giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΟ DR 250 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΗΓΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΚ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΒΑΣΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΞΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΤΟ TDM ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΝ ΑΦΗΝΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΙΝΗΣΗ (ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ). ΤΟ DRZ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ 1η ΕΚΙΝΗΣΗ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SupeR_Doukas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 gia tous agglofonous... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 επειδη δεν εχει δυναμη να σηκωθει με δευτερα,την σηκωνω με 1η με αποτομο ανοιξε κλεισε στις καλες στροφες και μετα παιζω με αλλαγες,αν θελω να εχω λιγοτερα χιλιομετρα αλλα μεγαλυτερη διαρκεια την ισορροπω με πισω φρενο.με το ss δεν κανω συχνα σουζες,πολυ σπανια και αν ειμαι σε πολλα κεφια.με το FZ6,το duke και το Ζ εβγαζα τα καλυτερα γουστα σε σουζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
more 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 τωρα μου πατησατε το καλο εχω κανει σουζα απο την ελαις στη πειριαως μεχρι χαμοστερνα ειχε κοκκινο με DT 200 ΔΙΚΑΒΑΛΟ απο μικρος ηταν η αγαπημενη μου φιγουρα B) ακουστε μια ιστορια σαν και αυτες με το γαρδελη και τα τσακαλια πηγαινα λυκειο τοτε ειχα KDX 250 R το αγωνιστικο 45 αλογατα τοτε ησουνα αρχηγος και μου φερανε καποιον εξοσχολικο να με νικηση στη σουζα με στοιχημα και σκαει το τσακαλι ο οδυσεας( υποψιν το ατομο ξυνει τα κ7 στη τριπολη με 300 ) τωρα φιλος μου καλος τοτε ανταγωνιστις με ενα 89 μαυρο τουμπανο με εκεντοφορους νικελ αροου στηνουμε τα λεφτα και του βαζω ορο να αλαξουμε μηχανες και να κανουμε κοντρα ε και την πατησε με το αγριμι μου δεν μπορουσε να το στησει και ετσι ημουνα εγω παλι ο νικητης το πηγα 10 στενα ανετα και ορθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 το xrακι το σηκωνω με 1η η 2α με συμπλεκτη αλλα δεν μπορω να πω οτι το παω αποσταση καθως δεν κατεχω την τεχνη του φρενου ουτε της σουζας γενικα. παλια που οδηγουσα ενα rm250 συνεχεια ειχα βρει τα κολπα του και απο 3η εως και 5η το σηκωνα οπως και οποτε να ναι. ωραια εμπειρια αλλα ειχε και ωραιο γκαζι αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ρε παιδια εγω εχω την αναγκη και την επιθυμία να μαθω να σηκώνω τουλαχιστον το WRF σουζα για να με βγαζει τιποτα δυσκολες διαδρομες... (κορμους κοτρώνες κλπ) (για το transalp δεν το συζητω γιατι μαλλον θα σκοτωθω αυτοματα αν ποτε σηκωθει με τα 400ψψ του) Θελω ομως να το σηκώνω απαλά και απο 0χλμ οχι δηλαδη με γκαζι και φορα ! αρα λοιοπον με συμπλεκτη ε; δωστε καμια συμβουλη στον τρελο ΝΕΟΠΑ εντουρα! ευχαρριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Ναι σκάω καμμία φορά(τώρα τελευταία που αρχίζω να συνηθίζω) όταν βλέπω κανένα δίπλα μου να με κοιτάει υπεροπτικά....καθ'ότι με 1200GSa...οπότε τον αφήνω να φύγει και τον περνάω κολλητά σχεδόν σουζάτος!!!! Αλλά γενικότερα πολυ σπάνια...το θεωρώ καγκουριά πιο πολύ και επίδειξη ικανοτήτων!!! Με έχω πιάσει πολλές φορές όμως να βγαίνει αυτός ο κάγκουρας απο μέσα μου...κυρίως μεταμεσονύχτιες ώρες εκεί που είμαι μόνο εγώ ο δρόμος και η μηχανή μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 italokamikazi συμφωνω η σουζα ειναι για την παρτη σου και οχι για τους αλλους,τοτε την ευχαριστιεσαι. φιλε sony αυτο που ζητας ειναι σχετικα ευκολο,κανε λιγη προπονηση σε ασφαλτο αρχικα (αλλα προσοχη οχι παρα πολυ γκαζι γιατι το καπακι παραμονευει) και μετα σε χωμα για να μαθεις πως να σηκωνεται και εκει. εγω θα ηθελα να το σηκωνω με 3η η 4η για να περναω απο νεροφαγωματα,κοτρωνια κτλ που προκυπτουν σε καμια διαδρομη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Σουζες κανετε; Nαι. Με ποιο τροπο; Ανοιγω απλα το γκαζι ειτε στην 1η ειτε στην 2α ειτε στην 3η. -_- Αν και το αποφευγω στην 1η γιατι σηκωνεται βιαια και θελει @@ για να το κρατησεις. (Για συμπλεκταρισμα δεν το συζηταω καν...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Εμένα δεν νομίζω να σηκώνετε το εργαλείο αν και δεν θα έλεγα πως το εχω δοκιμάσει. Ελάχιστα έχω δοκιμάσει μερικές φορές απο περιέργια αλλά να πω την αλήθεια φοβάμαι. Δέν είναι να πέφτεις με τέτοια μηχανή. Μόνο και μόνο τα φερινγκ.... teleperormance douleeis? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Οσο και αν προσπαθουσα απο μικρος με τα παπια ποτε δεν καταφερα να κανω σοβαρη σουζα, δεν νομιζω να μαθω τωρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 δεν ξερω σουζα :( Ισως οταν παρω κανα 1000αρι street να το σηκωνω με τη ροπακλα του χωρις να χρειαστει να συμπλεκταρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Οσο και αν προσπαθουσα απο μικρος με τα παπια ποτε δεν καταφερα να κανω σοβαρη σουζα... + εγώ... ποτέ όμως δεν ξέρεις στο μέλλον... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LiXoR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Τι ωραιο πραγμα και αυτο... Ξανανιωθεις!, καθε μερα κανω σουζες, εστω μια, αυτα τα λιγα δευτερολεπτα ξεχναω στεγαστικα, δουλια, αγγαριες, φασαριες τα παντα ειναι ενα πραγμα πως να το εξηγησω... κ*βλ*! τεχνικη ειναι, δεν χρειαζεσαι και 200 αλογα τροχο οτι μηχανακι ναι να ειναι κανει σουζα απλα το καθε μηχανακι θελει το κολπο του ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Ωραίο πράμα η σούζα!Σήμερα μια γρια γυναίκα με έβριζε που έκανα σούζες.Τι να πει και αυτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 ποτε χανεις χρονο στις εκκινήσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 με το κροσακι καμια φορα σε ανηφορα με 1η παω σιγα και σκαω αποτομα το γκαζι τραβαω τιμονι και συνεχιζει ορθιο για 4-5 μετρα. με το παπι ποτε γιατι δεν εχω ορεξη να πληρωνω πλαστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Παλιοτερα που ειχα ενα enduro εκανα μερικες σουζητσες στις εκκινησεις με συμπλεκταρισμα....Αλλα καποια μερα η αναρτηση μονο που δεν εσκασε...οποτε καλμαρα...Ναι ωραια αισθηση, δεν μπορω να πω..Αλλα Ντααξ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Εγώ έκανα μία φορά σούζα, και αυτό έγινε κατά λάθος, όταν άνοιγα στο Σχιστό με ένα dinamic ενός φίλου μου. Έγινε στην εκκίνηση προφανώς λόγω του ότι άφησα τον συμπλέκτη λίγο απότομα και με πολλές στροφές. Γενικότερα μ'αρέσει να τρέχω (όπου μπορώ) αλλά όχι να κάνω σούζες (αν και νέος και με τα μυαλά πάνω απ'το κεφάλι, όπως λένε) .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Κανουμε κανουμε :P πιο παλια το σηκωνα με 1η και αλλαζα μετα ταχυτητες,οχι κατι απιστευτο αλλα την παλευα.Τωρα με το καινουργιο πιστονι μολις τελειωσω το στροσιμο θελω να δω αμα θα σηκωνετε με 2-3 γιατι εχω δει εναν τυπα να το σηκωνει με 3η και ηταν μαμα το μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Κανουμε κανουμε :P πιο παλια το σηκωνα με 1η και αλλαζα μετα ταχυτητες,οχι κατι απιστευτο αλλα την παλευα.Τωρα με το καινουργιο πιστονι μολις τελειωσω το στροσιμο θελω να δω αμα θα σηκωνετε με 2-3 γιατι εχω δει εναν τυπα να το σηκωνει με 3η και ηταν μαμα το μηχανακι. σηκωνει και με τριτη(δοκιμασμενο :P ) αλλα οχι για πορεια απλα να σηκωθει...λογικα απο καποιον πιο εμπειρο απο μενα κανει και πορεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 σηκωνει και με τριτη(δοκιμασμενο :P ) αλλα οχι για πορεια απλα να σηκωθει...λογικα απο καποιον πιο εμπειρο απο μενα κανει και πορεια ωραια αντε να τελειωσω το στροσιμο να το δοκιμασω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 εγω παλι δεν μπορω... πρωσπαθησα μια φορα αλλα τπτ.. ο μονος τροπος ειναι να στεκομαι ορ8ιος πανω απο το παπι με γκαζια και τραβηγμα πανω.. αλλα μλκιες... μια μερα θα βγαλω ολα τα πλαστικα και 8α το πρωσπαθω μεχρι να λιωση... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Καλά καπάκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Eγώ δε ξέρω να κάνω σούζες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες