Jump to content
acetop

ΑΠΟΡΙΑ TIGER ή VERSYS

Recommended Posts

Γειά σας καβαλάρηδες,

Είμαι νέος στην κοινότητα και σας χαιρετώ όλους.

Θα ήθελα να ακούσω (διαβάσω) την άποψη σας σχετικά με το εξείς θέμα:

Έχω ψηθεί να αγοράσω μηχανή μετά από πολύ καιρό αποχής (χρησιμοπποιώ τα τελευταία χρόνια ένα αυτόματο μικρο), έτσι μετά από μικρή έρευνα έχω κατευθυνθεί στην κατηγορία ψηλά street ή αλλιώς όπως αρέσκονται να τα λένε on-off. Ως επικρατέστερη μηχανή είναι η versys 650 του '08 με τιμή 7500 με ABS. Πρόσφατα όμως βρίκα ένα TIGER 1050 '07 me 32.000χλμ στα 8.500.

Ποιά είναι η άποψη σας VERSYS καινούριο ή TIGER μεταχειρησμένο;

Ευχαριστώ. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εαν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι το Tiger ειναι σε αριστη κατασταση Tiger για μενα...διαφορετικα καλυτερα κατι καινουργιο

και ας ειναι και υποδιεστερο μοτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ιδιοκτήτης είναι ο αντιπρόσωπος της TRIUMPH στην πόλη μου και φίλος. Βέβαι με πολύ βαρύ χέρι. το TIGER τα χιλιόμετρα τα έκανε στην εθνική κατά 99% στον κόφτι. Ποτέ πάλι δεν είσαι σίγουρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπο αυτες τις συνθηκες εγω προτεινω Versys καινουριο... Αν μενεις και επαρχια θα εχεις και ενα θεματακι με τα ανταλλακτικα της triumph.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:smoke: ...εξαρτάται φυσικα και απ τις δικες σου δυνάμεις/ικανότητες !...μου φαινεται πολυ μεγαλο το αλμα απ το τσοκακι στο τιγρη!...οχι οτι το Versys ειναι πολυ πιο αδύναμο αλλα να !

...εγω τα παρομοιάζω πολυ αυτα τα 2 (... σαν σουλούπι/σχήμα εννοω )...κατ εμε το οτι τα χιλιομετρα τα κανε ο τιγρης στα ακρα δεν κακο !... αρκει να μην τα κανε σε κοντρες πρωτες/δευτερες!..καλύτερα ενα μηχανακι απ καποιον με χερια και γνωσεις παρα απο καποιον που το ταραξε στις πατινιες !

...τελος παντων το μεταχειρισμένο ειναι και λιγο θεμα τυχης !...μαλλον στη θεση σου θα παιρνα το Versys ή θα περιμενα (...για να πιασουν τοπο ακομα περισσοτερο τα λεφτα μου σε καινουργια μοτοσυκλετα ) να βγει το μικροτερο αλλα φαρμακερο τιγρακι!

............ :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικά με το στυλ των δυο μηχανών είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Τώρα ο Τίγρης το ξέρω πως είναι άγριος και δαγκώνει, αλλά ταυτόγχρονα είναι και γ@@ω τα εργαλεία (από αυτά που τα παντρεύεσαι). Το versys από την άλλη είναι πιο smooth και με πιο αστικό χαρακτήρα. Ο ενδοιασμός μου έγκειτε στο αν ο τίγρης με τα 32000 θα αρχίσει να ζητάει πολλά ή να βγάλει διάφορες ζημιές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν το Tiger καινούργιο (χωρίς ABS) έχει 9990?, τα 8500? για μηχανάκι με 32000χλμ στον κόφτη τα θεωρώ πολλά!

Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα το μεταχειρισμένο και φθηνότερα να το έδινε εφόσον του χει πιει το αίμα.

Αν πάντως μπορείς να δώσεις 8500?, ε δώσε άλλα 1500 και πάρτο καινούργιο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Α, επίσης Versys καινούργια (08 μοντέλο χωρίς ABS) βρίσκεις στα 6500? περίπου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλείνω προς versys το καινουριο είναι καινούριο. Σχετικά με την τιμή ο εδώ αντιπρόσωπος μου είπε για το 08 χωρις ABS με το κλειδί στο χέρι 6950 και με abs 7450. 6500 ευρά ποιός το δίνει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγαζιά στην Αθήνα το δίνουν κοντά στα 6500. Δεν θυμάμαι να σου πω ποια συγκεκριμένα. Κάνε έρευνα αγοράς και δεν θα χάσεις.

Δες και εδώ: http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=340445DF773

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=340445DF773 (€ 6.750 / € 7.330 (ABS)Mειωμένο Τέλος )

Αυτή είναι η τιμή που μου έδωσε + 200 Ευρά για πινακίδες κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο ιδιοκτήτης είναι ο αντιπρόσωπος της TRIUMPH στην πόλη μου και φίλος. Βέβαι με πολύ βαρύ χέρι. το TIGER τα χιλιόμετρα τα έκανε στην εθνική κατά 99% στον κόφτι. Ποτέ πάλι δεν είσαι σίγουρος.

Αφού το ξέρεις, τι ψάχνεις, μπελάδες;

Όταν το Tiger καινούργιο (χωρίς ABS) έχει 9990?, τα 8500? για μηχανάκι με 32000χλμ στον κόφτη τα θεωρώ πολλά!

Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα το μεταχειρισμένο και φθηνότερα να το έδινε εφόσον του χει πιει το αίμα.

Αν πάντως μπορείς να δώσεις 8500?, ε δώσε άλλα 1500 και πάρτο καινούργιο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Πάρα πολύ σωστά.

http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=340445DF773 (? 6.750 / ? 7.330 (ABS)Mειωμένο Τέλος )

Αυτή είναι η τιμή που μου έδωσε + 200 Ευρά για πινακίδες κλπ.

Ψάξου καλύτερα, πάρε και κάνα τηλέφωνο σε αντιπροσωπείες και μαγαζιά στην Καβάλα, αυτή την εποχή αν έχεις το κασέρι και δεν έχεις και ανταλλαγή, σε προσκυνάνε.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α, επίσης Versys καινούργια (08 μοντέλο χωρίς ABS) βρίσκεις στα 6500? περίπου.

Οτι ο ΤΙΓΡΗΣ εχει 9990 ποιος σου το ειπε ρε αδερφέ εσένα μηπως μπερδευεσαι με μια προσφορα που ετρεξε η TRIUMPH πριν 2 μηνες και εδωσε 6 μηχανες (3 μπλε και 3 μαυρα στην τιμη των 10000 επειδη ετυχε να θελουν να ξεστοκαρουν μηχανες με πλαισια 2008)

Καλό θα ήταν να μην πεταμε τιμουλες ετσι αψηφιστα γιατι Μπερδευουμε κοσμο.Ενδεικτικα ο ΤΙΓΡΗΣ αυτη την στιγμη με κατεβασμενα τα τελη ταξινομησης εχει με ABS 12140 και χωρις ABS 11350 και η συγκεκριμενη προσφορα με τα 6 σε τιμη ευκαιριας εχει τελειωσει πριν τα μηχανακια πατισουν τα λαστιχακια τους στην Ελλαδα!

Τώρα για το ΑΝ ο ΤΙΓΡΗΣ έχει καποια σχεση με το VERSYS ενταξει ρε παιδια μη το αστειευουμε το θεμα τόσο τα μηχανακια στο μοναδικο πραγμα που μοιαζουν ειναι η θεση οδηγησης ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!Πουθενα αλλου και το συζηταμε.

Για το αν το μοτερ εχει προβλημα φιλε επειδη εγω το δικο μου το εχω κανει 11500 χλμ και ισως να σου φανουν λιγα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Aragorn) εχει στο αιλουροειδες του 27000 απροβληματιστα χιλιομετρακια με χρηση σε διαφορα σταδια οποτε θα σε διαφωτιση και ο ιδιος οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟ TIGER και ας εχει 32000χλμ

Με τη σειρα μου και για επιλογο Απλα σου λεω ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΓΡΗ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ αλλωστε κανεις δεν θελει να καβαλαει μαρκα σουτιεν για μηχανακι

υγ. Ρε Παναγιώτη αφου σου εχω πει έμενα θα ρωτάς :P :P :P :P

Τροποποιήθηκε από τον LaZyFoX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι ο ΤΙΓΡΗΣ εχει 9990 ποιος σου το ειπε ρε αδερφέ εσένα μηπως μπερδευεσαι με μια προσφορα που ετρεξε η TRIUMPH πριν 2 μηνες και εδωσε 6 μηχανες (3 μπλε και 3 μαυρα στην τιμη των 10000 επειδη ετυχε να θελουν να ξεστοκαρουν μηχανες με πλαισια 2008)

Καλό θα ήταν να μην πεταμε τιμουλες ετσι αψηφιστα γιατι Μπερδευουμε κοσμο.Ενδεικτικα ο ΤΙΓΡΗΣ αυτη την στιγμη με κατεβασμενα τα τελη ταξινομησης εχει με ABS 12140 και χωρις ABS 11350 και η συγκεκριμενη προσφορα με τα 6 σε τιμη ευκαιριας εχει τελειωσει πριν τα μηχανακια πατισουν τα λαστιχακια τους στην Ελλαδα!

Μου το είπαν διαφημίσεις σε περιοδικό ειδικού τύπου τεύχος Απριλίου και πίστεψέ με έχω και άλλες δουλειές από το να πετάω "τιμούλες αψήφιστα". Αν λοιπόν θες ντε και καλά να κατηγορήσεις κάποιον για παραπληροφόρηση τράβα παραπονέσου στο επίσημο δίκτυο για καταχώρηση σε περιοδικό που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες με προσφορά που έχει λήξει πριν 2 μήνες και πριν τα μηχανάκια πατήσουν τις ροδούλες τους σε ελληνικό χώμα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα δύο μηχανάκια έχουν το ίδιο στυλ, αλλά από εκεί και πέρα καμία σχέση!!

Η διαφορά τους είναι τεράστια και αν δεν έχεις εμπειρία και σύνεση στο γκάζι, καλό είναι να αποφύγεις το tiger.

Βασικά πρέπει να ξέρεις πως θα χρησιμοποιήσεις το μηχανάκι.

Αν θες να κινηθείς κυρίως σε αστικό περιβάλλον και ελάχιστα εκτός, το versys θα σε βολέψει πολύ.

Αν θες να κάνεις και τις μεγαλύτερες βόλτες σου και τα ταξιδάκια, θα απολαύσεις περισσότερο τον τίγρη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν του συμπεριφέρθηκε σωστά στα service του τότε δεν θα εχεις πρόβλημα, αλλά 8.500 για 32.000 χλμ και 2007 μοντέλο ειναι πολλά. Μην δώσεις πάνω απο 7.900. (εξαρτάται βέβαια και απο τα extra που έχει -δεν αναφέρομαι σε συνεργεμούς, χουφτες, ζελατίνες, stand, που συνήθως εβγαιναν σε πακέτο δώρου)

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:_thumbsup: Τροποποιήθηκε από τον Ψευτο-γρήγορος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Σήμερα βρήκα ένα VERSYS χερίσιο με 11.000χλμ '08 στα 4.500ευρω, και φυσικά το σκέφτομαι. Όσον αφορά για το πιός θέλει να καβαλεί φίρμα σουτιέν "TRIUMPH", μην ξεχνάμε υπάρχουν και στριγκάκια της ίδιας φίρμας που όλοι θέλουμε να καβαλάμε εδώ μέσα.

Όταν έγγραψα ότι τα δυο μηχανάκια είναι του ίδιου ύφους, φυσικά και δεν εννούσα ότι είναι οι ίδιες μηχανές. Και το LADA jeep είναι και το Landcruise jeep είναι αλλά καμία σχέση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Σήμερα βρήκα ένα VERSYS χερίσιο με 11.000χλμ '08 στα 4.500ευρω, και φυσικά το σκέφτομαι. Όσον αφορά για το πιός θέλει να καβαλεί φίρμα σουτιέν "TRIUMPH", μην ξεχνάμε υπάρχουν και στριγκάκια της ίδιας φίρμας που όλοι θέλουμε να καβαλάμε εδώ μέσα.

Όταν έγγραψα ότι τα δυο μηχανάκια είναι του ίδιου ύφους, φυσικά και δεν εννούσα ότι είναι οι ίδιες μηχανές. Και το LADA jeep είναι και το Landcruise jeep είναι αλλά καμία σχέση.

Πάρε λοιπόν το Versys και όπου θα βλέπεις Tiger κάνε τον τουρίστα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι παρεις man καλυτερα του κουτιου ναχεις και την max εγγυηση.και εγω στο ψαξιμο ειμαι. Οδηγησε πρωτα ενα Versys να δεις πως καθεται. Και τσεκαρε πολυ καλα τα μεταλλικα μερη του μεταχειρισμενου versys .... ξεψυριασε το! μην ντραπεις! λεφτα δίνεις! Ψαξε τα πάντα και κυρίως το πλαίσιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα που πάτε και τα βρίσκετε ρε σεις;

Ο άλλος πάλι βρήκε λέει fazer 2 χρονών με 4000.

Εχουν πέσει τελικά τόσο πολύ οι τιμές; :huh: :huh: :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τiger λεμε και κλαιμε αν εχεις τα φραγκα μην το σκεφτεσαι αν δεν τα εχεις και ειναι να χρεωθεις σκεψου το καλα πριν τα δωσεις τοτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα τεσταρα τον τίγρη και κατάλαβα ένα πράγραμμα εγω και άυτή είμαστε εκρητκικό κοκταίηλ :blowup: .

Η μηχανή με έκανε πάλι 18 χρονών :burn: .

Όταν κατέβηκα από αυτή είχα το κλασικό γνωστό ηλίθιο χαμόγελο :_zeppelin: που κάποια στιγμή είχατε όλοι σας.

Συμπέρασμα εγώ και ο τίγρης δεν κάνουμε μαζί διότι μόλις τον καβάλησα έχασα όλη μου την ωρημότητα. :baby:

Κατά 90% την Δευτέρα θα πάω για versys. Βέβαια μέχρι τότε μεσολλαβούν πάνω από 30 ώρες. Θα σας ενημερώσω. :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού οδήγησες τον Τίγρη, θα κατάλαβες ότι είναι πολύ καυλωτικός, αλλά αν κινείσαι περισσότερο στην πόλη, εσύ ταλαιπωρείσαι και αυτός "πνίγεται".

Επίσης ο Τίγρης θέλει να έχεις κάποια εμπειρία.

Από κει και πέρα, το Versys δεν το έχω οδηγήσει, αλλά λογικά πρέπει να κάνει αρκετά καλά τα πάντα - και στην πόλη να είναι πολύ πιο εύχρηστο.

Τέλος, γενικά είμαι υπέρ της καινούριας μοτοσυκλέτας, αν μπορείς να την πάρεις. Έχει άλλη γλύκα να "μεγαλώνει" απ' την αρχή στα χέρια σου η μηχανή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα