black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Σκηνικο "ενα" : Σημερα, επιστρεφοντας σπιτι με το VITARA, (καθ'οσον το μηχανακι στο συνεργειο..) βλεπω ατομο να ξεπαρκαρει το αυτοκινητο του, σε δρομο με λιγο φωτισμο.. (Και ΔΙΠΛΗ ΛΩΡΙΔΑ!) Κοιταζοντας μπροστα, και μη βλεποντας τπτ αντιθετα ερχομενο, μπαινω στο αντιθετο ρευμα, για να τον παρακαμψω (Δεν ειχε βγει και πολυ) και ξαφνικα!!..... ..ΠΑΠΑΚΙ! στα 6 μετρα, με σβυστα φωτα, και δυο πιτσιρικαδες επανω!!!! Ευτυχως, προλαβα να ξαναμπω στο "ρευμα" μου, την τελευται στιγμη, ενω ακομα ακουω τα "τσιριγματα" των παιδιων, που πανικοβληθηκαν βλεποντας ενα "θηριο" να ερχεται προς τα πανω τους!! (Ειχα και ανοιχτο το παραθυρο..) Σκηνικο 2: Πριν μια βδομαδα, επιστρεφοντας, παλι, σπιτι, με τη μηχανη αυτη τη φορα, παλι σε σχετικα σκοτεινο και ανηφορικο ευθυ δρομο, προσπερναω ενα αργο Ι.Χ. και.... ..Ξανα μπροστα μου παπι, με σβυστα φωτα!!!! Αν και ο δρομος ηταν πιο στενος, λογω μηχανης, τον απεφυγα και αυτον.. :sweatdrop: Ρε γμτ... αν γινονταν τιποτα, και στις δυο περιπτωσεις, αντε να αποδειξω οτι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΩΤΑ!! (Περα απο το τι θα συνεβαινε στα παιδια, βεβαια.. :/ ) Ελεος, δλδ..απο που να φυλαχτεις, και τι να πρωτοπρολαβεις??? :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 μεχρι πριν λιγα λεπτα ημουν βολτα με εναν φιλο με το αμαξι του ,παρομοια σκηνικα αλλα σε διασταυρωση ,3 φορες συναντηθηκαμε με παπια χωρις φωτα τα οποια εμφανιστηκαν απο το πουθενα και παραλιγο να γινει το μοιραιο.για κρανος φυσικα ουτε λογος... πολλοι πιτσιρικαδες δυστυχως ειναι πολυ επικινδυνοι και μπορει να σε μπλεξουν απο το πουθενα. απορω πως δεν εχουν σκοτωθει ετσι οπως οδηγουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Μόνο παπιά. Και 400αρι χωρίς καθόλου φώτα γιατί ήταν σπασμένο το φανάρι, μπουρί που σήκωνε και νεκρό από τον θόρυβο, και οι σφήνες σύννεφο. Κόλλησε δίπλα στο δεξί φτερό του αυτοκινήτου, και δεν ήξερα τι να κάνω να μην το χτυπήσω. Πατάω κόρνα και ο πιτσιρικάς συνοδηγός μου πουλάει μαγκιά. Τι να σου κάνω λέω από μέσα μου. Αδικοχαμένοι θα πάτε. Και με ενοχλεί που πολλές φορές κατηγορούμε τους οδηγούς των αυτοκινήτων, και τους κολλήσαμε το παρατσούκλι "κουτάκιδες". Εδώ και 8 μήνες δεν έχω μηχανή. Είμαι με το αυτοκίνητο. Οι λαλακίες που βλέπω από οδηγούς των μηχανών, δεν έχουν όριο. :kaaaala: Ας μην κατηγορούμε για τα πάντα αυτούς, γιατί φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι έχουμε και αυτοκίνητο. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Αυτά τα πιτσιρίκια είναι...τι να πώ. Τα βλέπω καθημερινά στο ΕΠΑΛ, 8 στα 10 ξεκράνωτα, σούζες στο δρόμο, λέω να τους πώ τίποτα, θα πουν "...αντε ρε μπάρμπα φύγε απ' εδώ....". Μια μέρα σταμάτησα με το αυτοκίνητο στη διάβαση μπροστά στο σχολείο να περάσουν μαθητές και εκείνη την ώρα περνά δίπλα μου σφαίρα 2 παπιά. Τα παιδιά που περπατούσαν τρόμαξαν. Τι να πεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Τα εχουμε πει ρε Θαναση...ΠΡΕΠΕΙ μετα απο καποια ηλικια να σας παιρνουνε το διπλωμα...χουφταλοοοοο!!! :P :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Τα εχουμε πει ρε Θαναση...ΠΡΕΠΕΙ μετα απο καποια ηλικια να σας παιρνουνε το διπλωμα...χουφταλοοοοο!!! :P :lol: :lol: :lol: ..Και μετα, θα κυκλοφοραω χωρις φωτα!!! :tease: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 καλα κανω εγω και εχω μερα νυχτα τα φωτα μου αναμενα και στην τελικη ουτε ρευμα καινε ουτε τιποτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 ... Αμάν ρε Στέλιο με τα σεντόνια σου.. Βαρέθηκα να διαβάζω τόση ώρα :D :D black_hawk να παρακαλάς μόνο μην είσαι εσύ ο "υπαίτιος". Γιατί δυστυχώς, οι στατιστικές λένε ότι αργά η γρήγορα κάποιος θα είναι ο (άτυχος) υπαίτιος του δυστυχήματος του "άτυχου παιδιού". (Στο μεταξύ καλό θα ήταν να κυκλοφορείς στη δική σου λωρίδα κι όχι στην άλλη... :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Αμάν ρε Στέλιο με τα σεντόνια σου.. Βαρέθηκα να διαβάζω τόση ώρα :D :D black_hawk να παρακαλάς μόνο μην είσαι εσύ ο "υπαίτιος". Γιατί δυστυχώς, οι στατιστικές λένε ότι αργά η γρήγορα κάποιος θα είναι ο (άτυχος) υπαίτιος του δυστυχήματος του "άτυχου παιδιού". (Στο μεταξύ καλό θα ήταν να κυκλοφορείς στη δική σου λωρίδα κι όχι στην άλλη... :P) Ειλικρινα Μιχαλη βαριεμαι να σχολιαζω τετοια θεματα πια(δεν ενοοω το τοπικ που ανοιξε ο Θανασης αλλα αυτες τις βλακιες που κανουν τα παιδια με καμμενα φωτα κτλ κτλ)!!!Ειναι χιλιοειπωμενα...οποτε εδειξα τουλαχιστον οτι το διαβασα :D !!! Ο Μαυρογερακας μπηκε στο αντιθετο ρευμα προφανως για να μην τον κοψει το αυτοκινητο που ξεπαρκαρει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 [ου κανουν τα παιδια με καμμενα φωτα !!! μεγαλη φαντασια εχεις ! κανενας δεν εχει καμενα φωτα καμενο εγγεφαλο εχουν αυτοι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Ειλικρινα Μιχαλη βαριεμαι να σχολιαζω τετοια θεματα πια(δεν ενοοω το τοπικ που ανοιξε ο Θανασης αλλα αυτες τις βλακιες που κανουν τα παιδια με καμμενα φωτα κτλ κτλ)!!!Ειναι χιλιοειπωμενα...οποτε εδειξα τουλαχιστον οτι το διαβασα :D !!! Ο Μαυρογερακας μπηκε στο αντιθετο ρευμα προφανως για να μην τον κοψει το αυτοκινητο που ξεπαρκαρει!!! Το κατάλαβα γιατί μπήκε.. Δεν τον έχω για κάγκουρα :P Όλοι μας τα κάνουμε αυτά υπό προϋποθέσεις. Αλλά σκέψου γκαντεμιά. Να παίρνεις 1000 προφυλάξεις, και τη μια φορά πχ που βγήκες αντίθετο για κάποιο λόγο, να συνέβαινε αυτό. Τι να αποδείξεις μετά και τι να πεις?? Και δίπλωμα να μην είχε ο άλλος και φώτα, αν τον τραυμάτιζες, μετά τι?? Και στο δικό του ρεύμα κιόλας.. Να τραβιέσαι μια ζωή για μια απόφαση δευτερολέπτων.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wafer 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Νομίζω έχει συμβεί σχεδόν σε όλους μας κάτι παρόμοιο, το να δούμε την τελευταία στιγμή κάποιον πιτσιρικά σε παπί χωρίς φώτα... Απαράδεκτοι τέτοιοι οδηγοί, και 16 χρονών να είναι δεν δικαιολογείται τόση βλακεία και ανευθυνότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Ρε γμτ... αν γινονταν τιποτα, και στις δυο περιπτωσεις, αντε να αποδειξω οτι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΩΤΑ!! (Περα απο το τι θα συνεβαινε στα παιδια, βεβαια.. :/ ) Δεν θα μπορούσες χωρίς μάρτυρες.... Το έπαθε η γυναίκα του αδερφού μου και το αποζημίωσε το παιδί (αντίστοιχο σκηνικό παπί χωρίς φώτα και μαύρη νύχτα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Δεν θα μπορούσες χωρίς μάρτυρες.... Το έπαθε η γυναίκα του αδερφού μου και το αποζημίωσε το παιδί (αντίστοιχο σκηνικό παπί χωρίς φώτα και μαύρη νύχτα...) Ναι, αυτο σκεφτομουν και εγω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Ο Χάρος με το Βιτάρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Πέρα από το αν θα μπορέσεις να αποδείξεις το αν είχαν σβηστά τα φώτα ή αναμμένα, υπάρχει κι ένα άλλο νομικό θέμα. Η θέση του αυτοκινήτου σου στο αντίθετο ρεύμα, έστω κι αν έγινε σε άδειο δρόμο και λόγω του ΙΧ που εκείνη την ώρα ξεπάρκαρε, δεν είναι νόμιμη, σύμφωνα με τον ΚΟΚ. Κατανοώ ότι με δεδομένες τις συνθήκες του δρόμου ήταν λογικό αυτό που έπραξες αλλά τυπικά δεν ήταν νόμιμο. Οπότε ανάλογες θα ήταν και και οι κυρώσεις, σε περίπτωση ατυχήματος. Τέλος πάντως, το καλό είναι ότι δεν έγινε ατύχημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Πέρα από το αν θα μπορέσεις να αποδείξεις το αν είχαν σβηστά τα φώτα ή αναμμένα, υπάρχει κι ένα άλλο νομικό θέμα. Η θέση του αυτοκινήτου σου στο αντίθετο ρεύμα, έστω κι αν έγινε σε άδειο δρόμο και λόγω του ΙΧ που εκείνη την ώρα ξεπάρκαρε, δεν είναι νόμιμη, σύμφωνα με τον ΚΟΚ. Κατανοώ ότι με δεδομένες τις συνθήκες του δρόμου ήταν λογικό αυτό που έπραξες αλλά τυπικά δεν ήταν νόμιμο. Οπότε ανάλογες θα ήταν και και οι κυρώσεις, σε περίπτωση ατυχήματος. Τέλος πάντως, το καλό είναι ότι δεν έγινε ατύχημα. Αυτο ειναι σιγουρο, για την πρωτη περιπτωση (Γι'αυτο και το αναφερω..) Αλλα και στη δευτερη, που δεν υπαρχουν καθολου γραμμες, παλι στο αντιθετο "ρευμα" ημουν, και με μοναδικο "μαρτυρα" τον οδηγο του αυτοκινητου που προπερνουσα.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Να υποθέσω ΚΑΙ άκρανοι οι πιτσιρικάδες???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Να υποθέσω ΚΑΙ άκρανοι οι πιτσιρικάδες???????? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! (Και στις δυο περιπτωσεις) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) Eυτηχως πηγαν ολα καλα δεν λες? Μου θυμισες σκηνικο με τον αδερφο μου, με φωτα κρανος ολα κομπλε, και του βγαινει τυπος απο STOP. Την ωρα που φτανω εγω εκει παιρνουν τον bro με ασθενοφορο (καταγμα στον αστραγαλο) και εκει που μαζευω τα κοματια απο χαμο, λεει ο τυπος στους μπατσους , "ο αλητης ανεβαινε με 100 χωρις φωτα", το ακουω εγω και παθαινω σοκ,(ξερω οτι δεν τρεχει) τελικα αφου με εχουν κλεισει μεσα στο περιπολικο Παει ο ενας μπατσος (καλη του ωρα) και κλωτσαει την μανιβελα και ως δια μαγειας αν και σπασμενο το φαναρι αναβει η λαμπα μεσα. Φυσικα με αφησαν εμενα και εβαλαν αυτον μεσα, αφου αρχισα να του λεω για μυνησεις για συκοφαντια και τετοια Μεγαλο βγηκε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2009 από τον paitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 Καλά ειδικά στην Κέρκυρα το καλοκαίρι υποθέτω οτι οι συμμορίες με τα ενοικιαζόμενα παπιά και σκούτερ, θα τρομοκρατούν όλο το νησί, είτε χωρίς φώτα, είτε οδηγώντας ως σε πίστα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 την τριτη φορα,αν προλαβεις,... ...ανοιξε την πορτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 την τριτη φορα,αν προλαβεις,... ...ανοιξε την πορτα! :lol: :lol: (Kαι αν ειμαι με τη μηχανη, ποδι?? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 :lol: :lol: (Kαι αν ειμαι με τη μηχανη, ποδι?? ) ...ετσι...ετσι... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες