Jump to content
Θάνος

36 ωρες 2009 - εντυπώσεις!

Recommended Posts

Μπράβο σας ρε μάγκες!

Μαλ@κία βέβαια για τα παιδιά που είχαν ατύχημα αλλά ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Απο περιέργεια.

Συμμετείχε κανας μονοκύλινδρος ?

Απο περιεργεια ειχα (ξαναρωτησει) και γω, ποσοι με Moto Guzzi! :rolleyes:

:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μοτο γκουτσι δε μετρησα αλλα αρκετα... τουλαχιστον 20-30 (υπαρχουν τοσα!!!)

μονοκυλινδρα επισης υπηρχαν μερικα χτ660....

γενικα ηταν οτι μηχανακι υπαρχει μεχρι gilera fuoco 3ροδο ειδα...

πλειοψηφία ήταν GS 1100 1150 1200 πολλα tdm var(k)adero v-strom

αυτα θυμαμε προχειρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απο περιέργεια.

Συμμετείχε κανας μονοκύλινδρος ?

Υπήρχαν μερικά XTX, τουλάχιστον 3 F650GS, κατεβαίνοντας προς Χαλανδρίτσα πέτυχα ένα Pegaso Strada και πηγαίναμε μαζί, άλλο ένα παλιό Pegaso.

Απο περιεργεια ειχα (ξαναρωτησει) και γω, ποσοι με Moto Guzzi! :rolleyes:

Περιμένετε να βγουν τα αναλυτικά αποτελέσματα, γράφουν και στατιστικά. Είχε αρκετά πάντως, πέρα από τις ορδές των BMW, VStrom κλπ. Μάλιστα μου φάνηκαν περισσότερα απ'ότι πέρσι.

Πέτυχα ένα κόκκινο Sprint ST, ένα καινούριο Gladius (πρώτη φορά το βλέπω από κοντά, λιγότερο άσχημο απ'ότι φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά και πάλι δεν μου αρέσει), ένα 1000άρι SV τούμπανο, ένα 650άρι κανονικό ( :wub:), ένα μαύρο TL1000S, τουλάχιστον 2 Tiger 1050 και νομίζω και ένα 955, μια μαύρη Bonneville με μερακλή οδηγό είχε παρκάρει δίπλα μου στο ξενοδοχείο, πολλά Varadero, Africa, Transalp , ένα Suzuki GS1100, πολλά SS κάθε "γεύσης" και χρώματος, ένα Ninja 250 κλπ. Υπήρχε άλλο ένα CB500 (δεν το είδα, μου το είπε ο Al_Bandy).

Αλλά γενικώς το 36ωρο μοιάζει σαν ενιαίο BMW, θα σου αρέσει! :P

To καλύτερο μηχανάκι που συνάντησα στη διαδρομή όμως, ήταν αυτό:

img_2275461.jpg.xs.jpg

Το πέτυχα παρκαρισμένο στη Μονεμβασιά και αμέσως έψαξα τον ιδιοκτήτη για να κάνω ανταλλαγή επιτόπου με το σιμπί αλλά δεν ήταν πουθενά! :lol:

Τροποποιήθηκε από τον zorz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω συμμετειχα με μονοκυλινδρο, ενα BMW F650 μαυρο του 96, το μοναδικο φετος funduro, περσι ειχε κανα δυο ακομα.

εγω παιδια απο το φετεινο, ειμαι κανουργιος στο θεσμο ειχα λαβει μερος και περυσι, ειχα λιγα παραπονακια, ηταν καλυτερο το ξενοδοχειο και εννοειτε το road book,

ομως οπως αποδειχτηκε υποστηριξη μηχανικη βοηθεια δεν υπηρχε

2 μονο αυτοκινητα σκουπα, τα οποια γεμισαν γρηγορα γιατι φετος ακουσα οτι ειχαμε πολλες πτωσης, κατι bmw, ενα caponord

τo ducati ποu ειπατε, εγω ειδα σιγουρα και ενα κοκκινο guzzi του 83 που ειχε πεσει το σαββατο και εντελει εγκατελειψε την κυριακη

περιμενοντας την οδικη βοηθεια στις 2 τα ξημερωματα καπου μεταξυ τριπολης και αθηνας....

τα αμαξια υποστηριξης δεν ειχαν ουτε σαμπρελα, ουτε μπαλοματα ουτε τιποτα. ενα transalp απο την παρεα μου επαθε λαστιχο, το φτιαξαμε μονοι μας

και κρατησε για 350χλμ περιπου, εσκασε ξανα και τελος. το αποτελεσμα ηταν να χαλασει την βολτα 2 ακομα μηχανων, να φτασουμε με τα χιλια

ζορια στην καλαματα στις 11 το βραδυ, και εντελει πισω στη χαλκιδα οι 2 απο τους 3 μιας και φιλος με το transalp εμεινε καλαματα,

στις 3 το πρωι χαλκιδα.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τη φετινη συμμετοχη με 40 ευρω παραπανω, να μην υπαρχει καλυτερη υποστηριξη, το πιο απλο

2 μηχανες τυπου express servise , που σαφως ακολουθουν καλυτερα τους αναβατες. Οταν πηραμε τηλ το αμαξι υποστηριξης για να δουμε που βρισκεται

ηταν τουλαχιστον 4 ωρες πισω μας.!!

ενας απο τους βασικους λογους που δεν κανω μονος μου το 36ωρο ή κατι παρομοιο ειναι αυτος, η τεχνικη υποστηριξη σε περίπτωση βλαβης

στην μεση του πουθενα (δεν μιλαμε για μενα, εγω δεν ειχα κανενα προβλημα)!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

aprilia 7 (4 Caponord - 1 Strada - 2 pegaso 650)

BMW 40 (15 R1200GS / ADV - 3 F650GS - 1 R1100R - 4 R1100GS - 1 K1200LT - 2 K1200S - 1 R100GS P/D - 1 R1150S - 8 R1150GS / ADV - 1 F650Funduro - 3 boxer που δεν ξέρω μοντέλο)

Cagiva 1 (Navigator 1000)

Ducati 10 (2 Multistrada - 5 Monster - 3 που δεν ξέρω μοντέλο)

Harley Davidson 1

Ηonda 39 (11 Varadero - 3 VFR 800 - 9 CBF 600 - 2 Blackbird 1100 - 1 CB 500 - 4 CBR - 4 Transalp 650 - 3 Africa - 2 γυμνά που δεν ξέρω μοντέλο)

Kawasaki 6 (1 ER6 - 1 Versys - 1 Ninja 250 - 3 που δεν ξέρω μοντέλο)

ΚΤΜ 6 (5 950/990ΑDV - 1 950 Super Enduro)

Μoto Guzzi 12 (Mοντέλα δεν ξέρω. Υπήρχαν Stelvio Griso κτλ)

Suzuki 40 (24 Vstrom - 2 Bandit - 1 GSX 1400 - 3 GSXR - 5 Hayabusa - 2 GSR 600 - 2 SV600 - 1 ΠΟυ δεν ξέρω μοντέλο)

Τriumph 15 (4 Tiger 1005 - 1 Triple - 1 Speed Triple 1050 - 10 που δεν ξέρω μοντέλο )

Υamaha 14 (1 XTX - 3 Fazer 600 - 2 Thunderrace - 5 TDM - 3 FZ1 1000)

? 7 (που δεν γνώρισα τι είναι)

Scooter 3 (To ένα τρίτροχο)

Σίγουρα στη λίστα υπάρχουν λάθη και ελλείψεις αλλά πάνω κάτω έτσι ήταν.

Τα στοιχεία τα πήρα από τις φωτό της εκκίνησης γι αυτό και δεν διέκρινα όλα τα μοντέλα αλλά ίσως και όλες τις μοτό που συμμετείχαν γιατί εγώ τις έβγαλα 200. Ήταν σίγουρα μερικές ακόμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
aprilia 7 (4 Caponord - 1 Strada - 2 pegaso 650)

BMW 40 (15 R1200GS / ADV - 3 F650GS - 1 R1100R - 4 R1100GS - 1 K1200LT - 2 K1200S - 1 R100GS P/D - 1 R1150S - 8 R1150GS / ADV - 1 F650Funduro - 3 boxer που δεν ξέρω μοντέλο)

Cagiva 1 (Navigator 1000)

Ducati 10 (2 Multistrada - 5 Monster - 3 που δεν ξέρω μοντέλο)

Harley Davidson 1

Ηonda 39 (11 Varadero - 3 VFR 800 - 9 CBF 600 - 2 Blackbird 1100 - 1 CB 500 - 4 CBR - 4 Transalp 650 - 3 Africa - 2 γυμνά που δεν ξέρω μοντέλο) CB 500.

Kawasaki 6 (1 ER6 - 1 Versys - 1 Ninja 250 - 3 που δεν ξέρω μοντέλο) ZX-636 Z750S W-650

ΚΤΜ 6 (5 950/990ΑDV - 1 950 Super Enduro)

Μoto Guzzi 12 (Mοντέλα δεν ξέρω. Υπήρχαν Stelvio Griso κτλ)

Suzuki 40 (24 Vstrom - 2 Bandit - 1 GSX 1400 - 3 GSXR - 5 Hayabusa - 2 GSR 600 - 2 SV600 - 1 ΠΟυ δεν ξέρω μοντέλο) GS-1100

Τriumph 15 (4 Tiger 1005 - 1 Triple - 1 Speed Triple 1050 - 10 που δεν ξέρω μοντέλο ) 1 TRIUMPH BONNEVILLE

Υamaha 14 (1 XTX - 3 Fazer 600 - 2 Thunderrace - 5 TDM - 3 FZ1 1000)

? 7 (που δεν γνώρισα τι είναι)

Scooter 3 (To ένα τρίτροχο) APRILIA ATLANTIC HONDA SILVERWING APRILIA FUOCO

Σίγουρα στη λίστα υπάρχουν λάθη και ελλείψεις αλλά πάνω κάτω έτσι ήταν.

Τα στοιχεία τα πήρα από τις φωτό της εκκίνησης γι αυτό και δεν διέκρινα όλα τα μοντέλα αλλά ίσως και όλες τις μοτό που συμμετείχαν γιατί εγώ τις έβγαλα 200. Ήταν σίγουρα μερικές ακόμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά μπράβο και περισσότερα ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi, που μας προσφέρουν αυτή τη μοναδική εμπειρία! :worshippy::worshippy::worshippy:

Για εμας το 36ωρο δεν ξεκίνησε καθόλου καλά...

Την Δευτέρα πριν την εκκίνηση, ξεκίνησα να ψάχνω για ανάρτηση μετά από 26000 χλμ και 10 μήνες που έχω το tiger. Τελικά βρήκα ένα ohlins από την Μοτοδυναμική, το οποίο όμως δεν εκτελωνίστικε (ακόμα το περιμένω), λόγω της μετακόμισης των γραφείων της εταιρίας...

Την Τετάρτη, ένα από τα δύο Aprilia Caponord Raid της ομάδας, έβγαλε πρόβλημα στις καδένες των εκκεντροφόρων και δεν ήταν δυνατό να επισκευαστεί. Αντικαταστάθηκε από ένα Pegaso 650ie...

Τελικά ξεκινήσαμε το Σάββατο το πρωί, ένα Raid, ένα Vstrom 650, το Pegaso κι εγώ με το tiger.

Την πρώτη μέρα το οδόμετρό μου έγραψε 714,3 χλμ, 9 ώρες και 50 λεπτά οδήγηση, ΜΩΤ 72 χλμ/ώρα, Μέγιστη 228 χλμ/ώρα και μέση κατανάλωση 6,1 lt/100χλμ.

Λίγο πριν τη φωτογραφία της Καλαμάτας, ο πήγασος έσκισε το ένα κολάρο της αντλίας νερού στην επαφή με το σφυγκτήρα, με αποτέλεσμα να αδειάσει το περιεχόμενο του ψυγείου. Μετά από σχεδόν 2 ώρες, επισκευάστηκε και συνεχίσαμε. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο στις 20:40.

Η Κυριακή ξεκίνησε με πρόβλημα, καθώς ο πήγασος δεν ήθελε ν' απενεργοποιήσει το συναγερμό του. Δεν έπερνε μπροστά και δεν μπορούσαμε να κάνουμε reset στον εγκέφαλο (από την βλάβη του κολάρου, ο δείκτης θερμοκρασίας παρέμενε κολλημένος στους 120 βαθμούς και άναβε η ένδειξη check engine). Τελικά, ο συναγερμός απενεργοποιήθηκε, αλλά, reset δεν καταφέραμε να κάνουμε...

Ξεκινήσαμε από το ξενοδοχείο στις 9:40 και φτάσαμε στο Terra Verde στις 00:45.

Την κυριακή το οδόμετρό μου έγραψε 860,2 χλμ, 12 ώρες και 43 λεπτα οδήγησης, ΜΩΤ 67 χλμ/ώρα, Μέγιστη 215 χλμ/ώρα και μέση κατανάλωση, πάλι 6,1 lt/100χλμ.

Συνολικά 1575 χιλιόμετρα, 12 φωτογραφίες και 160 βαθμοί στην τοξοβολία...

Εύχομαι σε όλους όσους πήραν μέρος ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Το 36ωρο για μένα, είναι ένα παράξενο ταξίδι μοτοσυκλέτας, γεμάτο ευτυχία, πόνο, έρωτα και δράμα! Ένα Σαββατοκύριακο ευτυχίας που μας γεμίζει χαμόγελα, εικόνες και συναισθήματα που διαρκούν μέχρι το επόμενο!

post-2138-1242321325_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω επεστρεψα σημερα στα πατρια εδαφη απο το 36ωρο συγκλονιστικη εμπειρια μεγαλη δοκιμασια για ανθρωπους και μηχανες ,με paitos συνεχισαμε και θεσαλονικη με επιστροφη αθηνα εχθες και συνολο 2800 χλμ δεν μας ετυχε το παραμικρο μολις ετοιμαζομουν να μπω στο λιμανι του πειραια μια καλη ...... κυρια με χτυπησε απο πισω με αποτελεσμα να χασω τον ελενχο της μηχανης και να πεσω πλακωνωντας το δεξι μου ποδι , ευτυχως μονο θλαση εχω αλλα 15 μερες ακινησια με πατεριτσες ,η μηχανη τα γνωστα φλας χουφτες μανετα φρενου

αντε και στο 13 36ωρο !!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
@ΑLX

που μπορουμε να βρουμε τις φωτογραφιες απο την εκινηση ???

http://picasaweb.google.com/Greek.Adventures/12o36oro#

;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαχνω τον γιαννη δεν ξερω ψευδονιμο που φαγαμε μαζι πρωινο στο Αμαλια γιαννη αν το δεις στειλε πμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μαι και εγω μετα απο 3.000 Km αφου μετα το 36ωρο πηγα και μια Θεσσαλονικη μαζι με Rory γιατι δεν ειχαμε χορτασει χιλιομετρα

Απλα εκπληκτικη εμπειρια το οδοιπορικο φοβερη οργανωση απο τους Guzzαιους και τα παιδια ητανε παντα χαμογελαστα και ετοιμα να εξυπηρετησουν παρολο το τρεξιμο και την κουραση τους

Δεν θα γραψω για τον αγωνα 1ον γιατι δεν το εχω το γραψιμο και 2ο γιατι το καλυc αν αλλοι, απλα να πω οτι η παρεα μας και ομαδα στον αγωνα (V-Raki) ειχαμε αποφασισει να απολαυσουμε τον αγωνα στα μεγιστα, οποτε δεν κυνηγουσαμε τον χρονο οπως μερικοι μερικοι.........

Χαβαλε καφεδακι και κανενα ρακομελο για δυναμεις το οποιο φυσικα δεν χασαμε ευκαιρια να μοιραστουμε με οποιον σταματαγε

Χαρηκα πολυ για τα παιδια που γνωρισα virus,lykos, Θανος, ALX και αλλους(δεν θυμαμε nick) και ελπιζω να ειμαστε καλα να τα ξαναπουμε.

Και λιγο υλικο και απο μενα

p5080003.jpg

p5080003.jpg

Η μικρη μου την μερα που φευγαμε (πιο κατω θα δειτε πως καταντησε)

p5090005.jpg

p5090005.jpg

Η εκκινηση.......χαμος

p5090013.jpg

p5090013.jpg

Η πρωτη φωτο τις ομαδας

hpim0884.jpg

hpim0884.jpg

Το μπαρακι-μπλοκο-pit stop, ονομασιες που του εδωσαν οσοι σταματαγαν,ειχε τα παντα τσικουδια ,ρακομελο και φυσικα νερο

Οι γρηγοροι που ηταν μπροστα εχασαν :P

p5090033.jpg

p5090033.jpg

Η τελευταια της πρωτης μερας

Tην φωτο αυτη την τραβηξε ο Gfiotakis λιγο πριν πεσει, Περαστικα Γιωργο

p5120090.jpg

p5120090.jpg

Η καταντια που λεγαμε στον τερματσιμο, και που να την δειτε και μετα την Θεσσαλονικη

Και μερικα βιντεακια με την φωτογραφικη μου (χαμηλης αναλυσης) αλλα το "θεμα" φαινεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να μαι και εγω μετα απο 3.000 Km αφου μετα το 36ωρο πηγα και μια Θεσσαλονικη μαζι με Rory γιατι δεν ειχαμε χορτασει χιλιομετρα

Γιατί δεν ειδοποιήσατε ότι θα ανέβετε; Απαράδεκτοι! :P

p5120090.jpg

Η καταντια που λεγαμε στον τερματσιμο, και που να την δειτε και μετα την Θεσσαλονικη

Μια από τις φωτογραφίες που έστειλα στο διαγωνισμό της λέσχης:

thumb_contCRW_2299.jpg

"Το τελευταίο κάστρο" B)

Παρεμπιπτόντως, δεν έχω δει να το αναφέρει κανείς μέχρι τώρα αλλά μια από τις συμμετοχές ήταν ένας πατέρας με την ~8-10χρονη κόρη του! Δύσκολη απόφαση να πάρεις το παιδί σου μαζί -ειδικά όσο είναι μικρό ακόμα- αλλά πρέπει να ήταν εμπειρία ζωής για τη πιτσιρίκα! :_thumbsup: Στη διαδρομή πρέπει να πιάστηκε το χέρι της να τους χαιρετάει όλους (όλους!!) ενώ όταν την είδα στη Τζίτζινα και σε μερικές άλλες στάσεις είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παρεμπιπτόντως, δεν έχω δει να το αναφέρει κανείς μέχρι τώρα αλλά μια από τις συμμετοχές ήταν ένας πατέρας με την ~8-10χρονη κόρη του! Δύσκολη απόφαση να πάρεις το παιδί σου μαζί -ειδικά όσο είναι μικρό ακόμα- αλλά πρέπει να ήταν εμπειρία ζωής για τη πιτσιρίκα! :_thumbsup: Στη διαδρομή πρέπει να πιάστηκε το χέρι της να τους χαιρετάει όλους (όλους!!) ενώ όταν την είδα στη Τζίτζινα και σε μερικές άλλες στάσεις είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...

Καλά ούτε μια φώτο δεν βγάλατε απο την μικρούλα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και μερικα βιντεακια με την φωτογραφικη μου (χαμηλης αναλυσης) αλλα το "θεμα" φαινεται

.........

Παιχτουρα μου!!! :grin: Με το ενα χερι οδηγουσες και με το αλλο τραβουσες!!!!

Ωραιος!!!Εισαι ο πρωτος με βινετεακι εστω και μικρο...Παντα τετοια παιδια...Καλα χιλιομετρα και καλες βολτες σε ολους!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιχτουρα μου!!! :grin: Με το ενα χερι οδηγουσες και με το αλλο τραβουσες!!!!

Ωραιος!!!Εισαι ο πρωτος με βινετεακι εστω και μικρο...Παντα τετοια παιδια...Καλα χιλιομετρα και καλες βολτες σε ολους!!!!!

Eχω τραβηξει και ενα 10λεπτο στον Ταϋγετο με τον ιδιο τροπο αλλα με αλλουνου καμερα περιμενω το υλικο να το ανεβασω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παρεμπιπτόντως, δεν έχω δει να το αναφέρει κανείς μέχρι τώρα αλλά μια από τις συμμετοχές ήταν ένας πατέρας με την ~8-10χρονη κόρη του!

ΘΕΟΣ!!!!

:worthy::worthy::worthy:

Τον επέτυχα στην Στυμφαλία το Σάββατο και αν δεν κάνω λάθος κοντά στην Μεγαλόπολη την Κυριακή. Ένα τεράστιο Respect στον φίλο :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την δευτερη μερα τον πετυχα πολλες φορες και σε καποια κομματια για πολυ λιγο πηγαμε μαζι...δεν ξερω αν ηταν οτι καλυτερο αυτο που εκανε,

μαλιστα εστριβε αρκετα μαζι με την μικρη, επισης καπου στον Ταυγετο την ειχε παρει και ο υπνος και οταν φτασανε Μυστρα ηταν μεσα στην ενεργεια

και το χαμογελο οπως παντα!

Απο την μια λεω σουπερ (αντε να της την πεσει στο μελλον πιτσιρικας με την παπια μετα απο αυτα :lol: ) αλλα απο την αλλη, δεν θα το τολμαγα...

μεγαλο το ρισκο και για εμενα ΔΕΝ αξιζει...μπορεις να κανεις βολτες μικρες αν θες να δειξεις κατι στα παιδια σου αλλα οχι και 36ωρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν κατάλαβα καν ότι υπήρχε άνθρωπος που είχε μαζί του το πιτσιρικάκι. Το είδα νομίζω κάποια στιγμή στο ξενοδοχείο, αλλά δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό ότι μπορούσε να είναι συναναβάτης σε μηχανάκι 36ωρου!

Εγώ την κατακρίνω έντονα αυτή την πράξη. Για μένα ο κύριος ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! Άλλο βολτίτσα στη γειτονιά, κι άλλο 1600χιλ σε τέτοιους δρόμους και με τέτοιες συνθήκες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα