μια παραγγελια απο την Αμερικη μεταφορικα της UPS και ηρθε εδω,οχι μονο δεν με πηραν τηλ αμεσως μολις εφτασε Ελ.Βενιζελος αλλα με πηραν μετα απο 3 μερες λεγοντας μου οτι το προιον πηγε σε μια διευθυνση κατοικιας που ημουν πριν 4 χρονια και δεν με βρηκαν λεει!!!Χαχα η πλακα ειναι οτι στο παιδι στην Αμερικη εδωσα τα στοιχεια της τωρινης μου κατοικιας για να το στειλει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Shoei(ταξιδια πιστα) Shark(Πόλη χειμώνα και νυχτα μόνο) Uvex(πολη καλοκαίρι και μερα μόνο) Caberg(Πολη χειμώνα καλοκαίρι μέρα και νύχτα :P ) Νova (χωμάτινες βόλτες αλλά απεβίωσε πρίν 2 βδομάδες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Shoei(ταξιδια πιστα) Shark(Πόλη χειμώνα και νυχτα μόνο) Uvex(πολη καλοκαίρι και μερα μόνο) Caberg(Πολη χειμώνα καλοκαίρι μέρα και νύχτα :P ) Νova (χωμάτινες βόλτες αλλά απεβίωσε πρίν 2 βδομάδες) Λερνεα Υδρα... :tease: Ηθελα να ηξερα που τα βαζεις μεσα στο σπιτι ολα αυτα,τα βγαζεις εξω βολτα??? Μαγαζι με κρανη εχεις??? Εχω ξεφυγει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Καλα με τοσα θεματα περι κρανων που εχουν παιξει ανα περιοδους, εχω μαθει τα κρανη ενος μεγαλου ποσοστου μελων απ'εξω. Μεχρι και τα γραφικα τους εχω μαθει!!! Εγω προσφατα αγορασα ενα X-lite 701. Στην ψηφοφορια ψηφισα Nolan αφου επιλογη X-lite δεν παιζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRSakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Shoei XR-1000 Rogue... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Nolan (σπαστο πολης) + Shark(ταξιδια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prozak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) χμ... εχω 3 1. acerbis το καλοκαιρινό μου για μεσα στη πόλη... το αγόρασα με γνώμονα το τσιγάρο... :-) 2. caberg μόνο με το στρομα (ταιριαζει το χρώμα, χιχι) 3. Nolan, το φοράω το χειμώνα μεσα στη πόλη Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2009 από τον prozak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες