Jump to content
Scandal

Tι είναι το paypal, πως το κάνεις, γιατί το κάνεις...

Recommended Posts

Ρε σεις έχω ένα θεματάκι (λίγο μεγάλο μάλλον).Δεν είχε τύχει να χρειαστώ κτ από το εξωτερικό μετά τα cc είχα ακούσει το κόλπο αλλά δεν το χρειάστικα ποτε κιόλας. Τώρα προσπαθώ να το κάνω και τρώει άκυρο συνεχώς. Θέλω να φορτώσω στο λογαριασμό περίπου  450 ευρώ. Παίζει να ευθύνεται το ποσό?

Το οριο ειναι 500 τον μηνα, ανα ατομο, ανα λογαριασμο, δηλαδη αν εχεις 4 λογαριασμούς σε διαφορετικές τραπεζες, μπορεις να στείλεις 2000 ευρω τον μηνα. δεν μας λες ομως πως προσπαθείς να τα στειλεις και με ποιον τροπο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πήρα στην τράπεζα κ μου είπαν 500. Η αλήθεια είναι οτι δεν θυμάμαι να δοκίμασα μικρότερο ποσό απο 420. Να προσθέω την πληροφορία ότι προσπάθησα να μεταφέρω λεφτά από πιστωτική. Παιζει ίσως αυτό κάποιο λόγο?

οι πιστωτικες εχουν cc ξεχνα το.

τι θες να κανεις; αγορα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν να τα πω από την αρχή. Θέλω να αγοράσω αυτό https://www.google.gr/search?q=siemens+control+panel++op7&biw=1366&bih=673&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjdz-i8k9HKAhVMiCwKHUY3AkgQ_AUIBigB#imgrc=v0iJHKV1zLhemM%3A

απο το ebay. To βρήκα στα 450 με τα μεταφορικά απο τη Σιγκαπούρη. Έχω ένα λογαρισμό στην εθνική ο οποίος είναι ενεργός μόνο γι αυτή τη δουλειά κ τπτ άλλο. προσπάθησα να το αγοράσω κ μου πέταξε error. Τους πήρα τηλ στην τράπεζα κ μου είπαν ότι δεν μπορείς να το αγοράσεις διότι δεν είναι στη λίστα που επιτρεπετ κλπ. Δεκτό. Θυμήθικα το κόλπο με τα δυο email που ζητάς χρήματα κ τα κρατάς στο paypal κ κάνεις μετά την πληρωμή. Εκεί χρησιμοποίησα μια visa πιστωτική της eurobank κ πάλι error. Τι κάνω λάθος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει δοκιμασει κανεις αυτο με την revolut? Σε τι θα χρισημευσει? Εγω αγοραζω με το κολπο με τους 2 λογαριασμους. Υπαρχει αλλος πιο ευκολος τροπος? Κανω συχνα μικροαγορες και ειναι ταλαιπωρια, κρατανε και λεφτα σε καθε αποστολη χρηματων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WTF ? μόνο εγώ μπορώ και αγοράζω κανονικά με paypal ; Τον τελευταίο μήνα έχω κάνει κάποιες συναλλαγές και δεν είχα κανένα πρόβλημα , μικροποσά μεν (ούτε 5Ε κάθε φορά) αλλά από ότι κατάλαβα σας "μπλοκάρει" ανεξαρτήτως  ποσού :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η revolut δεν εχει περιορισμό στην χρήση... είτε απο καταστήματα, είτε απο paypal, γιατί δεν είναι σε ελληνική τράπεζα. Ο μόνος περιορισμός είναι στα χρήματα που μπορείς να μεταφέρεις σε αυτή απο τον λογαριασμό σου (500ε/μήνα...? κάτι τέτοιο). Μέσω web banking της τράπεζας σου μεταφέρεις ένα πόσο με 1ε κράτηση, και το χρησιμοποιείς όπου θέλεις.
Μπορείς πχ να μεταφέρεις 500ε, με 1ε χασούρα, στην κάρτα αυτή και τα χρησιμοποιείς χωρίς περιορισμό σε οποιαδήποτε αγορά θες, είτε κατευθείαν μέσω της κάρτας είτε μέσω paypal.
Το έχω χρησιμοποιήσει και ο οδηγός που έχει γράψει εκεί το παιδί στο insomnia νομίζω είναι υπερ-αναλυτικός.

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, τον διαβασα, εκανα λογαριασμο και περιμενω και την καρτα την αλλη εβδομαδα. Αξιζει γιατι γλυτωνεις το 3,75% που σου κραταει το paypal για μεταφορα απο τον ενα λογαριασμο στον αλλο και εχεις και την καλυτερη δυνατη ισοτιμια οταν κανεις αγορες με δολαρια, λιρες κτλ. Μπορεις οπως αναφερθηκε να βαλεις 500 ευρω με αποτελεσμα να πας την προμηθεια στο 0,2% για το μικροτερο δυνατο κοστος,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, τον διαβασα, εκανα λογαριασμο και περιμενω και την καρτα την αλλη εβδομαδα. Αξιζει γιατι γλυτωνεις το 3,75% που σου κραταει το paypal για μεταφορα απο τον ενα λογαριασμο στον αλλο και εχεις και την καλυτερη δυνατη ισοτιμια οταν κανεις αγορες με δολαρια, λιρες κτλ. Μπορεις οπως αναφερθηκε να βαλεις 500 ευρω με αποτελεσμα να πας την προμηθεια στο 0,2% για το μικροτερο δυνατο κοστος,

Σε ποια προμήθεια αναφέρεσαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο ότι έχεις έξοδα 1€ ανα μεταφορά σε λογαριασμό άλλης τράπεζας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσα χρηματα και να στειλεις (μεχρι 500 που ειναι το οριο λογω cc) σου κρατανε 1 ευρω οποτε αν στειλεις το ανωτερο επιτρεπτο, 500 ευρω δηλαδη θα σου κρατησουν 1 ευρω στα 500, που αυτο συνεπαγεται με 0,2%. Και 50 ευρω να στειλεις η προμηθεια μενει στο 2%, ποσοστο πολυ μικροτερο του 3,75 του paypal.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ρεβολουτ δεν κραταει προμυθεια? Γενικα πως πληρωνεται για την υπηρεσια που παρεχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα παιρνει απο τους μαγαζατορες που ψωνιζεις.

επισης απο την αναληψη σε ατμ.

τα γραφει στο faq της ρεβολουτ.

Λοιπόν να τα πω από την αρχή. Θέλω να αγοράσω αυτό https://www.google.gr/search?q=siemens+control+panel++op7&biw=1366&bih=673&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjdz-i8k9HKAhVMiCwKHUY3AkgQ_AUIBigB#imgrc=v0iJHKV1zLhemM%3A

απο το ebay. To βρήκα στα 450 με τα μεταφορικά απο τη Σιγκαπούρη. Έχω ένα λογαρισμό στην εθνική ο οποίος είναι ενεργός μόνο γι αυτή τη δουλειά κ τπτ άλλο. προσπάθησα να το αγοράσω κ μου πέταξε error. Τους πήρα τηλ στην τράπεζα κ μου είπαν ότι δεν μπορείς να το αγοράσεις διότι δεν είναι στη λίστα που επιτρεπετ κλπ. Δεκτό. Θυμήθικα το κόλπο με τα δυο email που ζητάς χρήματα κ τα κρατάς στο paypal κ κάνεις μετά την πληρωμή. Εκεί χρησιμοποίησα μια visa πιστωτική της eurobank κ πάλι error. Τι κάνω λάθος?

ανοιγεις ρεβολουτ και κανεις κι ενα internet banking στην εθνικη.

ολα αυτα επειδη για να στειλης εμβασμα στην ρεβολουτ μεσω internet banking η προμηθεια ειναι 1 ευρω. στο γκισε της τραπεζας η προμηθεια ειναι 8 ευρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά προσπάθησα να κάνω λογαριασμό στο PayPal χθες καθώς επιβάλεται να κάνω μια αγορά λόγω δουλειάς από Αμερική και όταν προσπάθησα να την κάνω μέσω κάρτας που έχω στην Εθνική, δεν μου την εγκρίνανε. Έκανα λοιπόν λογαριασμό, έβαλα την κάρτα μου και όλα καλά μέχρι εδώ. Πάτησα να μου στείλουν mail για για επιβεβαίωση και όταν το άνοιξα και πάτησα στο link μου ζήτησε να βάλω τον κωδικό μου. Το έκανα και αντί να κάνει log in μου έγραψε "check your entries". Τους έστειλα mail αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Ξέρει κανείς τι έπαιξε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To paypal δεν δεχεται ελληνικες καρτες, για αγορα ειτε κανεις αυτο με την revolut ειτε κανεις δευετρο λογαριασμο στο paypal, με αλλη καρτα και στελνεις απο τον ενα λογαριασμο στον αλλο χρηματα, υποψειν οτι υπαρχει προμηθεια 3,75% αν στειλεις απο ενα λογαριασμο στον αλλο. Επισης τι καρτα ειναι? Εμενα την visa μου την εκανε verify ενω την mastercard οχι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μου δέχτηκε δυο αγορές τον Ιανουάριο με Mastercard. Μία από ebay  και μία από MInideal.

Απ'ευθείας , χωρίς δεύτερα mail κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα μπορουμε να αγοραζουμε ο,τι θελουμε με τις ελληνικες καρτες, ειτε απευθειας ειτε μεσω paypal, αρκει να ειναι απο ιδιωτες και οχι απο εταιριες απ'οσο ξερω. Δηλαδη στο ebay οταν κατω απο το ονομα του πωλητη δε γραφει "registred as business seller" αγοραζουμε κανονικα (τουλαχιστον με mastercard που προσπαθησα εγω).. Με εξαιρεση νομιζω την αμερικη οπου δε ξερω ακριβως τι ισχυει, αν και προσφατα αγορασα κατι περιπου 30ευρω αξια απο το ebay χωρις να υπαρξει προβλημα. Για να αγορασουμε απο εταιριες θελει το κολπακι στο paypal ή revolut

Τροποποιήθηκε από τον giannis1312

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To paypal δεν δεχεται ελληνικες καρτες, για αγορα ειτε κανεις αυτο με την revolut ειτε κανεις δευετρο λογαριασμο στο paypal, με αλλη καρτα και στελνεις απο τον ενα λογαριασμο στον αλλο χρηματα, υποψειν οτι υπαρχει προμηθεια 3,75% αν στειλεις απο ενα λογαριασμο στον αλλο. Επισης τι καρτα ειναι? Εμενα την visa μου την εκανε verify ενω την mastercard οχι

Την κάρτα μου την δέχτηκε κανονικά, το email δεν μου κάνει verify. Και όταν πάω να κάνω log in μου γράφει check your entries. Χθες μου απάντησαν και στο mail που τους έστειλα και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι γίνεται και πρέπει να τους πάρω τηλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι αυτό το έκανα, αλλά τίποτα. Τελικά πήρα ένα ξεχασμένο λογαριασμό του αδερφού μου και άλλαξα όλα τα στοιχεία του με τα δικά μου και θα χρησιμοποιώ αυτόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ περιεργο, πρωτη φορα ακουω οτι δεν κανει verify το mail... Δηλαδη σου ερχοταν κανονικα στο inbox μηνυμα επιβεβαιωσης, πατουσες πανω στο λινκ και μετα δε μπορουσες να κανεις log in?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ περιεργο, πρωτη φορα ακουω οτι δεν κανει verify το mail... Δηλαδη σου ερχοταν κανονικα στο inbox μηνυμα επιβεβαιωσης, πατουσες πανω στο λινκ και μετα δε μπορουσες να κανεις log in?

Ναι αυτό ακριβώς. Και τους έστειλα mail και μου είπαν να ξαναδοκιμάσω και αν δεν μπαίνει να κάνω reset τον κωδικό μου. Αλλά πάλι δεν έμπαινε, και μετά μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα κρατήσω τον παλιό. Δεν παίρνω τηλέφωνο στην Αμερική από κινητό με καμία Παναγία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα