Jump to content
javaneze

Απο που βγαινει το ID / nick σας?

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα. Το Rom πρωτοεμφανίστηκε σαν συντομία του ονοματός μου 'Ρωμύλος΄ και ξεκίνησε από τους συναθλητές μου από την ομάδα ποδοσφαίρου. Αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
.......μιας και δεν είχα-ούτε εχω σκοπό να αλλάξω τη μηχανή μου που την έχω απο το '99...

Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, γι'αυτό και τα ....

Πάντως, αν σκεφτείς να τη δώσεις, πολλοί εδώ μέσα θα "σκοτωθούνε" για ένα συλλεκτικό πλέον κομμάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

action=άνθρωπος της δράσης 75=χρονολογία γέννησης

είναι καινούργιο διότι το παλιό μου το χρησιμοποιούσα σε ανταγωνιστικό foroum από το οποίο αποχώρησα. :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο μια αδιανοητων διαστασεων κομματαρα ενως συγκροτηματος που λεγονταν spiral achitect που παιζουν μουσικη του διαβολου (χαέβυ μεταλ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικο μου ειναι συνδιασμος της αγαπημενης μου ατακας.. (ερχμ τωρα που το ξανασκεφτομαι ειναι η λιγο φλου μεταφραση της αγαπημενης μου ατακας.. οτι ναναι)...whatever,

με κρυμμενο μεσα το ονομα του πιο σημαντικου για μενα ατομου what{evi}er..

ρομαντικουλης και εγω :blush::blush:

(μεχρι και το ονομα του συγκροτηματος που επαιζα παλι ετσι ειχε βγει.)

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου, μου το κόλλησε μια γνωστή μου. Είχε κόλλημα με τα σκίτσα της ΜΑΦΑΛΝΤΑ. Ένας φίλος της ΜΑΦΑΛΝΤΑ είναι και ο ΜΑΝΟΛΙΤΟ. Όποτε βρισκόμασταν, με φώναζε ΜΑΝΟΛΙΤΟ (Μανώλης >>> ΜΑΝΟΛΙΤΟ), καθώς και στον άντρα της και στο παιδί της με έλεγε ΜΑΝΟΛΙΤΟ. Και έτσι έμεινε. :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί είμαι "ο μικιός" στο σοϊ... άσχετα αν μεγάλωσα κ έγινα 2 μέτρα παλληκάρι :P

τι κ αν η ξαδερφούλα μου είναι 7 χρονών, 20 χρόνια μικιός ήμουνα, μια ζωή μικιός θα μείνω χαχα!

Τροποποιήθηκε από τον mikios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι το παρατσουκλι που μου κολλησαν στο γυμνασιο(πριν ποοοοοοολλα ποοοοοολλα χρονια πω ρε γαμωτο πηγα 31 και δεν το πηρα χαμπαρι....)γιατι ημουν ολιγον κανγκουρας.........και η τροχαια κερκυρας ψαχνει ακομα τους καθρεφτες που τους ξηλωσα απο τα περιπολικα εν κινηση χαχαχαχαχ

επισης ημουν γνωστος πολεμιος των φρενων στις μηχανες αλλα αυτο αλλαξε με τον καιρο...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το SonIC το κόλησα απο ενα περιοδικο που εργαστικα... οι συντακτες και φωτογραφοι ειχαν όλοι παρατσουλκια οποτε....

γενικα όμως εχω αρκετα παρατσουλκια για αυτο κολησα το Α.Κ.Α. μπροστα

Also Known As SonIC που σημαινει Γνωστός και ως SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει ένα τραγούδι που με συνόδευε στα 2 πιο επώδυνα χρόνια της ζωής μου. Το Consign to oblivion.από τους Epica. Είναι το gothic metal συγκρότημα αυτό από τα πλέον αγαπημένα κ σημαντικα για μένα. Κ επειδή θα θελα να μην με θυμάται κανείς. Χαμένη στη λήθη. Ελεύθερη. Έτσι, oblivia..

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
gothic metal συγκρότημα αυτό από τα πλέον αγαπημένα κ σημαντικα για μένα.

Το underground cafe το ξερεις....?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το ξερω... για καποια φαση πηγαινα πολυ εκει. Κ revenge of rock τα βραδια. Βαρουμ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου το κολησαν οι φιλοι μου γιατι στα παιχνιδια τα πολεμικα παντα κριβομαι σε σκιες και τους σκοτονω οποτε τα φοναζαν shadow και εγω εβαλα και το dead μπορστα και εγεινε αυτο που εχω τωρα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

s(ocial) work δηλ. Κοινωνική Εργασία οι σπουδές μου και Κοινωνικός Λειτουργός το επάγγελμά μου.

Το 21 επειδή είμαι R ΑΕΚτζής. :D

Τροποποιήθηκε από τον swork21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω και εγώ....... B)

dion = Διονύσης B)

haya = hayabusa όπου το haya σημαίνει χιχιχιχιχιχι......γρήγορος στα japan.....χεχεχεχεχεχε

αυτά!! B)

:P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψευτο-γρήγορος...Με δόση αυτοσαρκασμού...

Αυτό γιατί πιτσιρικάς πήγαινα "μπάλα" με τα μηχανάκια μου αλλά κ μηχανάκια κ κουτιά του μπαμπά κ του Μπάρμπα, ενώ τώρα μου φαίνομαι για κότα :D.

Επίσης χρόνια τώρα προσπαθώ να οδηγώ μηχανάκια με ψυχή κ τουτου τύπου GT, αλλά οδηγάω περίπου αργά στο 95% των περιπτώσεων.

Έχω καταλήξει να οδηγώ σε ταξίδια για να παίρνουν οι συνεπιβάτες κανέναν υπνάκο, τι να λέμε τώρα... :lol: :secret::tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι παλιοι θα θυμουνται ισος μια σειρα στην τηλεορση SAIMON DEMPLAR με τον ροτζερ μουρ .......το προτο αυτο που ειχα 18 χρονων 1 σκαραβεο το ειχα

φτιαγμενο με 1800κιβ και κομενο απο πισω και φαινωταν η μηχανη και με φωναζαν ντεμπλαρ κατι σαν πρακτωρ 007...... :detective::biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το χρησιμοποίησα πρώτη φορά για την εγγραφή μου στο φόρουμ και απλώς υποδηλώνει τον τόπο διαμονής μου. Δεν έβαλα το πραγματικό nick μου, που είναι «Manic» και με ξέρει έτσι πολύς κόσμος εκεί στην άκρη της πόλης...

Το «Manic» μου το έβγαλαν στην πενταήμερη, όταν φτιάξαμε μπλουζάκια κι εγώ υπέγραψα ως Mannish Boy κι ο βλάκας ο τυπογράφος το έγραψε λάθος. Εχει μείνει 15 χρόνια...

Κάποια στιγμή λέω να αλλάξω το «Μενιδιάτης» με το «Μanic», αλλά δεν μου φαίνεται σωστό πλέον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα έμεινε από τότε που με φώναζε έτσι ο κολλητός μου λόγω ενός κολλήματος που είχε με τους αστερισμούς και τους πλανήτες (ευτυχώς του έφυγε...αλλά το nick έμεινε).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Herzblut = Γερμανική σύνθετη λέξη (α' συνθετικό Herz = Heart = Καρδιά, β' συνθετικό Blut = Blood = Αίμα)

Επίσης:

1) Από τις αγαπημένες μου δισκογραφικές. Δίσκοι της αποτέλεσαν τα πρώτα αποκτήματα της συλλογής μου.

2) βρίσκω σ'αυτή τη λέξη μια μουντή γοητεία

3) το έβαλα μια φορά στο irc, μετά σε bittorrent sites, κι έμεινε, από τότε το βάζω παντού, για να μη μπερδεύομαι κιολας.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τι να πω; Κάπου εκεί στις δεκαετίες 80' με 90' ήμουν τρελός με το μπάσκετ και ακόμα πιο τρελός με το Μηχαλάκη Ιορδανίδη (Michael Jordan) και επιδή το επίθετό μου μοιάζει με το Jordan μου το κόλησαν...

Βέβαια σαν nic έπαιξε πολύ και το "ΒΟΥΝΟΣ" μιας και ανάμεσα στα άλλα παιδάκια τότε στο σχολείο είμουν τεράστιος πλακώθηκα και στα βάρη μετά οπότε καταλαβένετε... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα