Jump to content
ALX™

Funny pics 2

Recommended Posts

Που τελικά να πούμε, με τέτοια σκ@τοπαιδαρία που έχουμε να επιδείξουμε στα σχολεία μάλλον δεν είχαν και πολύ άδικο!

Τόλη δεν σε πιάνω ρε boy τι εννοείς με αυτό και πως συνδέεται με τον σκοταδισμό (οπισθοδρομικές κρίσεις που λες) που υπάρχει εν ετει 2014

στους κόλπους της εκκλησίας!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τόλη δεν σε πιάνω ρε boy τι εννοείς με αυτό και πως συνδέεται με τον σκοταδισμό (οπισθοδρομικές κρίσεις που λες) που υπάρχει εν ετει 2014

στους κόλπους της εκκλησίας!

εκεί θα υπάρχει μια ζωή. δεν αλλάζει.

εγώ το γενίκευσα λίγο και μίλησα για όλη αυτή την έκλυτη παροχή των ΠΑΝΤΩΝ στα παιδιά σήμερα, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουμε μαμόθρεφτα, χωρίς πειθαρχία, χωρίς να είναι προετοιμασμένα για το μετά...πολλές φορές, αν όχι τις περισσότερες, οι παπάδες υπερβάλλουν κατά πολύ...όμως, σε πολλά έχουν δίκιο. όχι τόσο σαν παπάδες, όσο ως μεγαλύτεροι.

παράδειγμα η σύγχρονη κοινωνικοσεξουαλική κατάσταση. χύμα όλα. οι παπάδες φωνάζανε για το άκρως αντίθετο βέβαια, αλλά το έκλυτο της σημερινής κατάστασης οφείλεται στο ότι κυνηγήσαμε την απόλυτη ελευθερία και ακολασία. προσπαθώντας να μείνουμε έξω από τους φραγμούς και τα μη, διότι "δε μπορεί κανένας να μας πει τι θα κανουμε" και καλά...

τέσπα, οφτόπικ τέλος.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλη αυτή την έκλυτη παροχή των ΠΑΝΤΩΝ στα παιδιά σήμερα, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουμε μαμόθρεφτα, χωρίς πειθαρχία, χωρίς να είναι προετοιμασμένα για το μετά...

Ρε συ, και εγώ δεν είμαι κάνας μεσόκοπος ακόμα (γκουχου γκουχου), νεολαίος είμαι, και στους κύκλους μου και στον κόσμο που συναναστρέφομαι δεν βλέπω να μεγαλώνουν μαμόθρεφτα και χωρίς πειθαρχία παιδιά,

εγώ γύρω μου βλέπω μελλοντικούς επιστήμονες, παιδιά με πτυχία και μεταπτυχιακά, παιδιά που καθημερινά παλεύουν για το μεροκάματο,

παιδιά με ανήσυχο πνεύμα, κριτική ικανότητα, παιδεία και σεβασμό στον κοινωνικό τους περίγυρο,

παιδιά με όρεξη να ψαχτούν και να πάνε ένα βήμα παραπέρα,

εγώ στους σημερινούς νέους βλέπω το μέλλον και την ελπίδα ότι θα ξεφύγουμε απ τα σκατά, γιατί οι νέοι σήμερα έχουν φάει πολλά σκατά και ξέρουν (με την προϋπόθεση ότι δεν θα την κάνουν όλοι για άλλες πολιτείες που λέει και το τραγούδι)

Βλέπω παιδιά με όρεξη να προσφέρουν, να δημιουργησουν, που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα σε νέες ιδέες,

που τρώνε τα Σαββατοκύριακα τους πάνω σε σκαλωσιές καινοτομώντας -χωρίς να περιμένουν ανταμοιβή-

αντί να πάνε για καφέ ας πούμε

5p3b4n.jpg

:grin:

Τι να πω, να τυχαίνει και οι παρέες-γνωστοί μου να είναι τόσο γαμάτοι και να είναι η εξαίρεση;;;

Να ζω σε παράλληλο σύμπαν; :crazy:

Γενικά ήμουν είμαι και θα είμαι της άποψης, "τόπο στα νιάτα" τους είδαμε τους μεγαλύτερους...

Μακάρι να ήμουν και εγώ σήμερα 20αρης, ζηλεύω την πρόσβαση στην πληροφορία και στην γνώση που έχουν,

και στο ότι μπορούν ευκολότερα να φιλτράρουν αυτά που τους πλασάρουν και να μην τα πηγαίνουν αμάσητα

Περισσότερο πιστεύω ότι τους κάνει μαμόθρεφτους και άβουλους η εκκλησία, παρά το play station και

τα υλικά αγαθά

Τώρα για τους νέους-νέους (ανήλικους) δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω και επαφή, άλλα θέλω να πιστεύω ότι

δεν είναι-θα γίνουν χειρότεροι από εμάς

:D

Ακόμα το έχω σε μια ντουλάπα

:lipssealed: :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ που έχω επαφές Πετράν με ανήλικους ένα μόνο βλέπω.

το 30-40 %θα είναι καλύτερο από εμάς σε κάθε τομέα,αλλά δυστυχώς το υπόλοιπο ποσοστό θα είναι τραγικά χειρότερο.

για να μην είμαστε και εντελώς οφφ

10292540_375055202662455_4549696305632894770_n.jpg?oh=b6b26d1f9940b10ef5f57c7e7ec04407&oe=54E631B3&__gda__=1427120907_19dee76c332ea46aed634f2c0657603f

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ που έχω επαφές Πετράν με ανήλικους ένα μόνο βλέπω.

το 30-40 %θα είναι καλύτερο από εμάς σε κάθε τομέα,αλλά δυστυχώς το υπόλοιπο ποσοστό θα είναι τραγικά χειρότερο.

Τόσο χάλι ρε συ;

Πραγματικά δεν έχω άποψη για μικρότερες ηλικίες, οπότε κρίνω μόνο από ηλικίες κοντά στις δίκες μας

Τελικά η δεκαετία 1985-1995 (19-20 με 29-30 χρονών σήμερα) πρέπει να ήταν η καλύτερη :D :D :D :P

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos
  • Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πφ.... σιγά.

Τσεκ δις άουτ.

https://www.facebook...APIASTAONEIRATA

WTF????!!?!!?!!?!?!?!?!!??!?!?!!?

Τροποποιήθηκε από τον NinZas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα