Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Για το καλό μου το xrάκι μιλάω που εντάξει, παράπονο δεν έχω! Και εξηγώ: Είναι φορές που νοιώθω ότι τραβάει μια χαρά, σαν να πετάει ρε παιδί μου! :P Κι είναι και κάτι άλλες, που το νοιώθω να ζορίζεται, να θέλει αμέσως αλλαγή ταχύτητας μόλις ανοίγω το γκάζι, σα να μη τραβάει καθόλου... Εντάξει, από τους μήνες που το οδηγώ έχω καταλάβει ότι δεν είναι και κανένας σίφουνας :lol: αλλά όχι και έτσι! Είμαι εγώ τρελλή ή μπορεί όντως να συμβαίνει κάτι τέτοιο? πάντα το ζεσταίνω πριν ξεκινήσω και δεν έχω παρατηρήσει να κάνω κάτι διαφορετικό όταν συμβαίνει... Αααα και μια ερώτηση: Σε όσους έχει τύχει να περάσει από τα χέρια τους το συγκεκριμένο μηχανάκι, τι τελική υποτίθεται πως έχει? Γιατί διάβασα σε κάποια θέματα εδώ για άλλα 125άρια π.χ. xt πως πιάνουν 120 και Η αλήθεια είναι πως δεν έχω επιχειρήσει να μάθω την τελική του (πού άλλωστε μέσα στην Αθήνα?) αλλά σε ένα μικρό ταξιδάκι που πήγα και βγήκα εθνική το πήγα μέχρι 100-105 και δεν το ένοιωθα για πολύ παραπάνω... Άνετα πήγαινε κάπου στα 90-100... Σκέτος πύραυλος λέμε!! Πω πω κατεβατό βγήκε τελικά... Απορίες, πολλές απορίες συγχωρήστε με! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Πολλές φορές η διαφορά που βλέπεις στην απόδοση είναι άν έχει ζεσταθεί πολύ το μοτεράκι του , πχ αν έχεις μπλέξει στην κινηση μέρα μεσημέρι και πάς να ξεκινήσεις απο το φανάρι. Εκεί δεν θα τραβάει όπως πχ ένα απογευματάκι που θα έχεις βγεί για βόλτα σε ανοιχτούς δρόμους. Τα 120 χλμ που πιάνουν είναι πάντα στο κοντέρ και παίζουν διάφορες παράμετροι όπως "ψιλοκατηφόρα" "ευνοϊκός τυφώνας" να φυσάει απο πίσω κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Μαλλον οταν νιωθεις καλα με το μηχανακι και νιωθεις οτι το εχεις στιβεις το γκαζι του και θες παραπανω και υπαρχουν φορες που δεν θες το γκαζι και σου φαινεται πολυ αυτο που εχει...νομιζω οτι ειναι ψυχολογικο αυτο που λες βασικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 υπαρχει περιπτωση να εχει αρπαξει κανα ανοιξιατικο κρυωμα,συμβαινει καμια φορα μην αγχωνεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Μπαααα το προσέχω το καλό μου, τι έτσι? :P Μάλλον ανεβάζει κι αυτό θερμοκρασία σαν κι εμένα μ΄όλους τους "μην τους χαρακτηρίσω" που κυκλοφορούν...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Μαλλον οταν νιωθεις καλα με το μηχανακι και νιωθεις οτι το εχεις στιβεις το γκαζι του και θες παραπανω και υπαρχουν φορες που δεν θες το γκαζι και σου φαινεται πολυ αυτο που εχει...νομιζω οτι ειναι ψυχολογικο αυτο που λες βασικα... θα συμφωνησω με τον θανο ,οσο για την τελικη που λες ,μην αγχωνεσαι μια χαρα ειναι για τα κυβικα του να πηγαινεις ανετα με 90-100. και αυτο που λες οτι λιγο μετα δεν το νιωθεις και πολυ ανετο ,επισης λογικο.αμα εισαι ανετα μεχρι εκει ,εισαι μια χαρα ,δεν υπαρχει λογος να το ζοριζεις παραπανω στην εθνικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 πετα το και παρε κατι με clipons! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_xjr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 ενα 125αρι πάει 120χλμ στον υπνο του ιδιοκτήτη του. μια χαρά ειναι το μηχανάκι σου, μην αγχώνεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 πετα το και παρε κατι με clipons! Είσαι κακός..... σνιφ! ενα 125αρι πάει 120χλμ στον υπνο του ιδιοκτήτη του. μια χαρά ειναι το μηχανάκι σου, μην αγχώνεσαι Δηλαδή εγώ που έχω και μεγάλη φαντασία, άμα ρίξω ένα υπνάκο πιάνω και 150?????? Mille merci για όλες τις απαντήσεις παιδιά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Και εγώ το παθαίνω αυτό κάποιες φορές.....νιωθώ ότι δεν τραβάει.....αλλά μια βολτίτσα με καλά ροπιασμένη 4η για κανά 3-4 λεπτάκια το ισιώνει στα καπάκια. Αν είσαι μέσα στην κίνηση και πας 1η-2α, 2α νεκρά....ε κάπου την ακούει το μοτόρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Μάλλον κάτι θα μπαίνει στην εξάτμιση και δεν θα τραβάει... Οταν το νιώθεις αυτό να το σηκώνεις λαμπάδα :lol: :lol: Μην ανυσηχείς. Μέσα στην κίνηση της πόλης είναι φυσιολογικό αυτό :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 τωρα μου ηρθε...δεν πιστευω να ξεχνας κανα τσοκ ανοιχτο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Ρεεεεεεε!!! Με βρήκατε μικρή (λέμε τώρα... :P ) και με δουλεύετε????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delaaa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 αυτο που λες σημαινει οτι θες περισσοτερα κυβικα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 τωρα μου ηρθε...δεν πιστευω να ξεχνας κανα τσοκ ανοιχτο.... Όχι τσοκ κλειστό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Ρεεεεεεε!!! Με βρήκατε μικρή (λέμε τώρα... :P ) και με δουλεύετε????? Έλα που δεν σ'αρέσει :P Αν μετακινήσε συχνά εντός πόλης, καλό είναι που και που (κατά το φου και φου) να το ξεμπουκώνεις το μηχανάκι, που θα πει εθνίκη και δώστου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Αν μετακινήσε συχνά εντός πόλης, καλό είναι που και που (κατά το φου και φου) να το ξεμπουκώνεις το μηχανάκι, που θα πει εθνίκη και δώστου "Εεεεεε, κύριε εργοδότα συγνώμη... αλλά να πεταχτώ μία μέχρι Σούνιο γιατί το μηχανάκι θέλει ξεμπούκωμα???? Και μετά πως θα πηγαίνω εγώ στις εφορίες και στις δουλειές?? Εεε???'' Σοβαρά τώρα μάλλον το χρειάζεται γιατί μπλέξιμο στο κέντρο κάθε μέρα, μην τα φτύσει κιόλας το καλό μου... Ευχαριστώωωωωωω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες