Jump to content
ALX™

Αγγλικό site για λάστιχα (πολύ φτηνό!!!)

Recommended Posts

Εγω παλι αυτο το 1.10 που λες δεν το βλεπω πουθενα στο link που σου εστειλα στην δευτερη σειρα που αναφερεται στη λιρα Αγγλιας!!! Εγω συγκεκριμενα βλεπω την τελευταια στηλη που ειναι κ η ισοτιμια του ευρω με το εκαστοτε νομισμα που στην περιτωση μας ειναι η λιρα αγγλιας!!! :) :) Τωρα αν κ παλι κανω λαθος....σορρυ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αυτό το 0,94 που βλέπετε, είναι τιμή αγοράς κι όχι πώλησης της λίρας. Η πώληση είναι στο 1,10?

alx το δικο μας χρηματιστηριο :_thumbsup: η ισοτιμια ειναι σχεδον 0.93?

http://www.ase.gr/content/gr/MarketData/Exchange/

κ σκεψου οτι οταν κανουμε αγορες μεσω internet απο εξωτερικο δεν λαμβανουμε υποψιν το δικο μας χρηματιστηριο :_thumbsup:

σε οσες αγορες εχω κανει εχω βαλει τις ισοτιμιες συμφωνα με το παραπανω ξενο site που εβαλα κ παντα πεφτει μεσα γιατι στην καρτα βαζω ΜΟΝΟ το ποσο της αγορας κ τπτ αλλο.. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον kyko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλημερα παιδια.πριν απο 2 μερες εγραψα στην σελιδα του εξοπλισμου για παραγγελια που εγινε απο το εν λογω σαιτ.κατα ενα περιεργο τροπο το μυνημα μου δεν υπαρχει πλεον.οποτε εχουμε και λεμε.καποιος παρηγγειλε λαστιχα(αρκετες τετραδες) και του ηρθαν ημερομηνιες 05 06 και τα πιο καινουργια ηταν 07.απο οτι βλεπω εσεις δεν ειχατε τετοια προβληματα.οποτε ας ειμαστε απλα ενημερωμενοι οτι συνεβη και αυτο

Το θέμα σου είναι εδώ:

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2...st&p=455685

Προσωπικά δεν με έχεις πείσει.. για να είμαι ειλικρινής αμφιβάλλω ότι αυτός ο κάποιος ξέρει καν να διαβάζει ημερομηνίες σε ελαστικά. Αν θες μας βάζεις μια φώτο με ελαστικά και απόδειξη και τότε το βουλώνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πάντως αυτή τη στιγμή με την άνοδο της λίρας, δεν συμφέρει από κει. Μόλις που κερδίζω 25-30?

Κι έτσι μπαίνω στο δίλημμα. Να γλυτώσω τα 25-30 ? και να πάρω λάστιχα που μπορεί να είναι και παλιάς ημερομηνίας, ή να μην τα γλυτώσω και να πάρω και λάστιχα φρέσκα από εδώ βουλκανιζατέρ, δίνοντάς τα λεφτά μου σε Έλληνα? (Να 'χω και ένα πρόσωπο αν συμβεί κάτι με το λάστιχο να πάω από κει και να του πω έτσι κι έτσι? )

Δεν ξέρω..αλλά μερικές φορές το σκέφτομαι κι αυτό. Δεν είναι και ότι καλύτερο να δίνεις το χρήμα έξω ρε γμτο (ειδικά όταν δεν κερδίζεις και πολύ!

Εχθες ηταν στο 0,94 τιμη πωλησης για εμας...δηλ με 1 ευρω εχεις 0,94 λιρες! Την τριτη που σου ειπα ανεβηκε η λυρα, ειχε τιμη πωλησης

0,90..για να επερνες δηλ 1 λυρα ηθελες 1,10 ευρω!

Αν λοιπον το παρακολουθεις θα βρεις την καταλληλη στιγμη...

Εγω αν εκανα την παραγγελια Πεμπτη και οχι τριτη (αυτη που εκανα) θα ειχα κερδισει 20 ευρω...ομως πρεπει να κατσεις να

εισαι stand by για να το κανεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Γενικα γιατι πολυς κοσμος μπερδευεται..οταν σας δινουν την ισοτημια της λυρας ειναι η τιμη που αγοραζουμε εμεις με το

1 ευρω..δηλ αν ειναι η λυρα που λενε ειναι στο 0,94 για να αγορασετε 1 λυρα πρεπει να δωσετε 1,06 ευρω! :) Οποτε προσοχη με αυτο!

Αν δειτε την λυρα στο 1,10 πχ τρεξτε και επενδυστε...με 90 λεπτα θα περνετε 1 λυρα :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χρηματιστηριο το κανατε βρε, το topic για τα λαστιχα!! :_zeppelin:

αντε ολοι η διαφορα να ειναι 10 ευρω στο λαστιχο.......λεμε τωρα B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα σου είναι εδώ:

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2...st&p=455685

Προσωπικά δεν με έχεις πείσει.. για να είμαι ειλικρινής αμφιβάλλω ότι αυτός ο κάποιος ξέρει καν να διαβάζει ημερομηνίες σε ελαστικά. Αν θες μας βάζεις μια φώτο με ελαστικά και απόδειξη και τότε το βουλώνω.

δεν προσπαθω σιγουρα να πεισω κανεναν.αλλωστε εγραψα και πριν οτι ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω.ετσι απλα για την ενημερωση το παιδι που τα παρηγγειλε εχει συνεργειο με μοτο οποτε φανταζεσαι οτι ξερει να διαβαζει ημερομηνιες.προσωπικα δεν τον ξερω τον ανθρωπο αλλα δεν μπορω να στειλω και φωτο γιατι το μαγαζι του ειναι 400 χλμ μακρια.ο καθενας πραττει οπως νομιζει.

Τροποποιήθηκε από τον dimitrisgsxr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας!

Είμαι σε φάση αλλαγής ελαστικών, τώρα που αρχίζει η καλοκαιριά και πληθαίνουν οι έξοδοι... Το site μ' αρέσει και κατά πάσα πιθανότητα θα παραγγείλω απ' εκεί, αλλά έχω μια δυσκολία να καταλάβω τι εννοεί σε μερικά μοντέλα ελαστικών, όπου βάζει στα δεξιά τους ένα διακριτικό γράμμα. Για να γίνω ξεκάθαρος, έστω ότι θέλω ένα ζευγάρι Metzeler Roadtec Z6 σε διαστάσεις 120/70ZR17 και 180/55ZR17. Κοιτάξτε τώρα αυτήν την εικόνα:

20090322-p3bb5er38rfthqcaqr9qn4xu7e.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Έχω κυκλώσει τα διακριτικά γράμματα των διαθέσιμων επιλογών. Το πρόβλημα είναι ότι για τη συγκεκριμένη διάσταση υπάρχουν επιλογές σε άνω των τριών μοντέλων και δεν ξέρω τι να διαλέξω. :-S Και το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα λάστιχα άλλων εταιρειών...

Πελάγωσα... Καμιά ιδέα;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνηθως το γραμμα αυτο (Α,Β,C ktlp) αναφέρεται στο λαστιχο που προτεινει ο κατασκευαστης στο user manual!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aκριβώς...οπότε κοίτα στο μάνουαλ ποιο σου λέει/

Πάντως δεν ξέρω τι μου λέτε για την λίρα, αλλά στο ebay που κοιτούσα κάτι πριν λίγο και ξεκινούσε από 3 λίρες, μου έλεγε δίπλα (περίπου 3,36?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πάντως δεν ξέρω τι μου λέτε για την λίρα, αλλά στο ebay που κοιτούσα κάτι πριν λίγο και ξεκινούσε από 3 λίρες, μου έλεγε δίπλα (περίπου 3,36?)

alx η τιμη πωλησης απο το χρηματιστηριο αθηνων 0.92? http://www.ase.gr/content/gr/MarketData/Exchange/

3λιρες=3.27? :_thumbsup: κ σου ξαναλεω οτι εγω λαμβανω υποψιν το http://www.xe.com/ σε καθε αγορα κ δεν εχει πεσει εξω ποτε μεχρι τωρα σε 10 αγορες που εχω κανει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου ειπαμε πως ειναι ρε ψηλε...λογικο ειναι να σου λεει τοσο αμα η λυρα εχει τιμη πωλησης καπου στο 0.90..αν θα σου ελεγαν

η λυρα εχει 1.00 σημαινει οτι κατι που κανει 3 λυρες θα το παρεις και 3 ευρω!

Κυριακο...αν η σελιδα ενημερωνεται αμεσα, δηλ εστω και καθε μια ωρα τοτε ναι! ειναι οτι πρεπει να δοκιμασεις εκει

την ισοτιμια λιγο πριν αγορασεις....ως συνηθως οι περισσοτερες σελιδες κανουν ενημερωση στο τελος της ημερας

με αποτελεσμα αν πας το πρωι να δεις ποσα ευρω θες για Χ λυρες να σου βγαζει το ποσο με το χθεσινο κλεισιμο

ισοτιμιας και οχι αυτο που ειναι εκεινη την στιγμη στα χρηματιστηρια!

Οι κωδικοι των ελαστικων ειναι με βαση τι σου δινει ο κατασκευαστης της μοτοσυκλετας, οσοι δεν λενε σημαινει

οτι βαζεις τον γενικο τυπο ελαστικου και οχι με καποιο κωδικο γραμμα. Αυτα τα γραμματα ειναι για συγκεκριμενες μοτοσυκλετες

οπου η εταιρεια εχει καποιες στανταρ προυποθεσεις για το ελαστικο και το εχει κανονησει με τις εταιρειες ελαστικων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κυριακο...αν η σελιδα ενημερωνεται αμεσα, δηλ εστω και καθε μια ωρα τοτε ναι! ειναι οτι πρεπει να δοκιμασεις εκει

την ισοτιμια λιγο πριν αγορασεις....ως συνηθως οι περισσοτερες σελιδες κανουν ενημερωση στο τελος της ημερας

με αποτελεσμα αν πας το πρωι να δεις ποσα ευρω θες για Χ λυρες να σου βγαζει το ποσο με το χθεσινο κλεισιμο

ισοτιμιας και οχι αυτο που ειναι εκεινη την στιγμη στα χρηματιστηρια!

θανο μπες στο ξενο site κ θα δεις οτι η σελιδα οχι απλα ενημερωνεται 1 κ 2 φορες αλλα καθε 1 λεπτο αν δεν κανω λαθος :_thumbsup:

κανε ενα τεστ κ θα το δεις :_thumbsup:

οχι τωρα βεβαια..ξεκουραζονται κ οι χρηματιστες :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην σκοτωνεστε ρε!

μπορειτε να κανετε μετατροπη νομισματος απλα πατωντας ενα κουμπι(ευρωπαϊκη σημαια) στο πανω μερος!

τεσπα...βρηκα τα λαστιχα της μηχανης μου (Ρirelli Sport Demon) 100 ευρω λιγοτερο(μαζι με τα εξοδα αποστολης) απο οτι τα βρηκα εδω :blink:

Σιγουρα ειναι ετσι γιατι μου μυριζει φολα η δουλεια <_<

εχει αγορασει καποιος απο κει??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μην σκοτωνεστε ρε!

μπορειτε να κανετε μετατροπη νομισματος απλα πατωντας ενα κουμπι(ευρωπαϊκη σημαια) στο πανω μερος!

τεσπα...βρηκα τα λαστιχα της μηχανης μου (Ρirelli Sport Demon) 100 ευρω λιγοτερο(μαζι με τα εξοδα αποστολης) απο οτι τα βρηκα εδω :blink:

Σιγουρα ειναι ετσι γιατι μου μυριζει φολα η δουλεια <_<

εχει αγορασει καποιος απο κει??

Δες σελίδα 4 ο sterba αγόρασε και όλα ΟΚ.!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν... για να σταματήσει το μπέρδεμα.

Όταν το σάιτ λέει ότι τα τάδε λάστιχα κάνουν 100£ και η ισοτιμία της λίρας είναι 1£=1,06? , (σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα που λέει και το site που δίνει ο kyko) πόσα ? θα αγοράσουμε εμείς τα λάστιχα? 106? δεν θα τα αγοράσουμε?

Άρα στις 198£ που κάνουν τα λάστιχα που θέλω εγώ (178£+20£ τα μεταφορικά τους), θα τα αγοράσω 210?.+ τα περαστικά εδώ...έρχομαι σχεδόν μία η άλλη με τιμές Ελλάδας.

Το καταλάβαμε τώρα, ή κάνω πάλι λάθος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπόν... για να σταματήσει το μπέρδεμα.

Όταν το σάιτ λέει ότι τα τάδε λάστιχα κάνουν 100£ και η ισοτιμία της λίρας είναι 1£=1,06? , (σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα που λέει και το site που δίνει ο kyko) πόσα ? θα αγοράσουμε εμείς τα λάστιχα? 106? δεν θα τα αγοράσουμε?

Άρα στις 198£ που κάνουν τα λάστιχα που θέλω εγώ (178£+20£ τα μεταφορικά τους), θα τα αγοράσω 210?.+ τα περαστικά εδώ...έρχομαι σχεδόν μία η άλλη με τιμές Ελλάδας.

Το καταλάβαμε τώρα, ή κάνω πάλι λάθος?

βρε alx αυτο που ειπαμε πιο πριν ηταν η ακριβης ισοτιμια-που στην προκειμενη περιπτωση δεν ειναι 1.10? οπως ειχες γραψει σε ενα σημειο αλλα 1.06?...θα μου πεις οχι γιαννης γιαννακης απλα το ανεφερα τυπικα :_thumbsup: -τοσο απο το ελληνικο χρηματιστηριο οσο κ απο το site που παρεθεσα πιο πριν(το οποιο κ ειναι το πιο εγκυρο)...

τωρα το αν συμφερει ή οχι για τα ελαστικα που θες εσυ,αυτο το ξερεις μονο εσυ :_thumbsup:

σε αυτα που θελω εγω ας πουμε συμφερει μιας κ γλιτωνω περι τα 80?(κομπλε με τα περαστικα)..κ οπως εχουμε ξαναπει σε καποιες αγορες συμφερει το net σε καποιες αλλες οχι.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο αγορες ιντερνετ και αποφασισα να αγορασω απο αυτο το σαιτ

Μπορει καποιος αν δεν βαριετε να γραψει την διαδικασια αγορας?

Πρεπει να βγαλω προπληρωμνεη καρτα και μετα?

ευχαριστω(ενας ασχετος)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω το εξής:

Το συγκεκριμένο site όπως και κάποια ακόμη αντίστοιχα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον ΑΛΛΑ..

Υπάρχουν και τίμιοι και σωστοί έμποροι-λαστιχάδες και καλό είναι να εξαντλήσουμε τα περιθώρια αναζήτησης που έχουμε και στην Ελλάδα αλλά και ΄΄συζήτησης΄΄.

Δεν είναι ντροπή πιστεύω να πιάσεις τον άλλο και να του πεις: Τα πράγματα έχουν έτσι κι έτσι, είναι πανεύκολο να αγοράσω απο εξωτερικό οπότε δες το λίγο το θέμα και με τις τιμές σου..

Και βάζω παράδειγμα το παλλικάρι που πηγαίνω..

Ρώτησα προχτές ενδεικτικά για τα Pirelli Scorpion Sync. Συγκεκριμένα αυτές τις διαστάσεις:

http://www.mandp.co.uk/productInfo.aspx?catRef=566576

120/70R17 58H και 160/60R17 69H

Όπως φαίνεται στο αγγλικό site η τελική τιμή με τα μεταφορικά είναι περίπου: 200€

Βάλε και 30€ η τοποθέτηση, σύνολο: 230€

Αυτά ακριβώς τα λάστιχα τα παίρνω λοιπόν: 280€ έτοιμα τοποθετημένα.

Η διαφορά λοιπόν είναι:

50€

Και για 50€ εξασφαλίζω σίγουρα ημερομηνίες σωστές (ποτέ δεν έχω πάρει λάστιχο πιο παλιό απο 6μηνο), μπορώ να τα αγοράσω όποτε θέλω και όχι ΤΩΡΑ για να τα βάλω σε 3 μήνες, εξασφαλίζω οτι, ΟΠΟΙΟ ελλάτωμα κατασκευαστικό αν έχει το λάστιχο θα αντικατασταθεί (τον Άγγλο άντε βρες τον) και στην τελική βγάζει μεροκάμματο και ένας σωστός επαγγελματίας στη περιοχή μου.

Όλα αυτά βέβαια στην Αθήνα που υπάρχει και σχετικός ανταγωνισμός. Σίγουρα στην επαρχία είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και μάλλον συμφέρει να φέρεις απ έξω..

Αυτά έτσι για κουβέντα να γίνεται.. :cheers:

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και στην τελική βγάζει μεροκάμματο και ένας σωστός επαγγελματίας στη περιοχή μου.

Όλα αυτά βέβαια στην Αθήνα που υπάρχει και σχετικός ανταγωνισμός. Σίγουρα στην επαρχία είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και μάλλον συμφέρει να φέρεις απ έξω..

Αυτά έτσι για κουβέντα να γίνεται.. :cheers:

α γεια σου..εγω επαρχια που ειμαι κ δεν παιζουν πολυ λαστιχαδες για moto με συμφερει να τα φερω απ'εξω κ να σκασω ενα 25? περαστικα-ζυγοσταθμιση(παντα για επαρχια μιλαμε κ να μου μεινουν κ 70-80?..απλα σκεφτομαι 1 στις 1000 που λεμε να σου στειλουν ελαστικα περαν του 1 ετους ε,τοτε θα ξενερωσω αφανταστα...τεσπα...συνεχιζω να ψαχνω για την καλυτερη τιμη εντος ελλαδος κ βλεπουμε... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εμένα τελικά δεν με συμφέρει. Με μεταφορικά και περαστικά εδώ, θα μου βγουν 250? τα Tourance EXP. Mε 260? τα βρήκα στον AARON στη Βουλιαγμένης.

Πάντως είδα πως σε στρητάδικα ελαστικά παίζουν τέλειες προσφορές, όπως στα 190? το ζευγάρι (με μεταφορικά) τα Pirelli Diablo Corsa!!!

αργησες μια μερα!!!!! χθες εβαλα τα diablo 360euro με τοποθετηση :wacko: :/ :/ :/ :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε πατριώτ... 220 χιλιομετράκια είσαι από Αθήνα. Μια φορά στο τόσο, δεν θα κατέβεις? Ε βάλτα στην Αθήνα τα λάστιχα...τι ψωνίζεις από εκεί?

Και επειδή τα φόρουμ έχουν δημιουργηθεί για να μαθαίνουμε και τίποτα, δεν θεωρώ διαφήμιση να πω δυο ονόματα βουλκανιζατεράδων στην Αθήνα που έχουν τις καλύτερες τιμές που έχω βρει.

Ο ένας είναι ο Ανδρέας Ψυχογιός στη Λένορμαν (που είμαι και χρόνια πελάτης του και ξέρω ότι καλός στη δουλειά του και με πολλές γνώσεις), κι ο άλλος ο ΑΑΡΟΝ στην Βουλιαγμένης. Αναλόγως το που μένετε, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε αναλόγως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε πατριώτ... 220 χιλιομετράκια είσαι από Αθήνα. Μια φορά στο τόσο, δεν θα κατέβεις? Ε βάλτα στην Αθήνα τα λάστιχα...τι ψωνίζεις από εκεί?

Και επειδή τα φόρουμ έχουν δημιουργηθεί για να μαθαίνουμε και τίποτα, δεν θεωρώ διαφήμιση να πω δυο ονόματα βουλκανιζατεράδων στην Αθήνα που έχουν τις καλύτερες τιμές που έχω βρει.

Ο ένας είναι ο Ανδρέας Ψυχογιός στη Λένορμαν (που είμαι και χρόνια πελάτης του και ξέρω ότι καλός στη δουλειά του και με πολλές γνώσεις), κι ο άλλος ο ΑΑΡΟΝ στην Βουλιαγμένης. Αναλόγως το που μένετε, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε αναλόγως.

σε μενα απαντας? αν ναι.. στην Αθηνα τα εβαλα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε πατριωτη :P αφου εισαι πιλατς :P σ'αυτους τους 2 ρωτα τιμες για:

1)metzeler m3 120/70-17+190/55-17

2)pirelli diablo corsa3(ιδιες διαστασεις)

3)dunlop quallifier rr(ιδιες διαστασεις)

ολα περασμενα-ζυγοσταθμισμενα

απαντησε μου με πμ :_thumbsup:

thaaaanks!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα