Jump to content
Al_Bandy

keeway Outlook

Recommended Posts

Γειά σε όλη τη παρέα!Είμαι καινούριο μέλος σε φόρουμ,έχω ένα keeway outlook 150 (θερμά συλλυπητήρια σε όσους το έχουν),και ήθελα να γράψω μερικές συμβουλές για μελλοντικούς αγοραστές ενός keeway!

1.-Μην το σκέφτεσαι καν

2.-Τώρα,σοβαρά,μην το σκέφτεσαι!

3.-Η ζωή είναι οραία...μην τη χαλάς με ενα keeway

4.-Παντρέψου μια ξαντιά-είναι πιο αξιόπιστη

5.-Σου περισσεύουν;τα δέχονται στα Τρίκαλα (Καραθανάσης Α.Ε.=Ανευ Ευθύνης)και χωρίς επιστροφή

6.-Δεν εχείς παιδιά;σκυλιά;κάτι να περνάει η ώρα;Πάρε Keeway και άσε όλα τα άλλα...

Αγαπητέ μελλοντικέ μηχανικέ (αν δεν είσαι-θα γίνεις...), εαν παρόλα αυτά ακόμα σκέφτεσαι keeway,σου έχω μια τελευταία συμβούλη =

= πρίν πας για κατάθεση ("αγορά" keeway),κάνε μια στάση σε ενα καφενείο,τράβα 7-8 ουζάκια ή "Μύθους"...έτσι...για να έχεις μια δικαιολογία...

Και εάν δεν σου φτάνουν αυτά, δές το ιστορικό της δικής μου μηχανής :

-00002 χλμ. > χάνει βενζίνη,υπερχείλιση στο καρμπιρατέρ = 2 μέρες συνεργείο

-00030 χλμ. > διαρροή από σύστημα ψύξης = 2 μέρες συνεργείο

-00080 χλμ. > αλλαγή θερμοστάτη (ηλεκτρικού) = 1 μέρα συνεργείο

-00110 χλμ. > αλλαγή 2ου θερμοστάτη (μηχανικού) = 1 μέρα συνεργείο

-00150 χλμ. > χάλασε το κοντέρ , εφτιαξε μόνο του σε μια λακκούβα , ξαναχάλασε , δεν βρίσκω κατάλληλη λακκούβα να το ξαναφτιάξω...

-00500 χλμ. > πρώτο σέρβις = 1 μέρα συνεργείο

-00600 χλμ. > έχει τζόγο στα σινε-μπλόκ = αστάθεια πίσω τροχού,επικίνδυνο στης στροφές

-00700 χλμ. > διαρροή από σύστημα ψύξης,έσκασε μια φλάντζα = 2 μέρες συνεργείο

-00900 χλμ. > πρώτη βροχή - πρώτη πτώση λόγω ελαστικών = 170ευρώ(καινούρια λάστιχα) + τραυματισμένος ώμος

-01400 χλμ. > ξανά διαρροή από σύστημα ψύξης και η μεγάλη ανακάλυψη > οι σολήνες συστήματος ψύξης είναι απο ένα είδος πλαστικό και οχι

λάστιχο(λιώνουν προοδευτικά και οι σφικτήρες χρειάζονται περιοδικά σφίξιμο (κάθε 10 μέρες) = αγόρασα καλούς σολήνες (70ε) και τους

άλλαξα μόνος μου

-01700 χλμ. > αλλαγή ρουλεμάν πίσω τροχού = 1 μέρα συνεργείο

-01900 χλμ. > τελική ταχύτητα 80-90χλμ/ώρα = 1 μέρα συνεργείο αντικατασταση μπίλιες+ιμάντα 150 ευρώ

-..........................ρε παιδιά,βαρέθικα να γράφω,ελπίζω να το διαβάσει κάποιος και να γλιτώσει τα λεφτά του.........

-τέλος,5600 χλμ.καμμένη φλάντζα κεφαλής(λογω διαρροής από σύστημα ψύξης),εντός εγγύησης,δεν μου φτιάχνουν τη βλάβη επειδή δεν ενεργοποιήσα την

εγγύηση (εντός 10 ημερών απο την αγόρα)και ο πωλιτής(Μεσογείων,Αγ.Παρασκευη)"ξέχασε"να μου το πει,ενώ μέχρι τώρα έφτιαξαν 5-6 βλάβες

χωρίς να το κάνουν θέμα...

...ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ-ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ!!!

Και τελευταία,αγόρασα ένα Piaggio Carnaby 200 και ησύχασα,μεταχειρισμένο με 9000χλμ,σχεδόν με τα ίδια λεφτά (2300ε)και τώρα στα 12000χλμ.του άλλαξα λαδια...

...τι άλλο να πω;...συγκρίνεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ομιοπαθης φιλε μου καλο κουραγιο και αν αποφασησεις να το πεταξεις δωστο σε μενα να του κανω βουντου (αργα η γρηγορα θα κανω στο δικο μου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωωωωω

διάβασα όλα τα posts !

Με το town mate του '90 λιγότερα προβλήματα είχα και δεν έμενα ποτέ :P

Γιατί δεν εκμεταλεύεσαι την παραπλανητική διαφήμιση injection τύπου καρμπυρατέρ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..........

Φιλαράκι ήταν πολύ απολαυστικό το post σου.. :D

Γέλασα με τον πόνο σου βέβαια δεν είμαι περήφανος ( :uglystupid2: ) αλλά τουλάχιστον κάτι καλό έκανε αυτό το σκουπίδι με ρόδες που είχες αγοράσει (σε μένα βέβαια).. :P

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαράκι ήταν πολύ απολαυστικό το post σου.. :D

Γέλασα με τον πόνο σου βέβαια δεν είμαι περήφανος ( :uglystupid2: ) αλλά τουλάχιστον κάτι καλό έκανε αυτό το σκουπίδι με ρόδες που είχες αγοράσει (σε μένα βέβαια).. :P

ελπιζω να εχω βοηθησει και εγω :_zeppelin:

σε οποιο δικηγορο εχω ρωτησει λεει σου καπυπταν την εγγυηση?ναι λεω εγω τοτε αστο λεν ολοι ακρη δε βρισκεις απλα με την ρπωτη ευκαιρια κανεις λιγο κακο στο περιβαλον και του βαζεις φωτια χορευοντας τελετουργικα γυρω γυρω :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι δεν είναι κακή ιδέα κιαυτο, εγώ σκέφτηκα να το κάνω στο towny αλλά έχουν μια διαφορά ηλικίας..

Τουλάχιστον βγάζεις το άχτι σου, πέταξες που πέταξες τόσα λεφτά αλλά σου φεύγει το γαμώτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι δεν είναι κακή ιδέα κιαυτο, εγώ σκέφτηκα να το κάνω στο towny αλλά έχουν μια διαφορά ηλικίας..

Τουλάχιστον βγάζεις το άχτι σου, πέταξες που πέταξες τόσα λεφτά αλλά σου φεύγει το γαμώτο

:2funny: :2funny: :scooter::kaaaala::clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:2funny: :2funny: :scooter::kaaaala::clapping:

Μεταγλώττιση απο emoticons σε κανονική γραφή:

Εκδοχή 1: xaxaxaxa μαλακία σκούτερ μπράβοοο

Εκδοχή 2: χαχαχαχα και γ@μώ τα σκούτερ ρεεε

Ανάλογα με το συντακτικό που εφαρμόζεται :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεταγλώττιση απο emoticons σε κανονική γραφή:

Εκδοχή 1: xaxaxaxa μαλακία σκούτερ μπράβοοο

Εκδοχή 2: χαχαχαχα και γ@μώ τα σκούτερ ρεεε

Ανάλογα με το συντακτικό που εφαρμόζεται :P

Εκδοχή 1: xaxaxaxa μαλακία σκούτερ μπράβοοο ρεεε :2funny: :2funny: :2funny::uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φτασαν τα 7000 και ειμαι ζωντανος ακομα να δουλεψει καλα το πισω φρενο... και ο αξονας πισω ειναι ο σπασμενος περιμενα κανονικο 3 μηνες και δεν το εστελναν οποτε το μοτο μονταριστηκε ετσι πριν λιγο καιρο στειλαν στο συνεργειο που περιμενε τα ανταλακτικα 2 αξονες :uglystupid2: και αυτη τη περιφημη δαγκανα πισω φρενου και απλα δεν εχω παει να τα περασω οταν σπασει και κατι αλλο παω για ολα μαζι (ελειξε και η εγγυηση :_stinker: ) να δουμε ποσο θα κρατησει αυτη η φλατζα (3η σε σειρα επισης 2 θερμοστατες και 2 βαλβιδες βεντιλατερ)

O.B.I. η μοτο σου εχει ακομα εγγυηση?

χωρις πλακα ποσο παρανομο ειναι να καψει καποιος ενα μοτο που του ανηκει? :knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φτασαν τα 7000 και ειμαι ζωντανος ακομα να δουλεψει καλα το πισω φρενο... και ο αξονας πισω ειναι ο σπασμενος περιμενα κανονικο 3 μηνες και δεν το εστελναν οποτε το μοτο μονταριστηκε ετσι πριν λιγο καιρο στειλαν στο συνεργειο που περιμενε τα ανταλακτικα 2 αξονες :uglystupid2: και αυτη τη περιφημη δαγκανα πισω φρενου και απλα δεν εχω παει να τα περασω οταν σπασει και κατι αλλο παω για ολα μαζι (ελειξε και η εγγυηση :_stinker: ) να δουμε ποσο θα κρατησει αυτη η φλατζα (3η σε σειρα επισης 2 θερμοστατες και 2 βαλβιδες βεντιλατερ)

χωρις πλακα ποσο παρανομο ειναι να καψει καποιος ενα μοτο που του ανηκει? :knuppel2:

Ποοο τι τραβάς...!!! Φαντάζομαι πως νιώθεις εδώ λάστιχο παθαίνω και ξενερώνω...

το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το βάψεις μπλε και να το στείλεις στην θάλασσα!!!! (Χωρίς παρεξήγηση)

Τώρα που τελείωσε και η εγγύηση θα σου κοστίζει όσο ένα καινούριο.... :thumbsdown:

Περαστικά! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε πετα το λεμεεεεεεεεε....πηρες αθανατο μηχανακι που κανει τα παντα ολα :_thumbsup: ...δεν το χρειαζεσαι το keeway πλεον

Τροποποιήθηκε από τον gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε πετα το λεμεεεεεεεεε....πηρες αθανατο μηχανακι που κανει τα παντα ολα :_thumbsup: ...δεν το χρειαζεσαι το keeway πλεον

το εχω για το super martket κανει 20χλμ τι βδομαδα μεχρι να πεθανει φορτωνει ομως τις 20κιλες τις τροφες για τις γατες :_zeppelin:

αν δεν ειναι να το καψω δε το πεταω... ποσο παρανομο ειναι ειπαμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερω εναν καλο γκρεμο αγγελε ,παμε παρεα για να σε γυρισω και θα πουμε οτι σου εφυγε στην στροφη :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερω εναν καλο γκρεμο αγγελε ,παμε παρεα για να σε γυρισω και θα πουμε οτι σου εφυγε στην στροφη :_zeppelin:

'παρα τριχα τι γλυτωσα κυρ αστυνομε' το βλεπω εγω να ρχετε με ποστ στα ευχαριστα το μοτο 'γλυστρησε' απο το σταντ και επεσε απο τα 50 μετρα στον γκρεμο

αντε μη τρελαθω τελιως λεμε :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερχεται η ωρα του :vampire:

αλλη μια καμενη φλατζα στα 7800

(το τοπικ εχει γινει γραφικο σχεδον απλα σε καθε ζημια το κανω up να γελαμε και λιγο :P )

εχει η κολλιτη μου ενα niva μου φενεται με αυτο θα το τρακαρω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Keeway ARN 150cc 11.500χλμ...

2 φόλες

1 καμένη λάμπα

1 Αλλαγή ρουλεμάν στο πίσω τροχό

Κόστος σέρβις τα 2 χρόνια που το είχα! 90 ευρώ + αλλαγή ελαστικού μπροστά!

Σκυλί το σκούτερ!

Το πρόσεξα και με πρόσεξε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Keeway ARN 150cc 11.500χλμ...

2 φόλες

1 καμένη λάμπα

1 Αλλαγή ρουλεμάν στο πίσω τροχό

Κόστος σέρβις τα 2 χρόνια που το είχα! 90 ευρώ + αλλαγή ελαστικού μπροστά!

Σκυλί το σκούτερ!

Το πρόσεξα και με πρόσεξε...

τι ειναι οι φολες?

κατα τα αλλα δεν εχω φτασει ακομα τα 10000χλμ γιατι απο τον 1,5 χρονο που το εχω ειναι στο δρομο κανα 6μηνο και κανα χρονο στο συνεργειο :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εφτασα τα 11500χλμ!!

το μηχανακι εκανε τα πρωτα του 3000 χωρις ζημια (μεγαλη που να το ακινητοποιησει) βεβαια απο κατω τρεχουν λαδια αλλα τσουλαει :P

βεβαια μετα την τελευταια επισκευη της κεφαλης βαλαμε διπλη φλατζα μπας και αντεξει λιγο παραπανω (ριξιμο συμπιεσης, το μοτορι χανει δυναμη αλλα απο το να μη δουλευει....)

με πηρε και ο μαστορας και μου ειπε πως βγαλαν καινουριο ψυγειο για το keeway αφου τα παλια καιγοντουσαν ευκολα (το προσεχαν και αυτοι επιτελους). θα παω μεσα στην εβδομαδα να μου το περασουν

και η Λαλακια συνεχιζεται, κοροιδιες για την επιλογη μου δεκτες, χααρακτηρισμοι επισης :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω πλεον ποσταρω για να γελαμε :uglystupid2:

το μοτο αυτες τις μερες ειναι διχρονο

καιει 1000ml λαδι στα 1000χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

paintwalllg.jpgwhistling.gifwhistling.gifwhistling.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Σου το λέω από παλιά, αλλά δεν ακούς... :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εβαλα και δευτερο ψυγειο στο scooter και τωρα δουλευει σε κανονικες θερμοκρασιες

φτιαχτηκε και η διαροη των λαδιων και τωρα απλα κουδουναει

δηλαδη επιτελους 2 χρονια μετα εχω σχετικα αξιοπιστο scooter :clapping2: (respect σε αυτον που μου το πουλησε που εκανε τα παντα ωστε να δουλευει και τσαμπα μεχρι τωρα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα