Jump to content
black_hawk

H "ΚΡΙΣΗ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Recommended Posts

Επειδη λοιπον, "είχαν μείωση του ρυθμού αύξησης της κερδοφορίας τους", (οπως χαρακτηριστικα αναφερεται!) πηραν το bonus των 28 δις! ευρω, σταματησαν τα δανεια, και απολυουν υπαλληλους ('η δεν ανανεωνουν συμβασεις)

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! :ranting3::ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μα η κρίση που βιώνουμε εμείς, ξεκινά από αυτούς... Τουλάχιστον στην Ελλάδα. Πώς θα καλυφθούν οι ζημιές των τραπεζών από επενδύσεις στο εξωτερικο (βλ. Ρουμανία); Με τα 28 δίς ίσως;

Λέω εγώ τώρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ θα προσθέσω και αυτούς τους δυο χωρίς παρεξήγηση

post-5767-1239391785_thumb.jpg post-5767-1239391853.jpg

Όσο για τους υπόλοιπους τρεις θα μου πείτε τη γίνεται; Μα τα τελευταία εικοσηοκτώ χρόνια αυτοί και η φατρίες τους πρωτοστατούν στα πολιτικά δρώμενα της χώρας Για να μη πω από τη μεταπολίτευση και μετά

Γιατί όπως λένε και στο χωριό μου δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβη στο κρεβάτι ,χωρίς αυτούς να τους τα τους κάνουν όλα καλά, (είναι τα αφεντικά τους άλλωστε)Δεν θα ήμασταν στη κατάσταση που είμαστε τώρα.

Α! και για να μην ξεχνιόμαστεpost-5767-1239392024.jpg

Και αν νομίζουν οι διαχειριστές ότι προσβάλω κάποιους ας διαγράψουν την απάντηση μου.

Είμαι άνθρωπος που λέει ότι σκέφτεται. :secret: :secret: :sorry: :sorry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά...ούτως ή αλλώς, πως γίνεται η κρίση να είναι για όλους????

Τι έγινε, φορτώσανε τα λεφτά σε διαστημόπλοιο και τα πετάξανε στο διάστημα?

Μειώθηκαν οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι?

Μειώθηκαν τα χωράφια και δεν έχουν που να σπείρουν?

Τι ακριβώς έχει γίνει και υπάρχει κρίση?

Μα τι άλλο, από συγκέντρωση χρήματος σε λίγες τσέπες που έχουν κλείσει τις κάνουλες και δεν το αφήνουν να κυκλοφορεί.

Οπότε, οι έχοντες αυτές τις τσέπες βιώνουν κι αυτοί την κρίση? Όχι βέβαια, αφού εκεί συγκεντρώνεται το χρήμα.

Άρα εξ ορισμού και καθαρά με την διαδικασία της λογικής, ΔΕΝ θα μπορούσε η κρίση να είναι για όλους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μα τι άλλο, από συγκέντρωση χρήματος σε λίγες τσέπες που έχουν κλείσει τις κάνουλες και δεν το αφήνουν να κυκλοφορεί.

Οπότε, οι έχοντες αυτές τις τσέπες βιώνουν κι αυτοί την κρίση? Όχι βέβαια, αφού εκεί συγκεντρώνεται το χρήμα.

Άρα εξ ορισμού και καθαρά με την διαδικασία της λογικής, ΔΕΝ θα μπορούσε η κρίση να είναι για όλους

:winking:

:ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σωστά.....Και σε περίοδο (προγραμματισμενης!)κρίσης μαζέυονται ακόμα σε λιγότερες τσέπες..

;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να, και κατι πολυ κατατοπιστικο, "σεντονακι", εδω!(Απο τα πιο αρμοδια "χειλη"! :_innocent:

Καντε τον κοπο να το διαβασετε, γιατι αξιζει! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+ Μεγαλύτερη δικαιολογία για την αναθεώρηση των εργασιακών σχέσεων, δεν μπορούσε να υπάρξει. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άν ήθελαν να πολεμήσουν την "κρίση" θα μπορούσαν να επιλέξουν το ποσό των 28 δις να μοιραστεί στον λαό και όχι στις τράπεζες.

Για σκεφτείτε;

28.000.000.000 ευρώ

11.000.000 πληθυσμός

=2.500 ευρώ περίπου για κάθε πολίτη (συνταξιούχοι, φοιτητές, άνεργοι, νοικοκυρές, αγρότες, παιδιά, βρέφη........)

Άρα μια μέση οικογένεια με 3 παιδιά θα εισέπραττε περίπου 12.500 ευρώ.

Θα λυνόταν κατα κάποιο τρόπο η δήθεν οικονομική κρίση, ή έστω εν μέρη σε μεγάλο ποσοστό;

Αν κάνω κάπου λάθος συγχωρέστε με και διορθώστε με.

Τροποποιήθηκε από τον stantonop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πφφφ!!!.. :_stinker:

Τα λεφτα του κοσμου (γιατι, ΓΙ'ΑΥΤΑ! προκειται!) να τα επιστρεψουν στον κοσμο?? :_w00t:

Στις τραπεζες καλυτερα, που τα διαχειριζονται.. "καλυτερα"!! (Για "το καλο μας", βεβαιως-βεβαιως!... :puke::plaf: )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
+ Μεγαλύτερη δικαιολογία για την αναθεώρηση των εργασιακών σχέσεων, δεν μπορούσε να υπάρξει.

Αυτό ακριβώς!

Όπως ακριβώς εφευρέθηκαν και κατασκευάστηκαν οι τάχαμου τρομοκράτες για να εισβάλλουν κάποιοι με το έτσι θέλω σε όποια χώρα γουστάρουν (εντελώς τυχαία όποια έχει αξιόλογους πλουτοπαραγωγικούς πόρους) και να θεωρούν εαυτούς σωτήρες των εθνών. :mB_faskelo::mB_faskelo::mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όπως ακριβώς εφευρέθηκαν και κατασκευάστηκαν οι τάχαμου τρομοκράτες για να εισβάλλουν κάποιοι με το έτσι θέλω σε όποια χώρα γουστάρουν (εντελώς τυχαία όποια έχει αξιόλογους πλουτοπαραγωγικούς πόρους) και να θεωρούν εαυτούς σωτήρες των εθνών. :mB_faskelo::mB_faskelo::mB_faskelo:

Oχι καλε.Δε σε πιστευω!... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγραφα ένα ωραίο κείμενο μου έκανε ένα refresh και το έχασα :huh:

Θα τα πω όλα σε 2 γραμμές, όσο βρίσκουν τα κάνουν είναι απλό παιδιά, όσο στις εκλογές του λέμε ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ θέλουμε και άλλο τόσο μας το κάνουν...

Όλα παραμύθια είναι για να μας κάνουν σκλάβους είδη με 12ωρα τι είμαστε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα