Jump to content
Sign in to follow this  
black_hawk

Παρ' ολίγον να χτυπήσω ανηλικους -"αθεοφοβους"!!

Recommended Posts

Σκηνικο "ενα" :

Σημερα, επιστρεφοντας σπιτι με το VITARA, (καθ'οσον το μηχανακι στο συνεργειο..) βλεπω ατομο να ξεπαρκαρει το αυτοκινητο του, σε δρομο με λιγο φωτισμο.. (Και ΔΙΠΛΗ ΛΩΡΙΔΑ!)

Κοιταζοντας μπροστα, και μη βλεποντας τπτ αντιθετα ερχομενο, μπαινω στο αντιθετο ρευμα, για να τον παρακαμψω (Δεν ειχε βγει και πολυ) και ξαφνικα!!.....

..ΠΑΠΑΚΙ! στα 6 μετρα, με σβυστα φωτα, και δυο πιτσιρικαδες επανω!!!! :scared:

:shock::plaf:

Ευτυχως, προλαβα να ξαναμπω στο "ρευμα" μου, την τελευται στιγμη, ενω ακομα ακουω τα "τσιριγματα" των παιδιων, που πανικοβληθηκαν βλεποντας ενα "θηριο" να ερχεται προς τα πανω τους!! (Ειχα και ανοιχτο το παραθυρο..)

Σκηνικο 2:

Πριν μια βδομαδα, επιστρεφοντας, παλι, σπιτι, με τη μηχανη αυτη τη φορα, παλι σε σχετικα σκοτεινο και ανηφορικο ευθυ δρομο, προσπερναω ενα αργο Ι.Χ. και....

..Ξανα μπροστα μου παπι, με σβυστα φωτα!!!! :shock::plaf:

Αν και ο δρομος ηταν πιο στενος, λογω μηχανης, τον απεφυγα και αυτον.. :sweatdrop: :sweatdrop:

Ρε γμτ... αν γινονταν τιποτα, και στις δυο περιπτωσεις, αντε να αποδειξω οτι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΩΤΑ!! (Περα απο το τι θα συνεβαινε στα παιδια, βεβαια.. :/ )

Ελεος, δλδ..απο που να φυλαχτεις, και τι να πρωτοπρολαβεις??? :pray: :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μεχρι πριν λιγα λεπτα ημουν βολτα με εναν φιλο με το αμαξι του ,παρομοια σκηνικα αλλα σε διασταυρωση ,3 φορες συναντηθηκαμε με παπια χωρις φωτα τα οποια εμφανιστηκαν απο το πουθενα και παραλιγο να γινει το μοιραιο.για κρανος φυσικα ουτε λογος...

πολλοι πιτσιρικαδες δυστυχως ειναι πολυ επικινδυνοι και μπορει να σε μπλεξουν απο το πουθενα.

απορω πως δεν εχουν σκοτωθει ετσι οπως οδηγουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο παπιά.

Και 400αρι χωρίς καθόλου φώτα γιατί ήταν σπασμένο το φανάρι, μπουρί που σήκωνε και νεκρό από τον θόρυβο, και οι σφήνες σύννεφο.

Κόλλησε δίπλα στο δεξί φτερό του αυτοκινήτου, και δεν ήξερα τι να κάνω να μην το χτυπήσω. Πατάω κόρνα και ο πιτσιρικάς συνοδηγός μου πουλάει μαγκιά.

Τι να σου κάνω λέω από μέσα μου. Αδικοχαμένοι θα πάτε.

Και με ενοχλεί που πολλές φορές κατηγορούμε τους οδηγούς των αυτοκινήτων, και τους κολλήσαμε το παρατσούκλι "κουτάκιδες".

Εδώ και 8 μήνες δεν έχω μηχανή. Είμαι με το αυτοκίνητο. Οι λαλακίες που βλέπω από οδηγούς των μηχανών, δεν έχουν όριο. :kaaaala: :kaaaala:

Ας μην κατηγορούμε για τα πάντα αυτούς, γιατί φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι έχουμε και αυτοκίνητο. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά τα πιτσιρίκια είναι...τι να πώ.

Τα βλέπω καθημερινά στο ΕΠΑΛ, 8 στα 10 ξεκράνωτα, σούζες στο δρόμο, λέω να τους πώ τίποτα, θα πουν "...αντε ρε μπάρμπα φύγε απ' εδώ....".

Μια μέρα σταμάτησα με το αυτοκίνητο στη διάβαση μπροστά στο σχολείο να περάσουν μαθητές και εκείνη την ώρα περνά δίπλα μου σφαίρα 2 παπιά. Τα παιδιά που περπατούσαν τρόμαξαν. Τι να πεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα εχουμε πει ρε Θαναση...ΠΡΕΠΕΙ μετα απο καποια ηλικια να σας παιρνουνε το διπλωμα...χουφταλοοοοο!!! :P :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τα εχουμε πει ρε Θαναση...ΠΡΕΠΕΙ μετα απο καποια ηλικια να σας παιρνουνε το διπλωμα...χουφταλοοοοο!!! :P :lol: :lol: :lol:

..Και μετα, θα κυκλοφοραω χωρις φωτα!!! :_zeppelin:

:tease: :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα κανω εγω και εχω μερα νυχτα τα φωτα μου αναμενα και στην τελικη ουτε ρευμα καινε ουτε τιποτα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...

Αμάν ρε Στέλιο με τα σεντόνια σου.. Βαρέθηκα να διαβάζω τόση ώρα :D :D

black_hawk να παρακαλάς μόνο μην είσαι εσύ ο "υπαίτιος". Γιατί δυστυχώς, οι στατιστικές λένε ότι αργά η γρήγορα κάποιος θα είναι ο (άτυχος) υπαίτιος του δυστυχήματος του "άτυχου παιδιού". (Στο μεταξύ καλό θα ήταν να κυκλοφορείς στη δική σου λωρίδα κι όχι στην άλλη... :P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμάν ρε Στέλιο με τα σεντόνια σου.. Βαρέθηκα να διαβάζω τόση ώρα :D :D

black_hawk να παρακαλάς μόνο μην είσαι εσύ ο "υπαίτιος". Γιατί δυστυχώς, οι στατιστικές λένε ότι αργά η γρήγορα κάποιος θα είναι ο (άτυχος) υπαίτιος του δυστυχήματος του "άτυχου παιδιού". (Στο μεταξύ καλό θα ήταν να κυκλοφορείς στη δική σου λωρίδα κι όχι στην άλλη... :P)

Ειλικρινα Μιχαλη βαριεμαι να σχολιαζω τετοια θεματα πια(δεν ενοοω το τοπικ που ανοιξε ο Θανασης αλλα αυτες τις βλακιες που κανουν τα παιδια με καμμενα φωτα κτλ κτλ)!!!Ειναι χιλιοειπωμενα...οποτε εδειξα τουλαχιστον οτι το διαβασα :D !!!

Ο Μαυρογερακας μπηκε στο αντιθετο ρευμα προφανως για να μην τον κοψει το αυτοκινητο που ξεπαρκαρει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
[ου κανουν τα παιδια με καμμενα φωτα !!!

μεγαλη φαντασια εχεις ! κανενας δεν εχει καμενα φωτα καμενο εγγεφαλο εχουν αυτοι !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειλικρινα Μιχαλη βαριεμαι να σχολιαζω τετοια θεματα πια(δεν ενοοω το τοπικ που ανοιξε ο Θανασης αλλα αυτες τις βλακιες που κανουν τα παιδια με καμμενα φωτα κτλ κτλ)!!!Ειναι χιλιοειπωμενα...οποτε εδειξα τουλαχιστον οτι το διαβασα :D !!!

Ο Μαυρογερακας μπηκε στο αντιθετο ρευμα προφανως για να μην τον κοψει το αυτοκινητο που ξεπαρκαρει!!!

Το κατάλαβα γιατί μπήκε.. Δεν τον έχω για κάγκουρα :P Όλοι μας τα κάνουμε αυτά υπό προϋποθέσεις. Αλλά σκέψου γκαντεμιά. Να παίρνεις 1000 προφυλάξεις, και τη μια φορά πχ που βγήκες αντίθετο για κάποιο λόγο, να συνέβαινε αυτό. Τι να αποδείξεις μετά και τι να πεις?? Και δίπλωμα να μην είχε ο άλλος και φώτα, αν τον τραυμάτιζες, μετά τι?? Και στο δικό του ρεύμα κιόλας.. Να τραβιέσαι μια ζωή για μια απόφαση δευτερολέπτων.. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω έχει συμβεί σχεδόν σε όλους μας κάτι παρόμοιο, το να δούμε την τελευταία στιγμή κάποιον πιτσιρικά σε παπί χωρίς φώτα... :shock:

Απαράδεκτοι τέτοιοι οδηγοί, και 16 χρονών να είναι δεν δικαιολογείται τόση βλακεία και ανευθυνότητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε γμτ... αν γινονταν τιποτα, και στις δυο περιπτωσεις, αντε να αποδειξω οτι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΩΤΑ!! (Περα απο το τι θα συνεβαινε στα παιδια, βεβαια.. :/ )

Δεν θα μπορούσες χωρίς μάρτυρες.... Το έπαθε η γυναίκα του αδερφού μου και το αποζημίωσε το παιδί (αντίστοιχο σκηνικό παπί χωρίς φώτα και μαύρη νύχτα...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα μπορούσες χωρίς μάρτυρες.... Το έπαθε η γυναίκα του αδερφού μου και το αποζημίωσε το παιδί (αντίστοιχο σκηνικό παπί χωρίς φώτα και μαύρη νύχτα...)

Ναι, αυτο σκεφτομουν και εγω.. :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρα από το αν θα μπορέσεις να αποδείξεις το αν είχαν σβηστά τα φώτα ή αναμμένα, υπάρχει κι ένα άλλο νομικό θέμα.

Η θέση του αυτοκινήτου σου στο αντίθετο ρεύμα, έστω κι αν έγινε σε άδειο δρόμο και λόγω του ΙΧ που εκείνη την ώρα ξεπάρκαρε, δεν είναι νόμιμη, σύμφωνα με τον ΚΟΚ. Κατανοώ ότι με δεδομένες τις συνθήκες του δρόμου ήταν λογικό αυτό που έπραξες αλλά τυπικά δεν ήταν νόμιμο. Οπότε ανάλογες θα ήταν και και οι κυρώσεις, σε περίπτωση ατυχήματος.

Τέλος πάντως, το καλό είναι ότι δεν έγινε ατύχημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πέρα από το αν θα μπορέσεις να αποδείξεις το αν είχαν σβηστά τα φώτα ή αναμμένα, υπάρχει κι ένα άλλο νομικό θέμα.

Η θέση του αυτοκινήτου σου στο αντίθετο ρεύμα, έστω κι αν έγινε σε άδειο δρόμο και λόγω του ΙΧ που εκείνη την ώρα ξεπάρκαρε, δεν είναι νόμιμη, σύμφωνα με τον ΚΟΚ. Κατανοώ ότι με δεδομένες τις συνθήκες του δρόμου ήταν λογικό αυτό που έπραξες αλλά τυπικά δεν ήταν νόμιμο. Οπότε ανάλογες θα ήταν και και οι κυρώσεις, σε περίπτωση ατυχήματος.

Τέλος πάντως, το καλό είναι ότι δεν έγινε ατύχημα.

Αυτο ειναι σιγουρο, για την πρωτη περιπτωση (Γι'αυτο και το αναφερω..)

Αλλα και στη δευτερη, που δεν υπαρχουν καθολου γραμμες, παλι στο αντιθετο "ρευμα" ημουν, και με μοναδικο "μαρτυρα" τον οδηγο του αυτοκινητου που προπερνουσα.. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να υποθέσω ΚΑΙ άκρανοι οι πιτσιρικάδες????????

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! (Και στις δυο περιπτωσεις)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eυτηχως πηγαν ολα καλα δεν λες?

Μου θυμισες σκηνικο με τον αδερφο μου, με φωτα κρανος ολα κομπλε, και του βγαινει τυπος απο STOP. Την ωρα που φτανω εγω εκει παιρνουν τον bro με ασθενοφορο (καταγμα στον αστραγαλο) και εκει που μαζευω τα κοματια απο χαμο, λεει ο τυπος στους μπατσους , "ο αλητης ανεβαινε με 100 χωρις φωτα", το ακουω εγω και παθαινω σοκ,(ξερω οτι δεν τρεχει) :boxing:

τελικα αφου με εχουν κλεισει μεσα στο περιπολικο :bash: Παει ο ενας μπατσος (καλη του ωρα) και κλωτσαει την μανιβελα και ως δια μαγειας αν και σπασμενο το φαναρι αναβει η λαμπα μεσα. Φυσικα με αφησαν εμενα και εβαλαν αυτον μεσα, αφου αρχισα να του λεω για μυνησεις για συκοφαντια και τετοια

Μεγαλο βγηκε :rolleyes:

Τροποποιήθηκε από τον paitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ειδικά στην Κέρκυρα το καλοκαίρι υποθέτω οτι οι συμμορίες με τα ενοικιαζόμενα παπιά και σκούτερ, θα τρομοκρατούν όλο το νησί, είτε χωρίς φώτα, είτε οδηγώντας ως σε πίστα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
την τριτη φορα,αν προλαβεις,...

...ανοιξε την πορτα! :rolleyes:

:lol: :lol:

(Kαι αν ειμαι με τη μηχανη, ποδι?? :grin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα