Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2009 Μήνυμα ελήφθη και από μένα. Πάντως φίλος μου βάζει χρόνια στον Χοϊμέ στο αυτοκίνητο και είναι ευχαριστημένος. Ίδωμεν….. Εγώ σου παραθέτω καλού κακού τα στοιχεία του: 2109480085 και ζητάς τον κ. Σίμο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 250 Καλλιθέα Μάλλον θα έχει κι άλλο μαγαζί. Αυτό που λέω εγώ είναι ψηλά, σε μονό αριθμό και στην αρχή της αρίθμησης. :0 Ενώ αυτό που λες εσύ είναι χαμηλά στην Καλλιθέα, κοντά στην Αγία Ελεούσα. Επειδή τα πάντα είναι θέμα ανθρώπων, μπορεί κάλιστα στο ένα κατάστημα να υπάρχουν καραγκιόζηδες και στο άλλο σωστοί επαγγελματίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelllos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Το μηχανάκι ήρθε και τα ελαστικά αλλάχθηκαν την ίδια στιγμή. Έβαλα τα Continental ContiGO εμπρός 80/90-17 και πίσω τα 100/80-17. Ναι ναι καλά είδατε. Οι διαστάσεις που δίνει η μαμά δεν υπάρχουν ούτε στα Continental. Πήρα τηλ. στον Σαρακάκη και μίλησα με τεχνικό της HONDA. Αυτός μου είπε ότι ακριβώς τα ίδια ελαστικά δεν τα βγάζει ακόμα καμία εταιρία., και με παρέπεμψε στον κ. δεν θυμάμαι από την ΜΟΤΟΡΟΔΑ, ο οποίος μου είπε ότι με τις ευλογίες της αντιπροσωπείας βάζουν την διάσταση του CBR. Αυτοί είχαν Bridgestone και η τιμή τους …200. Οπότε βουρ στον Χοϊμέ όπου μπήκαν τα Conti έναντι των 130. -_- Αλήθεια για πείτε μου σας παρακαλώ. Είναι φυσιολογικό να μυρίζουν έντονα τα ελαστικά? Φαντάζομαι πως αν ναι, θα πρέπει κάποια στιγμή αυτό να σταματήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mreth 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 Υπάρχει κανένας άλλος που άλλαξε λάστιχα στο cbf? Τώρα με τα πρωτοβρόχια σκέφτομαι να αλλάξω τα λάστιχα της μαμάς (αν και έχουν κάνει κάτι παραπάνω από 300 χμ). Δεν ξέρω πολλά πράγματα, σε συνεργείο δεν ρώτησα αλλά από αυτά που είδα μόνη μου στο ίντερνετ η μόνη εταιρεία που έχει και για τα 2 ελαστικά τις διαστάσεις του cbf είναι η bridgestone. Δεν θέλω να αλλάξω διάσταση και να βάλω του cbr και γιατί είναι λεπτότερα και γιατί μπορεί να αλλάξει η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. Όμως το ελαστικό που δίνει η Bridgestone για τη διάσταση της πίσω ρόδας του cbf, η bridgestone το ονομάζει "front tyre". Πιστεύετε ότι άυτό έχει μεγάλη σημασία; Δυστυχώς στη σελίδα δεν γράφει πολλές λεπτομέρειες για να καταλάβω κατά πόσον αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Γνωρίζετε μήπως υπάρχουν και άλλες εταιρείες που έχουν τις συγκεκριμένες διαστάσεις; Έχει δοκιμάσει κάποιος και ποια η γνώμη του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Πέρασα και εγώ απο την αντιπροσωπεία στο Ελληνικό απο όπου και αγόρασα τη μηχανή για να τους ρωτήσω και αφού το ψάξαν και δεν βρήκαν κάτι μου είπαν οτι θα το ψάξουν μέσω Σαρακάκη και θα με ειδοποιήσουν. Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο και οφείλω να παραδεχτώ οτι είμαι εκνευρισμένος. Απο όσα μου μετέφερε το παιδί απο την αντιπροσωπία η άποψη του Σαρακάκη είναι οτι αυτοί έχουν λάστιχα, τα ίδια τα μαμά που φοράει μόλις το αγοράζεις, και άρα δεν υπάρχει πρόβλημα και λόγος να παραπονεθούμε. Σε ερώτηση "αν ο πελάτης θέλει να επιλέξει κάποια καλύτερα λάστιχα" η απάντηση ήταν οτι "φταίνε οι εταιρίες που δεν βγάλαν λάστιχα στις διαστάσεις της δικιάς μας μηχανής - να παραπονεθεί σε αυτές". Κοινώς αν αύριο αποφασίσουν να βγάλουν μια μηχανή με διαστάσεις ελαστικών 80,3/150-17,2 η pirelli πρέπει να φτιάξει τέτοια λάστιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Εγώ πέρασα στο δικό μου CBF 125 τα λάστιχα της Pirelli MT 75 με διαστάσεις 90/80-17 μπροστά (67,55Ε) και 110/80-17 πίσω (79,55Ε) 147Ε συνολικά. Δηλώνω απίστευτα ευχαριστημένος με τα νέα δεδομένα που ισχύουν πλέον στο μηχανάκι μου. Τα βασικά ατού των νέων ελαστικών είναι η ευστάθεια που δίνουν στο μηχανάκι και τα αισθητά καλύτερα φρεναρίσματα. Η τελική ταχύτητα ίσως μειώθηκε ανεπαίσθητα. Για όποιον οδηγεί το CBF 125 με τα εργοστασιακά ελαστικά του να πάει ΑΜΕΣΑ να τα αντικαταστήσει γιατί κινδυνεύει σοβαρά λόγω της αμέλειας και της φιλαργυρίας της Honda. Visit Website Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Παιδιά επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω καινούργιο. Τα continental conti-go είναι επικίνδυνα. Με ελαφρώς νωπό (ούτε καν βρεγμένο) δρόμο και γλιστράνε απίστευτα. Έχω κάνει κοντά 9000χλμ. Ίσως είναι ώρα να τα αλλάξω. Είναι όμως που είναι λεπτά τα λάστιχα, να βάλεις ακόμη πιο λεπτά (του cbr) είναι σοφό; Νιώθω ότι χοντρά ελαστικά - καλύτερο πάτημα - καλύτερη πρόσφυση (τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου δίνουν, χωρίς να μπορώ να τη δικαιολογήσω τεχνικά). Άραγε μπορείς να βάλεις ελάχιστα πιο χοντρά; Υπάρχει περιθώριο πχ στους λασπωτήρες ή αναγκαστικά σε πιο λεπτά; Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ζεσταίνονται γρήγορα (λόγω πόλης) και να μην κάνω πατινάζ όταν ψιχαλίζει. Και το μηχανάκι το χρησιμοποιώ ως κύριο μεταφορικό μέσο, οπότε και Εθνική θα πάω και πόλη και όταν ψιλοβρέχει θα το κινήσω κτλ. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα. Continental 80/100-17 μπροστά, 100/90-17 πίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Καλησπέρα παιδιά προσφατα πηρα και εγω ενα CBF-125 και εχει πανω ακομα τα εργοστασιακα λαστιχα..Η ερωτηση μου ειναι ποια ειναι τελικα τα καλυτερα λαστιχα για το CBF-125? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα καλύτερα δεν ξέρω πια είναι πάντως μπορώ να σου πω πως είμαι "φοράω" τα pirelli mt75 και είμαι ευχαριστημένος ,όταν έρθει η ώρα της αλλαγής θα βάλω πάλι τα ίδια Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Σε ευχαριστω πολυ!και εγω αυτα θα βαλω μαλλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ki11ua 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Καλησπέρα παιδιά, Βρήκε κάποιος τρέχουσα τιμή στην ελληνική αγορά για τα pirelli mt75 στο CBF125 ? thnx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xtrancewarp69 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 150€ έχουν σε γνωστό μαγαζί στη Λένορμαν, την τιμή την έμαθα σήμερα. Χτές έπεσα, σήμερα την πήρα απο το συνεργείο (στραβωμένο τιμόνι και γδαρμένα φλάς και βαλίτσα)) και άυριο πάω να αλλάξω λάστιχα και να βάλω τα Pirelli. Δυστυχώς την πάτησα απο τα νάυλον μπουρ***α που φοράει, μετά απο 3 σχεδόν χρόνια και 14000km περίπου (ναι είμαι απαράδεκτος που τα κράτησα τόσο πολύ αλλά πλέον το κατάλαβα απο την κακή και την ανάποδη !) και σε ανοιχτή στροφή μου έφυγε το μπροστιινό χωρίς να το καταλάβω καν... Απλά πράγματα, χωρίς φρένο, χωρίς γκάζι.. Απλά με τα πρώτα κρύα το ''λάστιχο'' μάλλον δεν πρόλαβε να ζεσταθεί και με πούλησε με γλίστρα με 50km/h.. Ευτυχώς το μπουφάν έβγαλε τα χρηματάκια του όπως και το κράνος αφού χτύπησα και κεφάλι.. Πάντα εξοπλισμός, τον κουβαλάς χειμώνα καλοκαίρι αλλά κάποτε θα σε δικαιώσει.. Με λίγα λόγια μακριά απο τα TVS που έχει απο τη μάνα του, αλλαγή άμεσα ! Δεν ξέρω μήπως τα καινούργια μοντέλα έρχονται με κάτι καλύτερο, είναι και περίεργες οι διαστάσεις του.. Α, και πάντα προστασία αφού τη στατιστική δύσκολα την ξεγελάς για μεγάααλο χρονικό διάστημα στήν Ελλάδα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harisdei 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 προχτες εβαλα τα contigo στις προτεινομενες διαστασεις. 120 ευρω με ζυγοσταθμιση. κι αυτα ινδιας ειναι, αλλα καμμια σχεση με τα tvs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xtrancewarp69 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Εδω και μια εβδομάδα λοιπόν εχω τα Pirelli MT-75 σε διαστάσεις 110/80-17 το πίσω και σε 90/80-17 το μπροστά. Μετα απο περίπου 300 χιλιόμετρα στήν Αθήνα κυρίως, εχω να πω τα καλύτερα. Αναβαθμίστηκε το όχημα αισθητα, σε βρεγμένο δε γλιστράει υπο κανονικές συνθήκες ενω το παλιό νάυλον ήταν τρομακτικό ακόμη και σε πορεία με 10km/h. Επίσης, στο στεγνό το νιώθω πιο "δεμένό" ολο το μηχανάκι και εμπνέει σαφώς πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια απο οτι πρίν... Αναμενόμενο μεν, αλλά όταν το νιώθεις είναι εντυπωσιακό, ξαναγουστάρεις το μηχανάκι σου ! Κρίμα μοναχα που δεν είχα κάνει αυτή την αλλαγή πρίν πολύ καιρό... Ο χρόνος θα δείξει αντοχές και μεταβολές στήν απόδοση αν και είμαι σίγουρος πως και με τα λινά να έμενε πάλι καλύτερο θα ήταν απο τα προηγούμενα -και καλά- "λάστιχα" που του φόρεσε η μάνα του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis7razor 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 Εδω και μια εβδομάδα λοιπόν εχω τα Pirelli MT-75 σε διαστάσεις 110/80-17 το πίσω και σε 90/80-17 το μπροστά. Μετα απο περίπου 300 χιλιόμετρα στήν Αθήνα κυρίως, εχω να πω τα καλύτερα. Αναβαθμίστηκε το όχημα αισθητα, σε βρεγμένο δε γλιστράει υπο κανονικές συνθήκες ενω το παλιό νάυλον ήταν τρομακτικό ακόμη και σε πορεία με 10km/h. Επίσης, στο στεγνό το νιώθω πιο "δεμένό" ολο το μηχανάκι και εμπνέει σαφώς πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια απο οτι πρίν... Αναμενόμενο μεν, αλλά όταν το νιώθεις είναι εντυπωσιακό, ξαναγουστάρεις το μηχανάκι σου ! Κρίμα μοναχα που δεν είχα κάνει αυτή την αλλαγή πρίν πολύ καιρό... Ο χρόνος θα δείξει αντοχές και μεταβολές στήν απόδοση αν και είμαι σίγουρος πως και με τα λινά να έμενε πάλι καλύτερο θα ήταν απο τα προηγούμενα -και καλά- "λάστιχα" που του φόρεσε η μάνα του... Τα ιδια εβαλα κ εγω προχτες.... Απο τα contigo...... Κλασεις ανωτερα απο την πρωτη αισθηση.... Σαν να εδεσε η μηχανη..... αλλη αισθηση... πιο στιβαρο.... σε εμπνεει εμπιστοσυνη..... 170 ευρα.... τσιμπιμενα.... Αλλα 3 παραλιγον πτωσεις μεσα σε μια βδομαδα.... δεν τα λυπηθηκα...... Ευτυχως ειμαι ψηλος.... δεν ετρεχα.... κ δεν επεσα!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis7razor 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Τα ιδια εβαλα κ εγω προχτες.... Απο τα contigo...... Κλασεις ανωτερα απο την πρωτη αισθηση.... Σαν να εδεσε η μηχανη..... αλλη αισθηση... πιο στιβαρο.... σε εμπνεει εμπιστοσυνη..... 170 ευρα.... τσιμπιμενα.... Αλλα 3 παραλιγον πτωσεις μεσα σε μια βδομαδα.... δεν τα λυπηθηκα...... Ευτυχως ειμαι ψηλος.... δεν ετρεχα.... κ δεν επεσα!!!!!!!!!!! Σημειωση.... Τον αερα μου ειπαν να μην κοιταω πλεον τι λεει η Honda.... 34 μπροστα κ 38 πισω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Στη λίστα με τα συμβατά ελαστικά που μπορούν να τοποθετηθούν στο CBF 125, προσθέτω και τα καινούρια MICHELIN Pilot Street με διαστάσεις:90/80-17 μπροστά (53,14€)110/70-17 πίσω (77,75€)130.89€ συνολικά Τα έχω περάσει εδώ και τρεις βδομάδες με θετικές εντυπώσεις. Περισσότερα θα μπορώ να πω με την πάροδο του χρόνου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα συμφορουμίτες. Πριν 2 εβδομάδες έβαλα στο CBFάκι μου τα Pirelli MT 75 σε διαστάσεις: 90/80 μπροστά και 100/80 πίσω. Όσον αφορά τις πιέσεις μου πρότειναν τις εξής: 25 μπροστά και 29 πίσω ή 33 για δικάβαλο. Ωραία μέχρι εδώ. Μέχρι που πήγα σήμερα να ελέγξω πιέσεις και ενώ το μπροστά ήταν λίγο-πολύ εκεί κοντά (πρόσθεσα λίγο), το πίσω είχε πολύ περισσότερη πίεση, πάνω από 36! Δηλαδή όταν μου τα τοποθέτησαν δεν τήρησαν τα νούμερα που μου πρότειναν. Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωσα κάποια αστάθεια στη μοτοσυκλέτα πάντως... Και ρωτάω: - Τι ισχύει τελικά; - Μήπως κάποιος από εσάς έχει τα ίδια ελαστικά και μπορεί να μου πει τι πιέσεις βάζει; - Είναι λογικά τα νούμερα που μου πρότειναν (να αναφέρω ότι είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά που προτείνει η Honda για τα ContiGO); Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 από τον ritchie Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Loufadoros 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2016 Στη λίστα με τα συμβατά ελαστικά που μπορούν να τοποθετηθούν στο CBF 125, προσθέτω και τα καινούρια MICHELIN Pilot Street με διαστάσειςΤα έχω περάσει εδώ και τρεις βδομάδες με θετικές εντυπώσεις. Περισσότερα θα μπορώ να πω με την πάροδο του χρόνου.Τελικα ποιες οι εντυπωσεις σου για τα λαστιχα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2016 Φοβερά λάστιχα τα pilot street. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xtrancewarp69 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τελικα ποιες οι εντυπωσεις σου για τα λαστιχα ? Μιας και τα Pirelli MT-75 που έλεγα πιο πάνω ακόμα τα έχω πάνω στο μηχανάκι μετά απο περίπου 10 χιλιάδες χιλιόμετρα... Απο Οκτώβρη θα ξαναβάλω ακριβώς τα ίδια. Η αλήθεια είναι ότι τώρα πια θέλουν προσοχή μέσα στην πόλη και όχι έντονα φρεναρίσματα, όχι τόσο επειδή έχουν φαγωθεί αλλά γιατί έχουν ξεραθεί λίγο αν και το μηχανάκι είναι σε πιλοτή. Σε πιέσεις ευλαβικά 25 εμπρός και 29 πίσω όπως λεέι η χόντα είναι πολύ καλά. Τα πρώτα δυό χρόνια το κράτημα τους ακόμα και στο βρεγμένο ήταν πολύ καλό τηρουμένων των αναλογιών. Σήμερα σε επαρχιακό δίκτυο και καλή άσφαλτο είναι μια χαρά και δεν με ανησυχούν. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα αλλά θα τσεκάρω εντυπώσεις και για τα pilot μιας και τα φοράω στη Varadero και είναι τέλεια και εκείνα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2016 από τον Xtrancewarp69 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Τελικα ποιες οι εντυπωσεις σου για τα λαστιχα ? Τα pilot street έχουν μια ιδιομορφία στο σχήμα και μπορεί να σε ξενίσουν λίγο στην αρχή, ιδίως στις στροφές. Μόλις τα συνηθίσεις όμως δεν θα σου κάνουν καμία διαφορά στην αίσθηση.Θεωρώ ότι είναι ανθεκτικότερα στον χρόνο από τα Pirelli MT-75 και ανώτερα στο βρεγμένο οδόστρωμα. Αυτοί είναι οι δυο βασικότεροι λόγοι που θα προτιμήσω πάλι τα Michelin.Τα Pirelli MT-75 δίνουν μια εξαιρετική αίσθηση σταθερότητας στην αρχή που θα τα περάσεις αλλά η αίσθηση αυτή πέφτει με τον καιρό. Είναι ξεπερασμένα ελαστικά και προσωπικά εκτιμώ ότι κάποια στιγμή (που δεν θα αργήσει) θα αντικατασταθούν σαν σειρά από κάποια νέα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Στο CBF τα ειχα βαλει ολα πλην των continetal. Τα ινδικα μαμα ειναι μαλλον για Ινδους που η ανθρωπινη ζωη δεν εχει τοσο αξια αλλιως δεν καταλαβαινω την υπαρξη τους...στο τελος το καταλαβαν και στην Honda και το εδιναν με conti go.Απο michelin ειχα βαλει pilot street και pilot sporty τα δευτερα ειναι μακραν τα καλυτερα για το cbfaki.Επισης ειχα δοκιμασει bridgeston bt39 και τα ΜΤ75 τα θεωρω ισαξια αλλα πιο value for money τα ΜΤ75 οσο για τα ΒΤ39 η γεωμετρια εγινε πιο αποτομη...και δεν ταιριαζε στον χαρακτηρα του μικρου 125.Συνολικα τα pilot sporty ηταν για μενα το καλυτερο ελαστικο(κριμα που τα καταργησαν) και αμεσως μετα τα pirelli.Τα pilot street ειναι μια μετριοτητα..και θα τα προτεινα μονο σε καποιον που θελει ενα οικονομικο και ασφαλες ελαστικο για τις μετακινησεις του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Με τα pilot street 12κ χλμ τώρα δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Τα έχω χαρεί πάρα πολύ και τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες