Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Ελα ενωστε και τις δυο φωτογραφιες να δειτε τι βγαινει. Οχι καντε το. Αντε καλα θα σας βοηθησω εγω.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 - Γιάννη έφερες κεράκι για την τούρτα γενεθλίων του παιδιού; - Ναι, αγάπη μου, το έχω βάλει ήδη στην τούρτα... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2014 από τον andreaskantekas 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 ΝΑΙ, σίγουρα ! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Και ένα λιγάκι μακάβριο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Αυτή την αφήνω αμετάφραστη. Οι παλαιότεροι θα καταλάβουν το αστείο. 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Αυτή την αφήνω αμετάφραστη. Οι παλαιότεροι θα καταλάβουν το αστείο. Si Sensei Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 wax on - wax off........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 wax on - wax off........ Well done Daniel Son Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Well done Daniel Son Daniel San* "name " -San Japanese sinthetiko pou ipodiloni oikiotita :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Είναι ένδειξη σεβασμού το SAN στο τέλος του ονόματος σαν να μιλάμε με εμένα και να με λες Κύριο Γιώργο. Οι κωλόγεροι της γενιάς μου θα θυμούνται το Shogun και τον Anjin*-san αν και τότε μας το μετέφραζαν σαν "αξιότιμε" που έχει την σχετικότητα του. Και βέβαια τον Toranaga-sama που ήταν ο γενικός νταραβερτζής, εκεί η λέξη SAMA είναι ο μέγιστος τίτλος-ένδειξη τιμής, (μεταφρ. ο Superγαμάω, Τιτανοτεράστιος, Πανμέγιστος, ο Καλυτερότερος όλων). *Anjin=Καπετάνιος-Οδηγός 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Είναι ένδειξη σεβασμού το SAN στο τέλος του ονόματος σαν να μιλάμε με εμένα και να με λες Κύριο Γιώργο. Οι κωλόγεροι της γενιάς μου θα θυμούνται το Shogun και τον Anjin*-san αν και τότε μας το μετέφραζαν σαν "αξιότιμε" που έχει την σχετικότητα του. Και βέβαια τον Toranaga-sama που ήταν ο γενικός νταραβερτζής, εκεί η λέξη SAMA είναι ο μέγιστος τίτλος-ένδειξη τιμής, (μεταφρ. ο Superγαμάω, Τιτανοτεράστιος, Πανμέγιστος, ο Καλυτερότερος όλων). *Anjin=Καπετάνιος-Οδηγός Σαν να λεμε στην Αγγλια Sir klab Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Daniel San* "name " -San Japanese sinthetiko pou ipodiloni oikiotita :P Είναι ένδειξη σεβασμού το SAN στο τέλος του ονόματος σαν να μιλάμε με εμένα και να με λες Κύριο Γιώργο. Οι κωλόγεροι της γενιάς μου θα θυμούνται το Shogun και τον Anjin*-san αν και τότε μας το μετέφραζαν σαν "αξιότιμε" που έχει την σχετικότητα του. Και βέβαια τον Toranaga-sama που ήταν ο γενικός νταραβερτζής, εκεί η λέξη SAMA είναι ο μέγιστος τίτλος-ένδειξη τιμής, (μεταφρ. ο Superγαμάω, Τιτανοτεράστιος, Πανμέγιστος, ο Καλυτερότερος όλων). *Anjin=Καπετάνιος-Οδηγός ΣΑΝ (San) να εχετε ξεφυγειιι εσεις ρε.... Nα φυγεται κυριοι !!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2014 από τον Alarm Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Και τα δυο ειναι γραμμενα απο γυναικες Τσιμποοοοκι τον εκαναν 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες