Jump to content
themata

Σούζες κάνετε?

Recommended Posts

ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΟ DR 250 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΗΓΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΚ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ

ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΒΑΣΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΞΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

ΤΟ TDM ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΝ ΑΦΗΝΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΙΝΗΣΗ (ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ).

ΤΟ DRZ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ 1η ΕΚΙΝΗΣΗ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

επειδη δεν εχει δυναμη να σηκωθει με δευτερα,την σηκωνω με 1η με αποτομο ανοιξε κλεισε στις καλες στροφες και μετα παιζω με αλλαγες,αν θελω να εχω λιγοτερα χιλιομετρα αλλα μεγαλυτερη διαρκεια την ισορροπω με πισω φρενο.με το ss δεν κανω συχνα σουζες,πολυ σπανια και αν ειμαι σε πολλα κεφια.με το FZ6,το duke και το Ζ εβγαζα τα καλυτερα γουστα σε σουζα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα μου πατησατε το καλο

εχω κανει σουζα απο την ελαις στη πειριαως μεχρι χαμοστερνα ειχε κοκκινο με DT 200 ΔΙΚΑΒΑΛΟ

απο μικρος ηταν η αγαπημενη μου φιγουρα B)

ακουστε μια ιστορια σαν και αυτες με το γαρδελη και τα τσακαλια :victory: πηγαινα λυκειο τοτε ειχα KDX 250 R το αγωνιστικο 45 αλογατα τοτε ησουνα αρχηγος και μου φερανε καποιον εξοσχολικο να με νικηση στη σουζα με στοιχημα

και σκαει το τσακαλι ο οδυσεας( υποψιν το ατομο ξυνει τα κ7 στη τριπολη με 300 :kaaaala: ) τωρα φιλος μου καλος

τοτε ανταγωνιστις με ενα 89 μαυρο τουμπανο με εκεντοφορους νικελ αροου στηνουμε τα λεφτα

και του βαζω ορο να αλαξουμε μηχανες και να κανουμε κοντρα :victory:

ε και την πατησε με το αγριμι μου δεν μπορουσε να το στησει και ετσι ημουνα εγω παλι ο νικητης το πηγα 10 στενα ανετα

και ορθιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το xrακι το σηκωνω με 1η η 2α με συμπλεκτη αλλα δεν μπορω να πω οτι το παω αποσταση καθως δεν κατεχω την τεχνη του φρενου ουτε της σουζας γενικα.

παλια που οδηγουσα ενα rm250 συνεχεια ειχα βρει τα κολπα του και απο 3η εως και 5η το σηκωνα οπως και οποτε να ναι.

ωραια εμπειρια αλλα ειχε και ωραιο γκαζι αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια εγω εχω την αναγκη και την επιθυμία να μαθω να σηκώνω τουλαχιστον το WRF σουζα για να με βγαζει τιποτα δυσκολες διαδρομες... (κορμους κοτρώνες κλπ) (για το transalp δεν το συζητω γιατι μαλλον θα σκοτωθω αυτοματα αν ποτε σηκωθει με τα 400ψψ του)

Θελω ομως να το σηκώνω απαλά και απο 0χλμ οχι δηλαδη με γκαζι και φορα ! αρα λοιοπον με συμπλεκτη ε;

δωστε καμια συμβουλη στον τρελο ΝΕΟΠΑ εντουρα!

ευχαρριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι σκάω καμμία φορά(τώρα τελευταία που αρχίζω να συνηθίζω) όταν βλέπω κανένα δίπλα μου να με κοιτάει υπεροπτικά....καθ'ότι με 1200GSa...οπότε τον αφήνω να φύγει και τον περνάω κολλητά σχεδόν σουζάτος!!!!

Αλλά γενικότερα πολυ σπάνια...το θεωρώ καγκουριά πιο πολύ και επίδειξη ικανοτήτων!!!

Με έχω πιάσει πολλές φορές όμως να βγαίνει αυτός ο κάγκουρας απο μέσα μου...κυρίως μεταμεσονύχτιες ώρες εκεί που είμαι μόνο εγώ ο δρόμος και η μηχανή μου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

italokamikazi συμφωνω η σουζα ειναι για την παρτη σου και οχι για τους αλλους,τοτε την ευχαριστιεσαι.

φιλε sony αυτο που ζητας ειναι σχετικα ευκολο,κανε λιγη προπονηση σε ασφαλτο αρχικα (αλλα προσοχη οχι παρα πολυ γκαζι γιατι το καπακι παραμονευει) και μετα σε χωμα για να μαθεις πως να σηκωνεται και εκει.

εγω θα ηθελα να το σηκωνω με 3η η 4η για να περναω απο νεροφαγωματα,κοτρωνια κτλ που προκυπτουν σε καμια διαδρομη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σουζες κανετε;

Nαι.

Με ποιο τροπο;

Ανοιγω απλα το γκαζι ειτε στην 1η ειτε στην 2α ειτε στην 3η. -_-

Αν και το αποφευγω στην 1η γιατι σηκωνεται βιαια και θελει @@ για να το κρατησεις.

(Για συμπλεκταρισμα δεν το συζηταω καν...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα δεν νομίζω να σηκώνετε το εργαλείο αν και δεν θα έλεγα πως το εχω δοκιμάσει.

Ελάχιστα έχω δοκιμάσει μερικές φορές απο περιέργια αλλά να πω την αλήθεια φοβάμαι.

Δέν είναι να πέφτεις με τέτοια μηχανή. Μόνο και μόνο τα φερινγκ....

teleperormance douleeis?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο και αν προσπαθουσα απο μικρος με τα παπια ποτε δεν καταφερα να κανω σοβαρη σουζα, δεν νομιζω να μαθω τωρα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω σουζα :(

Ισως οταν παρω κανα 1000αρι street να το σηκωνω με τη ροπακλα του χωρις να χρειαστει να συμπλεκταρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο και αν προσπαθουσα απο μικρος με τα παπια ποτε δεν καταφερα να κανω σοβαρη σουζα...

+ εγώ... :bruce_h4h:

ποτέ όμως δεν ξέρεις στο μέλλον...

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ωραιο πραγμα και αυτο...

Ξανανιωθεις!,

καθε μερα κανω σουζες, εστω μια,

αυτα τα λιγα δευτερολεπτα ξεχναω στεγαστικα, δουλια, αγγαριες, φασαριες τα παντα

ειναι ενα πραγμα πως να το εξηγησω... κ*βλ*!

τεχνικη ειναι, δεν χρειαζεσαι και 200 αλογα τροχο

οτι μηχανακι ναι να ειναι κανει σουζα

απλα το καθε μηχανακι θελει το κολπο του ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο πράμα η σούζα!Σήμερα μια γρια γυναίκα με έβριζε που έκανα σούζες.Τι να πει και αυτη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το κροσακι καμια φορα σε ανηφορα με 1η παω σιγα και σκαω αποτομα το γκαζι τραβαω τιμονι και συνεχιζει ορθιο για 4-5 μετρα.

με το παπι ποτε γιατι δεν εχω ορεξη να πληρωνω πλαστικα :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιοτερα που ειχα ενα enduro εκανα μερικες σουζητσες στις εκκινησεις με συμπλεκταρισμα....Αλλα καποια μερα η αναρτηση μονο που δεν εσκασε...οποτε καλμαρα...Ναι ωραια αισθηση, δεν μπορω να πω..Αλλα Ντααξ :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έκανα μία φορά σούζα, και αυτό έγινε κατά λάθος, όταν άνοιγα στο Σχιστό με ένα dinamic ενός φίλου μου. Έγινε στην εκκίνηση προφανώς λόγω του ότι άφησα τον συμπλέκτη λίγο απότομα και με πολλές στροφές. Γενικότερα μ'αρέσει να τρέχω (όπου μπορώ) αλλά όχι να κάνω σούζες (αν και νέος και με τα μυαλά πάνω απ'το κεφάλι, όπως λένε) ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανουμε κανουμε :P πιο παλια το σηκωνα με 1η και αλλαζα μετα ταχυτητες,οχι κατι απιστευτο αλλα την παλευα.Τωρα με το καινουργιο πιστονι μολις τελειωσω το στροσιμο θελω να δω αμα θα σηκωνετε με 2-3 γιατι εχω δει εναν τυπα να το σηκωνει με 3η και ηταν μαμα το μηχανακι. :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανουμε κανουμε :P πιο παλια το σηκωνα με 1η και αλλαζα μετα ταχυτητες,οχι κατι απιστευτο αλλα την παλευα.Τωρα με το καινουργιο πιστονι μολις τελειωσω το στροσιμο θελω να δω αμα θα σηκωνετε με 2-3 γιατι εχω δει εναν τυπα να το σηκωνει με 3η και ηταν μαμα το μηχανακι. :surrender:

σηκωνει και με τριτη(δοκιμασμενο :P ) αλλα οχι για πορεια απλα να σηκωθει...λογικα απο καποιον πιο εμπειρο απο μενα κανει και πορεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σηκωνει και με τριτη(δοκιμασμενο :P ) αλλα οχι για πορεια απλα να σηκωθει...λογικα απο καποιον πιο εμπειρο απο μενα κανει και πορεια

ωραια αντε να τελειωσω το στροσιμο να το δοκιμασω :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παλι δεν μπορω... πρωσπαθησα μια φορα αλλα τπτ.. ο μονος τροπος ειναι να στεκομαι ορ8ιος πανω απο το παπι με γκαζια και τραβηγμα πανω.. αλλα μλκιες...

μια μερα θα βγαλω ολα τα πλαστικα και 8α το πρωσπαθω μεχρι να λιωση... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα