shadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2005 λοιπον.... με οδηγια τη μαμας ευρωπης απο 2006 η αγροτες θα παραγουν ενα φυτο απο το οποιο θα παραγετε το οικοdiesel το οποιο θα ειναι υποκαταστατο του diesel και θα "βγαινει"(ουσιαστικα θα τριγιζετε)απο την εκο.η καλη μαμα ευρωπη σκεφτεται να παραγει ετσι το 20% του diesel του χρειαζεται...(και να χτυπησει ετσι τους αμερικα people που κατεχουν την μεριδα του λεοντος στο αργο πετρελαιο)τωρα ας προσευχηθουμε ολοι μαζι αυτο να ριξει της τιμες απο τα καυσιμα.... ενοειται οτι στο ελλαντα ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο(ουτε καν εχουν αρχισει να ενημερωνουν τους αγροτες,μερικη μονο ψαγμενοι εχουν προμηθευτη τον "μαγικο"σπορο) ενω σε γαλλια εχει ειδη αρχισει η καλλιεργια.... καταλαβενεται το γιατι,περιμενουν να βρεθει καποιος μακρινος "ξαδερφος","κουμπαρος",για να κανει την εισαγωγη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2005 Φίλε μου ΕΛΛΑΔΑ..τί περιμένεις? Άντε μακάρι να γίνει εδώ ΣΥΝΤΟΜΑ..να δούμε και τιμές..γιατί τσούζουν!!!βόλτα θέλεις να πάς και το σκέφτεσαι..ωχούυυυυυυυυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2005 δεν είναι μακρυά καθόλου στο .... εγγύς μέλλον!!! Παράδειγμα στην Πάτρα ΗΔΗ ετοιμάζεται μονάδα Διύλησης.... (πως γράφετε αυτό) από όσο γνωρίζω, επιδοτούμενη με το νόμο και το κράτος και θα είναι έτοιμη σε ολίγον (θα μάθω λεπτομέρειες - τεχνικά κα και θα επανέλθω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2005 @οικοντιζελ...εχουν ηδη γινει και αλλες προσπαθειες...πχ Κρητη με χαρουπια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2006 @οικοντιζελ...εχουν ηδη γινει και αλλες προσπαθειες...πχ Κρητη με χαρουπια... <{POST_SNAPBACK}> φιλε μου αυτο ειναι απο μαμα ευρωπη ας ελπισουμε μονο να μας κυνηγησουν λιγο για να κανουμε κατι γιατι αλλιως θα περιμενουμε ποτε θα παρει μιζα ο αρμοδιος για να κινηση τα νηματα στην ελλαδα..... :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2006 Νομίζω πως κάποια λατινοαμερικάνικη χώρα εδώ και πολύν καιρό χρησιμοποιεί diesel που το παράγει από ζαχαροκάλαμα ή κάτι άλλο τέτοιο... Δε με βοηθά η μνήμη μου γιατί πριν λίγο ξύπνησα... Παρόλα αυτά νομίζω ότι για το περιβάλλον καλύτερη λύση είναι η ηλεκτρική ενέργεια ενώ για τους ανθρώπους καλύτερη η όλη φάση του ekodiesel. Α, και δείτε κι αυτό· μόλις έπεσε στην αντίληψή μου. :D Καλημέρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2006 To οικοντίζελ είναι βάση οδηγίας της Ε.Ε. για συμμόρφωση στην εκπομπή ρύπων σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του Κιότο για τον περιορισμό εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Προς το παρόν χρησιμοποιείται σε ποσοστό 2,5 και αργότερα 5% ανάμεμιγμένο με κανονικό ντίεζελ. Να σημειωθεί ότι στο Κιλκίς λειτουργεί τέτοιο διυλιστήριο βιοντίζελ. Η τιμή του τόννου όμως, παρά το γεγονός ότι δεν υπόκειται σε φορολογία, βάση ειδικού νόμου(αποφορολογημένο), είναι σχεδόν 2 πλάσια της τιμής του κανονικού ντίεζελ! Κι αν στο μέλλον βγεί αυτούσιο στην κατανάλωση θα είναι αν όχι ακριβότερο, το λιγότερο στην ίδια τιμή με το σημερινό. Καταστάσεις όπου "ενεργειακές καλλιέργειες" θα καλύπτουν τις ανάγκες της χώρας και οι τιμές θα είναι χαμηλές,μπορούμε να είμαστε σίγουροι οτι δεν θα έρθουν. Οπότε όσοι ευελπιστέιτε σε πτώση της τιμής της βενζίνης λόγω βιοντίζελ, μην ελπίζετε σε πολλά και χαλαρώστε λίγο το γκάζι στην αγαπημένη σας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Τοσα χρονια και ακομα περιμενουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Αντι να παράγουν φυτά για καύσιμο, δεν παράγουν κανένα στάρι και κανένα καλαμπόκι να φάει κανένας λαός που πεινάει? Με αυτές τις μαλακίες, έχουν αλλάξει προόρισμό οι καλιέργειες στον τρίτο κόσμο (βλ. Βραζιλία) και έχει ανέβει κατακόρυφα η τιμή στα δημητριακά, με αποτέλεσμα???? Σκεφτείτε το μόνοι σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εγω νομιζω το προβλημα δεν ειαι στη ελλειψη πορων η τροφης, αλλα στη διανομη της περισσοτερο. Βλεπουμε σε χωρες οπως οι ΗΠΑ που υπαρχουν μεγαλα ποσοστα παχυσαρκειας και σε αλλες χωρες που πολλα τροφημα πανε χαμενα. Ποσες φορες διαφοροι παραγωγοι πετανε τα προιοντα τους ειτε ως διαμαρτυρια, ειτε σαν τεχνασμα να δημιουργηθει ελλειξη του προιοντος στην αγορα, με σκοπο την αυξηση των τιμων... edit: Τωρα προσεξα καλυτερα το ποστ... αναφερεσαι στο οτι αλλαξε ο προορισμος των φυτων και καλλιεργιων και αυτο αυξησε την τιμη... χμμμ... Εχει καποια βαση αυτο, οντως... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 από τον kalimera8764 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Εγω παλι λεω οτι μπορει να πεσει η τιμη του πετρελαιου αλλα συγουρα θα ανεβει η τιμη σε αλλα προϊοντα τα οποια θα εκτοπιστουν απο το εκοdiesel οποτε και θα υπαρχει μικροτερη προσφορα. Αυτο σημαινει και εισαγωγη απο εξω και υποβαθμηση της ποιοτητας. Λαθος κινηση για εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Άμα δε στερέψουν οι πηγές στην Μ.Ανατολή.. και δεν βρούνε τρόπο οι μαχαραγιάδες να πάνε εκεί την παραγωγή οποιασδήποτε εναλλακτικής πηγής ενέργειας.. δεν θα αλλάξει τπτ :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες