themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2005 από σούζες πως πάμε παίδες? εγώ χρησιμοποιώ τον κλασσικό τρόπο με κλείσιμο και απότομο άνοιγμα του γκαζιού κατά την εκκίνηση... Για πείτε τα μυστικά σας παρακαλώ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2005 Μια φορα εχω δοκιμασει ολη και ολη, και αυτη μονο και μονο για να τσεκαρω την μοτο, και να μην κανω σουζα καποια στιγμη χωρις να θελω ... Τσουλαγα με κουμπωμενη πρωτη στο ρελαντι, με 3-5 χμ/ω, και ανοιξα αποτομα την πρωτη, τραβωντας και το τιμονι. Σηκωθηκε για κανα δυο μετρα αποσταση, περιπου μισο μετρο υψος.(απο οτι μου ειπε ο πατερας μου δλδ, εγω που να καταλαβω...) Οσες φορες και να προσπαθησα μονο με σκασιμο πρωτης, χωρις να τραβηξω τιμονι, δεν σηκωνοταν με τιποτα ... Σιγουρα σε σενα Πανο παιζει ρολο που ειναι με τις εντουραδικες τις ροδες, οποτε υποθετω οτι εχει μεγαλυτερη ανεση να σηκωνεται το μπροστινο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salvatore 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2005 παιδια να σηκωνεις το μηχανακι με σπασιμο της 1ης ειναι λιγο επιπονο(για το μηχανακι,τουλαχιστον εγω τη ποναω και δε τη σπαω σχεδον ποτε).με συμπλεκτη ερχετε πιο γλυκα.επισης η 1η εχει μικρη διαδρομη και ειναι δυσκολη η αλλαγη για 2α.συνηθως το σηκωνω στην αλλαγη 1ης με 2α.δηλαδη γεμιζω λιγο παραπανω απο τη μεση τη 1η,βαζω 2α και πριν αφησω το συμπλεκτη σκαω ενα ΚΑΛΟ ξερογκαζo και αφηνω(οχι αποτομα)τον συμπλεκτη.μολις σηκωθει εχεις περιθωριο για αρκετα μακρινη σουζα και πιο ανετη αλλαγη απο 2α σε 3η. τα παραπανω ισχυουν για ολα σχεδον τα μηχανακια της κατηγοριας μας.αλλα μηχανακια εχουν τα δικα τους κολπα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2005 egw paidia souzes de kanw to lipame lio to mixanaki kai h souza genika einai epiponh diadikasia gia anartiseis kai moter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2005 egw me tous troxous enduro, me 2a kai anoigma apo mesaies sikwnei kai krataei. me ta supermoto thelei perissoteri prospatheia (to kentro barous paei poly mprosta) kai akolouthountai diadikasies paromoies me to filtato salvatore. me 1i den to syzhtame, sikwnei xwris na to skeftesai alla epeidi anebazei strofes san trelo, tin kseligwnei se dt kai den ti xairesai Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2005 (τροποποιήθηκε) εντάξει δεν είπα να κάουμε σούζες σε κάθε στοπ και κάθε φανάρι που υπάρχει, απλά όλοι έστω και μια φορά έχουν δοκιμάσει...(κι εγώ το λυπάμαι το μηχανακι) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2005 από τον themata Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2005 εγω ξερω παντως το οτι, "το σπασιμο στις ταχυτητες ειναι επιπονο" ειναι μυθος ... γι αυτο υπαρχουν και οι κοφτες, για να αποφευγεις δυσαρεστες παρενεργειες ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2005 M e mhxanh megalou kyvismou den exw dokimasei pote!!! Otan eixa to papaki kai htan stis kales tou 52 xiliosta me kylindropistona kitakokai strofalo takegawa synithws otan to shkwna gia na pesei eprepe na min katevazei venzinh to pothraki dhladh gia peripou 1 me 1-5 xiliometro!!! Evgaza kala lefta tote apo kodritses kai tetoia!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GGiakoum 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2005 Egw pantws hwris analogi empiria apo souzes me to 50ari GLX pou eiha prin parw to fazer, den mporw na pw oti einai kai to efkoloteri pragma ston kosmo....! Edw kai mia vdomada prospa8w na to sikwsw me kleisimo kai apotomo anoigma tou gaziou me 1i stis 6000 strofes, alla den ehei sikw8ei panw apo.... 30 pontoys???!!! Anyhow, sinehizw pantws tis prospa8ies kai elpizw na ehw kalitera apotelesmata. To zoumi tis ipo8esis einai oti sti souza pezei 80% o MASTORAS (vlepe odigos) kai 20% to ergaleio (vlepe mihanaki) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2005 Φιλαρακο προσεχε μονο! και καλα να συμβει κατι εσυ δεν θα παθεις τιποτα (πες) με τοσα λιγα χλμ ... η μηχανη ομως ... απο 100 εως 500 Ε ζημια ανετα ... γι αυτο το νου σου ... Κοιτα μηπως βρεις καποιον πιο εμπειρο φιλο σου να σε βοηθησει, γιατι ειναι κριμα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2005 Εμένα δεν νομίζω να σηκώνετε το εργαλείο αν και δεν θα έλεγα πως το εχω δοκιμάσει. Ελάχιστα έχω δοκιμάσει μερικές φορές απο περιέργια αλλά να πω την αλήθεια φοβάμαι. Δέν είναι να πέφτεις με τέτοια μηχανή. Μόνο και μόνο τα φερινγκ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2005 to diko sou shkwnetai mia xara - einai panalafro ... bale to baros sou ligo piso to diko mou den to kanw souzes sxedon pote (epithdes) meta apo thn teleytaia malakia anabath pou hmoun martyras (makria parenthesh): CBR gialize... aytos omws nai men me kranos, alla ola ta alla xyma (kati sporteksakia ths plakas klp.)... fanari perimenoume... mono emeis oi dyo apo ditroxa kai pisa merika aytokinhta... prin anapsei apo tis "etoimasies" tou katalaba oti tha kanei soyza (gia mena? who knows)... anoigei to fanari... egw menw pio piso (alla poly pio mprosta apo ta koutia) sxedon aisthanomoun ti tha ginei... h souza arxika kalh... ela omws pou ithele kai lampada kai tou bghke malakia (H' ekane malakia sketo), anoikse perissotero gkazi (h' sthn allagh taxythtas den proseksa) kai to shkwse katheto, eida thn astathia tou, ekoba, brike to kolofanaro sthn asfalto... telos... parton kato... egw SXEDON PROETIMASMENOS (! ...eimai kai sabatogenimenos) kanw mia diagonia sto dromo kai stamataw prin ton pathsoun oi alloi... telika den htan sobaro gia ayton (arketa aimatomata, tou efygan ta papoytsia, kana nyxi klp.) to mhxanaki plhrwse th malakia tou malaka anabath, to proin gialistero CBR eixe dialisei ta plastika tou, ladia etrexan klp. ...anyway... mou thn edwse pou ton rotagan pos kai elege "eixe xoma" kai kati tetoia... fysika (gia na mhn einai kai kana malakia report pros tous mpatsous kai psaxnoun gia xoma) egw elega oti einai malakia tou kai fysika den yphrxe oute xoma oute tipota... telos parentheshs... souzes kata lathos (eidika twra pou adinatisa) ginontai arketes an thelw na fygw apo to fanari grhgora... malista shkwnei merikous pontous (10-20-30) akoma kai an... gernw mprosta, alla thelw na fygw grhgora... apo ekei kai pera oles oi klasikes methodoi douleyoun (kleiso-anoigma, ampragiaz, gkazomenh allagh klp.)... logo ntepozitou katw apo thn sela kai oxi mprosta kai eidika to Dakar (pou den einai aplo GS) logo megalhs rodas mprosta shkwnetai geliodws eykola... entypwsh mou eixe kanei to 1200 (na pw allh mia fora) pou shkwne toso "problepsima" (me 1h kai 2a apla me anoigma gkazi... me 3h ithele ligo boithia) antitheta me ena allo pou exw sto myalo moy pou shkwne me xarakthristikh (alla telika thn idia) eykolia apla pio... tromaktika (opws kai sxedon ola tou na pw thn alithia) (btw mexri na kanw reboot kai sto server kanw spania - isos shmera - den exw switch gia ellhnika... a re MicroStupid ti trabame) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2005 to tromaktiko allo na ypothesw oti einai to 950 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2005 no comments Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2005 File Blk den exw dokmasei pote nakanw souza me aprilia 125 alla se plhroforo oti eixe filos mou kai oxi mono thn shkwne alla kratage kai apostash!!! Tha symfwnhsw me ton Javanese pou parapanw leei ston GGiakoum na min to polyepixeirei(souza) giati allo na peseis me papi (0 euros zhmia) kai allo na peseis me mhxanh megalou kyvismoupou pera apo th zhmia borei na xtypiseis kiolas!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2005 Μπα δεν εχω και πολυ όρεξη ουτε καν να δοκιαμσω. ΕΙμαι και πολλα κιλά (όχι μαλάκ@ς) και γενικά ισσοροπία δεν ειναι και οτι καλύτερο για εμένα. Οπότε, σουζες??? Μακρυα και αγαπημένοι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2005 πόσα κιλά δηλαδή; το ρωτάω περισσότερο διαβάζοντας το RS125, όχι τίποτα άλλο (γιατί πολύ παχύ άτομο σε μηχανή ταιριαστό είδα μόνο σε varadero - και δεν κάνω πλάκα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2005 nls asta egw ime 1.95 120 kg kai ime panw se mixanaki 160kg opou fenete zetaki opos katalaveneis :) Vasilis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2005 υποθέτω, μπροστά στην επιθυμία δεν υπάρχει λογική (εγώ πχ. γιατί θέλω 1200GS... ψέματα θα πω ότι δεν με καλύπτει το τωρινό σε αυτά που θέλω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2005 NLS ayto pou eipes ... distixos idika se mena h eputhimia epikratei sinithos sth logikh Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2005 nls asta egw ime 1.95 120 kg kai ime panw se mixanaki 160kg opou fenete zetaki opos katalaveneis :) Vasilis Πω πω, πως μεγαλωσες ετσι βρε παιδι μου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2005 LoL!!! Mia erwthsh: Gia pio logo parektrepomaste synexeia apo tin arxikh syzhthsh tou topic??? Kai h apanthsh: Epeidh variomaste na anoixoume allo topic... :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GN_AZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2005 Και το Ζ σηκώνεται εύκολα. Όχι βέβαια σαν το Duke που σηκωνόταν με το γκάζι, αλλά με συμπλεκτάρισμα. Με πρώτη και 6-6,5 χιλ στροφές σηκώνεται και μετά είναι στο χέρι σου αν θα μπόρέσεις να κουμπώσεις την 2α την 3η και ότι σε φωτίσει ο Θεός. Προσωπικά δεν το πετυχαίνω πάντα γι'αυτό και προσπαθώ να το σηκώνω στις ίδιες στροφές με 2α και να αλλάζω σε 3η που είναι πιο εύκολο. Γνώρισα κάποιον πάντως με Ζ750 που το σήκωνε με 2α και όταν κατέβαινε είχε περίπου 200χλμ. Στο κατέβασμα το μπροστινό του έβγαζε καπνούς. Κατα τη διάρκεια της σούζας πάντως η ζώνη ασφαλείας είναι το πίσω φρένο. Πάντα σε αναμονή και αν γίνεται ελάχιστα πατημένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2005 σωστό για το πίσω φρένο το Ζ750 ΔΕΝ σηκώνεται μόνο με γκάζι; είσαι σίγουρος; μήπως κάθεσαι πολύ μπροστά ή είσαι πολύ βαρύς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GN_AZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2005 Βαρύς δεν είμαι (75 κιλά) αλλά η θέση σε βάζει από μόνη της αρκετά μπροστά. Σηκώνεται και μόνο με γκάζι το Ζ αλλά μου φαίνεται απότομο το σήκωμα του όταν τραβάω το τιμόνι και χάνω στην ισσοροπία μετά οπότε προτιμώ να ταλαιπωρήσω τον συμπλέκτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες