Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Που τελικά να πούμε, με τέτοια σκ@τοπαιδαρία που έχουμε να επιδείξουμε στα σχολεία μάλλον δεν είχαν και πολύ άδικο! Τόλη δεν σε πιάνω ρε boy τι εννοείς με αυτό και πως συνδέεται με τον σκοταδισμό (οπισθοδρομικές κρίσεις που λες) που υπάρχει εν ετει 2014 στους κόλπους της εκκλησίας! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Εγώ πάντως μικρός είχα Φέρμπι... :mB_kalo_e: 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Τόλη δεν σε πιάνω ρε boy τι εννοείς με αυτό και πως συνδέεται με τον σκοταδισμό (οπισθοδρομικές κρίσεις που λες) που υπάρχει εν ετει 2014 στους κόλπους της εκκλησίας! εκεί θα υπάρχει μια ζωή. δεν αλλάζει. εγώ το γενίκευσα λίγο και μίλησα για όλη αυτή την έκλυτη παροχή των ΠΑΝΤΩΝ στα παιδιά σήμερα, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουμε μαμόθρεφτα, χωρίς πειθαρχία, χωρίς να είναι προετοιμασμένα για το μετά...πολλές φορές, αν όχι τις περισσότερες, οι παπάδες υπερβάλλουν κατά πολύ...όμως, σε πολλά έχουν δίκιο. όχι τόσο σαν παπάδες, όσο ως μεγαλύτεροι. παράδειγμα η σύγχρονη κοινωνικοσεξουαλική κατάσταση. χύμα όλα. οι παπάδες φωνάζανε για το άκρως αντίθετο βέβαια, αλλά το έκλυτο της σημερινής κατάστασης οφείλεται στο ότι κυνηγήσαμε την απόλυτη ελευθερία και ακολασία. προσπαθώντας να μείνουμε έξω από τους φραγμούς και τα μη, διότι "δε μπορεί κανένας να μας πει τι θα κανουμε" και καλά... τέσπα, οφτόπικ τέλος. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Εγώ πάντως μικρός είχα Φέρμπι... :mB_kalo_e: 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Ακόμα το έχω σε μια ντουλάπα 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 όλη αυτή την έκλυτη παροχή των ΠΑΝΤΩΝ στα παιδιά σήμερα, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουμε μαμόθρεφτα, χωρίς πειθαρχία, χωρίς να είναι προετοιμασμένα για το μετά... Ρε συ, και εγώ δεν είμαι κάνας μεσόκοπος ακόμα (γκουχου γκουχου), νεολαίος είμαι, και στους κύκλους μου και στον κόσμο που συναναστρέφομαι δεν βλέπω να μεγαλώνουν μαμόθρεφτα και χωρίς πειθαρχία παιδιά, εγώ γύρω μου βλέπω μελλοντικούς επιστήμονες, παιδιά με πτυχία και μεταπτυχιακά, παιδιά που καθημερινά παλεύουν για το μεροκάματο, παιδιά με ανήσυχο πνεύμα, κριτική ικανότητα, παιδεία και σεβασμό στον κοινωνικό τους περίγυρο, παιδιά με όρεξη να ψαχτούν και να πάνε ένα βήμα παραπέρα, εγώ στους σημερινούς νέους βλέπω το μέλλον και την ελπίδα ότι θα ξεφύγουμε απ τα σκατά, γιατί οι νέοι σήμερα έχουν φάει πολλά σκατά και ξέρουν (με την προϋπόθεση ότι δεν θα την κάνουν όλοι για άλλες πολιτείες που λέει και το τραγούδι) Βλέπω παιδιά με όρεξη να προσφέρουν, να δημιουργησουν, που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα σε νέες ιδέες, που τρώνε τα Σαββατοκύριακα τους πάνω σε σκαλωσιές καινοτομώντας -χωρίς να περιμένουν ανταμοιβή- αντί να πάνε για καφέ ας πούμε Τι να πω, να τυχαίνει και οι παρέες-γνωστοί μου να είναι τόσο γαμάτοι και να είναι η εξαίρεση;;; Να ζω σε παράλληλο σύμπαν; Γενικά ήμουν είμαι και θα είμαι της άποψης, "τόπο στα νιάτα" τους είδαμε τους μεγαλύτερους... Μακάρι να ήμουν και εγώ σήμερα 20αρης, ζηλεύω την πρόσβαση στην πληροφορία και στην γνώση που έχουν, και στο ότι μπορούν ευκολότερα να φιλτράρουν αυτά που τους πλασάρουν και να μην τα πηγαίνουν αμάσητα Περισσότερο πιστεύω ότι τους κάνει μαμόθρεφτους και άβουλους η εκκλησία, παρά το play station και τα υλικά αγαθά Τώρα για τους νέους-νέους (ανήλικους) δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω και επαφή, άλλα θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι-θα γίνουν χειρότεροι από εμάς :D Ακόμα το έχω σε μια ντουλάπα :lipssealed: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) εγώ που έχω επαφές Πετράν με ανήλικους ένα μόνο βλέπω. το 30-40 %θα είναι καλύτερο από εμάς σε κάθε τομέα,αλλά δυστυχώς το υπόλοιπο ποσοστό θα είναι τραγικά χειρότερο. για να μην είμαστε και εντελώς οφφ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2014 από τον Gen.Markus 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) εγώ που έχω επαφές Πετράν με ανήλικους ένα μόνο βλέπω. το 30-40 %θα είναι καλύτερο από εμάς σε κάθε τομέα,αλλά δυστυχώς το υπόλοιπο ποσοστό θα είναι τραγικά χειρότερο. Τόσο χάλι ρε συ; Πραγματικά δεν έχω άποψη για μικρότερες ηλικίες, οπότε κρίνω μόνο από ηλικίες κοντά στις δίκες μας Τελικά η δεκαετία 1985-1995 (19-20 με 29-30 χρονών σήμερα) πρέπει να ήταν η καλύτερη :D :D :D :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2014 από τον Apisteftos 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 οι 18 και κάτω με φοβίζουν απλά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 12 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Κλάμα.... :tooth: :tooth: :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Προβληματισμοί όχι αστεία 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Προβληματισμοί όχι αστεία Πφ.... σιγά. Τσεκ δις άουτ. https://www.facebook.com/APIASTAONEIRATA 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 9 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Πφ.... σιγά. Τσεκ δις άουτ. https://www.facebook...APIASTAONEIRATA Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πφ.... σιγά. Τσεκ δις άουτ. https://www.facebook...APIASTAONEIRATA WTF????!!?!!?!!?!?!?!?!!??!?!?!!? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2014 από τον NinZas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2014 από τον kosmas2111 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Εγώ πάντως μικρός είχα Φέρμπι... :mB_kalo_e: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 http://i.imgur.com/wRvD1TW.jpg]http:// 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Όχι πείτε του. Αν δεις την φωτογραφία ολόκληρη δένει τα γάντια του. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες