Jump to content
janabetis

ADAC: Oδική βοήθεια

Recommended Posts

Τα στοιχεία σου τα έδωσες φωνητικά? :unsure: Πως είναι δυνατών να έχουνε γίνει τόσα λάθη?

Έκανα και εγώ πρόσφατα εγγραφή, και δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα...

Επιπλέον βρήκα μια προσφορά μέσο του louis.de που άμα κάνεις την Plus Membership ADAC (λίγο κάτω από 80ε) παίρνεις 3000points στην κάρτα louis που αντιστοιχούν σε 30ε.. άρα μου κόστισε 50 :shades: και λόγο ότι είχα κοντά στους 2000 αλλάζω κατηγορία σε gold member άρα έχω πλέων 6% έκπτωση και φτηνότερα μεταφορικά :grin:

Έχεις link για το παραπάνω ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τα στοιχεία μου τα έστειλα με πεντακάθαρο σκαναρισμένο έντυπο!και εγώ απορώ πώς έγιναν τόσα λάθη! το λοιπόν χτές βράδυ τους έγραψα εμαιλ με το τί έγινε και σήμερα γυρίζω απο την δουλειά και βρίσκω τον φάκελο στο γραμματοκιβώτιο μου! με λάθος στοιχεία μεν αλλά στο γραμματοκιβώτιο μου! την δουλειά πρέπει να την έσωσε ο ταχυδρόμος που έχει πολύ καλή μνήμη! μάλλον είδε το όνομα και το έφερε στο σωστό μέρος! ελπίζω να τον πετύχω κάνα πρωί και να τον ρωτήσω!

τέσπα όλα καλα!

τζέκε πάνε στον λουίς και πές τους " εγώ είμαι ο τζέκος ρε! είμαι χρυσός απο μόνος μου και θέλω καλύτερη έκπτωση!χαχαχα!"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μ***ας θεε μου. Ειμαι μελος και πεταξα την καρτα. Θα τους πω να μου στειλουν παλι :D

Drtzekos να σαι καλα για την πληροφορια αδελφε. 30 ευρω δεν ειναι καθολου μικρο ποσο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Η συγκεκριμένη υπηρεσία αναφέρεται μονο σε άτομα που ταξιδεύουν εκτός χώρας η ειναι και για καθημερινή χρηση? Π.χ όπως έχω την anytime ( απλό παράδειγμα ) μπορω να έχω και αυτήν για ελλαδα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Η συγκεκριμένη υπηρεσία αναφέρεται μονο σε άτομα που ταξιδεύουν εκτός χώρας η ειναι και για καθημερινή χρηση? Π.χ όπως έχω την anytime ( απλό παράδειγμα ) μπορω να έχω και αυτήν για ελλαδα?

Μπορείς κ στην Ελλάδα.

Εξυπηρετούν μέσω ΕΛΠΑ οτι όχημα οδηγεις είσαι καλλυμένος σε περίπτωση βλάβης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασφαλίζει ομως το όχημα και τον οδηγό η μονο τον οδηγό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασφαλίζει ομως το όχημα και τον οδηγό η μονο τον οδηγό?

Τον οδηγο. Αν ειστε περισσοτερα ατομα (οικογενια) μπορεις να κανεις αλλο πακετο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω την εντύπωση πως η ADAC δεν είναι ασφαλιστική εταιρεία αλλά οδική βοήθεια. Δηλαδή δεν θα είσαι ασφαλισμένος όπως στην anytime.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανω που χαρηκα... Γιατί αν ηταν και ασφάλιζε όπως και η ασφάλεια που ανέφερα η οποιαδήποτε αλλη τότε θα ηταν κομπλε. Γιατί αντί να πληρώνεις 300 ευρώ θα πληρώσεις τα 70+ η και λίγο παραπανω αν είστε περισσοτεροι απο ενας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω την εντύπωση πως η ADAC δεν είναι ασφαλιστική εταιρεία αλλά οδική βοήθεια. Δηλαδή δεν θα είσαι ασφαλισμένος όπως στην anytime.

Ναι οδικη ειναι μονο. Αξιζει ομως τα χρηματα της. Την εχω πλεον 3 χρονια περιπου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι οδικη ειναι μονο. Αξιζει ομως τα χρηματα της. Την εχω πλεον 3 χρονια περιπου

Καλά, τώρα με το ΚΤΜ-ι χρειάζεσαι την καλύτερη, το καταλαβαίνω....

Πριν με το CBR-ι τί την ήθελες μωρέ?

:tooth: :P :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, τώρα με το ΚΤΜ-ι χρειάζεσαι την καλύτερη, το καταλαβαίνω....

Πριν με το CBR-ι τί την ήθελες μωρέ?

:tooth: :P :tooth:

Την χρησιμοποιουσα για φίλους που ηχαν σουτζουκι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την χρησιμοποιουσα για φίλους που ηχαν σουτζουκι :P

Ψευτάκο..... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις τη Δευτέρα παρέλαβα την κάρτα μου, να ευχαριστήσω τον Αντώνη Ζαμπέτα για την εξυπηρέτησή του και την προθημεία του.

www.zampetas.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιος,αχρειαστη να ειναι,εγω παω στον 6 χρονο συνδρομης χωρις (ευτηχως) καμια κληση,....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις τη Δευτέρα παρέλαβα την κάρτα μου, να ευχαριστήσω τον Αντώνη Ζαμπέτα για την εξυπηρέτησή του και την προθημεία του.

www.zampetas.gr

Ο Ζαμπέτας είναι αντιπρόσωπος της ADAC ?

Η συνδρομή είναι 80 € ακόμα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Ζαμπέτας είναι αντιπρόσωπος της ADAC ?

Η συνδρομή είναι 80 € ακόμα ?

οχι απλως κανει την διαδικασια χωρις οφελος...αμμεσο/οικονομικο.

ανεβηκε στα 84

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι απλως κανει την διαδικασια χωρις οφελος...αμμεσο/οικονομικο.

ανεβηκε στα 84

Το αυτό.Μια διόρθωση 88,00€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο φρεσκο περιοδικο της ADAC που ελαβα εχει διαφημιστικο για 20% εκπτωση με την ΜΙΝΟΑΝ LINES στις γραμμες της Ιταλιας.

απαριατητη προυποθεση η επειδηξη της καρτας κατοχου κατα την εκδοση των εισητηριων.

προσοχη η εκπτωση αυτη ειναι αθροιστικη!δλδ περαν του 30% που εχουν συνηθως στους ναυλους επιστροφης οπως κ περαν του Early Booking 20% που τρεχει για κρατησεις εως τελη Φλεβαρη

μην σας πουν να επιλεξετε! ειναι ξεχωριστο πακετο.

η σωστη επιλογη ειναι οταν αναφερει ποια προσφορα να επιλεξω κανουμε κλικ στο

Early booking & show your card.

τελευταια φορα που ειχαν τοσο γενναια συνεργασια (20%) ηταν το 2010 οπου τοτε ειχα γλιτωσει περι τα 120 ευρω...

σε τυχαια δοκιμη κρατησης που εκανα για Πατρα-Ανκονα με επιστροφη για 2 ατομα σε 2κλινη εξωτερικη καμπινα/low seasson/+ 1 μοτο το κοστος πεφτει κατα 115 ευρω.. :shock:

σπευσατε...βραδεως... :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στο φρεσκο περιοδικο της ADAC που ελαβα εχει διαφημιστικο για 20% εκπτωση με την ΜΙΝΟΑΝ LINES στις γραμμες της Ιταλιας. απαριατητη προυποθεση η επειδηξη της καρτας κατοχου κατα την εκδοση των εισητηριων. προσοχη η εκπτωση αυτη ειναι αθροιστικη!δλδ περαν του 30% που εχουν συνηθως στους ναυλους επιστροφης οπως κ περαν του Early Booking 20% που τρεχει για κρατησεις εως τελη Φλεβαρη μην σας πουν να επιλεξετε! ειναι ξεχωριστο πακετο. η σωστη επιλογη ειναι οταν αναφερει ποια προσφορα να επιλεξω κανουμε κλικ στο Early booking & show your card. τελευταια φορα που ειχαν τοσο γενναια συνεργασια (20%) ηταν το 2010 οπου τοτε ειχα γλιτωσει περι τα 120 ευρω... σε τυχαια δοκιμη κρατησης που εκανα για Πατρα-Ανκονα με επιστροφη για 2 ατομα σε 2κλινη εξωτερικη καμπινα/low seasson/+ 1 μοτο το κοστος πεφτει κατα 115 ευρω.. :shock: σπευσατε...βραδεως... :peep:

Ωραία νέα! Thanks και για την πληροφορία, μιας και σίγουρα θα μου ξέφευγε. Το λαμβάνω κι εγώ το περιοδικό, αλλά το πετάω όπως είναι αφού από γερμανικά... δεν.

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία νέα! Thanks και για την πληροφορία, μιας και σίγουρα θα μου ξέφευγε. Το λαμβάνω κι εγώ το περιοδικό, αλλά το πετάω όπως είναι αφού από γερμανικά... δεν.

:thumbsup1:

μα κ εγω δεν ξερω Γερμανικα,απλα το χαζευω καθε φορα κ ολο κ κατι καταλαβαινεις απο τις εικονες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης δινει 25% για την γραμμη του Μπαρι με την Σουπερφαστ...(κοιτα που με βαζει στα αιματα για Σεπτεβρη..)

ενω για την Ανκονα αλλα με την κοινοπραξια ομως (Ανεκ-Σουπερφαστ) δινει ενα ταπεινο 5%...

http://www.adac.de/reise_freizeit/reiseangebote/faehren/faehren_neu.aspx?ComponentId=104157&SourcePageId=11175

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η προσφορες αυτες ισχυουν εδω και καιρο στην ADAC και δεν εχει να κανει μονο με ακτοπλοικα προς ελλαδα η απο ελλαδα. Υπαρχουν ακομα εκπτωσεις και σε διαφορες αλλες ηπυρεσιες.

Την ειχα χρησιμοποιησει και εγω αυτη την προσφορα για το πλοιο απο Ιταλια. Καρτα ποτε δεν μου ζητησαν βεβαια. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο φρεσκο περιοδικο της ADAC που ελαβα εχει διαφημιστικο για 20% εκπτωση με την ΜΙΝΟΑΝ LINES στις γραμμες της Ιταλιας.

απαριατητη προυποθεση η επειδηξη της καρτας κατοχου κατα την εκδοση των εισητηριων.

προσοχη η εκπτωση αυτη ειναι αθροιστικη!δλδ περαν του 30% που εχουν συνηθως στους ναυλους επιστροφης οπως κ περαν του Early Booking 20% που τρεχει για κρατησεις εως τελη Φλεβαρη

μην σας πουν να επιλεξετε! ειναι ξεχωριστο πακετο.

η σωστη επιλογη ειναι οταν αναφερει ποια προσφορα να επιλεξω κανουμε κλικ στο

Early booking & show your card.

τελευταια φορα που ειχαν τοσο γενναια συνεργασια (20%) ηταν το 2010 οπου τοτε ειχα γλιτωσει περι τα 120 ευρω...

σε τυχαια δοκιμη κρατησης που εκανα για Πατρα-Ανκονα με επιστροφη για 2 ατομα σε 2κλινη εξωτερικη καμπινα/low seasson/+ 1 μοτο το κοστος πεφτει κατα 115 ευρω.. :shock:

σπευσατε...βραδεως... :peep:

Η έκπτωση αυτή είναι μόνο για τα εισιτήρια των επιβαινόντων η επεκτείνετε και στα εισιτήρια των οχημάτων? :think: :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα