DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 ηθελα να ρωτησω πως αλλιως λεγοντε αυτες οι μηχανες εκτος απο γυμνες γιατι παντου τις εχουν σε αυτην την κατηγορια αλλα αυτα μπροστα εχουν φερινγκ ( μακαρι να το λεω καλα) .. ΥΓ. οι φωτο ειναι απο car.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 η κατηγορία εν γένει λέγεται γυμνά (naked) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Hμιγυμνα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Πάντως αυτά τα φέρινγκ, όταν πρωτοβγήκαν λεγόταν bikini........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Σπορ μου φαίνονται εμένα. Με bikini φέρινγκ όπως έγραψαν. Περίμενε το καλοκαίρι να βγουν και με στρίνγκ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Hμιγυμνα! :D :D :D Με bikini φέρινγκ όπως έγραψαν. Αν έχω καταλάβει καλά, μπικίνι λέγονται αυτές που έχουν και καρινάκι! Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2009 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Street με μισο φερινγκ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 δηαλδη για να καταλαβω αν πας σε μια αντιπροσοπια και πεις θελω μια ημιγυμνη...δεν θα σε κοιτανε καλα καλα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Γιατι αμα μπεις μεσα και τους πεις θελω ενα γυμνο η μια γυμνη δεν θα σε κοιτανε περιεργα;;Γιατι απλως να μην πεις θελω ενα Fazer 600/1000 ενα SV 650/1000 ενα κατι βρε αδερφε...Αναλογα στην εταιρια και τα κυβικα που ψαχνεις... Οσο για το πως το λενε πιστευω οτι το street(Μηχανες δρομου στα ελληνικα) παρολο που ειναι μια μεγαλη κατηγορια,ειναι και η σωστη...Αλλωστε και τα γυμνα,γυμνα στριτ ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Street με μισό φαίρινγκ όπως πολύ ορθά ανέφερε ο φίλος Κλεφτοκοτάς!!!!!!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Καλύψου με το street και είσαι μέσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis 1973 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 νομιζω οτι εαν πας σε μαγαζι και πεις θελω ενα στρητ/εντουρο/παπι/σκουτερ εισαι χαμενος απο χερι !!! το σωστο ειναι ¨θελω το ταδε, χρωμα ταδε ! ποσο μου το δινεις ?" μονο τοτε θα σε παρουν σοβαρα και δεν θα σου δωσουν οτι τους βολευει/περισσευει ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Eιναι ανάλογα το τι θες.Πρώτα αποφασίζεις και μετά... Το SV όπως και το δικό μου VTR είναι καθαρόαιμα street...το suzuki (gsf500) νομίζω της φωτογραφίας είναι sport-touring.......Πολλές έως άπειρες κατηγορίες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 απλά λείπει το κάτω κομμάτι από το fairing... half fairing λέγονται... για να το καταλάβεις ορίστε η ίδια μηχανή με half fairing και με full fairing... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες