Jump to content
μάθο...

Κλοπή σε αναμονη...και ομως!!!

Recommended Posts

Δύσκολο πράμα! Κάνε ασφάλεια λέω εγώ, για βανδαλησμό, εμπρισμό, κλοπή κτλ.

Αν θες ρίξε στο ψαχνό και πες αυτοάμηνα, ότι και καλά τύχαινε να μπαίνεις σπίτι εκείνη την ώρα...

Φωτογραφίες κτλ και αυτές κάνουν αν έχει και σειρήνα, αν και θα σας πρίξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λοιπον για να εχεςι το κεφαλι σου ησυχο φερε την μηχανη και το αμαξι σου σπιτι μου και μην φοβασε δεν θα στα πειραξει κανεις :whistling::whistling: (:devil:) και στην τελικη αμολαω και τα μαντροσκυλα και αντε γεια !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:grin: :grin: :grin:

Μην το γελας..

Το ειχα κανει, για ενα βραδυ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! στη Θεσσαλονικη, οταν ημουν φοιτητης!! :_zeppelin: (Μετα σκεφτηκα τα γατια, που κυκλοφορουσαν στον ακαλυπτο.. :grin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού λες ότι έχεις 10 στα 10 στο στόχο με μαθηματική ακρίβεια, σκέψου τη λύση ενός αεροβόλου.. Δε λέω για αυτά που παίζαμε μικροί που ρίχνουν τις πλαστικές μπίλιες. Λέω για αεροβόλο είτε με αμπούλα αέρος, είτε με "κανονικό" όπλισμα, αλλά να ρίχνει αυτά τα σφαιρίδια που είναι σα ποτηράκια. Δεν λογίζεται για όπλο (λογίζεται, αλλά δε θα σου πει κανείς τίποτε), αλλά αν σε πετύχει σε ξέσκισε στον πόνο. Με τέτοια ρίχναμε στη σκοποβολή κάποτε.. Πιστεύω πως λόγω της φύσης της δουλειάς σου, το θέμα "σκόπευση" το κατέχεις οπότε αν ρίξεις σε κανα πόδι/χέρι ή κοιλιά (όχι στομάχι), θα δυσκολευτεί να ξαναπλησιάσει το μέρος σου, και δε θα σε έχει δει καν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε το πιεστικο που εχεις στην αποθηκη ξερεις αυτο για το πλυσιμο της μπεμπας και στρεψτο κατα πανω του!!! :lol: :lol:

Η το πιεστικο που εχει η αστυνομια ''Police Water Cannon''!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

paintball μήπως;;;;;;;;;;;;;Τον μαρκάρεις κιόλας :2guns:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλε φωτα με αισθητηρες κινησης, αν ειναι πρεζονια ή γυφτοι οταν αναψουν τα προβολια θα την κανουν με ελεφρα.

βαλε και καμια σειρηνα που να βαραει οταν πλησιαζουν και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

τωρα να καθησεις δεν ξερω ποσα βραδια να περιμενεις μπας και τους πιασεις το βρισκω ανουσιο, κι αν ειναι πιο πολλοι και οπλισμενοι τι θα κανεις?

καλυτερη ειναι η αποτροπη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια κι έχεις καλή θέση σκόπευσης, μήπως να τους ρίξεις απ' το μπαλκόνι όταν πλησιάσουν πίσσα και πούπουλα? :tooth:

Στα γουέστερν κάτι ξέρανε (και με ποιό αιτιολογικό να κατηγορηθείς? Πταισματάκι της πλάκας είναι). :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν εκμεταλλευομενος την ανάγκη του Κώστα δημοσιευω την κάτωθι αγγελία :

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ :wub: χωρις χρηματικο ανταλλαγμα αλλα με την προυποθεση να την χρησιμοποιώ. Υπόσχομαι να ειμαι καλός μαζι της και να μην της προκαλεσω φθορές. :_innocent:

Ε ? Κώστα καλυτερα να στην φυλαω εγω παρά να στην παρουνε και να μην εχεις καθολου ετσι??

:P :lol: :tooth::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην το γελας..

Το ειχα κανει, για ενα βραδυ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! στη Θεσσαλονικη, οταν ημουν φοιτητης!! :_zeppelin: (Μετα σκεφτηκα τα γατια, που κυκλοφορουσαν στον ακαλυπτο.. :grin: )

Πως το έκανες αυτό???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως το έκανες αυτό???

Προεκταση ηλεκτροφορου καλωδιου ("φασης") απο κοντινο κουτι διακλαδωσης (Βολευε και η κατασταση, γιατι διπλα ηταν παραθυρο και η μηχανη ηταν ακριβως απέξω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως το έκανες αυτό???

Καλή ερώτηση. Πώς το έκανες και μετά πώς την επανέφερες χωρίς να σε χτυπήσει το ρεύμα? :think:

Ενδιαφέρον ακούγεται. :what:

Sorry black hawk, μαζί ποστάραμε οπότε δεν είχα δει ότι απάντησες. :P

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου ακούγεται επικίνδυνο... η βενζίνη είναι πολύ εύφλεκτη για να κάνεις τέτοια πειράματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
[ Πώς το έκανες και μετά πώς την επανέφερες χωρίς να σε χτυπήσει το ρεύμα? :think:

Απλα κατεβαζεις την ασφαλεια φωτισμου'η οπου το'χεις συνδεσει τελος παντων, απο τον πινακα!

Ενδιαφέρον ακούγεται. :what:

Αν παθει καποιος τπτ, εστω και κλεφτης, διωκεσαι για ανθρωποκτονια απο προθεση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μου ακούγεται επικίνδυνο... η βενζίνη είναι πολύ εύφλεκτη για να κάνεις τέτοια πειράματα!

:think:

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΡΕΕΕΕΕ ΛΕΕΕΕΕΜΕΕΕΕ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λυση Σκύλος θα μετρησει πάντως. Εμένα με εχει γλυτώσει 2 φορες ως τώρα αλλά μένω σε μονοκατοικία. Με την Πολυκατοικία είναι λίγο διαφορετικα τα πράγματα. Ένα σκυλάκι τύπου μαστιφ είναι ότι πρέπει. Τα Μεγάλα Δανέζικα όπως και τα pitbull και τα Boxer έχουν αλάνθαστό ένστικτο. Ούτε εκπαίδευση δεν θέλουν τα συγκεκριμένα. Βέβαια έχεις και το άγχος αν πάθει τίποτα το σκυλί (εγώ τουλαχιστον) γι'αυτο φιλάω και μερικά λαστιχένια φυσίγγια (και το αλάτι καλό είναι) :D

Ως τώρα βέβαια ο μπλαμούτσας δεν έπαθε τίποτα. Αντιθέτως οι μάγκες που είχαν κακές προθέσεις παραλίγο να γουστάρουν. Μέχρι και ο παπάς της γειτονιάς μια μερα σίκωσε τα ράσα και έγινε Κεντέρης ο καϊμένος. Δεν είναι τυχαίο οτι σε όλες τις υπηρεσίες παγκοσμίως (αστυνομίες, πυροσβεστικές, ηθών, μυστικές κλπ) χρησημοποιούν σκυλιά :_thumbsup: Τουλάχιστον εγώ προσωπικά από τις εμπειρίες που έχω κατεληξα στο συμπέρασμα οτι καμιά τεχνολογία δεν μπορεί να αντικαταστησει το σκυλί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η λυση Σκύλος θα μετρησει πάντως. Εμένα με εχει γλυτώσει 2 φορες ως τώρα αλλά μένω σε μονοκατοικία. Με την Πολυκατοικία είναι λίγο διαφορετικα τα πράγματα. Ένα σκυλάκι τύπου μαστιφ είναι ότι πρέπει. Τα Μεγάλα Δανέζικα όπως και τα pitbull και τα Boxer έχουν αλάνθαστό ένστικτο. Ούτε εκπαίδευση δεν θέλουν τα συγκεκριμένα. Βέβαια έχεις και το άγχος αν πάθει τίποτα το σκυλί (εγώ τουλαχιστον) γι'αυτο φιλάω και μερικά λαστιχένια φυσίγγια (και το αλάτι καλό είναι) :D

Ως τώρα βέβαια ο μπλαμούτσας δεν έπαθε τίποτα. Αντιθέτως οι μάγκες που είχαν κακές προθέσεις παραλίγο να γουστάρουν. Μέχρι και ο παπάς της γειτονιάς μια μερα σίκωσε τα ράσα και έγινε Κεντέρης ο καϊμένος. Δεν είναι τυχαίο οτι σε όλες τις υπηρεσίες παγκοσμίως (αστυνομίες, πυροσβεστικές, ηθών, μυστικές κλπ) χρησημοποιούν σκυλιά :_thumbsup: Τουλάχιστον εγώ προσωπικά από τις εμπειρίες που έχω κατεληξα στο συμπέρασμα οτι καμιά τεχνολογία δεν μπορεί να αντικαταστησει το σκυλί.

Σωστός!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xθες παντως...αν και "ειχα τη διαθεση" δεν ειδα τιποτα να πλησιαζει...Μπηκαν φωτα αυτοματα,σημερα πιθανον θα μπει και καμερα καταγραφης και ΦΥΣΙΚΑ η καραμπινα παντα γεματη ειναι στο γνωστο (μου) σημειο... :)Τις χειροπεδες τις εχω στη ζωνη κρεμασμενες,για "παν ενδεχομενο" και.....Α!Ναι!!!Και καλοβλεπω και την αγορα ενος "συντροφου"...κανενα Γερμανικο Ποιμενικο ας πουμε γιατι το ειχα μεχρι προτινος και ξερω οτι εχει χαρακτηρα "αμα τον δει ....τρεχατε ποδαρακια μου" ή και κανενα Ροτβαϊλερ θα το ηθελα...(καθε προσφορα δεκτη παιδες...)

Εν αναμονη λοιπον :)

Παντως το πιθανοτερο να ειναι καποιος χρηστης ναρκωτικων διοτι το αυτοκινητο που ανοιξε χθες δεν πηρε τιποτα(ουτε το ραδιοcd καν...)παρα το εκανε ανω-κατω...μαλλον εψαχνε μετρητα......Και ειναι για λυπηση γμτο αυτα τα παιδια...Δυσκολο δηλαδη...αν τον δω μαλλον ουτε που θα τον αγγιξω παρα μονο θα τον ξεμπροστιασω να την κανει ελαφρως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπον ειναι ωρες ωρες που γ@#@%^$$#@ το σπιτι τους για Υπευθυνοι....(δεν θα βρισω γιατι δικαιολογημενα θα φαω BAN και ...)γιαυτο σκαω!... :crazy:

Ακουστε λοιπον.Πριν δυο μερες εγινε διαρρηξη σε αυτοκινητο συγκατοικου στο παρκιν της πολυκατοικιας που μενω... Αναφερθηκε στην Ασφαλεια για τα περαιτερω......................Χθες βραδυ εγινε ΠΑΛΙ διαρρηξη σε αλλο αυτοκινητο ΠΑΛΙ στο παρκιν της Πολυκατοικιας μου..........................Η μοτοσυκλετα και το αυτοκινητο και τα δικα μου αλλά και των αλλων συγκατοικων εννοειται οτι ειναι..τα επομενα....Παρκαρισμενα στον ιδιο στεγασμενο αλλά ΑΝΟΙΧΤΟ χωρο χωρις δυνατοτητα κλειστου παρκιν....... :angry::knife: Παιρνω λοιπον την Ασφαλεια,και λεω παιδια αυτο κι αυτο εγινε δυο φορες μεσα σε ενα διημερο και ΦΥΣΙΚΑ θα ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ δεδομενο!!!!!Μου λεει κυριε εμεις καναμε οτι καναμε απο κει και μετα....(σιωπη...)...Λεω ρε παιδια(χωρις να πω καν την ιδιοτητα μου)τι πρεπει να κανω;Να βγω στο καραουλι τη νυχτα και οταν τους δω(γιατι 1000% θα ξαναγινει) να στοχευσω με την καραμπινα και να παω μεσα;Γιατι απο κει που ειμαι εχω στοχο 10 στα 10 με μαθηματικη ακριβεια!!!! :hunter: Ειναι απολυτα ΣΙΓΟΥΡΟ οτι προκειται ή για τσιγγανοπεριπτωση(γιατι κυκλοφορουν τριγυρω...)ή για πρεζονια για μια δοση... Διοτι ΔΕΝ πειραζουν ΚΑΝΕΝΑ αυτοκινητο(μεχρι τωρα...)με λαμπακι συναγερμου αλλά ανοιξαν (ως τωρα) δυο οχηματα χωρις σημανση συναγερμου,αρα προκειται για "ερασιτεχνες"...Λεω ελατε δυο βραδυα να φυλαξετε και θα τους πιασουμε παρεα...

Δεν πηρα καμμια απαντηση και μαλιστα αν και εν συνεχεια δηλωσα ποιος ειμαι....πηρα την απαντηση" πιαστους τοτε...αλλά μην τους πειραξεις"//////// :afro1:

Ερωτω λοιπον:

Αν τους πυροβολησω,θα παω μεσα...ΝΤΕΦΑΚΤΟ!!!

Αν τους ξυλοκοπησω,θα παω ΠΑΛΙ μεσα...με καθε Νομιμο δικαιωμα που εχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή ευτυχως ολοι ακομη και οι διαρρηκτες........

Αν δεν κανω τιποτα...απλα περιμενω ποιο οχημα ή μοτοσυκλετα θα ειναι "το επομενο θυμα στη λιστα".....και θα βγω μετα και θα πω "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑ" με καμμια δυστυχως δικαιωση απο το ΝΟΜΟ.....

Λοιπον πειτε μου εσεις τωρα....γιατι ειναι απο τις περιπτωσεις που αγανακτεις και πανω σε "εν βρασμω ψυχης" ψαχνεις μετα για δικαιολογητικα-ελαφρυντικα και αντε να ξεμπλεξεις....

:plaf::ranting3:

Aκριβώς, ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια περίπτωση και σε μένα εδώ και μια βδομάδα και κάθε βράδυ έχω παγώσει να κοιμάμαι με ανοιχτό παράθυρο και όχι και τόσο καλό ύπνο για να περιμένω πότε θα χτυπήσει ο συναγερμός και το φωτοκύτταρο-συναγερμός που δίνει σε μονάδα στο σπίτι.. Τι να πω, τους περιμένω πως και πως, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανοιγεις 2 φυσιγγια (ή και περισσοτερα αναλογως το αχτι που χεις), τα αδειαζεις απο σκαγια και τα γεμιζεις κωλοχαρτο.

Βγαινεις στο μπαλκονι,τους μπουμπουνάς 2 κατα πανω τους(με σημαδι κανονικα), και κανεις την παπια μετα γιατι ολο και κανας γειτονας θα θελει να σε δωσει και να τρεχεις που πυροβολησες σε κατοικημενη περιοχη κλπ.

Ετσι πρωτον χεζονται και θα τρεχουν για μηνες οσο πιο μακρια μπορουν γιατι νομιζουν οτι βαρας ψαχνο, δευτερον αποκλειεται να τους τραυματισεις και να καταστρεψεις τη ζωη σου και τριτον βγαζεις και το αχτι σου.

Λοιπον τι λες?

Δοκιμασμενο :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, πατεντα (παλια) που ειχα κανει στη Θεσσαλονικη (και αφου εγκατελειψα το βραχυκυκλωμα της μηχανης! :grin: )

Υπ'οψιν ομως, οτι πρεπει να βολευει το μερος (Δλδ, η μηχανη να ειναι κοντα στο σπιτι και σχετικα απομονωμενη, πραγμα που ομως, για σενα Κωστα, εν πολλοις ισχυει..)

"Τραβαμε" δυο καλωδια απο το κουδουνι της εξωπορτας, με την καταλληλη "συνδεσμολογια" (Δλδ, τα συνδεουμε εκει που συνδεεται και το μπουτον του κουδουνιου, ετσι ωστε, αν τα ενωσουμε να χτυπαει το κουδουνι)

Αυτες τις δυο ακρες, των δυο καλωδιων, τις συνδεουμε στις ακρες απο ενα ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ! (οσο πιο μικρο, τοσο πιο καλο) με τετοιο τροπο, που αν κλεισει το μανταλακι, να ερχονται τα καλωδια σε επαφη (Και να χτυπαει το κουδουνι ΣΥΝΕΧΩΣ!)

Αυτο λοιπον το μανταλακι, το σφηνωνουμε ΑΝΟΙΧΤΟ! κατω απο μια ροδα (Καλυτερα μπροστα, αλλα δεν εχει και πολυ σημασια) με τετοιο τροπο, ωστε να μην φαινεται ουτε αυτο, ουτε το διπλο καλωδιο (Προτιμειστε διαφανες καλωδιο ηχειων και μανταλακι, αν γινεται)

Τωρα, με την παραμικρη μετακινηση της μηχανης, χτυπαει το κουδουνι της εξωπορτας μας ΣΥΝΕΧΩΣ!

Αν αυτο συνδυαστει με κανονικο συναγερμο και 2-3 λουκετα 'η/και αλυσιδες, ΜΑΖΙ! με μια κουκουλα (Η οποια, κρυβει, εν πολλοις και το μανταλακι-καλωδιο), νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα