Jump to content
Scandal

Tι είναι το paypal, πως το κάνεις, γιατί το κάνεις...

Recommended Posts

Το paypal για αγορες απο εξωτερικο θα λειτουργησει απο δευτερα οπως οι τραπεζες..?

δεν θα λειτουργήσουν οι τράπεζες την δευτέρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ειπε σημερα οτι εστειλε αλλο.

Τελος παντων δεν το βιαζομαι μιας και θα φυγω διακοπες.

Εαν οταν εχω γυρισει που θα εχει περασει και κανας μηνας,δεν εχει ερθει, κανω τοτε dispute.ετσι και αλλιως εχω ενα 6μηνο περιθωριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τώρα που μεγάλωσε το περιθώριο μη φοβάσαι.

Κάνε τα μπανάκια σου και όταν με το καλό γυρίσεις βλέπεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οτι διαβαζω οχι ακομα.μονο με ενα κολπακι απο πειραιως μπορεις να βαλεις αλλα σου τρωει αρκετα χρηματα απο οτι ειδα.

Εν τω μεταξυ μου εστειλε και 2ο πακετο με ζελατινες και ηρθαν και αυτες σπασμενες.

Του ζητησα τελικα τα χρηματα πισω και μου τα εδωσε.

Βεβαια μου κρατησε το paypal μισο δολλαριο ως fee.

Τελικα εβαλα στο κινητο μια αλλη που μου ειχαν δωσει δωρο.

Δεν ηταν 9Η tempered αλλα ουτε και πλαστικη.ηταν 4Η ,πιο λεπτη αλλα φαινεται στιβαρη.θα δειξει τωρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά δεν επιτρέπονται ακόμα οι αγορές μέσω ίντερνετ, είτε με paypal είτε με χρεωστική.

Χτες παιδευόμουν πόση ώρα και δεν τα κατάφερα, μέχρι και τηλέφωνο στην τράπεζα πήρα και ενημερώθηκα ότι:

Επιτρέπεται μόνο από συγκεκριμένα site τα οποία πληρούν κάποιες προϋποθέσεις (λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα με λίγα λόγια)

τις οποίες μπορείς να βρεις στο www.nbg.gr και αφού μάθεις ποιες είναι να τσεκάρεις αν τις πληρεί το site που θες να αγοράσεις.

Αν όχι πρέπει να ψάξεις όλα τα site με ηλεκτρονικές αγορές (ebay, aliexpress κ.λ.π) για να βρεις από ποιο site θα κάνεις τις αγορές σου.

Αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω και να περιμένω. Αν πάλι κάποιος πρέπει να παραγγείλει οπωσδήποτε αυτή είναι η λύση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξαναλέω ότι το πέιπαλ δεν είναι μπλοκαρισμένο, οι κάρτες είναι. Αν κάποιος έχει χρήματα στο πέιπαλ (όπως εγώ) αγοράζει κανονικά.

Όποιος θέλει τίποτα να πάρει και μπορώ να τον βοηθήσω ας μου στείλει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου είπε ο λογιστής ότι υπάρχει η περίπτωση ατόμου που είχε προλάβει να βάλει πολλά λεφτά στο paypal πριν τα cc και τώρα παίρνει προμήθεια για αγορές που θέλει κάποιος να κάνει μέσω αυτού. Επιχειρηματίας, όχι αστεία :thumbsup: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες ξεχάστε τα cc, φορτώστε το balance του paypal με χρήμα και αγοράστε αβέρτα

http://www.insomnia.gr/topic/579289-αγορές-με-paypal-ebay-μέθοδος-request-money/#entry54218679

...και εικονογραφημένο όπως ο "μικρός ήρωας"

http://www.insomnia.gr/topic/575253-συζήτηση-για-capital-controls/page-74#entry54217402

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου είπε ο λογιστής ότι υπάρχει η περίπτωση ατόμου που είχε προλάβει να βάλει πολλά λεφτά στο paypal πριν τα cc και τώρα παίρνει προμήθεια για αγορές που θέλει κάποιος να κάνει μέσω αυτού. Επιχειρηματίας, όχι αστεία :thumbsup: 

Μαλακία μου που το κάνω τσάμπα δηλαδή ε; :yeahright:

Ελαδιστάν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες ξεχάστε τα cc, φορτώστε το balance του paypal με χρήμα και αγοράστε αβέρτα

http://www.insomnia.gr/topic/579289-αγορές-με-paypal-ebay-μέθοδος-request-money/#entry54218679

http://www.insomnia.gr/topic/575253-συζήτηση-για-capital-controls/page-74#entry54217402

Δεν γινεται σε ολες τις καρτες.

Μονο σε πειραιως απο οτι διαβασα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πειραιώς Visa (debit) μόλις απορρίφθηκε... Πέρασε όμως η AMEX της ALPHA (debit).

Με αυτόν τον τρόπο, το PayPal χρεώνει 3,5% επί του ποσού έως 2.500€ + 0,35€

Τρύπα... Με τον ντόρο που έχει γίνει προβλέπω να το κλείνουν λίαν συντόμως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δουλεψε κανονικα και εβαλα λεφτα!! Thanksssssss :thumbsup::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπόρεσα:sad:

Δοκίμασε αλλη καρτα, αν εχεις της αλφα δεν περνάνε ή πολυ δύσκολα, φτιάξε μια Virtual Prepaid MasterCard εθνικη μεσω ebanking

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξαναλέω ότι το πέιπαλ δεν είναι μπλοκαρισμένο, οι κάρτες είναι. Αν κάποιος έχει χρήματα στο πέιπαλ (όπως εγώ) αγοράζει κανονικά.

Όποιος θέλει τίποτα να πάρει και μπορώ να τον βοηθήσω ας μου στείλει.

Eγώ παντως παιδια εβαλα 2 κάρτες χρεωστικές και δεν τις δέχθηκε οι οποιες δεν ειναι εεγεγραμένες στο Paypal. :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκίμασε αλλη καρτα, αν εχεις της αλφα δεν περνάνε ή πολυ δύσκολα, φτιάξε μια Virtual Prepaid MasterCard εθνικη μεσω ebanking

Αpha bank είναι η δική μου αυτό φταίει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δουλεψε κανονικα και εβαλα λεφτα!! Thanksssssss :thumbsup::thumbsup:

αν καταλαβα σωστα(το διαβασα 2-3 φορες)το δευτερο email δεν χρειαζεται να ειναι συνδεμενο στο paypal?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες τα καταφερα,το δευτερο mail δεν χρειαζεται να ειναι συνδεμενο στο paypal.

εστειλα request σε αλλο δικο μου mail,μπηκα και επελεξα τροπο πληρωμης με καρτα και πληρωσα με την χρεωστικη μου της eurobank,απλα στα 55euro που εστειλα μου κρατησε 2,22euro.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εκανα 2ο λογαριασμο (στον πρωτο εχω την prepaid και στον δευτερο εβαλα την χρεωστικη) και εστειλα απο τον ενα στον αλλο λογαριασμο, οχι με request money αλλα send money απο τον λογαριασμο που ηθελα στον αλλο, στα 15 ευρω μου κρατησε καπου στα 85 λεπτα αν θυμαμαι καλα. Δεν ξερω αν σου κραταει ποσοστο % ή ποσοστο/συναλλαγη καθως δεν χρειαστηκα κατι και δεν ξαναεστειλα χρηματα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το Paypal τι γίνεται; Μόλις πραγματοποίησα μια μικρή αγορά (11 €) από site του εξωτερικού και δεν είχα κάποιο πρόβλημα, η συναλλαγή έγινε κανονικά. :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα