gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2009 Η φωτό που δεν γίνεται copy paste.. πατάω εισαγωγή εικόνας κ βάζω το direct link από την φωτό που έχω ανεβάσει στο picasa,αλλά δεν δουλεύει. anyway, η φωτό από μονοήμερο αθήνα-θεσσαλονίκη κ πίσω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2009 ΠΡΟΥΣΣΟΣ ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αυτό είναι το κουρταλιώτικο φαράγγι στο δρόμο για Πλακία Νομό Ρεθύμνου ή κάνω λάθος? Ωραία foto! Φίλε όχι δεν είναι. Αυτό είναι το Φαράγγι του Κοτσυφού. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2009 από τον LINDOS_87 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Που αλλου...Πεντελη! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Στο Χελμό πριν 2 βδομάδες Κι εδώ στον Κράθη ποταμό κοντά στη λίμνη Φενεού στην ίδια εκδρομή KLX250-jet ski edition.. Πω τι εκανες ρε τρελε στην δευτερη φωτογραφια; Απορω πως πηγαινε το μηχανακι; :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Ο Χριστός κ ο δούλος... και εγώ προσπαθώ να μάθω κολύμπι το κουτάβι μου, αλλά εσύ νομίζω το έχεις ανεβάσει σε άλλο λέβελ την όλη ιδέα της κολύμβησης... Εγώ πάντως, επειδή το αγαπάω, το πηγαίνω από δίπλα... Μην το τρομάξει κανα ψάρι... Σε στιγμές δόξας και κοντινής επαφής με το νερό (σαν να πλένεις σκύλο ένα πράμα...) Και βασικά θέλω να πω οτι λατρεύω το μηχανάκι μου, είναι πανέμορφο, και ακόμα και αν δεν έχει κάνει ταξίδια κλπ κλπ είναι φανταστικό και ταιριάζει και με το ηλιοβασίλεμα και καλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) ANDORA 1-5-07 απίστευτη φωτογραφία........ πολλά μπράβο σε σένα και στην παρέα σου. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2009 από τον apatsi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Κι εδώ στον Κράθη ποταμό κοντά στη λίμνη Φενεού στην ίδια εκδρομή KLX250-jet ski edition.. ΤΕΡΜΑ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisCBR600F 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2009 από τον makisCBR600F Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πω τι εκανες ρε τρελε στην δευτερη φωτογραφια; Απορω πως πηγαινε το μηχανακι; :respekt: Έλα ντε, μου κανε κι εμενα εντύπωση.. Ο Χριστός κ ο δούλος... και εγώ προσπαθώ να μάθω κολύμπι το κουτάβι μου, αλλά εσύ νομίζω το έχεις ανεβάσει σε άλλο λέβελ την όλη ιδέα της κολύμβησης... Εγώ πάντως, επειδή το αγαπάω, το πηγαίνω από δίπλα... Μην το τρομάξει κανα ψάρι... Και βασικά θέλω να πω οτι λατρεύω το μηχανάκι μου, είναι πανέμορφο, και ακόμα και αν δεν έχει κάνει ταξίδια κλπ κλπ είναι φανταστικό και ταιριάζει και με το ηλιοβασίλεμα Ωραίες foto και σε θαυμάζω, διάλεξες δύσκολο σπορ για γυναίκα και μπράβο που τα καταφέρνεις.. Ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια.. ΤΕΡΜΑ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! Βασίλη λεβέντη μου η πρόσκληση όπως ξέρεις είναι ανοιχτή.. Εντάξει αυτό στη foto είναι κάπως ακραίο, δεν είναι οτι όποιος έρχεται παρέα μπαίνει σώνει και καλά σε τέτεοια κομμάτια δύσκολα.. (κολύμπι ξέρεις?? ) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 ελα τωρα να γουσταρουμε ελα να πεσει το θαψιμο χαχαχααχαχαχαχχχχαχαχαχαχαχααχαχχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Πωπω!!!! Θέλουμε re-shooting με αμάνικο δερμάτινο γιλέκο!!!!!!!!!!! :D Πάρτε και μια αγαπημένη μου :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 ρε γαμωτο με το χορνετακι μου που τοσο αγαπω δεν εχω ουτε μια φωτο... ολο εγω βγαζω εμενα δεν με βγαζει κανεις σνιφ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Αυτό είναι το κουρταλιώτικο φαράγγι στο δρόμο για Πλακία Νομό Ρεθύμνου ή κάνω λάθος? Ωραία foto! στον δρομο για Ροδακινο ειναι (ο ΠΛακιας που πεφτει ;;γιατι δεν θυμαμαι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Πωπω!!!! Θέλουμε re-shooting με αμάνικο δερμάτινο γιλέκο!!!!!!!!!!! :D Πάρτε και μια αγαπημένη μου :P Είναι απλά... ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Αγ Ιωαννης ρωσος. Παραλια ψαθας χειμωνας Χαλκιδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Φίλε όχι δεν είναι. Αυτό είναι το Φαράγγι του Κοτσυφού. κοντά έπεσα, δίπλα είναι. Με μπέρδεψαν οι ομοιότητες.. Ροδάκινο και Πλακιάς είναι κοντά. Νότιο-δυτικά στο Νομό Ρεθύμνης.. Εδώ και κάποιες πληροφορίες http://www.rethymnon.gr/index.php?faragia Εγώ μπερδεύτηκα απο τις ομοιότητες του τοπίου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marianna 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 ελα τωρα να γουσταρουμε ελα να πεσει το θαψιμο χαχαχααχαχαχαχχχχαχαχαχαχαχααχαχχ Κούκλα είναι! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Στην 30ή σελίδα είχα ποστάρει φωτό με γουρούνα στα βουνά. Ας ποστάρω και με 2τροχες, να μη λένε μερικοί μερικοί. :P Με την πρώην, μετά το Αντίρριο πηγαίνοντας Λευκάδα. Η πρώην (αριστερά) και η πρώην-πρώην (δεξιά). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 ξεκουραζεται στο γκαραζ και κουβεντιαζει με μια φιλη της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Στα υπεροχα βουνα της Σλοβενιας Ιουνιο μηνα!!! και εδω τα πρωτα μαθηματα οδηγησης στα Μεγαρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Βουαλά, 3 φωτογραφίες που μου αρέσουν πολύ! :) Από Κύμη προς Μετόχι, 2009 Βουνό Καλλίδρομο, 2009 Η πρώτη μου μηχανή... Χανιά προς Θέρισσο, 2005 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) καμμενοι :( Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 από τον Jester Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2010 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2010 Στα υπεροχα βουνα της Σλοβενιας Ιουνιο μηνα!!! και εδω τα πρωτα μαθηματα οδηγησης στα Μεγαρα... Βγηκαν τα θυρια να βοσκησουν λασπη και πετρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες