Jump to content
gmakris

Aπαραδεκτη συμπεριφορα του "The Mall"

Recommended Posts

ολοι οι υπαλληλοι του 3ου επιπεδου(που ειναι κ το μεγαλυτερο,ολα τα καφε τα εστιατορια και τα village)

που δουλευουν βραδυνη βαρδια σχολανε το νωριτερο 12, και προσεξε,12 τελειωνουν τη βαρδια,μεχρι να αλλαξουν και να πανε στο σταθμο...αστο

δε τους κατηγορω αδικα,υπαρχουν συγκεκριμενα πραγματα,οπως η κληση 65,50 ευρω,που εφαγα για παρκαρισμα το προηγουμενο σαββατο...

κατσε ρε φιλε καρτα για το parking δε μου δινεις,παρκαρω εξω και μετα δουλευω 3 μερες μονο για την κληση,αντε γ@@@@σου στη τελικη

και αργα η γρηγορα ετσι θα γινει να το θυμηθειτε...

δε θα βρισκουν προσωπικο για τα μαγαζια εκει μεσα(γιατι γινεται και χαμος...)

<{POST_SNAPBACK}>

Πωπω...είναι τραγικά τα πράγματα λέμε.

Και εμείς το προηγούμενο Σάββατο πηγαμε εκει και αγκωμαχήσαμε μέχρι να μπούμε (είχαμε παει με το τουτούκι ). Στην πορεία βλέπουμε εναν ΚΤΜα να μας προσπερνά και να μπαίνει και λίγο μετα...να βγαίνει "Μπα!" λέμε.. :blink:

Μετα μαθαμε τον λόγο...

Είδαμε κ παθαμε μεχρι να παρκάρουμε. :angry:

Ποδοπατηθήκαμε μέχρι να δούμε όλους τους χώρους. :pinch:

Και φυσικά δεν βρήκαμε πουθενά να κάτσουμε (μέχρι και στο πατωμα καθόντουσαν ορισμένοι κ τρώγανε...) :wacko:

Ποτέ ξανά σε τέτοιες αμερικανομ....ς!!! Ετσι κλεινουν τα συνοικιακά μαγαζάκια :thumbsdown::thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επισυναπτω αρθρο σχετικο με το εν λογω θεμα...

...παρακαλω αφου το διαβασουμε (ειναι περιπου 5 σελιδες), οπως διατυπωσουμε τις αποψεις μας....

ευχαριστω..

theMall.pdf

Τροποποιήθηκε από τον Λυγκέας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα γραψω τα ιδια που εγραψα και στο διπλανο φορουμ

Εγω το λεω χρονια τα χρηματα μας να τα δινουμε εκει οπου αξιζουν και οχι να κυνηγαμε τα φθηνοτερα αμον λιγουρεα που λενε και στον τοπο μου

γιατι δεν κανουμε και ενα γκαλοπ για το ποσοι απο εδω πηγαν τελικα να δουν το the mall και να ψωνισουν παρα τα οσα γινανε και με το παρκιν τον μοτοσυκλετιστων

και γιατι δεν λεμε και για μια εταιρια με περιοδικα που απο οτι διαβασα σε αλλο χορο εκανε πισω στην διαμαρτυρια τους

οσοι διαβασατε ξερετε γιατι λεμε

θελω να πω απλα για οτι γινεται γυρο μας υπευθηνη ειμαστε μονο εμεις ,τους αφηνουμε να μας καβαλησουν θα το κανουν τελος

πολααααααααααααααααα λογια

.....λιιιιιιιιιιιιιιιιιγα εργα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και είμαι Θεσσαλονίκη έχω στείλει ήδη e-mail διαμαρτυρίας εδώ και 2 βδομάδες. Φυσικά ΔΕΝ πήρα απάντηση....

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΙΑ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΔΕΚΑ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντυπωσιακά τα στοιχεία του άρθρου και ενδεικτικά της ρεμούλας και της αρπαχτής που χαρακτηρίζει το ελληνικό κράτος και περισσότερο τους πολιτικούς.

Ίσως πουθενά δεν δικαιώνεται περισσότερο το ρητό "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι".

Alex πολλοί (όπως κι εγώ) έχουν λάβει απάντηση με email για το θέμα του παρκαρίσματος, την ίδια ακριβώς απάντηση, που λέει πως συντρέχουν λόγοι ασφάλειας και σύντομα θα διατεθεί χώρος για μοτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...παρακαλω αφου το διαβασουμε (ειναι περιπου 5 σελιδες), οπως διατυπωσουμε τις αποψεις μας....

ευχαριστω..

<{POST_SNAPBACK}>

Το άρθρο το είχα δει κα προχθές...

Από αυτό να καταλάβεις για τη μόντα που έχει γίνει... :winking:

Στις μηχανές και το parking θα κολλήσουν τώρα :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eχω σοκαριστει ... εχω μεινει αφωνος ... :lipssealed:

Δεν προκειται ποτε να πατησω στο mall και θα προτρεπω οποινδηποτε ξερω να κανει το ιδιο.!

Το αρθρο που σηκωσε ο Γιαννης, μπορειται να το βρειτε και εδω παιδια: http://galera.gr/magazine/modules/articles/article.php?id=68

Ειναι πραγματι 5 σελιδες αλλα αξιζει να το διαβασετε για να ανοιξουν λιγο τα ματια μας.

Το εχω ηδη εκτυπωσει 6 φορες και θα φροντισω να ενημερωθει οποιος γνωστος εχω και δεν εχω.

Με το πρόσχηµα των Ολυµπιακών Αγώνων χτίστηκε και λειτουργεί το µεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης. Ένα πολεοδοµικό θρίλερ όπου συµπρωταγωνιστούν εταιρείες real estate, κατασκευαστικές και εµπορικές, ο Δήµος Αµαρουσίου, πολιτικοί όλων των κοµµάτων, media. Παράνοµο και αυθαίρετο εξακολουθεί να είναι το νέο εµπορικό κέντρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να λέμε, γράφτηκε πάλι ιστορία.

Πάντως, αν το είχε αναλάβει το έργο η γυναίκα του Φυντανίδη, θα τα ξέραμε όλα αυτά εδώ και καιρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 5' στο θέμα αναφέρθηκε και ο Καλαμίτσης από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Διάβασε μάλιστα το άρθρο από το site "galera". Και κατέληξε.... "κανείς να μην πατήσει..."

Καλό αυτό. Όσο πιο πολλοί τους κράζουν τόσο καλύτερα, αλλά... "Ο κόσμος όμως που κριτικάρει και επισκέπτεται ταυτόχρονα το ΜΑΛΛ μένει αλώβητος, στο απυρόβλητο. Το μακρύ τους και το κοντό τους, αλλά και τα ψώνια τους από εκεί. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό: Φούσκωμα του κυκλοφοριακού, πήξημο, νέφος, ενίσχυση ξένων και αποδυνάμωση εγχώριων επιχειρηματιών, κλπ, και τι να λέω ακόμα...

Δηλώνω ότι δεν θα επισκεφτώ το εν λόγω αυθαίρετο και, αν είναι δυνατό, ούτε απέξω θα περάσω. Κι αν τύχει να περάσω, ούτε που θα κοιτάξω κατά κει.

ΑΥΤΗ πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι Η ΣΤΑΣΗ όποιου ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κάνει έμπρακτη κριτική, να απαξιώσει δλδ το ανοσιούργημα.

διαφορετικά, μένουμε στα ΛΟΓΙΑ που δεν κοστίζουν και τπτ, πάμφτηνα είναι. ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ πολύ εύκολα."....όπως γράφει και μία επισκέπτρια με το nick rodia, στο εν λόγω site.

:ph34r:

Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μη μας περνάνε για Mail-άκες :angry:

Τροποποιήθηκε από τον zero_one

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι κ να λεγεται εδω μεσα αυτοι θα δουλευουν θα κονομανε και στα αρ@@@δια τους τι καθεται κ λεει ο καθενας....

μιλαμε για πολυ χρημα ετσι...

αν σας πω τζιρους που εκανε το φλοκαφε μεσα στις γιορτες θα παραιτηθειτε ολοι απο τις δουλειες σας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οτι κ να λεγεται εδω μεσα αυτοι θα δουλευουν θα κονομανε και στα αρ@@@δια τους τι καθεται κ λεει ο καθενας....

μιλαμε για πολυ χρημα ετσι...

αν σας πω τζιρους που εκανε το φλοκαφε μεσα στις γιορτες θα παραιτηθειτε ολοι απο τις δουλειες σας....

<{POST_SNAPBACK}>

+1

To θέμα έχει κλείσει, το κέντρο χτίστηκε, θα πάει πολύ καλά και ό,τι κι αν λέμε εμείς εδώ... Θα έλθει και η στιγμή σε 1-2 χρόνια που θα πάμε και θα ψωνίσουμε κι εμείς από κει γιατί θα βρούμε μια καλή ευκαιρία...

Κι αν δεν πάει καλά, αυτό θα είναι για εμπορικούς λόγους και όχι γιατί κάποιες χιλιάδες Αθηναίοι έχουν φρίξει με τα νέα που έβγαλε το δημοσίευμα.

Έτσι δουλεύουν τα πράγματα στο Ελλαδιστάν, αρπαχτές, λαμογιές και διαπλοκές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο πλαίσιο της μ@λ@κι@ς που με δέρνει να τονίσω:

ΕΧΕΙ HOOTERS Bar!!!!!! θέλω να πάω στο ίδιο μέρος που πάει και οΑλ μπάντυ!! :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε κάθησα να διαβάσω το post.. έχει γίνει ένα ανάλογο thread σ'ένα άλλο forum που μπαίνω..

..Αυτό το'χετε διαβάσει;;

TheMall.pdf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην καλύτερη περίπτωση,περιφρόνιση φίλοι μου.Δεν είναι δυνατόν να έχουμε 5 σελίδες στο φόρουμ μας για κάτι Mallάκες σαν αυτούς.Τέτοια μαγαζιά συνήθως είναι ακριβά και εφαρμόζουν την τακτική της 1 φοράς τον μήνα προσφοράς για να παραμένουν στο ενδιφέρον του κόσμου και λογικά θα υπάρχει μέσα κανα expert ή κανας Γερμανός οι οποιοι έχουν στα ράφια τους αντικείμενα αξία 200 300 ή και 500€ τα οποία μπορούν να μεταφερθούν άνετα και με μοτοσυκλέτα(φωτογραφική μηχανή ας πούμε!).Αφού δεν τους κόβει λίγο τους ίδιους τους καταστηματάρχες να βάλουν λίγο χέρι στο...managment του εμπορικού κέντρου,που στην ουσία ΑΥΤΟΙ είναι που καθορίζουν την βιωσιμότητα του,είμείς γιατί να ασχοληθούμε?Και μην μου πεί κανένας οτι ''αυτοί ούτως ή άλλως θα τα βγάλουν απο άλλο υποκατάστημα'' γιατί τότε,με ποιά λογική ανοίξαν κατάστημα μέσα στο εμπορικό κέντρο? ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στην καλύτερη περίπτωση,περιφρόνιση φίλοι μου.Δεν είναι δυνατόν να έχουμε 5 σελίδες στο φόρουμ μας για κάτι Mallάκες σαν αυτούς.Τέτοια μαγαζιά συνήθως είναι ακριβά και εφαρμόζουν την τακτική της 1 φοράς τον μήνα προσφοράς για να παραμένουν στο ενδιφέρον του κόσμου και λογικά θα υπάρχει μέσα κανα expert ή κανας Γερμανός οι οποιοι έχουν στα ράφια τους αντικείμενα αξία 200 300 ή και 500? τα οποία μπορούν να μεταφερθούν άνετα και με μοτοσυκλέτα(φωτογραφική μηχανή ας πούμε!).Αφού δεν τους κόβει λίγο τους ίδιους τους καταστηματάρχες να βάλουν λίγο χέρι στο...managment του εμπορικού κέντρου,που στην ουσία ΑΥΤΟΙ είναι που καθορίζουν την βιωσιμότητα του,είμείς γιατί να ασχοληθούμε?Και μην μου πεί κανένας οτι ''αυτοί ούτως ή άλλως θα τα βγάλουν απο άλλο υποκατάστημα'' γιατί τότε,με ποιά λογική ανοίξαν κατάστημα μέσα στο εμπορικό κέντρο? ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ???? το γνωμικό που λεει " το μπιπ μπιπ σέρνει καράβι" το ξέρεις? εχω ήδη πάει 2 φορές με τη δικια μου. nuff said :surrender::wacko::yes::wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:thumbsdown: Μα κι εγώ αν είχα το κατάστημα ως ιδιοκτήτης δε θα άφηνα κανένα αλήτη μηχανόβιο να παίρνει πόντους χτυπώντας παππούδες γιαγιάδες κουβαλώντας τηλεοράσεις και στερεοφωνικά.Δέ ντρέπονται λίγάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δε κάθησα να διαβάσω το post.. έχει γίνει ένα ανάλογο thread σ'ένα άλλο forum που μπαίνω..

..Αυτό το'χετε διαβάσει;;

<{POST_SNAPBACK}>

Ειχα την εντυπωση οτι η χουντα ειχε φυγει......εκανα λαθος!

Δεν θα φυγει ποτε η χουντα απο την Ελλαδα . Απλα θα αλλαζει μορφες σαν τον HIV .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά.. διαβάστε το pdf και θα ξεχάσετε το θέμα με το πάρκινγ.....

Να δείτε πιοί κυβερνάνε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλά.. διαβάστε το pdf και θα ξεχάσετε το θέμα με το πάρκινγ.....

Να δείτε πιοί κυβερνάνε..

Ναι το pdf περιμέναμε για να δούμε ποιοί κυβερνάνε..

Ας είναι το Mall το μεγαλύτερο αυθαίρετο... Λέτε να πάει καμιά μπουλντοζίτσα της νομαρχίας να το γκρεμίσει??? Λέτε να ιδρώσει τ αυτάκι κάποιων? Διαμαρτυρηθείται κύριοι! Ετσι κι αλλιώς εκεί θα καταλήξεται να πίνετε τον καφέ σας με το έτερον ήμισυ ή/ και το παιδί σας...

Θα μου πείτε οτι αυτό που κάνω είναι ο περίφημος ελληνικός "ωχαδερφισμός" που γίνεται καραμέλα σε τέτοιες περιπτώσεις...

Αλλα είναι αυτά τα παραδείγματα που σε κάνουν να νιώθεις μικρός,ελάχιστος,ασήμαντος μπροστά στα λεφτά του κυριού Ταδε..

Ποιος είπε ότι έιμαστε όλοι ίσοι κι έχουμε τα ίδια δικαιώματα?

Το παράδειγμα του Mall είναι σταγόνα στον ωκεανό της αυθαιρεσίας που επικρατεί στην Ελλάδα. Είναι η νοοτροπία τέτοια. Όλοι μας άλλωστε αν είμασταν στην θέση του εκάστοτε κ. Λάτση το ίδιο θα κάναμε κι ας ξεσηκωνόταν ολόκληρη θύελλα αντιδράσεων.

Επίσης επειδή ο έλληνας έχει μνήμη χρυσόψαρου (ή τουλάχιστον φροντίζουν ορισμένοι να έχει τέτοια, λέγε με ΜΜΕ) πέρα απο την μια φορά που αναφέρθηκε στην τηλεόραση και μερικές παραπάνω στο ραδιόφωνο και τις εφημερίδες, δεν έγινε και ιδαίτερο θέμα.

Και τα δυο άτομα που κινητοποιήθηκαν ποιός τα υποστήριξε, ή τα προέβαλε έστω, να αναδείξει την προσπάθεια τους απέναντι στην ισοπέδωση του "κάνω ότι γουστάρω γιατί έχω τα λεφτά"

Γι αυτό σας λέω...Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε... Αν άυριο στο Mall ανοίξει αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών και πουλάει μισή τιμή όλοι θα τρέξουμε..

Κι αν πει κανείς να κλείσει, όλοι αυτοί που κατηγορούν σήμερα για την αυθαιρεσία και τον τρόπο που κατασκευάστηκε θα σπέυσουν να κατηγορήσουν αυτόν που θα το κλέισει καθότι θα πετάξει στο δρόμο εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων... κλπ κλπ...

Ελλαδίτσα μου... τα σέβη μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα