acetop 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Αυτό που ''έπαθες'' με τον Τίγρη προέρχεται απο την ανάλαφρη αίσθηση που σου δίνει λόγω καλού ζυγίσματος και σε βεβαιώνω οτι θα το αισθανθείς ΚΑΙ με το Versys και πιθανών σε μεγαλύτερο βαθμό γιατί είναι και πιο ελαφρύ. Θα κάτσεις πάνω και το μηχανάκι θα σου πεί ''με τι μ@λακία θα ξεκινήσουμε σήμερα?!'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Φίλε acetop, οδήγησε και το versys, και θα δεις! :D αν ξέρεις τι θέλεις, θα καταλάβεις ποιο μηχανάκι από τα δύο σου κάνει! Σημ. Δε νομίζω το Tiger (και κανένα μηχανάκι με τέτοιου είδους κινητήρα) να "πνίγεται" στην πόλη. Απλά "υποαπασχολείται". Ούτε εσύ ταλαιπωρείσαι αλλά διασκεδάζεις. Αντίθετα, με το Versys ταλαιπωρείσαι γιατί ή θα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως θα σέρνεσαι στην πόλη ή θα πρέπει να έχεις πολλές στροφές σε κάθε ταχύτητα αν θέλεις να κινηθείς σβέλτα και με ασφάλεια. Κάτι που με τον Τίγρη είναι αυτονόητο γιατί έχει δύναμη ανα πάσα στιγμή, ακόμη και αν εσύ είσαι με λίγες στροφές και θελήσεις να επιταχύνεις για να σώσεις κάτι... που με το Versys είναι πολύ πιο δύσκολο. (δεν είναι παράλογο, τα χωρίζει μεγάλη απόσταση αλλά και κόστος...) Όσο για τη σχετική απειρία σου, αν είσαι συνετός και έχεις επίγνωση των δυνατοτήτων σου, δεν κινδυνεύεις, όποιο και να πάρεις. (κατα τη γνώμη μου) Αν δεν σε ενδιαφέρει το ABS, υπάρχουν κομάτια του 2008 με 9.990€. (αυτό δεν το γράφω για διαφήμιση αλλά για διευκρίνηση! είμαι υπέρ του ABS!) Εννοείται πως εσύ θα πρέπει να ζυγίσεις (όπως σε κάθε μας επιλογή) τα θέματα τιμής κτήσης, τιμής συντήρησης, (service, ασφάλειες, τέλη, ανταλλακτικά), αξιοπιστίας, υποστήριξης, αντικλεπτικότητας, εμφάνισης, άνεσης κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Εγώ ψηφίζω Versys Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acetop 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις. Τελικά VRESYS αποφάσισα κι έκλεισα. Διότι τη δόξα πολύ εμισησασν το χρήμα ουδείς. Versys '07 υπέραριστη κατάσταση, φυλασώμενο σε γκαράζ, χερίσιο φίλου (όχι από έμπορο), με 11.000 χλμ καινούρια λάστιχα από service, 4.500 ευρώ. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Mε γειες, και και χιλιομετρα, λοιπον!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Περιμενουμε φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Αντίθετα, με το Versys ταλαιπωρείσαι γιατί ή θα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως θα σέρνεσαι στην πόλη ή θα πρέπει να έχεις πολλές στροφές σε κάθε ταχύτητα αν θέλεις να κινηθείς σβέλτα και με ασφάλεια. Κάτι που με τον Τίγρη είναι αυτονόητο γιατί έχει δύναμη ανα πάσα στιγμή, ακόμη και αν εσύ είσαι με λίγες στροφές και θελήσεις να επιταχύνεις για να σώσεις κάτι... που με το Versys είναι πολύ πιο δύσκολο. (δεν είναι παράλογο, τα χωρίζει μεγάλη απόσταση αλλά και κόστος...) Πως φαίνεται πως δεν έχεις οδηγήση VERSYS. Καμία σχέση αυτό που λές. Θα τολμίσω να πω και βέβαια ο Βίκτωρας θα πει όντως εαν είναι αλήθεια ότι το VERSYS μέσα στην πόλη είναι ταχύτερο και πιο παιχνιδιάρικο απ΄το TIGER. Βέβαια τα πράγματα αλλάζουν εκτός πόλης που τα περισσότερα άλογα του TIGER και μόνο αυτά κάνουν την διαφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Πως φαίνεται πως δεν έχεις οδηγήση VERSYS. Τι κρίμα, με κατάλαβες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Καλα χιλιομετρα φιλε καλοριζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Εξαιρετη επιλογη.... Καλα χιλιομετρα φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 ...Τελικά VRESYS αποφάσισα κι έκλεισα. Διότι τη δόξα πολύ εμισησασν το χρήμα ουδείς. Versys '07 υπέραριστη κατάσταση, φυλασώμενο σε γκαράζ, χερίσιο φίλου (όχι από έμπορο), με 11.000 χλμ καινούρια λάστιχα από service, 4.500 ευρώ. :D ....και σε πολυ καλη τιμη ρε φιλε!...αντε καλογκαζωτο τωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acetop 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 thnx παίδες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Γειά σας καβαλάρηδες, Είμαι νέος στην κοινότητα και σας χαιρετώ όλους. Θα ήθελα να ακούσω (διαβάσω) την άποψη σας σχετικά με το εξείς θέμα: Έχω ψηθεί να αγοράσω μηχανή μετά από πολύ καιρό αποχής (χρησιμοπποιώ τα τελευταία χρόνια ένα αυτόματο μικρο), έτσι μετά από μικρή έρευνα έχω κατευθυνθεί στην κατηγορία ψηλά street ή αλλιώς όπως αρέσκονται να τα λένε on-off. Ως επικρατέστερη μηχανή είναι η versys 650 του '08 με τιμή 7500 με ABS. Πρόσφατα όμως βρίκα ένα TIGER 1050 '07 me 32.000χλμ στα 8.500. Ποιά είναι η άποψη σας VERSYS καινούριο ή TIGER μεταχειρησμένο; Ευχαριστώ. :D Tiger για μενα... SORRY Τωρα ειδα οτι το διαλεξες VRESYS αλλα η γνωμη μου δεν αλλαζει Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2009 από τον DPF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Ωραιος φιλε..πολυ καλη επιλογη...Ισως και η δικια μου μελλοντικη...Φοβερο μηχανακι και με ολα τα καλα πανω του..Η μονη ενσταση η οποια δεν υποσκιαζει την αξια του ειναι οτι θα ηθελα 10 αλογακια παραπανω...τιποτα αλλο...Αυτο φυσικα το λεω χωρις να εχω κανει ακομα ικανοποιητικη βολτα μαζι του για να κρινω..Ισως να μην τα χρειαζεται καν και να πεφτω θυμα της ιππολαγνειας χωρις να το θελω... Με γεια και απεφτο να ειναι!!! Νεα λεξη εβγαλα παλι ο γλωσσοπλαστης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anagnwsths 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Πάρε όποια από τις δυο έχει abs. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Ωραιος φιλε..πολυ καλη επιλογη...Ισως και η δικια μου μελλοντικη...Φοβερο μηχανακι και με ολα τα καλα πανω του..Η μονη ενσταση η οποια δεν υποσκιαζει την αξια του ειναι οτι θα ηθελα 10 αλογακια παραπανω...τιποτα αλλο...Αυτο φυσικα το λεω χωρις να εχω κανει ακομα ικανοποιητικη βολτα μαζι του για να κρινω..Ισως να μην τα χρειαζεται καν και να πεφτω θυμα της ιππολαγνειας χωρις να το θελω... Με γεια και απεφτο να ειναι!!! Νεα λεξη εβγαλα παλι ο γλωσσοπλαστης... Αν το οδηγήσεις θα δείς πως έχει τόσο ζωντανό μοτέρ και τέτοια κλιμάκωση στις ταχύτητες που δεν νομίζω πως θα σου λείψουν τα 10 extra άλογα αντίθετα θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα την οδική του συμπεριφορά και βέβαια την φοβερή του οικονομία σε καύσιμο και συντήρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες