Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) 35.000-παρά χλμ , τελικα πηγαινοντας στον μηχανικο για ενα γενικο τσεκ μεταξυ αυτων και στη μανετα του συμπλεκτη ηθελε αλλαγη η ντιζα του οπως λεγαμε κι εχθες με τα DRZόπαιδα! Τη πηρα και θα τη βαλω αυριο μαζι με τα νεα γκριπακια :) M' εχει ταραξει στα εξοδα αυτο το μηχανακι... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 του έχεις αλλάξει τα φώτα και τίποτα δεν λέει. Για αυτό και τώρα σε έβαλε στη θέση σου το ΚΤΜ, να πήξεις! χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 του έχεις αλλάξει τα φώτα και τίποτα δεν λέει. Για αυτό και τώρα σε έβαλε στη θέση σου το ΚΤΜ, να πήξεις! χαχα Ασε με το 690... Πριν λιγο μπηκαμε σπιτι με τον αδερφο μου , του ειχε τρυπησει ενα σωληνακι της βενζινης στο τεποζιτο.. Φυσιακ μετα τη παρεμβαση μου το αυστριακο κτηνος αναστηθηκε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Κάτι σχετικό για τους DRZάδες της παρέας. Το o-ring mode στο Fcr που λέει το Thumpertalk.....Μια μαλακία και μισή είναι. Το έβγαλά απο το καρμπ και έγινε άλλη μηχανή.....η απόκριση του γκαζιού είναι τέλεια, ειδικά στα χαμηλά, 1η 2α γράφει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 35.000-παρά χλμ , τελικα πηγαινοντας στον μηχανικο για ενα γενικο τσεκ μεταξυ αυτων και στη μανετα του συμπλεκτη ηθελε αλλαγη η ντιζα του οπως λεγαμε κι εχθες με τα DRZόπαιδα! Τη πηρα και θα τη βαλω αυριο μαζι με τα νεα γκριπακια :) Με τη νεα ντιζα ειναι λες και μπηκε υδραυλικος συμπλεκτης!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Παιδια ωραια δουλεια.Χαιρετισματα κ στο φιλαρακι μου τον Γιωργο που βρεθηκαμε Αμφιλοχια. Να κανουμε κανενα τετοιο κολπο κ εμεις οι Κατεμαδες 1,000 χλμ Εσπασε η μανετα 2,000 χλμ Εσπασε το ποδοφρενο 3,000χλμ Εσπασε κ ο λεβγιες 4,000 χλμ Σκιστηκε η σελα 5,000 χλμΚαηκε το κωλοφαναρο 6,000χλμ Καηκε η λαμπα κ τα φλας 7,000χλμ Ανορθωτης 8,000χλμ Καρφωσε βαλβιδα 9,000χλμ Πηνια 10,000χλμ Ξεβιδωθηκε το τιμονι 11,000χλμ Ανατιναχτηκε το μηχανακι ενω πηγαινα στη δουλεια Ολικη ανακατασκευη κ συνεχιζουμε 13,250 χλμ Ξεβιδωθηκε η πισω ροδα 14,860χλμ Εσπασε η εμπρος δαγκανα 16,543χλμ Κοπηκε το σωληνακι του φρενου 19,952χλμ Ενω το επλενα παθαινω ηλεκτροπληξια,βραχυκυκλωσαν τα παντα Ολικη ανακατασκευη,συνεχιζω 23,121 χλμ Ξεβιδωθηκε η εμπρος ροδα 26,132χλμ Κοβει σασι ενω πηγαινα στο χωριο Καλιμπρα κ συνεχιζω 32,123χλμ Διαρροη λαδιων 34,121χλμ Καιγεται η φλαντζα κεφαλης 35,984χλμ Ενω στεκοτανε στον ηλιο ξαφνικα επιασε φωτια Αντικατασταση καμμενων κ συνεχιζω 36,154 Χαλασε η μιζα 37,584 Βλαβη των φλας,παταω δεξι κ αναβει αριστερο 38,954 Ενω οδηγαω ανατινασσεται η μπαταρια κ καιγεται ο κωλος μου Μολις βγω απο νοσοκομειο συνεχιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Σα να περιγραφεις το 690sm του αδερφου μου! :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Σα να περιγραφεις το 690sm του αδερφου μου! :2funny: Αυτό δεν είναι ακόμη έτσι, σε λίγο καιρό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Αυτό δεν είναι ακόμη έτσι, σε λίγο καιρό Νομίζεις...............μουυυυααχαχαχαχααχχαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 ... Μολις βγω απο νοσοκομειο συνεχιζω πωωω ρε φίλε. έλιωσα με το ποστ. να αλλάξεις το nickname σου σε γΚανΤεΜας !! πλακίτσα κάνω ε, μη με παρεξηγήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Νομίζεις...............μουυυυααχαχαχαχααχχαχαχα! Α Δεν σου είπα και Χριστός Ανέστη.... :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 είσαι πολύ παλιόπαιδο εσύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Όχι ρε γιατί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 όλους τους πειράζεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Μολις βγω απο νοσοκομειο συνεχιζω Μάμησε το μαν.. μείνε μέσα!!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Λιγάκι μονάχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ελα.. συμαζευτητε! κουβεντα θ'ανοιξουμε εδω που γραφω το ημερολογιο του ΝτουΡουΖου μου??? :P χαχαχα η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει. Smias βάλε φίλτρο antispam στο τόπικ ναουμ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2010 από τον tassos21r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Να τα διαγράψουν οι mods! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 εγώ λέω να διαγράψουν εσένα που είσαι παλιοχαρακτήρας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 εγώ λέω να διαγράψουν εσένα που είσαι παλιοχαρακτήρας! ΧΑχααχ πόσο ακόμα θα σπαμάρουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Τη θερμη μου καλησπερα,ιδιαιτερη καλησπερα στα αδερφια μου τους Αθηναιους με τα DRZ. Ενα χθεσινο ελεεινο,εμετικο,τραγικο μηνυμα μου τα γ... τη μανα ολα κ προκαλεσε ατελειωτο spam.Μια αναδρομη στη συμβιωση μου με το ΚΤΜ ειπα να κανω ο καημενουλης κ τα εκανα μπουρδελο ολα.Σας αγαπαω ολους,θα ανοιξουμε δικο μας ιστορικο οι κατοχοι ΚΤΜ κ θα σκασετε στη ζηλια ολοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Ειμαστε καμια 4-5 δικυλινδροι εδω μεσα απο Σαλονικη(Janabetis,Prodigy,Vaggelino,o Koσμας ο φιλος με το πλυντηριο)οποτε το mybike δεν χωραει τα ιστορικα μας.Καλυτερα να γραφαμε ενα μυθιστορημα,να εκδοθει σε τομους.Δωρο ο τομος"Τωρα χαλαει κ χωρις να δουλευει". Το μυθιστορημα θα συνοδευεται απο λευκωμα με πλουσιο φωτογραφικο υλικο.(Sπανιες εικονες απο σπασμενο αμορτισερ,καμμενη μπαταρια,κομμενο σωληνακι,σασι ραγισμενο,στραβο ψαλιδι)Δωρο 6μηνη συνδρομη σε οδικη βοηθεια για να ταξιδευεις με το μηχανακι φορτωμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 αχ0αχ00χα έχω λιώσει μιλάμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 χαχαχαχαχαχχα γαματο! κατεμα ανοιξε ενα τετοιο θεμα θα εχει πολυ πλακα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 ππππππππσσσσσσστ......να πάρετε τα σε αποσύνθεση καβουρντιστήρια σας και να πάτε αλλού. Εδώ είναι ιερός χώρος λατρείας του Σουζουκοψιλόφτερου. Βέβηλοι γιοι του διαβόλου! χαχαχααχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες