Jump to content
javaneze

Απο που βγαινει το ID / nick σας?

Recommended Posts

Al Bandy απο το γνωστο ηρωα αμερικανικης σειρας married with children ανορθογραφα ομως γιατι ειναι Al Bundy Πολυ αργα οταν το πηρα γραμμη :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al Bandy απο το γνωστο ηρωα αμερικανικης σειρας married with children ανορθογραφα ομως γιατι ειναι Al Bundy Πολυ αργα οταν το πηρα γραμμη :P

Απο τον γνωστό ΥΠΕΡήρωα ήθελες να πείς!!!!! :_thumbsup: Θεός ο Al !!!!!!!!!!!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί στη δουλειά μου τα τελευταία xx χρόνια το μυαλό δουλεύει στα κόκκινα...

(γμτ είμαι και σε δύσκολη ηλικία) :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

MonstersIncC.jpg

από την παιδική ταινία της Disney... η φατσούλα με τα κοτσιδάκια. Λένε ότι μου μοιάζει και αναπόφευκτα στα πειράγματα το "bou" προσαρμόζεται ανά περίπτωση :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου το εβγαλαν τα φιλαρακια μετα απο στουκα και πτησει 45μετρων απο την οποια βρεθηκα ορθιος και αγρατζουνιστος :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
έτσι το adonis γίνεται adnis...!!!

Εμένα πιο πολύ σε Άδωνις μου κάνει όπως το έγραψες παρά σε Αντώνης :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι καθηγητής μουσικής και ειδικότερα διδάσκω ΟΥΤΙ. - ουτίστας - outista

Για 'οσους δεν το γνωρίζουν είναι το παρακάτω......

post-8777-1227865428_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από την ταινία LA HAINE όπου κάποια στιγμή ακούγεται ένα τραγουδάκι Assassin de la police

Που έχει πολύ ωραίο ρυθμό !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τον Rudolf Eichman Γερμανοελβετό μηχανικό που πρώτος εφάρμοσε ψεκασμό καυσίμου πειραματικά σε κινητήρα ΜΕΚ το 1915 :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ID/ nick βγαινει απο το ρομποτ R2D2 του Πολεμου των Αστρων(μεγαλο κολλημα εκεινης της εποχης)R2D2_Projector-thumb-350x300.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευέλικτο nickname λόγω ρευστής κατάστασης.

Στο όνομά μου πρόσθεσα την αγάπη μου για όλες τις μηχανές γενικά, μέχρι να (αν) (ξανα)πάρω μεγάλη μηχανή και το μοντέλο της αντικαταστήσει το "Moto". Θα μπορούσα να λέγομαι και "γουρούνος" (από το ATV μου και όχι λόγω κιλών).

Άλλα παρατσούκλια που μου έχουν κολλήσει κατά καιρούς είναι:

1) Κροκόδειλος (επειδή όταν κολυμπάω έχω συχνά μόνο τα μάτια μου έξω απ' το νερό και εποπτεύω το γύρω χώρο).

2) Ιταλός (λόγω αγάπης στις μακαρονάδες, άντε και στις Ιταλίδες).

3) Γερομπισμπίκης (από προηγούμενη δουλειά μου όπου όλες οι συνάδελφοι ήταν πιπινάκια και λόγω αδυναμίας μου στον ηθοποιό Λ.Κωσταντάρα).

4) Τρελοπενηντάρης (ομοίως παραπάνω από την ίδια φίλη-συνάδελφο. Αυτή όλο παρατσούκλια μου κόλλαγε. Σε μερικά χρόνια-καλά να είμαστε και να τα λέμε-ίσως το χρησιμοποιήσω. Καταθέτω από τώρα τα δικαιώματα χρήσης...)

5) Ξεκωλιάρης (από περιστατικό σε ξενοδοχείο της Ζακύνθου όπου έβαλα ΜΠΟΛΙΚΟ τριμμένο τυρί στα μακαρόνια-επειδή έτσι τα τρώω πάντα-και με αποκάλεσε έτσι μία απ' την υποδοχή του μπουφέ όταν είδε το πιάτο μου, και ο κολλητός μου μού το κόλλησε).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον...

Το δικο μου εχει δυο μερη

solim=milos == Το μερος μου! (απο εκει ειμαι)

ria == Ελευθερια (το ονομα μου)

Αυτα...

Και ειμαι και φρεσκια στο mybike!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το nickname βγαίνει από το όνομα μου Kostas. Το 3 προέρχεται από το όνομα του συνδέσμου φίλων Αναγέννησης Καρδίτσας Θύρα 3 και το athensfans καθότι είμαι ένας από τους πολλούς Καρδιτσιώτες που μένουν μόνιμα Αθήνα...και εγένετο kostas3athensfans

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
5) Ξεκωλιάρης (από περιστατικό σε ξενοδοχείο της Ζακύνθου όπου έβαλα ΜΠΟΛΙΚΟ τριμμένο τυρί στα μακαρόνια-επειδή έτσι τα τρώω πάντα-και με αποκάλεσε έτσι μία απ' την υποδοχή του μπουφέ όταν είδε το πιάτο μου, και ο κολλητός μου μού το κόλλησε).

:2funny: :2funny: :2funny::rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμενα η κοπελια μου με φωναζει ΤΣΟΚΟ ΜΟΚΟ (σημαινει =σοκολατιτσα μου στην δικια της ARGO)

το τσοκο μοκο ομως οταν ηθελα να φτιαξω HOTMAILτο ειχε καπιος αλλος και επρεπε να σκεφτω κατι που να ειναι παραπλησιο

ελα που εκεινη την στιγμη ετρωγα ενα κρουασαν και η μαρκα ηταν CHOCOPERFETO και κατι αλλα .. . .

αυτο ομως σημαινει στα ιταλικα << τελεια σοκολατα>> οποτε και το πηρα και το κολησα!!!καλο???

πολυ ρομαντικουλης την εχω δει ο μαλακας . . . :2funny: :2funny: :kaaaala: :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω καποτε μαζι με τα ρεμαλια τους φιλους μου καναμε κατι χαζα τεστ για το τι ημασταν στην προηγουμενη ζωη μας και βγηκα κλεφτοκοτας....Εεε, το 666 ειναι για το διαβολικο του πραγματος.. :devil: :devil: ...φυσικα το nick διακατεχεται απο μια διαχυτη αισθηση του χιουμορ..οπως ολοκληρη η ζωη μου..(τι νοημα θα ειχε αλλιως???)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 13 μου ανακάλυψα ότι είμαι το εξώγαμο της σχέσης Κλίντον-Λεβίνσκυ και αμέσως όλοι με αποκάλεσαν σκάνδαλο!

Στις 2μιση το μεσημέρι την ίδια μέρα πάνω σε μια ερωτική περιπέτεια... το γκομενάκι γυρνάει και μου λέει:

"-Τόση απόλαυση... είναι σκάνδαλο!" :wacko:

Ε... και κατά το βραδάκι είπα να γίνω μέλος του mybike...

Καλά ίσως να είναι και από έναν rogue που έπαιζα στο WoW όταν ήμουν τριών... :ph34r:

Τροποποιήθηκε από τον Scandal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δασκάλα............ σε πολλούς τομείς :_innocent: ..............αλλά πρωτίστως στο σχολείο.....!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δασκάλα............ σε πολλούς τομείς :_innocent: ..............αλλά πρωτίστως στο σχολείο.....!!! :D

Γιά ξεκίνα να αναλύεις τους τομείς πέραν σχολείου!!!!! Είμαστε όλο αυτιά!!!!! :P :P :devil::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο το GEorgE και απο το γνωστο γραμμα g ως επιταχυνση της βαρυτητας.μου το ανεφερε ετσι ενας φιλος και κολλησε."need for gee"

γενικα παντως με φωναζουν ρουλεμαν λογω του μαγαζιου του πατερα μου και της part-time "απασχολησης" μου εκει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

motochris

ok το 2ο μισό "chris" είναι το όνομα μου (είναι προφανές μη βαράτε...)

το moto υπονοεί 2 κολλήματα που έχω/είχα:

1. μηχανές (κι αυτό αυτονόητο)

2. κινητά motorola (παλιότερα που ήμουν πιο αφελής!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου βγαίνει απο το εργοστασιακό όνομα της αφρικα, το xrv, και απο το όνομά μου Παύλος.

Αυτό χρησιμοποιώ γενικότερα στο ίντερνετ και όλοι με ξέρουν έτσι. Δεν σκέφτηκα ποτε να το αλλάξω

μιας και δεν είχα-ούτε εχω σκοπό να αλλάξω τη μηχανή μου που την έχω απο το '99...

Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, γι'αυτό και τα ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα