Jump to content
Sign in to follow this  
Asxeth

Μηχανή με διχασμένη προσωπικότητα???

Recommended Posts

Για το καλό μου το xrάκι μιλάω που εντάξει, παράπονο δεν έχω!

Και εξηγώ:

Είναι φορές που νοιώθω ότι τραβάει μια χαρά, σαν να πετάει ρε παιδί μου! :P Κι είναι και κάτι άλλες, που το νοιώθω να ζορίζεται, να θέλει αμέσως αλλαγή ταχύτητας μόλις ανοίγω το γκάζι, σα να μη τραβάει καθόλου...

Εντάξει, από τους μήνες που το οδηγώ έχω καταλάβει ότι δεν είναι και κανένας σίφουνας :lol: αλλά όχι και έτσι!

Είμαι εγώ τρελλή ή μπορεί όντως να συμβαίνει κάτι τέτοιο? πάντα το ζεσταίνω πριν ξεκινήσω και δεν έχω παρατηρήσει να κάνω κάτι διαφορετικό όταν συμβαίνει...

Αααα και μια ερώτηση: Σε όσους έχει τύχει να περάσει από τα χέρια τους το συγκεκριμένο μηχανάκι, τι τελική υποτίθεται πως έχει? :unsure:

Γιατί διάβασα σε κάποια θέματα εδώ για άλλα 125άρια π.χ. xt πως πιάνουν 120 και :knife: Η αλήθεια είναι πως δεν έχω επιχειρήσει να μάθω την τελική του (πού άλλωστε μέσα στην Αθήνα?) αλλά σε ένα μικρό ταξιδάκι που πήγα και βγήκα εθνική το πήγα μέχρι 100-105 και δεν το ένοιωθα για πολύ παραπάνω... Άνετα πήγαινε κάπου στα 90-100... Σκέτος πύραυλος λέμε!! :tease:

Πω πω κατεβατό βγήκε τελικά... :blush: Απορίες, πολλές απορίες συγχωρήστε με! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολλές φορές η διαφορά που βλέπεις στην απόδοση είναι άν έχει ζεσταθεί πολύ το μοτεράκι του , πχ αν έχεις μπλέξει στην κινηση μέρα μεσημέρι και πάς να ξεκινήσεις απο το φανάρι. Εκεί δεν θα τραβάει όπως πχ ένα απογευματάκι που θα έχεις βγεί για βόλτα σε ανοιχτούς δρόμους.

Τα 120 χλμ που πιάνουν είναι πάντα στο κοντέρ και παίζουν διάφορες παράμετροι όπως "ψιλοκατηφόρα" "ευνοϊκός τυφώνας" να φυσάει απο πίσω κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον οταν νιωθεις καλα με το μηχανακι και νιωθεις οτι το εχεις στιβεις το γκαζι του και θες παραπανω και υπαρχουν φορες

που δεν θες το γκαζι και σου φαινεται πολυ αυτο που εχει...νομιζω οτι ειναι ψυχολογικο αυτο που λες βασικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαααα το προσέχω το καλό μου, τι έτσι? :P

Μάλλον ανεβάζει κι αυτό θερμοκρασία σαν κι εμένα μ΄όλους τους "μην τους χαρακτηρίσω" που κυκλοφορούν...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μαλλον οταν νιωθεις καλα με το μηχανακι και νιωθεις οτι το εχεις στιβεις το γκαζι του και θες παραπανω και υπαρχουν φορες

που δεν θες το γκαζι και σου φαινεται πολυ αυτο που εχει...νομιζω οτι ειναι ψυχολογικο αυτο που λες βασικα...

θα συμφωνησω με τον θανο ,οσο για την τελικη που λες ,μην αγχωνεσαι μια χαρα ειναι για τα κυβικα του να πηγαινεις ανετα με 90-100.

και αυτο που λες οτι λιγο μετα δεν το νιωθεις και πολυ ανετο ,επισης λογικο.αμα εισαι ανετα μεχρι εκει ,εισαι μια χαρα ,δεν υπαρχει λογος να το ζοριζεις παραπανω στην εθνικη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πετα το και παρε κατι με clipons!

:sorry: Είσαι κακός..... σνιφ!

ενα 125αρι πάει 120χλμ στον υπνο του ιδιοκτήτη του.

μια χαρά ειναι το μηχανάκι σου, μην αγχώνεσαι

Δηλαδή εγώ που έχω και μεγάλη φαντασία, άμα ρίξω ένα υπνάκο πιάνω και 150?????? :uglystupid2:

Mille merci για όλες τις απαντήσεις παιδιά :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ το παθαίνω αυτό κάποιες φορές.....νιωθώ ότι δεν τραβάει.....αλλά μια βολτίτσα με καλά ροπιασμένη 4η για κανά 3-4 λεπτάκια το ισιώνει στα καπάκια.

Αν είσαι μέσα στην κίνηση και πας 1η-2α, 2α νεκρά....ε κάπου την ακούει το μοτόρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον κάτι θα μπαίνει στην εξάτμιση και δεν θα τραβάει... Οταν το νιώθεις αυτό να το σηκώνεις λαμπάδα :lol: :lol:

Μην ανυσηχείς. Μέσα στην κίνηση της πόλης είναι φυσιολογικό αυτό :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρεεεεεεε!!! Με βρήκατε μικρή (λέμε τώρα... :P ) και με δουλεύετε?????

Έλα που δεν σ'αρέσει :P

Αν μετακινήσε συχνά εντός πόλης, καλό είναι που και που (κατά το φου και φου) να το ξεμπουκώνεις το μηχανάκι, που θα πει εθνίκη και δώστου :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν μετακινήσε συχνά εντός πόλης, καλό είναι που και που (κατά το φου και φου) να το ξεμπουκώνεις το μηχανάκι, που θα πει εθνίκη και δώστου

"Εεεεεε, κύριε εργοδότα συγνώμη... αλλά να πεταχτώ μία μέχρι Σούνιο γιατί το μηχανάκι θέλει ξεμπούκωμα???? Και μετά πως θα πηγαίνω εγώ στις εφορίες και στις δουλειές?? Εεε???''

:tease:

Σοβαρά τώρα μάλλον το χρειάζεται γιατί μπλέξιμο στο κέντρο κάθε μέρα, μην τα φτύσει κιόλας το καλό μου...

Ευχαριστώωωωωωω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα