Lemes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2005 (τροποποιήθηκε) dil tha ksanapostareis se liga xronia? :P emeis edo tha maste pantos! kalos irthes :) <{POST_SNAPBACK}> ok thx... ti na postarw edw... oute podhlato den exw!!!!!!!!! :P :P :P kalosynh sou pantws :) <{POST_SNAPBACK}> ας το κανουμε το πιο χαμογελαστο post :P :P :P :P :) :) :P :) :P :) Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2005 από τον Lemes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2005 Αλεξης απο Stonecity (Αθηνα φυσικα) 35 καλοκαιριων,με BMW R1150GS .1,92 υψος και 98 κιλα μυς :P Η ατακα μου: Χιλιομετρα χιλιομετρα φερτε μου χιλιομετρα (χρονο και χρημα :( ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikonian 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2005 Βλέπω φιλαράκια και μπαίνω με το δεξί. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Μπαίνω λίγο-πολύ σε όλα τα forumια και στηρίζω κάθε νέα προσπάθεια. Δημήτρης από Αθήνα, καβαλάω 22 χρόνια μηχανή, αλλά μόνο 4 είμαι μηχανόβιος με ένα μαύρο Hornet . Πάμε παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2005 Καλως ορισατε παιδια !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninja 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2005 Θανάσης από Αθήνα, γνωστός με αρκετούς από αυτούς που βλέπω ώς μέλη εδώ μέσα και θαμώνας σε (σχεδόν) όλα τα internet forums με θέμα την μοτοσυκλέτα ... Ενα πράγμα ακόμη μόνον: THANK GOD IT'S FRIDAY ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saLLy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2005 auksaneste ^&^ pli9eneste!!! well done!!! :D kamia alli kopela den blepw omws...h'mipws kanw lathos?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunbeam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2005 να'μαι και εγω :) Γιαννης εδώ με HONDA CBR 1000 RR (2004) αλλά όχι και για πολύ ακόμα, λέω να το δώσω και να πάρω την YAMAHA R1 (2004), κάτι βρήκα εδώ στην Αθήνα... Από Γιάννενα αλλα δυστιχώς μένω Αθήνα αυτό το καιρό :P P.S.: Ξέχασα να αναφέρω τον ΧΑΡΟ μου, ένα GILERA 180 Runner ;) καλό για τις σφήνες στα μποτιλιαρίσματα στην Αθήνα μεσημεριάτικα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GGiakoum 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2005 Geia sas paidia! Giwrgos apo Ierapetra. Exw ena a8anato kai diaxroniko papi Honda GLX 50cc..... java script:add_smilie("B)") cool.gif alla evelpistw se mia evdomada na mou ehei er8ei to Fazer 600 '05 pou paragila simera! .... A dream come true... :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2005 Aντε με το καλο Γιωργο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2005 Alex 22 Athina. Geia sas kai apo emena paides. Pros to paron den exw mhxanh alla h polu suntoma tha parw h tha parw ta @@ mou. Afto pou thelw na parw einai mia Aprilia RS 125 Gia deite kai peite mou thn gnwmh sas http://www.aprilia.com//zoomimg.phtml?img=...s03/road/dati/# Gia perissoteres plhrofories edw http://www.aprilia.com/models03/road/eng/m...lo.phtml?id=27# Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lemes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2005 alla evelpistw se mia evdomada na mou ehei er8ei to Fazer 600 '05 pou paragila simera! <{POST_SNAPBACK}> Με γειά το Fazer, καλοτάξιδο και καλώς ήρθες! Καλώς ήρθατε επίσης blk και sunbeam και ninja και nikonian και alx! :))) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saLLy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2005 Alex [...] Afto pou thelw na parw einai mia Aprilia RS 125 Gia deite kai peite mou thn gnwmh sas http://www.aprilia.com//zoomimg.phtml?img=...s03/road/dati/# den exw logia alex :D ---> H mixani einai pou einai super ///alla kai to xrwma...aPISTEUt0!!! na tin pareis oposdipote ///kai kalo taxidi :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2005 Γεια χαρα. Νικολας 25 απο Γαλατσι. Απο οτι ειδα, σε αυτο το τοπικ τουλαχιστον, ολοι εχετε γινει "κυριες" :P και κανενας "αλητης!" B) δεν εχει μεινει ... τωρα ολοι απο παπια πανε σε στρητ... Ξεκινησα τον Φεβρουαριο του 2004 την διτροχη παρουσια μου με ενα 70αρι παπι και ενα διχρονο 50αρι σκουτερ. Τον περασμενο οκτωβριο ανεβηκα λιγο σε κυβικα... Γενικα και γω "κυρια" ειμαι στο δρομο ;) ... Οποιος βιαζεται σκονταφτει... Κυκλοφορω ενα ΧΤ 600Ε 03 Μαυρο S/M. Μου την ΣΠΑΤΕ εσεις με τα R1000+ GS ... (κυριως γιατι ζηλευω ... :) ) Θελω μηχανη με ABS γρηγορα .. Εχω βαρεθει να γλυστραω ..... Καλως σας βρηκα ΟΛΟΥΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2005 Afto pou thelw na parw einai mia Aprilia RS 125 Gia deite kai peite mou thn gnwmh sas To μηχανακι ομορφο ειναι Αλεξ, αλλα μικρο ... ασε τα 125 και ανεβα λιγο ... το λιγοτερο 250... Ακουσε με, και μενα μου τα λεγανε και δεν ακουγα ... Στο 6μηνο θα θες να την αλλαξεις, και τωρα θα μου πεις οχι, αλλα εδω εισαι και εδω ειμαι ... Αφου εισαι 22 βγαλε για διπλωμα για απεριοριστα και ανεβα καμποσα CC ... Οπως και να εχει , αντε με το καλο και συντομα ... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2005 Γεια σου Νικολα. Μεσα στην πολη αργα βαδιζω ζωη κερδιζω :P Για εξω και ταξιδια οπως μπορει ο καθενας . Καλως ορισες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2005 Twra den paizoun fraga gia kati parapanw opote paramenw se 125 file javaneze. Epishs den thelw kati metaxirismeno. Afta :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2005 Twra den paizoun fraga gia kati parapanw .... Epishs den thelw kati metaxirismeno. ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ, (20 Μαϊου 2005) Μάρκα: APRILIA RS-125 = 4599 E απο μοτοτριτη Με 4600 Ε δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω για να ανεβεις κυβικα σε καινουριο ... Με αυτα τα χρηματα σε μεταχειρισμενο, βρισκεις διαμαντια γιατι δεν θες? Αν θες προτασεις σε αυτα τα χρημματα ανοιξε ενα αλλο τοπικ(γιατι σε αυτο ξεφυγαμε) και ρωτα τους users... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ 125 κυβικα !!! ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2005 Δις θρεαντ ις ονλι φορ νιου μεμπερς. Πλιζ κιπ ιτ δατ γουει. Οσο για blk δες κι εδω και αν ειναι κανε ενα αλλο post στο καταλληλο forum. http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=9...&st=0entry288 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2005 (τροποποιήθηκε) Γεια σας Χρηστος απο Περιστερι, ΚΤΜ LC8, φρεσκο πραμα μολις την περασμενη Τριτη... Καλως σας βρηκα :D :D :D Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2005 από τον paramedicgf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunbeam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2005 Για σου Χρήστο, πολυ καλο το μοτερι σου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2005 (τροποποιήθηκε) Καλως κοπιασες ρε χρηστο ... Καλοταξιδο! Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2005 από τον javaneze Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
celentano 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2005 Πάνος 39 Γλυφάδα. Ξεκίνησα το 82 με GPZ 550 > DR 500S>DT200 >DT200 (ναι , έσπασα το πρώτο και πήρα ίδιο αμέσως!!)>FZR 1000> XJR 1200>DL650 και 2 παπιά ενδιάμεσα (c50 kai MAX). Μπορεί να με κερδίζετε σε γκάζια, αλλά σας κερδίζω σε σπασίματα και χύμες!!! Αληθινός Στούκερμαν :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2005 Τι περασμα ηταν αυτο? Τεστ driver εισαι? :lol: καλα απο περιεργια, πως και απο 1000cc > 1200cc και μετα σε 650? Και μετα απο την τιτλοφορηση του "Stoykerman" δεν σκεφτηκες μηπως δεν σε παει? μηπως κανεις κατι λαθος ρε αδερφε... να δοκιμαζες κατι σε 4 τροχους δηλαδη μηπως ειναι καλυτερα? ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
celentano 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2005 Τι περασμα ηταν αυτο? Τεστ driver εισαι? :lol: καλα απο περιεργια, πως και απο 1000cc > 1200cc και μετα σε 650? Και μετα απο την τιτλοφορηση του "Stoykerman" δεν σκεφτηκες μηπως δεν σε παει? μηπως κανεις κατι λαθος ρε αδερφε... να δοκιμαζες κατι σε 4 τροχους δηλαδη μηπως ειναι καλυτερα? ;) <{POST_SNAPBACK}> Το FZR 1000 με κούρασε στη μέση γι' αυτό πήρα το XJR που είναι πιο κλασσικό. Αλλά περνώντας τα χρόνια η σκυφτή θέση με πειράζει όλο και περισσότερο για αυτό πήρα το DL650. Το 1000άρι μου έπεφτε ακριβό και δεν χρειαζόμουνα τα παραπάνω κυβικά. Όσο για τις στούκες, είναι και θέμα στατιστικής... Έγω γράψει περίπου 250.000 χμ με μηχανάκια...Τό θέμα ασφάλειας των μοτοσυκλεττών όμως είναι ένα μεγάλο θέμα που θα το ανοίξω αμέσως παραπέρα :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ingenius 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2005 Ingenius is here yo!!!! Γαλάτσι rulezz :-D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες