leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 βρε παιδιά, η BMW εκτός από τις μειωμένες τιμές που έχει λόγω τέλους ταξινόμησης 480 ευρώ για το GS 1200, δίνει συν τοις άλλοις 2.000 ευρώ σε εξοπλισμό, που πχ αν πάρεις βαλίτσες κι εξάτμιση, έπιασες αμέσως αμέσως τα 1400. ουσιαστικά γλυτώνεις 2500 ευρώ αυτή την εποχή. ρε λέτε να σπρώξω αυτό που έχω και να πάρω ένα νέο? τι λέτε οι έταιροι άρρωστοι συνδαιτύμονες? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Σε χαλάει αυτό που έχεις τώρα; αν σκοπεύεις να αλλάξεις ούτως η άλλως τότε ναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 :D ...αδελφε ! ....τα συμπτώματα της περιπτωσης σου δειχνουν οτι ...πρεπει επείγοντος να γραψεις χιλιομετρα!..χαχα!(..εντελως φιλικα ετσι! ) ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 αρρώστεια λέμε.. Μαθουσαλίασις :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xania18 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 ξερεις ρε φιλε και τι προσφορες κανει στο f800gs γιατι εγω ενδιαφερομαι τρελα...τα λεφτα ντουκου που λεμε...τι μπορω να διεκδηκησω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αυτή τη στιγμή το τόπικ βρίσκεται ακριβώς πάνω απο το αντιστοιχο ΔΑΝΕΙΟ....!!!!! :P :lol: Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2009 από τον swork21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 2 χιλιαρικάκια με κάθε αγορά μοτο λέμε.... πάμε για ομαδική αγορά?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 ρε λέτε να σπρώξω αυτό που έχω και να πάρω ένα νέο? τι λέτε οι έταιροι άρρωστοι συνδαιτύμονες? B) αρρώστεια λέμε..Μαθουσαλίασις :lol: Και περιμενεις τωρα εσυ,να σου πω εγω "μην παρεις τιποτα ρε,καλα εισαι οπως εισαι"...Αμ δε... ρε βουρρρρρ για το καινουριο λεμε.Αμα δεν σε στεναχωρει το "ποσό" κοπάνατο το φέσι και καλοταξιδος...Ετσι ειναι τα μοτορια...για να τ'αλλαζουμε και να γουσταρουμε.Μια ζωη την εχουμε ρεεεεε! Με τις ευλογιες μου παιδι μου... :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 γι αυτό μ αρέσεις ρε φίλε. μόνο εσύ με καταλαβαίνεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Και εγω και εγω σε καταλαβαινω!!! :clapping: Αν δεν εχεις κανενα μειον και σε λεφτα και σε ''μηχανη'' τοτε βουυυυυυυυρ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Architect 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 εχεις ηδη το καλυτερο bmw που υπαρχει...το να δωσεις κιαλλα ευρω για να χει ασημι καπακια στο τεποζιτο δεν αξιζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Ρε, μπας και να κανουμε μια ομαδικη, για το επετειακο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 ...ειιιναιιι τρελοιιιιιί ....ειναι τρελοιιιί οι Γερμανοιιιιιιιιιιί!!!!! .............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Ρε, μπας και να κανουμε μια ομαδικη, για το επετειακο?? Παιζει ΠΟΛΥ αυτο το σεναριο Θαναση...Ηδη δειλα δειλα δηλωθηκε ενδιαφερον απο καποιους εδω... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 εμενα αυτο το ασημενιο καπακι με χαλαει πολυ,μα παρα πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 εμένα με φτιάχνει πάντως το νέο λουκ και ότι δεν έχει πια παιδικές ασθένειες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 εμενα αυτο το ασημενιο καπακι με χαλαει πολυ,μα παρα πολυ εμένα με φτιάχνει πάντως το νέο λουκ και ότι δεν έχει πια παιδικές ασθένειες! Εγω παντως επιμενω οτι ο,τι ομορφοτερο υπαρχει σε GS e-v-e-r ειναι αυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Πότε θα έρθει αυτό Κώστα ξέρουμε; Μήπως μπορούμε να κάνουμε και καμιά εκτίμιση για το πόσο θα έχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Πότε θα έρθει αυτό Κώστα ξέρουμε; Μήπως μπορούμε να κάνουμε και καμιά εκτίμιση για το πόσο θα έχει; Εχω δωσει "σημα" σχετικο και αναμενω ΠΛΗΡΗ και ΥΠΕΥΘΥΝΗ απαντηση απο "μεσα"... :) Θα ενημερωσω σχετικα απο βδομαδα,λογικα !Stay tuned Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Φυσικα πρεπει να ανεβεις Αθηνα , γιατι εδω ουτε επισημη δεν υπαρχει !!!!!!!!!! με το καλο η καινουργια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Φυσικα πρεπει να ανεβεις Αθηνα , γιατι εδω ουτε επισημη δεν υπαρχει !!!!!!!!!! Το καλυτερο ταξιδι θα κανει... Ξερεις αυτη η παραλαβη νεας μοτοσυκλετας που δεν κρατιεσαι με τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Να μην ασχοληθώ με "μανούλα μου" δηλαδή ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Γενικά καλή εποχή για αγορά, αρκεί να πουλήσεις καλά τη δική σου.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 κι εγώ αν κάνω την κίνηση (αν προλάβω δηλ πριν με πυροβολήσει η αρραβωνιαστικιά μου) θα πάω Αθήνα σε συγκεκριμένη αντιπροσωπεία. φανταστείτε το Άσπρο Τζι Ες φορτωμένο με 2000 ευρώ πράγματα μαμά και γυαλισμένους λαιμούς καθαρό ασημί!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Αγαπητε διτροχε φιλε οντως χρειαζεσαι km εγω παντως αγορασα το 2007 ενα BMW ADV 1200! μετριτοις με αποσιρση απαλαγη τελων κ 5 ετη 15700 τορα βεβαια εχει παει 20000 euros καθωσ το τουβανιασα με αποδοση 120 στον τροχο εν ολιγοισ σσου προτεινω να το παρεισ ακομα καλιτερα το 800 εχι κ αφτο πολι γκαζι κ τα κανει ολα κ συμφερει νασαι καλα παντα!!! GUS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες