Jump to content
dizaia

THE ULTIMATE STREET : SUZUKI GSX 1300 B KING K9 ABS 190 BHP

Recommended Posts

δεν το εχω μετανιωσει...απλως θελω να δω αν το προτιμουν κι αλλοι... :D

κοιταχτε εδω, πριν διαλεξτε!!!

μεχρι και ο διχρονος γιος μου το οδηγαει (δεμενοςστο ντεποζιτο, φυσικα)!!!

Τροποποιήθηκε από τον dizaia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μεχρι και ο διχρονος γιος μου το οδηγαει (δεμενοςστο ντεποζιτο, φυσικα)!!!

:shock::_scare:

(Ελπιζω να αστειευεσαι... :cry: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσουρέκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααα...

(Άντε,Τερκενλής...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εννοειται!!! οτι κανω πλακα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα φίλε μου... Δεν θα το αγόραζα... Σε ένα άλλο σου ποστ σου έγραψα ότι δεν με συγκινούν και τόσο αυτές οι μηχανές...

Γενικά τις βλέπω σαν... "πολλή φασαρία για το τίποτα"... Πιστεύω ότι με τα ίδια λεφτά μια άλλη μηχανή μπορεί να καλύψει περισσότερες ανάγκες, καλύτερα και πιο οικονομικά. Δεν λέω... ο καθένας έχει την καύλ@ του... αλλά μιλάμε για αρκετά λεφτά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι. Αν είχα τα χρήματα θα το αγόραζα, αν και θεωρώ πως είναι πολύ απόλυτο μηχάνημα για να το έχει κανείς για κάθε μέρα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τσουρέκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααα...

(Άντε,Τερκενλής...)

:2funny::2funny::2funny:

:worthy::worthy::worthy:

:clapping::clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ααααααααααααααα...

(Άντε,Τερκενλής...)

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν λάτρης των γυμνών, μου αρέσει. Για να το αγοράσω όμως όχι, σ'αυτήν την κλάση για μένα το cb1300 δέν πέζεται λέμε!!!!!!!!!

Αν μου το χάριζαν όμως θα το έπερνα.... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Described by Suzuki themselves as the Hayabusa’s rowdy alter ego, the new B-King is an outrageously styled bike with attitude, which shouts ‘Don’t mess with me..’

The new 1340cc engine, a slightly modified Hayabusa block, delivers 180+bhp at 9,500rpm and should take you to a breathtaking 165mph if the desire or situation arises. The bike is fitted with Suzuki’s Drive Mode Selector, enabling the rider to choose engine settings to suit either their preferences or the road conditions, although it is not expected that many riders will use the second setting and reduce the power of the bike. Even the 4/2/1 exhaust system is styled to suit the aggressive appearance of the bike. Stringent EuroIII and Tier II regulations are met with the use of a catalyser and oxygen sensors, and optimum exhaust efficiency is achieved with the addition of Suzuki’s ETV (Exhaust Tuning Valve) in the mid-pipe.

The bike has an all new high-tech chassis, a twin-spar cast frame and swingarm, which combined with fully adjustable suspension, both front and rear, gives the rider a precise, stable and responsive riding experience at all speeds. The bike even comes with a steering damper fitted as standard. Front braking comes from the newly designed callipers and 310mm discs, while the rear brake has a 260mm disc and a lightweight calliper. The three spoke wheels are fitted with high performance radial tyres, the size of the rear one an immense 200mm.

The wide tank and headlight surround create the same aerodynamic effect as a small fairing, which means you can ride at speed without feeling you are about to be blown off. This aggressive styling, while not to everyone’s taste, screams ‘notice me’.. Moreover, the naked engine, the unique twin exhaust pipes give a hint of the power contained within and the promise of a unique riding experience.

Specifications

Model Number GSX1300BKK8

Engine: 1340cc, 4-stroke, four-cylinder, DOHC, 16-valve, TSCC

Max power: 181.5 bhp

Bore & Stroke: 81.0 x 65.0mm

Compression Ratio: 12.5:1

Fuel System: Fuel Injection

Cooling System: Liquid Cooled

Lubrication: Wet sump

Ignition: Digital/Transistorised

Starter: Electric

Transmission: 6-speed, constant mesh

Final Drive: RK GB50GSV Z4, 118 links

Suspension: Front Inverted telescopic, coil spring, fully adjustable spring preload, adjustable rebound damping and adjustable compression damping

Suspension Rear: Link-type, gas/oil damped, fully adjustable spring preload, adjustable compression & rebound damping

Brakes Front: Disc brake, twin

Brakes Rear: Single hydraulic disc

Tires Front: 120/70-ZR-17

Tires Rear: 200/50-ZR-17

Fuel Tank Capacity: 16.5 litre CA Model: 16.0 litre

Overall Length: 2220mm

Overall Width: 800mm

Overall Height: 1085mm

Seat Height: 805mm

Ground Clearance: 120mm

Wheelbase: 1525mm

πολυ ομορφο μηχανημα.2χρονος γιος ακομα πιο ομορφος και επιβλητικος!!!η προσοχη με το παιδακι πανω πρεπει να ειναι η δεκαπλασια φιλε{σιγουρα το ξερεις...}

γιατι ολοι λενε πως εχει 180 ιππους??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ααααααααααααααα...

(Άντε,Τερκενλής...)

Αμα ειναι καστανο θα παρω ενα κομματακι...! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου σαν λατρεις των streetfighter φυσικα και μου αρεσει

Μην το μπερδευετε με τα CB1300, GSX1400, XJR1200, ZRX1200, εκεινα ειναι μεγαλα naked retro style, το b-king ειναι ενα θεριο streetfighter

Σκανδαλε δεν ειναι πολυ φασαρια για το τιποτα, ειναι πολυ φασαρια(Ροπη) για να σου δενει κομπο το στομαχι στην σπονδυλικη στηλη

Βασικα μερικοι κανουν το ακακο λαθακι, να προσπαθουν να δωσουν σε ολες τις μηχανες ενα βαθμο χρηστικοτητας

Ε λοιπον ΟΧΙ, οι μοτοσυκλετες δεν ειναι καθολου χρηστικες, αν εξαιρεσουμε την αποφυγη κινησης

Το cinquecento ειναι 10.000 πιο χρηστικο απο οποιαδηποτε μοτοσυκλετα

Οι μοτοσυκλετες ειναι μηχανες παραγωγης συναισθηματων, και μονο ετσι θα πρεπει να αντιμετωπιζονται

Και τι εγινε που δεν κανει για ταξιδια(βασικα αμα θες και με μπομπο πας ταξιδι, ολα στο μυαλο μας ειναι), και μονο οτι θα ανοιγεις το γκαζι και απο την ροπη θα ξεκολανε τα χερια, αυτο φτανει

:smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι δεν θα το αγοραζα γιατι για μενα δεν εχει λογο υπαρξης.

και ρε φιλε θα σου το πω φιλικα αλλα ελεος πια

στο ειπαν και τα παιδια παραπανω.εχεις ανοιξει 80 θεματα για την "μηχαναρα" σου και οποτε εχεις γραψει στο site γραφεις για αυτην.

ολοι αγαπαμε τα μηχανακια μας αλλα αυτο που κανεις κουραζει πολλους.

sorry που σου τα λεω αλλα εγω προσωπικα κουραστηκα και εκφραζω την αποψη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χτες οδηγούσα το fz1 του καράφλα ίδιο μηχανάκι με το δικό μου άλλα γυμνό και μάλλον ξενέρωσα παντελώς με τα γυμνά με τόσο γκάζι, πόσο μάλλον 190 άλογα

άλλα περί ορέξεως ότι γουστάρει ο καθένας :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
χτες οδηγούσα το fz1 του καράφλα ίδιο μηχανάκι με το δικό μου άλλα γυμνό και μάλλον ξενέρωσα

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!...... :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

:2funny: :2funny:

:P :P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
στο ειπαν και τα παιδια παραπανω.εχεις ανοιξει 80 θεματα για την "μηχαναρα" σου και οποτε εχεις γραψει στο site γραφεις για αυτην.

δικαιολογημενα πιστευω

και μονο οτι θα ανοιγεις το γκαζι και απο την ροπη θα ξεκολανε τα χερια, αυτο φτανει

:_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σου πω να χαιρεσαι τον γιοκα σου κ το μωρο(τη μηχανη) σου οπως πρεπει να χαρεις ενα τετοιο εργαλειο κ ολα ταλλα μικρη σημασια εχουν!

Προσωπικα πιστευω πως κ το χορνετακι που εχω ειναι αρκετο για γυμνο κ απο εκει κ μετα σιγουρα θα πηγαινα σε κατι μεγαλυτερο,αλλα οχι γυμνο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι κουκλί αυτό το μηχανάκι για μένα.. Αλλά η δύναμή του είναι απαγορευτικά τεράστια για γυμνό.. Πάντως γενικά σα συνδυασμό και των 2, και δύναμης και εμφάνισης, τα σπάει. Τώρα σα χρηστικότητα, δε νομίζω να τα πάει καλά, αλλά δεν πιστεύω να νοιάζει και πολλούς η χρηστικότητα και το πόσα ψώνια χωράει όταν πάνε να αγοράσουν ένα B-King.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα το hornet 600 αυτο, και το εδωσα για να παρω το strom 650 εδω, και ειπα οτι αλλαξα τροπο ζωης, θα πηγαινω λεω τωρα πιο σιγα κ.τ.λ., της

γυναικας μου, τωρα που ειμαι και μπαμπας, και πιο πολυ οτι το εκανα και για αυτην κατα 80 τοις εκατο, για να ανεβαινει και να καθεται

ανετα με την μπαγκαζιερα πισω χωρις να φοβαται να πεσει, για να πηγαινομε κανα ταξιδι, (γιατι στο hornet ηταν οπως και να

το κανουμε λιγο αβολα για εκεινη), αλλα δεν ετυχε να παμε ουτε μια φορα!!! και απο την αλλη

με περνουσαν ολοι με το v strom, ειχα συνιθησει και με το hornet που πηγαινε πιο γρηγορα, κι ΕΤΣΙ πηρα το b king, για να ειμαι πιο γρηγορος απο ολους, ειχα αγανακτησει και με την δουλεια, ολο μεσα στο καραβι ειμαι μακρια, για αυτο και κανενα ταξιδι με το v strom...ετσι εχουν τα πραγματα. δικιο ειχαν αυτοι οτι απο hornet σε vstrom (προσ τα κατω δηλαδη) θα το μετανιωνα, και ειχαν δικιο, και το απεδειξα με το B KING!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπα... τοση ωρα ειχα κολλησει στους 8 θετικους ψηφους! επιτελους πηγα στο 9. αμα ειναι,

κανω κι αλλες εξομολογησεις :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα