Jump to content
Sign in to follow this  
Kostas-MotoLover

Πόσο καραγκιόζηδες μπορεί να είναι?

Recommended Posts

Πριν 2 ώρες γύρισα από Φθιώτιδα, διασχίζοντας την Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Είμαι όμως έξαλλος, καθώς και όταν πήγαινα και όταν γύρναγα, οι "σωτήρες τίμιοι πατριώτες ιδιώτες" :mB_faskelo: (για να μην πώ κάτι χειρότερο και μου το κόψει η λογοκρισία) :ranting3: στους οποίους οι κυβερνήσεις χάρισαν ουσιαστικά την είσπραξη των διοδίων! αποφάσισαν μετά από τη γενική κατακραυγή του κόσμου (ιδίως μέσω διαδικτύου), :winking: να μας κοροϊδέψουν ότι τάχαμου κάνουν εργασίες επισκευής του δρόμου (που σημειωτέον είναι άθλιος εδώ και χρόνια).

Και τί σκέφτηκαν, αφού βέβαια δεν έχουν σκοπό για εκτεταμένα έργα, αλλά μόνο για εισπράξεις χωρίς σταματημό?

Έβαλαν κατά μήκος και των 2 ρευμάτων κυκλοφορίας κορίνες και σήματα κλείνοντας τη μισή ακριβώς Εθνική Οδό (2 λωρίδες), χωρίς όμως να υπάρχουν ούτε καν σημάδια εργασιών (εργασίες στον ασφαλτοτάπητα, μηχανήματα, φορτηγά, άλλα υλικά, εργάτες).

Έτσι λοιπόν, στο ρεύμα προς Αθήνα και από το ύψος της διασταύρωσης Αυλώνα έως τη διασταύρωση για Ορωπό, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, παρά μόνο κορίνες απαγόρευσης που προκάλεσαν ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα 10 τουλάχιστον χιλιομέτρων χωρίς λόγο.

Εν μέσω ψιλής βροχής και αγνακτισμένος με την απίστευτη κοροϊδία που μας κάνουν, σταμάτησα στην άκρη και περνώντας ανάμεσα στ' αυτοκίνητα, πήγα στις άδειες λωρίδες για να φωτογραφίσω το αίσχος.

Δείτε και καμαρώστε. :devil:

DSCF2238.jpg

DSCF2239.jpg

DSCF2240.jpg

Για να είμαι ακριβοδίκαιος, μόνο ένα μικρό κομμάτι του δρόμου μετά τη διασταύρωση για Ορωπό έως αρκετά πριν τα διόδια είχε ένδειξη κάποιων αστείων εργασιών με παρατημένα 3-4 μηχανήματα για να νομίζουμε ότι κάτι κάνουνε, όταν τεράστια σε μήκος διαδρομή ήταν κλεισμένη αδικαιολόγητα προκαλώντας το χάος.

Αρκετοί μηχανόβιοι βλέποντας το σκάνδαλο, άρχισαν να μπαίνουν στις κενές (αλλά καταλληλότατες λωρίδες) και απέφυγαν την κίνηση.

Σε λίγο αντίκρυσα ένα περιπολικό με αναμμένο το φάρο να έρχεται αντίθετα στις λωρίδες αυτές προσπαθώντας να αποτρέψει μια μαζική χρήση αυτών από τους οδηγούς (μέσα σ' αυτούς κι εγώ έτοιμος ήμουνα).

Του έκανα σήμα να σταματήσει, κι όταν το έκανε άρχισα να του ουρλιάζω από το τζάμι για την κοροϊδία που μας κάνουν. Και τί νομίζετε ότι μου είπε? Συμφώνησε μαζί μου ότι είναι σκάνδαλο αυτό που γινόταν. :wacko::shock:

Υ.Γ.

1) Ποιός θα μπορούσε να βοηθήσει να στείλουμε στο Υπουργείο αυτές τις φωτογραφίες να τους τις τρίψουμε στη μούρη? Μαζί με τη σιχαμάρα που νοιώθουμε.

2) Εννοείται ότι αυτό το mail θα σταλεί και στις εκπομπές "Αλ Τσαντίρι Νιούζ" και "ΡαδιοΑρβύλα".

Γίνετε ακτιβιστές. Μην αφήνετε άλλο να μας περνάνε για ραπανάκια. Δεν είμαστε ηλίθιοι, ας τους κάνουμε να το καταλάβουνε. :kill::knife:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μωρε οπου μπορεις στειλτο, αλλα μη νομιζεις οτι θα ιδρωσει και το αυτακι τους... <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Συμφώνησε μαζί μου ότι είναι σκάνδαλο αυτό που γινόταν. :wacko::shock:

Γίνετε ακτιβιστές. Μην αφήνετε άλλο να μας περνάνε για ραπανάκια. Δεν είμαστε ηλίθιοι, ας τους κάνουμε να το καταλάβουνε. :kill::knife:

αυτο που σου ειπαν οι μπατσοι τα λεει ολα, τι αλλο θες, ελλαδα εδω δεν βρισκεις το δικιο σου πουθενα

α!αυτα τα εργα γινονται πανω απο 1,5 μηνα, καθε μερα παω για δουλεια απο εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εύγε για την ενέργεια σου.Πραγματικά.

15 φορές έχω μπλέξει τον τελευταίο καιρό στον κωλοδρόμο αυτό και δεν την πήρα χαμπάρι την κοροιδία.

Αυτό συμβαίνει κάμποσους μήνες τώρα.

Είναι σημαντικό να αποτυπωθεί το συμβάν και όχι σε φωτό αλλά σε βίντεο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι θα τα στειλεις στους ρομπεν των δασων και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.Φιλε μου οι πραγματικοι επαναστατες ειναι σαν εσενα που τυρανιεσαι απο την κοροιδια των αρμοδιων αλλα εχεις τα φρυδια να βγεις και να τα καταγγειλεις και οχι οι επαναστατες του κωλου που τους εχουν δωσει μια εκπομπη για σατιρα αλλα ταυτοχρονα το παιζουν και υπερασπιστες των φτωχων.Στειλτα καλυτερα σε κανα σοβαρο πρωιναδικο (Παπαδακης η οτι αλλο υπαρχει).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι νομιζω οτι υπερβαλεις...κανουν εργα...την προυγουμενη βδομαδα περασα και στρωνανε δρομο...

ηδη εχουν στρωσει αρκετα χλμ και θα γινει ολο...

Παντως το Πασχα ειναι κοντα και λυπαμαι απο τωρα τα κουτια...θα τραβηξουν ΜΕΓΑΛΟ μαρτυριο λεμε για να περασουν

αυτο το κομματι.. :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παράκαμψη των Διοδίων όπου αυτό είναι δυνατό.

Εγώ όπου θα μπορώ από εδώ και πέρα δεν θα τους δίνω ούτε ένα λεπτό του Ευρώ.

Και υπάρχουν σε αρκετά παρακάμψεις. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιστρέφω θεσσαλονίκη χθές από Αθήνα με το κουτί μου κ βλέπω το χάλι την ώρα που πόσταρες, έφριξα...

Είμαι σίγουρος ότι αν υπολόγιζα χιλιόμετρα "ουράς" το νούμερο θα ήταν για ρεκόρ, απορώ πως πήγε ο κόσμος σπίτι του...

Θα προσθέσω ότι στο ίδιο σημείο "με την ευκαιρία" των έργων, ένας οδηγός νταλίκας πήγε να σκοτώσει 5 ανθρώπους που επέβαιναν σε δυο προπορευόμενα εμού οχήματα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η συμμετοχή όλων σε οργανώσεις όπως καταναλωτικές, είναι η μόνη λύση. Στην προκειμένη περίπτωση ακόμη κ κοιτώντας την "πάρτη" μας πρέπει να αντιδρούμε ομαδικά...

Πρόκειται για δράση που ταρακουνά κ κατευθύνει σημαντικά, βάση των αναγκών, μας το "σύστημα".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μωρε οπου μπορεις στειλτο, αλλα μη νομιζεις οτι θα ιδρωσει και το αυτακι τους...

Μωρέ εγώ να το κάνω, μόνο μη μου πείτε ότι ξέμεινα σ' αυτή τη χώρα ως ο μόνος Έλληνας που θίγεται και ενοχλείται από κάτι τέτοια. Δε θα τ' αντέξω. :stunned:

Τουλάχιστον θα καταλάβω ότι πρέπει να σταματήσω κάθε προσπάθεια και ελπίδα που προσπαθώ να διατηρήσω.

Αστειεύομαι. :D Αποκλείεται ν' αγωνίζομαι μόνος μου. Απλά, όσο περισσότεροι υπάρξουν, τόσο πιο σίγουρα και γρήγορα θ' αναγκαστούν ν' αλλάξουν ρότα οι κρατούντες, ακόμα και για λόγους καθαρά λαϊκισμού. Από τις μάζες εκλέγονται, κι αυτές μόνο υπολογίζουν.

Το δικό σου αυτί ιδρώνει καθόλου? Αυτό θα ήταν πιο ελπιδοφόρο.

αυτο που σου ειπαν οι μπατσοι τα λεει ολα, τι αλλο θες, ελλαδα εδω δεν βρισκεις το δικιο σου πουθενα

α!αυτα τα εργα γινονται πανω απο 1,5 μηνα, καθε μερα παω για δουλεια απο εκει.

Δεν το ήξερα. Ακόμα χειρότερα λοιπόν, μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία και μάλιστα διαρκείας.

Η δε αστυνομία, νομίζω είναι το χειρότερο παράδειγμα ωχαδερφισμού αυτήν την εποχή και δείχνει πού έχουμε ήδη φτάσει.

Εύγε για την ενέργεια σου.Πραγματικά.

15 φορές έχω μπλέξει τον τελευταίο καιρό στον κωλοδρόμο αυτό και δεν την πήρα χαμπάρι την κοροιδία.

Αυτό συμβαίνει κάμποσους μήνες τώρα.

Είναι σημαντικό να αποτυπωθεί το συμβάν και όχι σε φωτό αλλά σε βίντεο.

"Ξύπνησα" άλλον έναν λοιπόν. Χαίρομαι γι' αυτό, είναι ένα λιθαράκι. :yahoo:

Φωτογραφική είχα μόνο μαζί μου και δε δίστασα να σταματήσω με βροχή, να περάσω ανάμεσα στ' αμάξια και να βγάλω ντοκουμέντα.

Αν περάσει κάποιος με κάμερα, ας τραβήξει τη διαδρομή. Αν ξαναπεράσω, θα φροντίσω να έχω κάμερα μαζί μου, το μόνο σίγουρο.

Το βίντεο όμως πού να το διαθέσεις? Δεν έχω τρόπο να το αξιοποιήσω.

Ναι θα τα στειλεις στους ρομπεν των δασων και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.Φιλε μου οι πραγματικοι επαναστατες ειναι σαν εσενα που τυρανιεσαι απο την κοροιδια των αρμοδιων αλλα εχεις τα φρυδια να βγεις και να τα καταγγειλεις και οχι οι επαναστατες του κωλου που τους εχουν δωσει μια εκπομπη για σατιρα αλλα ταυτοχρονα το παιζουν και υπερασπιστες των φτωχων. Στειλτα καλυτερα σε κανα σοβαρο πρωιναδικο (Παπαδακης η οτι αλλο υπαρχει).

Δε θα συμφωνήσω, αλλά ούτε και θα διαφωνήσω. Τουλάχιστον αυτοί τα λένε χύμα και πολύ εύστοχα. Οι άλλοι (πρωινάδικα) κάνουν αποδεδειγμένα το κουφό λιοντάρι.

Κι αυτό στο λέω υπεύθυνα, μια και απ' το Φθινόπωρο βομβάρδιζα σε καθημερινή βάση τα e-mail των εκπομπών τους για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.Τους είχα ζαλίσει τα π@π@ρια κάθε μέρα με πολύ αυστηρά μηνύματα σε τεράστια Bold γράμματα και μόνο οι 2 εκπομπές που ανέφερα δεν τους χαρίστηκαν. Ναι, με χιούμορ βέβαια, που πολύ συχνά όμως είναι πιο καυστικό από την απλή απαγγελία ως είδηση.

Εγω παλι νομιζω οτι υπερβαλεις...κανουν εργα...την προυγουμενη βδομαδα περασα και στρωνανε δρομο...

ηδη εχουν στρωσει αρκετα χλμ και θα γινει ολο...

Είσαι πολύ καλός με τους κακούς. :P

Αυτό που με εξόργισε είναι ότι ενώ ασχολούνται με ένα κομματάκι 1-2 χιλιομέτρων και το καθυστερούνε σκόπιμα κιόλας, έχουνε κλείσει αδικαιολόγητα 10-15 χιλιόμετρα για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Αυτό δείχνει τουλάχιστον ότι οι διαμαρτυρίες των πολιτών-κυρίως στο διαδύκτιο-έχει απήχηση. :_thumbsup:

Θυμάστε το mail με τις λιμουζίνες των βολευτών? Σας πληροφορώ ότι το διέδοσα όσο περισσότερο μπορούσα και φρόντισα ώστε εικονιζόμενος στις φωτό να μάθει τον ντόρο που γινότανε στο internet. Ε, λοιπόν ενοχλήθηκε απίστευτα που αποκαλύφθηκε, τόσο που κίνησε ενέργειες απολογιών και δικαιολογιών προς τα ΜΜΕ αν του ζητιόταν!!! Αλλά ποιός καναλάρχης να το έκανε? Εμείς πάντως κάτι πετύχαμε.

Παράκαμψη των Διοδίων όπου αυτό είναι δυνατό.

Εγώ όπου θα μπορώ από εδώ και πέρα δεν θα τους δίνω ούτε ένα λεπτό του Ευρώ.

Και υπάρχουν σε αρκετά παρακάμψεις.

Κι αυτό είναι μορφή αντίδρασης. Μπράβο χίλιες φορές. Ο καθένας όπως μπορεί και του βγαίνει.

Επιστρέφω θεσσαλονίκη χθές από Αθήνα με το κουτί μου κ βλέπω το χάλι την ώρα που πόσταρες, έφριξα...

Είμαι σίγουρος ότι αν υπολόγιζα χιλιόμετρα "ουράς" το νούμερο θα ήταν για ρεκόρ, απορώ πως πήγε ο κόσμος σπίτι του...

Θα προσθέσω ότι στο ίδιο σημείο "με την ευκαιρία" των έργων, ένας οδηγός νταλίκας πήγε να σκοτώσει 5 ανθρώπους που επέβαιναν σε δυο προπορευόμενα εμού οχήματα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η συμμετοχή όλων σε οργανώσεις όπως καταναλωτικές, είναι η μόνη λύση. Στην προκειμένη περίπτωση ακόμη κ κοιτώντας την "πάρτη" μας πρέπει να αντιδρούμε ομαδικά...

Πρόκειται για δράση που ταρακουνά κ κατευθύνει σημαντικά, βάση των αναγκών, μας το "σύστημα".

Έχουμε τεράστια δύναμη ως ενωμένοι, αλλά μας έχουνε ρίξει γερό υπνωτικό, τί να πώ?

Μας βάζουνε πρωί-βράδυ κάθε λογής μπούτια στην τηλεόραση, να ευχαριστιόμαστε και να νομίζουμε ότι όλα πάνε καλά. Ξέρουν αυτοί. Είναι καλό το κόλπο της αποχαύνωσης και δυστυχώς μέχρι τώρα έχει αποτελέσματα.

180 άτομα έως τώρα έχουν διαβάσει και μάθει τί συμβαίνει. Ακόμα κι αυτό είναι κάτι.

Τουλάχιστον έχω τη συνείδησή μου καθαρή ότι δεν το προσπέρασα.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μην παραμυθιάζεστε. Ολες οι εκπομπές της ΤV, το παιχνίδι του παίζουν.

Κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτό, εκτός αν διαπιστώσουν οτι το θεματάκι μπορεί να πουλήσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να προσθέσω κάτι εδώ το τριήμερο της αποκριάς γύριζα απο τρίπολη. Ο περισσότερος δρόμος κομμένος στην μέση εθνική με μιάμιση λωρίδα και αναρωτιέμαι τα διόδια δεν πρέπει να τα πληρώνεις οταν υπάρχει εθνική με 3 λωρίδες και ο δρόμος έχει κάποιες προδιαγραφές τελος πάντων?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να καταλάβω: Καταγγέλεις πως κλείνουν τον δρόμο για "τα μάτια του κόσμου", δεν κάνουν τίποτα και μετά απλά τον ανοίγουν ξανά; Και δεν έχουν κάνει τίποτα; Και όλο αυτό για να τους δικαιολογήσει, όποιου το μυαλό πάει εκεί, ο κόσμος για την είσπραξη των διοδίων;

Και σε μένα υπερβολικό ακούγεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ήρθαν ουρανοκατέβατοι οι κύριοι (και κυρίες) που επώλησαν τις εθνικές οδούς σε ιδιώτες για να έχουμε σήμερα ακριβά διόδια και τους ίδιους (κατσαρούς και με μπαλώματα) δρόμους, με κορίνες αναγγελίας μελλοντικών (?) έργων.

Κάποιοι τους ψήφισαν...

Νομίζω. Εκτός αν κάνω λάθος. Και φταίει κανένας "ξένος δάκτυλος" ή κανένα Ούφο.

Δεν είναι μόνο ότι είμαστε καραγκιόζηδες. Είναι ότι το "αξίζουμε", τέτοιοι που είμαστε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα